Іду собі в підпис поставлю чи що Щоб часом не забути, хто я є, на думку Самойловича Хм, думаючу і досвідчену? Радше зневірена і добре побита життям жінка. Мені насправді дуже шкода Отсоа, бо в неї якась аж надто сіро-чорні погляди на чимало речей. В житті є не лише сіре й чорне, є ще інші кольори веселки.
Щоб не сказати тупо, скажу просто - блондинисто. На рівні ПТУ. В першому зручно натягнула на себе особисто, хоч ніхто так не казав. В другому - вона ваша тітка, знайомі особисто, щоб тут банальні дурниці городити?! Смішно.)
Хм, та власне я себе ідентифікую з тою, на вашу особисту думку, меншістю, зі справжніми дівчатами. А якщо два смайли не дали осягнути глибини мого гумору - ну то хто вам лікар? Найбільше не люблю стереотипів і підганяння під одну лінію. Мене оточують стільки красивих, розумних, мудрих жінок і аж ніяк не сучок, стерв і курев, що я аж диву даюся - Самойловичу, а де ви їх знаходите? Не заперечую, що вищеперераховані вами особини існують, але аж ніяк не в переважній більшості. Чисто моя особиста думка, яка склалася із дописів Отсоа на ЛФ.
В тої темі? Ні. Якби мені так щастило з заробітками, як з чоловіками, я б вже міліонером була Єдна біда - чоловік теж бідній
Який закон забороняє Вам мати стосунки з кількома чоловіками? ( Я нівякому разі не агітую Вас до цього, але хочу донести до Вас думку що нічого крім Вас самої Вас не стримує)
Стосунки - то фе А законного ніц не може бути, двох чоловіків закон не прийме. А як би добре було, а?
Цікаво, де ізо прочитав що я тримаюся того товариства. Так, аби ляпнути. А ти, хуліган, перемаєш хоч половину з тих баб скільки хтось переграв - тоді заслужиш може на право, щоб твої думки вислуховувати.) Треба взагалі лохом бути, щоб в наші часи сьогоднішні дівчата та ще й тобі не давали... Рідкість.