Розумниця! саме так, від початку віків була дівчина, жінка, та у нас, в Україні вже майже 11 років (виповниться напередодні Тарасового ювілею) - ні! Вже забув електорат: За законом жінка – брат. Жінка – брат. Брат – чоловік. В них один пенсійний вік.
І я хочу до Басків Країни, Дуже хочу їх з'істи ковбаски. Та шкода мені все ж України, Бо народ її зовсім не баски!
Нічого стосовно Морзе радити не можу, а ось для мене окрему тему не треба - краще мене, HyligОan, до країни басків, де Микола Басків!
Ой дєкую красно, хоч я вже не дівчина. Молодичка. Майтки всеодно носити? ---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ---------- Мене цікавит, чи тоті майтки тіко дівчєтам роздают?
Оскільки маюнка сама дівчина, ніхто іншого і не очікував, звичайно ж вона тягне бабську сторону, без найменшого намагання до неупередженного аналізу. Але якщо перекласти на адекватну мову: звичайно ж є справжні дівчата. Як і справжні чоловіки. Але їх з обох сторін дуже мало, в основному ж вражаюча більшість сучасних дівчат дійсно пустоголові зажерливі легкодоступні стерви. Як і мужиків більшість - інфатильні бидлуваті ублюдки-напівчоловіки. І ніхто насправді не знає, яйце чи курка: жінки такі, бо чоловіки сволочі, чи мужики такі казли, бо жінки тупоголові шльондри. А ще цікаво спостерігати негатив женсовєту на думаючу і досвідчену остсоа, яка інколи тут ріже правду, але ж не дотримується, зараза, жіночої солідарності.)