Хто зна, може наслухався Азірова, вирішив будувати Європу в себе вдома і почати саме з одностатевих шлюбів
а там нема кому пояснювать... бісер перед ... не кидаю... хай такі недоумки пропадають собі десь тихо-тихо... ще шоб гидоту тут не писали - було б пречудовенько!!! ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ---------- і як це він з таким характером ще тут засидівся так довго??? У мене таке питаннячко: michael wittman, може Вас кохана кинула??? Так Ви тут тепер НАМ мозги виносите?
Еммм.....ІСТИНУ??? Це ж яку-таку ІСТИНУ??? Що "баби" (вони ж матусі, бабусі, донечки) - то говорящі меблі???? І що слід легалізумати насилля в сім"ї??? Так можуть "говорити" лише моральні покидьки, вибачте! Якщо себе таким не вважаєте, майте совість попросити вибачення у форумчанок!
LOL ))) Завжди викликав сміх той факт , що до совісті люблять апелювати істоти, нею ненаділені апріорі
Романе, Маші Бастард шлем Беркута заважає бачити красу, він бачить ..... Тьфу не можу такої погані навіть написати.
Ви, істото, наділені жахливим характером. Мені жаль Вас! Таким, як Ви мозги вправляють іншим способом, а не "промиваннями" на форумі. Це тут Ви "герой", бо ніхто Вам по "фізіономії" не дасть!