Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви то як мантру повторюєте. Ану, хто таке казав?

Ну, мені шкода, що у Вас так вийшло. Вибирати треба було знаєте, чим, вже писали.

Писи. В мене сьогодні розсольник, вчора була зупка з фрикадельками, два дні тому їли борщ з українського буряка.

• Подобається Подобається x 5
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Мені його аж шкода стало. Тепла зупа раз в тиждень, тепла цицька раз в пів-року, зарплату забирає... :)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  4. yasam

yasam Well-Known Member

Йой, як то дорого, гамбургери дешевше як дехто писав. Ви багачка слухайте )))

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Дивлячися яке м"ясо :) Якщо те, що росте дякуючи різнім добавкам, небезпечним для здоров"я, можна і задешево зварити. Але чи треба?

6. yasam

yasam Well-Known Member

афігєть, ви ще й ветеринар

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Ви не любите щуриків?о_О

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

О, а я і не знала, що треба бути ветерінаром, щоб знати, чого м"ясо на пательні стріляє ліпше, ніж той калаш. Ну все, тре получати діплом, а то як же я без нього :)

9. yasam

yasam Well-Known Member

І по вашому стріляння м'яса це показник чого?

10. Romko

На мою скромну думку,це свідчить про те,що щурики були несвіжі...

• Подобається Подобається x 2
  11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Води. неякісності м"яса.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Чекаю варіант отсоа

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Га, по-людськи можна?

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, що може стріляти на пательні? Вода. В тому м"ясі багато ридини. М"ясо неякісне (і несмачне, але то вже таке).

14. Romko

Прямо скажіть - щурики довго валялись і вже почали підгнивати,поки з них зробили фарш.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Йолки палки, виходить навіть мраморна говядина першого сорту неякісна, стріляє зараза:
    http://www.youtube.com/watch?v=KiCtP1tsYSo
    )))

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Кхм..... Я більше яловичину люблю, а вона по технології того-сь... ну, не валяєтся, висить, але все ж таке :)

Пане Yasam, приїжджайте сюди до Країни Басків, я вам покажу, що то є таке якісне м"ясо. Шкода, що закрили маленьку бойню коло нас, а то б показала ще, як його туди привозять, коли воно мугікає, і звідки.

Подивилася, як робити з нічого так собі м"яса підошву, цікаво. А де воно там стріляє? Два раза аж слухала, уважно, виключила телевізор, закрила вікно і виключила свої машини. Тихо.....

Знов не до сподоби пану Yasam. Тут що не сподобалося? То, що м"ясо не стріляє чи що?.... :)

Останнє редагування: 21 лис 2013
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

До речі, в продовження дискусії яка точилася пару сторінок назад...

З здивуванням дізнався вчора що слово "Клімакс" дослівно перекладається з англійської як "Кульмінація"...

• Подобається Подобається x 3
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сучасні дівчата - до певної міри незалежні, переважно, - впевнені у собі. вміють заробляти і забезпечувати себе. але все так само хочуть любові та уваги чоловіків.

чомусь по темі наскрізно читається сучасна дівчина=розпусна, пустоголова зажерлива стерва.

але таких помічають,в основному, ті, хто самий не тягне на претендентів завоювати справжніх дівчат.

більше того, уміння заробляти гроші та бути фінансово незалежною чомусь ставиться дівчатам в докір. в той же час, покажіть мені чоловіка, який буде легко і з задоволенням забезпечувати дівчину, при цьому ні разу не дорікнувши їй тим, що він її "годує-вдягає". вони (такі чоловіки), безумовно, є - але їх одиниці

• Подобається Подобається x 7
  19. Українки - не жінки, бо ж брати - чоловіки!

Сучасні дівчата - браття, тому про яку увагу та любов чоловіків йдеться взагалі?:haha:

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

про ту саму, що була від початку віків) а ось Ваш допис - початок іншої теми - сучасні хлопці/чоловіки та їх переконання/стереотипи;)

а де твій аватар? :)