госпада, давайте разберемся с понятием шлендра... вот меня интересует, в какой момент барышню можно так обозвать?
А Ви коли стверджуєте, що 90 процентів шльондри - не пишете? Чи пишете щось інше коли? писи. Попереджуючи запитання - ні, я не глуповата. Я досить розумна і мудра. Вважаю, що в чоловіках розбираюсь не менш, ніж Ви в жінках. (При чому, це по суті, прямого відношення до розуму і мудрості не має.)
Зацепити мене може ожина за ґачі. Просто думаюча та адекватна людина, без наміру вколоти співбесідника, що в вашому випадку не спостерігалось, могла спитати про десяток інших варіантів, крім сутєньора - лікарі, психіатри, адвокати, судді, мєнти, працівники благодійних організацій.... Всі вони працюють зі шльондрами. Чи просто вам сутенери таки ближчі?! Відповідь передайте також досить розумному наглядачу з електрошокером.
Навряд лікар чи психіатр чи решта там, хоча б з погляду професійної етики, настільки цинічно, а подекуди і вульгарно, висловлювались би щодо тих жінок. А працівники благодійних організацій вже зовсім ні. ) А от сутенер - запросто. Він свою шльондру ще й побити може, що для Вас також не проблема. ) Кльово )
Також, бо тут більшість брешуть час від часу, а викручуються всі , включаючи мене. Факти - я ніколи не бив жінку, ніколи цього не зроблю і ніколи такого не стверджував.
Щось я останні кілька дописів зовсім не розумію. Тема - "Сучасні дівчата". Обговорюється щось дуже вузьке "шльондри". Складається враження, що з теми висмикнуто два перші склади - "суча". Чи я помиляюся?
Як же це зручно, як щось не до вподоби - валити на всіх! Бо гуртове - чортове: Нам завжди є наші ми, Бо ж найращі між людьми. Горня доле, не шуми: Ми обрали нашу, ми!
Шльондра - жінка , котра шукає матеріальну вигоду у відносинах з чоловіками , не афішуючи відкрито свою ціну.
интересное замечание, то есть если барышня хочет просто весело провести ночь, так сказаь ван найт стей - она выгоды не ищет? Я, к стати против таких одноразовых вещей ничего не имею
Пост 427 ---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- Да это и по прежним постам видно было, что вы против блядства ничего не имеете, декабристка. Пример к теме о сучасной дивчине.