А як пояснити дружині, що потрібно обновити комп'ютер і купити ще один більш потужний для рендерів? А купити новий нормальний прінтер на А3? Якщо би я озвучив їй що це коштує два шопінгу в Парижі, то були би репрессії Є ще різні дрібничкі на авто, рибалка з друзями... Та багато чого, воно начебто небагато коштує, але коли за місяць набігає по троху то щось завжди дуже немала сума вимальовується.
Ніфіга собі Ловіть безкоштовну пораду...Скажіть її що якщо буде випендрюватись, то шопінгом буде займатись в "Планеті секондхенд", як і належить пристойній українській жінці...
А нащо щось пояснювати,тримай гроші під контролем і все просто.Ніколи не розумів дурноі традиціі коли хлоп віддає всі гроші жінці а потім на папіроси просить чи нички створює
Нажаль не можу, бо сам же пообіцяв ці шопінги, а воно щось не складається. ---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Ось для цьго і використовуються халтурки за готівку.
Аааа...то то такий варіант -Ой як знову хочеться в Париж... -А ти коли був? -Та ше не був, але вже хотів
для чого давати більше комусь одному а не іншому? Просто не розумію. Я жінка, і логіки як такої не переслідую, але тут її просто не бачу. ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ---------- Нормально, як і все інше. Вона ж особа чутлива, якщо поясните то вона все зрозуміє. Я он також свому коханому пояснила, що наше життя неповноцінне без нового комп’ютера, потужного кухонного комбайна, сепаратора для молока і нових чобітків і шаличків для його дівчаток. У мого їх четверо - я і троє донечок.
Це вже надо робити поправку на характер жінкі, бо від цьго залежить її самопучуття, а це для мене важливо. Тримати жінку за вівцю погано. Така жінка і народжувати буде овець.
Йдеться не про когось одного, а про дітей. Хіба батьки не чинять так, що себе обмежують в чомусь, що би їм належало мати, а віддають дітям? (може і не всі)
Чим діти кращі від чоловіка, чи чоловік гірший від дітей? Батьки багато чого чинять, про що діти не просять. Дітям треба давати тільки любов, і нічого від себе не відбирати. Не розумію поняття відбирати від себе, аби дати дитині. Як я можу відібрати любов від чоловіка і дати дитині. Це несумісні речі. Любові у мене вистачає на всіх однаково. Я з себе сорочки не знімаю тільки тому, що треба дати дитині. Я даю дитині те, що їй необхідно, але і від себе чи чоловіка не забираю.
От мені -льогко. ) Дрібнички на авто я сама купую не раз, шумік на рибу не їздить, але в гори - так, і не мусить якісь там приховані халтурки робити. То не Ваша жінка така, що від неї треба приховувати, то Ви помилились з вибором. А я забираю. Я маю подвійну радість, коли дитині дам щось, що вона не чекала.
Йдеться не про любов. Якраз любов - це та категорія, кількісно яка не піддається регулюванню. Йдеться зовсім про інше. Зрештою Реєстрація: 13.11.2007 Місто: Вейн А в мене так і залишився совковий славянський менталітет
Ми справді говоримо різними мовами. Я і надалі не розумію, котре то "тільки те". Сумно, коли все зводиться тільки до attainable goods.
А всіх дітей можна любити? Вони також ЛЮДИ, зі своїми характером, смаком і повединкою. Можна їх підправити, але поміняти неможливо. І що робити будемо з хлопом, який і своїх би хотів? Нехай не хоче? Егоїст, бач, в жінки вже є діти, а він би хотів своїх