Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

:) Тому що в мене їх нема :) А любов до дітей - о то є. Тільки за їі я їм не допоможу. Не думати про нематеріальне добре, як знаєш, що завтра будеш жити під дахом в теплої і сухої хаті, знаеш, що буде щось поїсти. Тоді так добре собі думати про нематеріальне :) Я там вище написала, як жиє тут одна пані. Любить дітей. Тільки ледве гроші має на їжу.

• Подобається Подобається x 1
  2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

1. Якщо б вона не аргументувала, я б не розробляв таємних операцій по надбанню непорахованих гульденів.
    2. Більша частина цих таємних гульденів все-одно потрапляє до бюджетної скрині.
    3. Якщо б не було цих хитросплетінь було б не цікаво.

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Одним словом, я злюка яка сама ходить обвішана діамантами і в чоботях від Версачя, а діти їдять рис з фасолею, навіть незварений.

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ні, ви нормальна мама, яка не буде ходити в діамантах і версачях, а візьме позику, щоб вивчити дітей. Хоча, кгм... "освіта неважлива" :)

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мінімум - поняття відносне;)

Для когось мінімум, - це батон з молоком, виробленим дідько його знає з чого, а для когось - нормальна якісна їжа, брендовий одяг, сонячний південь Франції що року, можливість у будь-яку мить купити якусь коштовну дрібницю, на яке зненацька впало око...

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Для мене, ні неважлива. Бо сама перейшла і бачу, що не це головне. Можна бути дуже щасливим без освіт, і заробляти нормально на родину. Приклад, мій чоловік. Без освіти, проте на нас заробляє.

Я дитину вчу в першу чергу, що все, що він/вона робить то для того аби він відчував самоповагу і задоволення собою. Навіть як принесе одні незадовільне в щоденнику мене це засмутить, але любити його не перестану і терор влаштовувати не буду. На дитину тиснути не буду, щоб дати йому якийсь статусь в суспільстві який собі хтось придумав. Що за фігня, статус в суспільстві.

• Подобається Подобається x 3
  7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ми одна другу не розуміємо :) Для мене освіта - то то, що дасть дитині, крім задоволення собою і самоповагу, хліб з маслом в майбутньому. На жаль, тепер нікому не потрібна людина, яка не вивчилась. Робота "візьми більше, кинь дальше" закінчилась. Хліб з маслом - то не статус, він мені в носі, той статус.

8. Olenall

Olenall миється в бані

для мене освіта важлива, але не на першому місті, головне гармонійність людини, послідовність в словах та діях, завжди находити нове, вивчати, любити, мріяти та обов'язково досягати

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я бачу в цьому світі також й іншу сторону.

Заробити на хліб з маслом можна і в 16-ти літньому віці, аби бажання було. Є голова на плечах, той буде хліб і навіть з маслом. Пощо йому тих університетів як потім він і справді нікому непотрібен і роботи нема. В нас тут понавипускали фільмо-критиків, он тільки чи треба їх саме стільки?

Те, що ми з вами говоримо різними мовами, це зрозуміло. Хоч я ніби іспанською володію. :haha:

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Америці ,Канаді без вищої освіти можна добре жити якщо мати хорошу спеціальність або власний бізнес.Зарплата вчителя чи чиновника з дипломом нижча ніж кваліфікованого електрика,зварщика чи сантехніка

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А де вона потім буде працювати без освіти? Чи хтось буде годувати до пенсії? :)

12. Olenall

Olenall миється в бані

заробляти можливо починати і раніше, але який напрямок. Якщо дитина має здібності, то вона вже в школі знає де буде працювати та вчитися, є заочне навчання, було б бажання

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Де? Як? Я от не сама дурна тітка, і сили ще маю, більше де-яких молодих. Бажання заробити є. Хапаюся за будь-яку роботу. Але ледве на хліб заробляю, на масло вже не зістаєтся. А молоді і зовсім скрутно, роботи нема ніякої. Щоб працювати на заводі, треба знати добре машини з ЧПУ, а на то треба вчитися. Треба знати поправити програму, треба в неї розбиратись. Кувалдою тепер не працюють....

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

То в вас є заочне. Тут його не було і не буде. І добре, тому що то не навчання взагалі.

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Ага, а на кваліфікованого електрика вчитись не треба, ні? :) Щоб їм працювати, просто з вулиці можна прийти і дадуть роботу? :) І власний бізнес може мати буть-яка людина? :)

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То я за вас дуже рада, а в нас виникають, на жаль. Чи на щастя? Бо черевики - не єдина радість, ще хочеться дітям платити путівки на гори із школою, бо будинок не на дві кімнати з пічкою на дрова, а ще я люблю добре поїсти і в неділю поплавати. І попри те, що ми багато робимо, то завше є щось, на що ще грошей брак.

А є такі, що і половину з того не мають, і не тому, що ліниві, а тому, що такий характер і не вміють в життя просунутись.
    Отут і собака заритий. Мені було б нецікаво, якби вони були. Кожному своє.
    Це правда, важливіше мати свій власний статус. Хороша освіта не є зарукою ні статусу в суспільстві, ні власного статусу. Але - таки багато дає.

• Подобається Подобається x 2
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

А Ви не хапайтесь за будь-яку роботу , а займайтесь тим що любите, тим до чого душа лежить, те що Ви робили б і задурно, і буде Вам щастя і хліб з маслом...

16. Olenall

Olenall миється в бані

хто не хоче вчитися той купує диплом, та все інше, а хто вимушиний працювати та вчитися, той займається самоосвітою. І це велике питання у кого більше знань, головне диплом та бажання до знань та гармоніі

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я от теж зараз в роздумах...Дитя підростає, скоро виросте в "сучасну дівчину", а де її пхнути вчитися поняття не маю...Традиційні педагогічно-медичні-економічні візи :bad: повна хрЄнь, тут не тільки ВУЗ треба спонсорити, то ше і потім за роботу дати, і ше хабарі платити шоб не вигнали, в надії шо колись в майбутньому вже вона буде брати...:bad:

Хіба вислати до цьоці в Лондон, нехай пхне її в яку англіцку бурсу....і мову вивчить і життя побачити :pardon:

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Однозначно. Світ побачить, мову вивчить, від спідниці маминої відірветься. Цінити більше буде батьківську працю.

19. yasam

yasam Well-Known Member

Ну брєд в чистому вигляді. Як дешевше, ви рахувати вмієте? Бздури бздури...

а не нити не вчили?

ЦЕ ЗАНАДТО ВАЖКО, НЕ ЗРОЗУМІЄ.

Як важко зрозуміти, що з "якісного мяся" яке коштує 10 євро не один гамбургер вийде.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Якісне м"ясо за 10 євро? Як би.... 25. І якщо порахувати булочку і все остатне - дешевше неякісно їсти. Але то потім боком виходе. Рахувати вмію, не бійтись :) То ви не зрозумієте, а лікарі в Європі вже давно зрозуміли....

Я не нию, а "що бачу, то співаю" :)

а де твій аватар? :)