Геть усі чудові, юні, Описати як словами – Ви ж усі такі гарнюні, Я захоплююся вами! Громадянки мої любі, Аби жити – не тужити, Ви знайдіть собі в Ютубі «Ще не вмерла й буде жити»!
---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:40 ---------- Погоджуюсь з усім із вищенаписаним з однією ремаркою. ..Йдучи просто по вулиці НАБАГАТО частіше бачу дівчат чи жінок , які палять, аніж таке п'яне чи безкультурне бидло чоловічої статі.
Оскільки тема звучить Сучасні дівчата, то напишу і я суб'єктивну думку про них з точки зору молодого хлопця. Жив в гуртожитку, з багатьма спілкувався,з різними поглядами на життя, з різних сімей і бачив їх побут... Дівчата різні бувають і всіх під одне не міряю, одначе помітив таку тенденцію, що у молодих дівчат при спілкуванні помітні якісь жорсткі (стервозність), брутальні і навіть наглі риси, більш характерні чоловікам. Такі дівчата окрім відрази нічого і не викликають. Хочуть все і відразу!!! Марафет, шмотки на першому місці... книжку відкрити не хочуть... А спортом зайнятися - про то взагалі мовчу. Куріння серед дівчат, таке враження, МОДА і ніщо інше. Брєд сивої кобили!!! Багато разів на ДН, вечірках чи просто на вулиці в компаніях бачив як цілком виховані і нормальні дівчата курили за компанію, бо то модно((( Шановні дівчата. Курити - НЕ модно. Це гидко і противно!!!І чим 'крутіший факультет'. типу міжнар. юрфак, економічний...то більше дєрзких і курящих дівчат там є. Певно на філологічному таких найменше. Все ж таки вчителі майбутні... Також помітна майже повна відсутність скромності та якоїсь теплої жіночності, що у спілкуванні, що в одязі... Кар'єра на першому місці, відповідно і куховарити не треба вміти, чистоту сяк-так підтримувати, ну і сорочку рвати, шо нормальних хлопців немає теж дуже часто люблять. Таа..а поняття чистоти то взагалі окрема тема. У хлопців у кімнатах в більшості випадків було чистіше і є щось поїсти. ніж у дівчат. Були унікалки, шо у 18-19 років макарони не вміли зварити. Ноу комментс Серед хлопців до речі подібного такого НІКОЛИ не зустрічав... І ще..чогось стало модно курити і мати феміністичні погляди... Поживем звісно і побачимо, до чого то доведе... Це десь 60-70% таких, які попадались за всі роки студентського і трошки післястудентського життя. Зустрічав і представниць прекрасної половини людства, що належать до тих приблизно 30%. У них все в порядку, при чому і з головою, і з фігурою, і з куховарінням і з поглядами на сім'ю і майбутнє. Таким лише честь і хвала!!!)) І на кінець постає логічне питання!!А звідки ті 60 чи 70% беруться?? В цьому є велика доля вини батьків, бо забагато дозволяють і не цікавляться життям своїх дітей. Скажу то точно!!!!Як би не впливала вулиця, однак ОСНОВУ світогляду закладають батьки. По собі знаю, і ніякі курящі чи питущі друзі не можуть змінити поглядів, що успішно було перевірено в студентські роки. Мало хто з батьків ДІЙСНО знає курить їхня доця чи ні, і Де саме вона ходить і з Ким, і Що робить... Хоча всі в груди битимуться і казатимуть, шо то не може бути їхня дитина така і т.д... Але так на жаль є(((
Guitarissimo, ставлю вам плюса, але маю купу заперечень. 1. Куріння звичайно мода, і стадний інстинкт, але така мода практично завжди приводить до залежності. 2. Якщо дівчина з вами стерфозна, феміністична і холодна це зовсім не означає що вона така зі всіма З іншим вона буде добра, жіночна і ніжна 3. Приблизно 30% дівчат на вас добре реагують і це дуже хороший показник , і тому Ви вважаєте їх кращими за решту 70%. О може навпаки Ви їх вважаєте кращими, і вони на вас краще реагують.
2. бо баче, що буде шось мати з хлопа - тому і ніжна. А з іншими можна і не грати театр. Все суб'єктивно дуже, але факт - сучасні дівчата сучки ще ті.
Про куріння то немає про що говорити.Чиста правда(((Жаль тих дурних дівок. 2. Про стервозність - то спілкування не лише зі мною, а й з іншими хлопцями та дівчатами. Плюс спостереження за способом життя. Ну а щодо 3 пункту, то я б радше сказав навпаки) Ті приблизно 60-70% визначались майже по опитуванню, балачках та інших речах. Зазвичай про всякі такі філософські питання обговорювали за чашкою чаю-кави у компанії, хто які погляди на життя має і т.д. так що реакція на мене тут зовсім ні при чому) На мене всі добре реагували, навіть дуже, особливо ТА більшість, бо завжди був заваділа, гітара і т.д.) ...але то до теми немає відношення. ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- Тааа..про театр і акторську майстерність з тим, з ким треба забув сказати. То є факт!!Сам таких мав знайомих!!!!
Ну, і слава Богу. Нас вчили, що жінка має то, жінка має се. А потім ти зістаєшся один на один з життям, і треба заробляти, і заробляти по повної. Мати можливість хоча б зняти кватиру, їсти і годувати дітей, вивчити їх, лікувати і лікуватись. Гроші з неба, на жаль, не падають....
Так, згоден з вами на всі 100%. Я не проти, щоб дівчина чи дружина працювала. Однак не бачу жодного зв'язку, як це впливає на відсутність жіночності, теплоти, скромності та питання куховаріння і чистоти.
Теплота і скромність на роботі не допоможуть. Куховаріння? В вас кулінарний технікум і вона готуєтся бути поваром?
Мова про майбутню сім'ю, а не про роботу. Як той факт що дівчина працює може вплинути на відсутність ПРИТАМАННИХ типово жіночих рис, та невміння зварити макарони грубо кажучи і підтримання чистоти. Чесно кажучи не знаю. Якщо ви уважно читали попередні дописи про дівчат. то там все розписано... ''помітна майже повна відсутність скромності та якоїсь теплої жіночності, що у спілкуванні, що в одязі... Кар'єра на першому місці, відповідно і куховарити не треба вміти, чистоту сяк-так підтримувати, ну і сорочку рвати, шо нормальних хлопців немає теж дуже часто люблять. Таа..а поняття чистоти то взагалі окрема тема. У хлопців у (ГУРТОЖИТСЬКИХ) кімнатах в більшості випадків було чистіше і є щось поїсти. ніж у дівчат. Були унікалки, шо у 18-19 років макарони не вміли зварити. Ноу комментс''
А сім"я ії нагодує? Вона не буде повинна робити? Всі чоловіки будуть олігархами, а всі жінки будуть вдома сидіти? Ні. Вона буде працювати ТАК, як і ії чоловік, в 90% родин. І вона ж має куховарити, займатися чистотою і інш.?! Тільки вона?! Навчитися куховарити - то справа ну місяця (хоча багато жінок мойого віку не куховарить, а просто викидає продукти ).
Ну от для чого драматизація і впадання в крайнощі?? Вище говорилося про певні риси , які роблять дівчат, хм... мабуть дівчатами! Не читайте крізь рядків. Я казав, що лише вона має куховарити чи прибирати? Просто є певні речі які роблять ПЕРЕВАЖНО або жінки або чоловіки! Наприклад: чоловік завжди виносить сміття чи побутові відходи, робить дрібний ремонт (розетки, сантехніка. всякі лампочки і т.д.), щось поможе прибрати чи важке перенести. пересунути, прибити, потримати і т.д. і .т.п. Може і приготувати час від часу щось і посуд помити, не проблема... Дружина переважно готує, займається прикладною чистотою (витирання всяких книжечок, дрібних речей, складання по кольору, розмірах, щоб все у кватрирі було затишно, гарно і по-домашньому .....) і ще багатьма всілякими речами...Тут вже як в кого заведено. Тепер надіюсь зрозуміло.
Я вам скажу, як то виглядає на практиці. Чоловік і жінка працюють 8 годин мінімум. Потім жінка прибирає, пере, прасує, куховарить кожен день. А чоловік де не коли поміняє лямпочку. Оооооо, це ж тааааак тєєєєжко, просто неможливо. Ну, і може ДОПОМОЖЕ щось пересунути, перенести, потримати (ага, кожен день ми ж тягаємо по хаті шафу ). Була б в мене дочка, я б ії заклинала - ніколи, ні за що не вірити родині, ніколи, ні за що не виходити заміж і завжди надіятись тільки на себе.