Ви то як мантру повторюєте. Ану, хто таке казав? Ну, мені шкода, що у Вас так вийшло. Вибирати треба було знаєте, чим, вже писали. Писи. В мене сьогодні розсольник, вчора була зупка з фрикадельками, два дні тому їли борщ з українського буряка.
Дивлячися яке м"ясо Якщо те, що росте дякуючи різнім добавкам, небезпечним для здоров"я, можна і задешево зварити. Але чи треба?
О, а я і не знала, що треба бути ветерінаром, щоб знати, чого м"ясо на пательні стріляє ліпше, ніж той калаш. Ну все, тре получати діплом, а то як же я без нього
Чекаю варіант отсоа ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- Га, по-людськи можна?
Ну, що може стріляти на пательні? Вода. В тому м"ясі багато ридини. М"ясо неякісне (і несмачне, але то вже таке).
Йолки палки, виходить навіть мраморна говядина першого сорту неякісна, стріляє зараза: http://www.youtube.com/watch?v=KiCtP1tsYSo )))
Кхм..... Я більше яловичину люблю, а вона по технології того-сь... ну, не валяєтся, висить, але все ж таке Пане Yasam, приїжджайте сюди до Країни Басків, я вам покажу, що то є таке якісне м"ясо. Шкода, що закрили маленьку бойню коло нас, а то б показала ще, як його туди привозять, коли воно мугікає, і звідки. Подивилася, як робити з нічого так собі м"яса підошву, цікаво. А де воно там стріляє? Два раза аж слухала, уважно, виключила телевізор, закрила вікно і виключила свої машини. Тихо..... Знов не до сподоби пану Yasam. Тут що не сподобалося? То, що м"ясо не стріляє чи що?....
До речі, в продовження дискусії яка точилася пару сторінок назад... З здивуванням дізнався вчора що слово "Клімакс" дослівно перекладається з англійської як "Кульмінація"...
сучасні дівчата - до певної міри незалежні, переважно, - впевнені у собі. вміють заробляти і забезпечувати себе. але все так само хочуть любові та уваги чоловіків. чомусь по темі наскрізно читається сучасна дівчина=розпусна, пустоголова зажерлива стерва. але таких помічають,в основному, ті, хто самий не тягне на претендентів завоювати справжніх дівчат. більше того, уміння заробляти гроші та бути фінансово незалежною чомусь ставиться дівчатам в докір. в той же час, покажіть мені чоловіка, який буде легко і з задоволенням забезпечувати дівчину, при цьому ні разу не дорікнувши їй тим, що він її "годує-вдягає". вони (такі чоловіки), безумовно, є - але їх одиниці
Українки - не жінки, бо ж брати - чоловіки! Сучасні дівчата - браття, тому про яку увагу та любов чоловіків йдеться взагалі?
про ту саму, що була від початку віків) а ось Ваш допис - початок іншої теми - сучасні хлопці/чоловіки та їх переконання/стереотипи