Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. pacient

pacient Member

карєра карєрою, ніхто не проти.

2. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

ну, от! і я так кажу! кар"єра не зашкодить жінці, якщо все в міру... кожній нормальній дівчині хочеться і реалізувати себе, і мамою стати і дружиною хорошою.. тут справа у правильній пропорції всіх цих елементів і знаходженні відповідного партнера, з яким ці пропорції будуть гармоніювати.. досить індивідуально все, вам просто ще не зустрілась та, з якою стосунки будуть в гармонії.

3. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сімейне життя повинно бути, як тиха і спокійна гавань. Розмірене, приносяще задоволення і відпочинок. Уникайте надмірних емоцій. Ну а звичайно, молодість є молодість.Таке життя тре вміти заслужити, як і всякий життєвий досвід. А отримавши таке спокійне і розмірене життя, не впадайте в інтриги і пристрасті. Вміти зберегти все це - теж мистецтво. А сучасні дівчата теж є хороші і їх чимало, хоча вони, можливо, менш помітні.

• Подобається Подобається x 5
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Яку підцепеш, така й буде

6. pacient

pacient Member

А що скажуть, шановні панянки, щодо допомоги своїм батькам, якщо у одних фін становище краще, а у інших нижче. Якщо я старший син, чи можу я прийняти рішення ствосовно допомоги, не зробивши "втрати" сімейному бюджету?

7. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

я вважаю, що допомогти батькам, якщо вони у скруті - то святе, лиш би ситуація відповідала і це не перетворювалось на якусь систематичну данину.. як от є в мене знайомий, що маму свою утримує, бо вона вічно кричить, що вмирає... а от горілочки хильнути і загуляти десь їй здоров"я вистачає... за загальними мірками ще молода жінка 50 років... але сама ніц не робить і каже, що він син і зобов"язаний її забезпечувати

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

тема - сучасні дівчата, а не про сучасті дівчата.

• Подобається Подобається x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прикольно звучить те "реалізувати себе" ... Бажано заключити вигідний пожиттєвий контракт на утримання себе і своїх дітей..

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

А ті що більш помітні по вашому не хороші ? :mocking:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

всяке буває.

11. yasam

yasam Well-Known Member

вони більш

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я люблю сучасних дівчат, щиро і безкорисливо . В більшост вони набагато менш заморочені ніж дівчата моїх років, і в більшості вони хороші приємні і життєрадісні створіння...
    Якось мені навіть здається що ті кому зараз по 18-23 вони значно вільніші і я б сказав щиріші ніж ті кому за 30-35. Чи то особливість підростаючого покоління, чи років за 10 і їх дожене...:pardon:

13. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  14. pacient

pacient Member

Мова не йдо про систематичне, а коли попросять, та і то просять з умовою що поврнуть. А наприклад допомогти з ремонтом, чи ще щось що зробити.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Сучасні не по віку 23 +/-, а щодо поглядів на життя і світогляду. А то емансипація європейська сюди щупальці протянула!

15. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Це взагалі і не обговорюється тоді, як же в такій ситуації не допомогти? В нас що святого ще є на землі окрім батьків? Я так розумію, що Ви питаєте, бо мали ситуацію, коли Вас переконували у протилежному? Чи я помиляюсь?

А щодо емансипації, то скажу, що вона певно виросла на фоні ослаблення позиції чоловічої статі.. хоча я вважаю, що жінка має бути жінкою, і в цьому її сила, а не в тому яких кар'єрних висот вона досягне та чи піднесе сама без допомоги міх бульби :)

Останнє редагування: 21 жов 2013
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну звичайно не по віку, часом і бабці продвинуті зустрічаються але все ж....

Нема в нас ніякої емансипації ні феменізму...Може десь в великих містах в богемних кругах десь таке і зустрічається, але в провінції не до фімінсипації :mocking:

17. pacient

pacient Member

А ні хто не говорить про маленьке містечко! ;-) столІца! Она такая! Тут нрави єнші!

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Є таке, хоча роповіді що все порівну робилось, мало в це вірю. І думаю не помиляєтесь. А бо подарований меншому брату девайс, на який не витрачено жодної копійки сім. Бюджету, хоча правильно було продати і принести дєнюжку додому. В мене уже все перекрутилось, я не відаю як маю робити, бо як зроблю по своєму то буде шкандаль, а по іншому в мене викликають протиріччя! Йой що си маю робитти!)))))

18. pacient

pacient Member

Все тему можна закрити!

19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну і шо? Нормальний інстинкт нормальної самки. Пошо цуратися свої природи?
    Нє, направду. Я не стібуся.
    Ми, хлопаки, від природи хочемо лишити багато потомства . Вони - виховати здорове потомство в достатку. Не бачу в тому нічо поганого. Навпаки, більше напрягає ота вся возня про високі ідеали. Єстем готовий утримувати жінку і дітей, якшо вона буде за то шоб їх було хоть би троє і крім того багато сексу.
    Ну а ше вона має бути досить мудра шоб у випадку крайньої потреби якось їх дотягнути до пуття бо хз як там вийде. А навіть як вийде на добре то шоб вони були ладні шоб і в мене файного і в неї файну.
    То є мій природній інстинкт і не маю наміру його цуратися. А тому:

- бізнес вумен заточені на то шоб могти прогодувати себе і дітисьок шо б там не сталося - Ура. Варто поваги.
    - берегині вогнища - вообще супепер, але мало сусісно з бізнес вумен.

В моїй поточній візії - вогнище один не втримає, тому треба разом берегти. Я дітей не виховаю - тому без неї ніяк. Їй і дітей виростити і успіху добитися - гємор рідкісний - тому я мав би докластися і до одного і до другого.

То всьо лірика бо не маю навіть жінки, але хіба то не челендж - помогти жінці досягти успіху, і хіба то не обовязок - забезпечити своє потомство?

Не тре чекати від жінки бути богинею. Вона людина. Вона не берегиня вогнища і не супервумен. Вона кандидатура на матір ваших дітей і або ви готові то все рулити, або шукайте таку шо буде рулити сама.

• Подобається Подобається x 4
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я щось не хочу такого... я люблю бурхливе і з купою емоцій, особливо коли справа доходить до інтиму. Напевне я ще молода, або молодість у мені не погасла. Хоча в Україні в мої роки, то вже "не живуть." Я рада, що мій чоловік мені дозволяє бути собою і давати волю моїм почуттям і емоціям. Він знає, що забагато у мене не буває, бо він вміє балансувати мої терези.:drinks:

Напевне, я на старості літ ще буду гонити за молодими хлопами, ну принаймі буду на них задивлятись. :))) Я дуже востра кобіта, як казав мені їден пан.

---------- Додано в 05:31 ---------- Попередній допис був написаний в 05:30 ----------

Як мому чоловіку повезло... я вам кажу.:yahoo:

Проблема сучасних дівчат в тому, що вони себе selling short. Тобто низько цінять.

а де твій аватар? :)