Ні, ви просто людина яка заробляє на життя, на відміну від інших, які все життя лише думають як заробити. Знову брєд, брєд, брєд. Ви знаєте багато успішних геїв, і не знаєте нікого успішного без освіти? А в нас всі пп мають хорошу освіту? Її спитати не пробували?
Я займаюсь. І багато. Тільки їсти дуже хочется І жити в хоч якомусь теплі Нажилась в хаті, де сама висока температура взимку була 16 градусів. Цей.... Ні, я розумію, що то для жінки добре. для консервації, але ---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Я ЗАРОБЛЯЮ. Як би я не заробляла, мої діти не могли б і мріяти про Універ. І не тільки про Універ, і про курси для електриків (3 роки, між іншим) теж не могли б. Знаю. Амансіо Ортега. Але в мене немає хисту до бізнеса. І в моїх дітей його, на жаль, нема.
Десь прочитав фразу з якою повністю згідний: Якщо в тебе менше грошей ніж тобі потрібно-значить ти робиш щось не так. І не обов'язково заробляєш не тек, можливо тратиш не так.... ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- Дитю 12 років, як не вчителькою хоче бути то супер зіркою
Тут взагалі 27% в країні "роблять не так". Молоді - більше 50%. І все закриваются і закриваются фабрики....
Це вже питання для іншої теми, але повірте гроші не головне....Повірте, в Україні є повно людей які з радістю вкладуть гроші в хорошу ідею... Що саме Ви хочете створити, на яку саме ідею в Вас не вистарчає грошей
ХІМІЧНИЙ ЕЛЕМЕНТ " ЖІНКА " ПОРЯДКОВИЙ НОМЕР: 115 НАЗВА : Жінка СИМВОЛ : Fm ПЕРШОВІДКРИВАЧ : Адам АТОМНА МАСА : 60 кг; також зустрічаються ізотопи від 40 до 250 кг. ПОШИРЕНІСТЬ : Дуже поширений. ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ : Тане при певному впливі. Мимовільно закипає і без зовнішніх причин охолоджується. Коефіцієнт розширення збільшується з роками. Мнеться при стисненні у певних місцях. ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ : Дуже добре взаємодіє з Аu, Аg , Рt та іншими благородними металами. Поглинає дорогі речовини у великих кількостях. Може несподівано вибухнути. Швидко насичується етиловим спиртом. Активність варіюється залежно від часу доби. ЗАСТОСУВАННЯ : Широко застосовується в декоративних цілях, особливо в спортивних автомобілях. Є дуже ефективним миючим і чистячим засобом. Допомагає розслабитися і зняти стрес ...
Анікдот... Гінеколог вбігає в кабінет колеги і кричить: - Ходи скоренько, глянь на дівчину в в кріслі...клітор як диня.. Біжать в кабінет дивляться... - Шо ти гониш...клітор як клітор... -А ти лизьни...
Сучасне супільство в евро-американському просторі просто потикає жіночу натуру демонструвати себе без маскування , типу "берегиня очага і т.д."
Перший закон економіки якому вас вчитимуть в школі це те, що ресурси і сервіс в цьому світі обмежений. Тому коли беремо від одного, страждає інше. Брак грошей трапляється дуже часто у середньо-статистичного жителя Європи чи Америки. Дивлюсь на то саме з розуміння першого уроку економіки - ресурси обмежені. ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- То ж супер! Скажіть їй, що підтримуєте її мрії і нехай мріє. Моя он хоче бути дизайнером одягу, також 12-ти літня. Ну то що я маю їй сказати, що аби в такому чогось добитись то треба або геєм бути або по-трупах чапати догори? Мовчу! Розглядаю всі малюнки, тішусь, підтримую. Нехай дитина мріє. Заким піде в університет ще 20 раз все зміниться. Не зміниться, то будемо працювати над дизайнером. А син 13-ти літній взагалі хоче в покер грати. Добре, дитино! Ней тобі буде покер, а що ще? І тут починається політ фантазій. ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- Правильно! Ней знають хто в будинку господар!
да уж, не подобається правда життя ,вже Отсою заклювали своїми бздурами. Освіта не потрібна ,дітей годувати не треба,бабі всі гроші, а за шо ? за теплу зупу раз в неділю.Дітей від реального життя відривати всякими бабськими побрехеньками.Да, хочеш знати яка буде жінка ,подивись на тещу. А то потім паши на неї і мучся до смерті