Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Зламати?!!!! Людині, яка б працювала НА СЕБЕ, мала б СВОЮ хату, як би захотіла - дітей, зламати? А що не є зламати? Примусити працювати на родину (то ж рідні люди!!!), а потім зіставити без нічого? Хм..... Щось в мене друге уявлення про "зламане життя", ніж у вас :)

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Otsoa, ну і хто Вам винен, що Ви не мали розуму і працювали на родину? Не на свою сім"ю, а на свою родину, яка в Україні? Рідні люди, коли ти виходиш заміж - то діти, чоловік. За них треба дбати, бо то твій обов"язок. Ну і мамі татові треба допомогти, якщо вони в нужді, а ти маєш чим поділитися. А родині ( сестрі, братові, племінникам, рідним дядьвові, тітці) можна допомогти, не ущемляючи свою сім"ю. А можна і більше допомогти, якщо ти вже дуже зажиточний. І двоюріднім можна допомогти, якщо вони дуже в скруті, а ти маєш з чого. А все решта - від недостатнього розуму. Вчити дітей родини в інститутах, купувати квартири, будувати їм будинки, а самій лишитися в чужій країні з голою дупою і потім плакатися, що які вони невдячні. Скажете, що вони дуже просили? А Ваш розум де був, що Ви допомагали не з надлишку, а себе обділяли, не забезпечили собі нічого на чорну годину, а родичів спомагали? :ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Погоджуюсь з Вами щодо розподілу родинних обов’язків і абсолютно не погоджуюсь зі словами в цитаті.

В мене дві доньки і я їм бажаю того ж сімейного затишку, який в мене є зараз. Не уявляю як би я могла пояснити дитині свої заклинання:"не дивись, що в мене все так добре, в тебе так не буде, не роби того!" Я їх просто вчу того, чого мене не вчили - як вибрати чоловіка, на котрого можна спертись. І як бути такою, на котру може спертись гідна їх людина.

І бути самостійною і розсудливою.

Не розумію, чому Ви ставите знак дорівнює між "вірити родині" і "працювати на родину". Я от своїй родині вірю, але працювати на неї не буду, соррі, всі здорові, слава Богу.

• Подобається Подобається x 6
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тобто спокійно дивитись, як рідка тітонька вмирає, і ніц не робити? Де мій розум був? А от в тому вихованню: родина завжде допоможе. Ти допоможеш, тобі також і обов"язково. В родині ніхто не каже неправди, всі чесні, всі один другого підтримують. Я була не готова, що мені будуть роками казати неправду. А сім"я - то є діти. Чоловік - доки не розведется. То в Іспанії до 75 року не було розводів, а в СРСР до 17 року :) А потім - кожен зістаєтся з тим, що заробив.

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Коли один має всі можливості, а другий жиє там, де Чорнобиль "капнув" і плаче, що дитина цілій час хвора - то не всі здорові.

В мене хлопці. Вони вже мною навчени - працюй на себе. Ніколи і брату не допомогай. Купиш хату - запиши НА СЕБЕ. Жінка буде не одна, так що нема чого марно своє роздавати. І вірити не можна нікому, і рідної мамі неможна вірити :)

5. Un.Known

Допомагати треба ПО МОЖЛИВОСТІ, не забуваючи про своїх дітей.

Мені направду дуже шкода, що у Вас так склалось. Ваше життя мусить бути просяклим гіркотою.

• Подобається Подобається x 4
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

А синів так не треба
    ?

То перше.
    А по-друге, родині не треба вчити не вірити. Треба вчити дітей, як мудро поступати з родиною. Як я не мала розуму і розсудливості, допомагала так, як не треба, то ви, діти, допомагайте, як будете мати з чого, але майте розсудливіть, щоби не вийшло, що вас родина обдурила, бо з родиною треба жити в мирі до кінця життя, а не пересваритися через свою дурну голову. Родина може має купу забаганок, але ж вона не розуміє і може не знає моїх обставин за кордоном. ;)

А заміж не виходити ніколи - то до чого? :ireful1: Щоби родині не помагати? Думаєте, Ви, чи Ваша дочка, їм би тим гірше зробила? :mocking:

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

То то так було насправді, чи Вас тільки обманювали?
    Бо якщо так було і Ви допомагали хворим рідним, то мали би за то дістати якесь добро від Бога, від долі, якщо Ви в Бога не вірите. То є природній закон, то всі знають. Навіть ті, хто в Бога не вірять. ;) Бо я ще не чула такого, щоб людина робила багато добра іншим, чи рідним, чи не рідним, а сама лишилася потім мало не під плотом.

• Подобається Подобається x 1
  7. yasam

yasam Well-Known Member

На мудру жінку працює чоловік, освічена працює сама на себе.

то каструйте го як кнура і заріжте на пасочку. Всі мужики свині, нє?

Тут товариш ісо ще казав що гомусексуалізм не заразний, а пані отсоа казала, що в гомосексуальних сім'ях виростають нормальні діти...

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Вибачайте, що втручаюся в розмову, але не можу не внести своїх 5 копійок
    А я не тільки чув, але і бачив, причому непоодинокі випадки. В нашому спотвореному світі зі спотвореною мораллю, де панує обман, підлість, корисливість і вигода часто добро є наказуємим. І чесність, правдивість людини поза очі викликає насмішки оточення і розмови поза очі, що людина трохи дурнувата і не вміє приспособитися до життя. Таких добрих людей часто нещадно використовують.

9. yasam

yasam Well-Known Member

шассс, в Україні...

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

могилу ви собі вирили, вітаю...

10. Оля

Оля Старожилка форуму

о_О Нічого собі наука! В мене теж хлопці. І я їх вчу, що помагайте один одному, тримайтеся завжди купи. Нині ти вмієш поладити машину, розбираєшся добре в комп"ютері, то допоможи своїм братам, поки вони самі не мають змоги собі зарадити. А завтра він буде лікарем, буде бізнесменом, то він тобі поможе. Або полікує задармо, або дасть тобі роботу. Або ще нині він прийде і буде тобі помагати щось будувати, щось робити коло хати, те що він зможе. А на рахунок фінансів, то ніхто не зобов"язаний нікому давати. Всі мають однакові можливості заробити. Хіба деколи позичити можна, але не на вічне віддавання.

А сім"я - то є і діти, і чоловік. І при розводі все ділиться. Але вже від початку планувати, що розводитися треба буде, то він той розвід неминуче буде. :)

Хату однаково на двох ділять - пиши що хочеш. :)

"Ах, обмануть меня не трудно! Я сам обманываться рад!" (с) :)

• Подобається Подобається x 5
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О, то така правда. Я то на власній шкірі відчуваю останнім часом.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, тут ми, здається, про різні речі говоримо. ;) Я мала на увазі, що коли ти приходиш на поміч родині, близьким, друзям, знайомим в час біди, хвороби і не тільки матеріально, то ти будеш мати благословіння на своїх дітях, на своїй сім"ї, на своєму здоров"ї і то не обов"язково від тих людей. Я знаю і бачу, що коли я зроблю безкорисливо комусь якесь добро, то Бог мені відплачує за то чимось іншим через других людей в інших справах. :) То не муситься чекати, що ті люди тобі вернуть добром.
    А про те що Ви написали, то я з Вами згідна. Тому віруючі люди знають, що Біблія вчить, що в "благочинстві майте розсудливіть".

13. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

Шановна пані Otsoa, не знаю про яких чоловіків ви говорите. Але от я наприклад КОЖЕН день виношу сміття та всілякі побутові відходи, час від часу готую і прибираю так само як і мої співмешканки, в більшості випадків навіть частіше ЧОГОСЬ, ніж вони....
    Пере зараз пральна машинка, а не жінка. Тут не треба перегинати палицю...З таким підходом себе теж можу назвати домогосподаркою)
    Попрасувати пару штанів, і сорочку не бачу ніяких труднощів.

Не знаю про яких чоловіків говорите, але будь-хто з чоловіків, навіть у квартирі, завжди знайде собі роботу чи якесь заняття, було б бажання.

А якщо так виховувати дочку - то потім і виростають 60-70% дівчат, як описував вище. Що не вміють нічого і не хочуть.
    Ніколи заміж, нікому не вірити і взагалі для чого тоді жити в цьому світі. Думаю, то вже перебор.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

От з таким матеріалістичним підходом і живемо 22 роки в тому ж радянському Союзі за принципом 'Моя хата скраю'. І бачу, ще довго житимемо.
    Сказав колись Іван Якович Франко: В єдності сила народу. Завжди переконуюсь в цьому. Шкода, що ви так не думаєте...:dntknw:

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Ото сказали. Мабуть краще і не придумати!!!:good:

14. Un.Known

Ну так. Пару. То чому б їх не попрасувати самому?

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Олю, родина чудово знає всі обставини, тільки ії то не турбує. То не турбувало ні мою мати, коли вона мені стогнала, що сестра в Білорусі, і нема грошей і виїхати на відпочинок звітам. Тітонька моя взагалі б вмерла у Львові, тут ії і операції зробили, яких тоді не робили ще в Україні, вона ходити може, і лікують постійно. Ніііі, сваритись не треба. Просто треба зрозуміти - люди один другому чужі. І от правільно, можна робити добро, але якщо більше робити нема що :) Заміж не виходити, щоб бути мобільною :) Треба їхати працювати хоч в Африку, дитину зібрала, валізу взяла і вьо :)

А я чула. І не одну історию. Правда, думала, як то так, які ж люди бувають на світі, от в мене не таке оточення. Ага :)

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Ага, а як чоловік знайшов другу - то вона немудра. Чи негарна. Чи товста. Чи худа. Взагалі, "жила-була дівчинка.... Сама винна" :)

Навіщо? Я ніколи не казала і не скажу, що "всі мужики свині". Але тоді, коли в сім"ї чоловік забеспечує повністю всю сім"ю, та після можливого розлучення платить бувшої жінці пенсію все ії життя, а вона вдома і куховарить, і прибирає, і діточок виховує, а він ії лише ДОПОМАГАЄ - все нормально. Як і чудово, як вони працюють, і разом роблять всю хатню роботу - те ж нормально. А от коли чоловік має жінку, яка працює не менш за нього, і поводить себе дома, наче гм.... олігарх, виносячи сміття (божжжжже, яка тяжка робота, я просто не знаю, чи змогла б то зробити.... :)) - то тоді гм.... :)

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Так, не треба прати руками, пам"ятаю, як то було, руками і простирала :) Але треба розібрати, закинути, витягнути, повісити, зняти, попрасувати. І не пару штанів чи сорочку, а купу одягу дітям. І не коли хотілось би щось такого, їсти зварити, а кожен день, бо дітям же не скажеш, що натхнення немає.

Та не переймайтеся, в мене сини, і як раз вони не дуже думають про то, щоб сім"ю створити, їм і так добре :)

Ага, я теж так думала. Аж поки мої найрідніші люди не доказали мені - дбай тільки про себе, бо як в тебе будуть проблеми, ніхто тобі не допоможе. Так мене виховували баба з дідом. Зле виховали....

16. Un.Known

Ви своїм дітям не допоможете, коли треба буде?

17. Guitarissimo

А я про що ж писав вище??)))
    Сам собі і прасую, і готую, і пере машинка, коли увімкну. Тому не бачу, щоб прекрасна половина дуже перероблялась...:)

18. Un.Known

Перепрошую, то у Вас в профілі не написані актуальні дані?

19. Guitarissimo

А що саме Вас цікавить, питайте?)

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А тепер прикиньте, що то треба робити в сім"ї з двома дітьми. Закінчуєш робити і можна починати знов :)

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

Я б їм допомогла, але вже тут справа їде не потребувати їх допомоги....

а де твій аватар? :)