Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

Прикидаю! Але прикиньте і чоловіку теж треба піднатужуватися, коли має 2 дітей (або і більше) і переживає як їх прогодувати і старається крім основної роботи, якщо вміє щось, йти на халтуру підробляти...

Тут терези порівну, не треба перетягувати все на жіночу сторону.

От дійсно минули ті часи, коли моя бабця виховувала 5 дітей, і прала вручну, і їсти не на плиті, а на печі, і готувала і прибирала, і прасувала і нічого. Жодного разу не чув від неї нарікань на діда чи якісь прояви фемінізму. І ладять з дідусем дай Баже кожному так!!:)
    Дідусь теж з тракторами працював до ночі.
    Слава Богу всі виросли, проблем немає ніяких. Просто тоді кожен чітко виконував свої обов'язки, а зараз починають розводити Верховну Раду вдома...в тому і біда.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Власне, налічіє прєкрасної половини і отприсков.
    Я таких пару знаю. Лежать і переживають. )))
    Ооо. Це ми тоже прахаділі. А жінка в декретній "відпустці" вдома "сидить". )))

3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

От так мене і вчили. І я допомогала, бо треба ж, бо рідні. Як я могла зіставити тітоньку саму? І тітка завжди казала, що ії хата є і моєю, і що то мій спадок. Вона ж зі мною живе, ми ж разом. А виявилось, що я взагалі ніхто :)

Де ділится? :) В мене нічого нема. Ну, валіза :) Тут не ділять одинаково, як не купували разом, і нема спільного майна :)

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Про сучасних дівчат, та і не лише сучасних, але і тих,що були дівчатами ще 30 років тому, їхні смаки і уподобання дуже влучно сказано в одному з творів Сергія Довлатова:

І це правда. Можу підписатися під кожним словом. Дівчатам подобаються нахабні, наглуваті хлопці, які вміють гарно навішати лапшу на вуха. Вони їм віддають свою любов, цноту. А коли ті насолодяться ними, отримавши все що хотіли і кидають їх, то потім в чоловіки собі шукають "ботаніка" - скромного, ввічливого, хорошого сім"янина, романтика, який дарує квіти, пише їй вірші і влаштовує вечері при свічках. А перед тим висміюють подібних хлопців перед тими нахабами, насміхаючись з їхніх чеснот.

• Подобається Подобається x 4
  5. Un.Known

У мене було у школі ще три подруги. Ми всі були абсолютно різними. Тільки одна з нас полюбляла такий тип хлопців. У всіх життя склалось по-різному, і тільки саме ця жінка відповідає часто описуваному типу Самойловича - весела, в ліжку завжди хтось інший, а в очах тоска.

• Подобається Подобається x 6
  6. Guitarissimo

Не знаю, що саме прахаділі, я суджу зі свого батька і його ставлення. Тому поняття лежить - не до нього!

7. Un.Known

Це зрозуміло. Такі слова завше мають коріння в найближчому оточенні. І
    також. )

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Чоловік працює не 8, а 13-14 годин? Приходе, як вичавлений лімон? А жінка працює неповній день, припустемо, 4 годинки? То нормально, що вона займаєтся хатою більше, ніж чоловік.

І не треба про бабу і діда. Мій дідо в тої хаті зробив ВСЮ меблю. Своїми руками. Ну, не було тоді можливості купити зручну меблю. І ще працював. Баба прибирала, готувала їжу, прала (так, так, руками), прасувала і багато чого іншого. Тільки сучасні сім"ї не роблять всю меблю, не мають чого на всю зиму наколоти дров, переложити п"єц... В сучасної хаті більше "жіночої" роботи. І якщо обидва працюють 8 годин, і тільки жінка робить "жіночу" роботу, виходить, що вона працює вдвое більше чоловіка..... От такий фемінізм....

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

То не так :) Просто жінки цікавлятся десь 20% всіх чоловіків. Остатні чекають свойого часу.... Від наглості-поганості то не залежить.

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

В моїх подруг по-іншому. Така дівчина, хоча пережила більше нашого, тепер має заможного чоловіка, сама не працює, "займаєтся собою" :)

9. barrra

barrra Member

ну, не знаю... така гарна реклама.)))

10. Guitarissimo

Перше правда, друге не зовсім. Якраз моя прекрасна половина чудова дівчина і господиня в дочі)Всім би такої!
    прекрасна половина то узагальнено...
    Життя в гуртожитку - то ще той досвід)
    Тому кількість респондентів там буде не один десяток дівчат.

11. Locke

Ага, поки їхніх дівчат не перепробують погані хлопчики, а потім вже шукають собі хорошого і порядного чоловіка, який не п"є, не гудяє і вона в нього перша.
    Вам ніколи не доводилося чути фразу: "Коханий, пробач що я переспала з ним. Це було всього 2 рази. Тебе довго не було, а жіночий організм теж потребує свого. Це було чисто для галочки, для здоров"я. Та й ніяка то була не зрада. По-перше, він був в презервативі, а по-друге, коли він мене трахав, я уявляла собі, що це ти, мій милий".
    А тепер це дуже поширена відмазка.

12. Un.Known

Як інакше )))
    Ви скільки раз це чули?

13. Locke

Чув, і не тільки я, а і немало моїх друзів, які в шоці розповідали це і на їхніх очах були чоловічі сльози від почутого, а на обличчі повний ступор.
    Хоча, якщо бути чесним до кінця, то і немало чоловіків так вважають.

14. Guitarissimo

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Вам скільки років? :) Про кого ви говорите? Про 18 рочків? То сучасна молодь одружитись в 18 років не зможе. Нема де жити, нема на що жити, нема роботи. Колись в великої родині в селі було місце в одної хаті на дві сім"ї, батьків і когось з дітей. Була робота завжди, не треба було закінчувати універ і ще купу курсів, щоб бути впевненим, що робота буде. А тепер то не так. Приходится кінчати універ, вчитись далі, починати платити іпотеку, і тільки тодіііііі.... Тобто, десь так воно під 30. І під 30 "порядний чоловік, в якого вона перша"?!!!! Дайте мені на то подивитись!!!!! :mocking:

І з другого боку: дівчина, яка до 18 втратила цноту, і в 18 шукає "порядного чоловіка, в якого вона перша" - то одне. І зовсім друге - кобіта під 30, яка вже вивчилась і тепер може починати думати про сім"ю.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я такі "плачі" чула від хлопців, які вибирали дівчат, орієнтуючись суто на ефектну зовнішність, ну або легкодоступність. Решта критерійв до уваги не бралось. А потім дааа, як вона могла....

• Подобається Подобається x 5
  17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Блін, так багато маю сказати, але так бракує часу на той хфорум.
    І на вихідні не встигну, по обіді везу сучасну бабу в Париж.

• Подобається Подобається x 4
  18. Щось усе це нагадує мені старий віршик:

У попа була кохана,
    Він її любив,
    А вона кохала хана:
    Той її лупив. :)

19. barrra

barrra Member

Маю шок від розмов у цій гілці. :flag_of_truce:

20. Alraune

Alraune fluorescent

ага,я теж)