А здогадатися важко, що я по роду діяльності до того якусь дотичність можу мати?! І тому знаю що пишу, але це не моє товариство.
Трахати пустоголових шльондр багато розуму не потрібно Ну і який рахунок? Скільки зірочок на фюзеляжі
Іспанка, от Ви писли , що Самоїловичу попадаются одні стерви і курви . А де тоді шукати не-стерв і не-курв ?
курва!!!!!! та на Львівському форумі!!!!! одна Н,Ю, чого варта ---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ---------- шкода шо я для неї застарий....
Як один із варіантів Можливо, просто варто оглянутися навколо, поміняти коло спілкування? По-інакшому почати дивитися на життя? Чого так кажу - бо років із 5 тому теж була свято переконана, що нормальних хлопців/чоловіків немає, всі вони козли безсердечні. Змінила коло спілкування, оточення, сама почала мінятися - і, о диво! Таки хороші, позитивні люди є і їх таки більше А шукати не курев і не стерв треба не по дискотеках/барах/злачних місцях, та одна-єдина може бути поряд, а ви її просто не помічаєте. Можливо, якась хороша і позитивна тихо зітхає за вами. дякую.
Ну що тут можна сказати... Є дуже доречне висловлювання на цю тему: "Якщо стоїть вибір між «так» чи «ні», то «так»! Зробіть це. Поцілуйте, обійміть, наздоженіть, зустріньтеся, скажіть. І нехай навіть вийде дурниця, зате хоч спробували." Джонні Депп
Ви глуповата? Бо не можете дочитатися, що писати "про шльондр" і стверджувати, що "90% сучасних дівчат шльондри" - це різні поняття... Якщо ні, то хто? Просто неграмотна? Або.... Ні, краще промовчу.