Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. iso

iso Well-Known Member

Хід думок звичайно оригінальний. інших варіантів нема?:)

2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А як пояснити дружині, що потрібно обновити комп'ютер і купити ще один більш потужний для рендерів? А купити новий нормальний прінтер на А3?
    Якщо би я озвучив їй що це коштує два шопінгу в Парижі, то були би репрессії:facepalm:
    Є ще різні дрібничкі на авто, рибалка з друзями... Та багато чого, воно начебто небагато коштує, але коли за місяць набігає по троху то щось завжди дуже немала сума вимальовується.

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ніфіга собі о_О

Ловіть безкоштовну пораду...Скажіть її що якщо буде випендрюватись, то шопінгом буде займатись в "Планеті секондхенд", як і належить пристойній українській жінці...

• Подобається Подобається x 5
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

А нащо щось пояснювати,тримай гроші під контролем і все просто.Ніколи не розумів дурноі традиціі коли хлоп віддає всі гроші жінці а потім на папіроси просить чи нички створює

• Подобається Подобається x 6
  5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Нажаль не можу, бо сам же пообіцяв ці шопінги, а воно щось не складається.:facepalm:

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Ось для цьго і використовуються халтурки за готівку.;)

• Подобається Подобається x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Аааа...то то такий варіант

-Ой як знову хочеться в Париж...
    -А ти коли був?
    -Та ше не був, але вже хотів

:)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

для чого давати більше комусь одному а не іншому? Просто не розумію. Я жінка, і логіки як такої не переслідую, але тут її просто не бачу.

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Нормально, як і все інше. Вона ж особа чутлива, якщо поясните то вона все зрозуміє.

Я он також свому коханому пояснила, що наше життя неповноцінне без нового комп’ютера, потужного кухонного комбайна, сепаратора для молока і нових чобітків і шаличків для його дівчаток. У мого їх четверо - я і троє донечок.

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Це вже надо робити поправку на характер жінкі, бо від цьго залежить її самопучуття, а це для мене важливо.

Тримати жінку за вівцю погано. Така жінка і народжувати буде овець.

9. iso

iso Well-Known Member

Йдеться не про когось одного, а про дітей. Хіба батьки не чинять так, що себе обмежують в чомусь, що би їм належало мати, а віддають дітям? (може і не всі)

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

А які діти бувають від баранів?

• Подобається Подобається x 4
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Чим діти кращі від чоловіка, чи чоловік гірший від дітей?
    Батьки багато чого чинять, про що діти не просять. Дітям треба давати тільки любов, і нічого від себе не відбирати. Не розумію поняття відбирати від себе, аби дати дитині. Як я можу відібрати любов від чоловіка і дати дитині. Це несумісні речі. Любові у мене вистачає на всіх однаково.

Я з себе сорочки не знімаю тільки тому, що треба дати дитині. Я даю дитині те, що їй необхідно, але і від себе чи чоловіка не забираю.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От мені -льогко. ) Дрібнички на авто я сама купую не раз, шумік на рибу не їздить, але в гори - так, і не мусить якісь там приховані халтурки робити.

То не Ваша жінка така, що від неї треба приховувати, то Ви помилились з вибором.
    А я забираю. Я маю подвійну радість, коли дитині дам щось, що вона не чекала.

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А кого ще може народити баран?
    Це ж начебто в 5-му класі на зоології вивчають...

14. iso

iso Well-Known Member

Йдеться не про любов. Якраз любов - це та категорія, кількісно яка не піддається регулюванню. Йдеться зовсім про інше. Зрештою
    Місто: Вейн
    А в мене так і залишився совковий славянський менталітет:dntknw:

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Твоя моя нє понімальт. Я зовсім не про те.

16. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ні, шановна, з вибором я не помилився. То в мене просто такий характер.:pardon:

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Про що? Я направду не розумію. Що ще потрібно дитині, як не батьківська любов.

18. iso

iso Well-Known Member

А я саме про те. І не тільки:)

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ми справді говоримо різними мовами. Я і надалі не розумію, котре то "тільки те". Сумно, коли все зводиться тільки до attainable goods.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А всіх дітей можна любити? Вони також ЛЮДИ, зі своїми характером, смаком і повединкою. Можна їх підправити, але поміняти неможливо.

І що робити будемо з хлопом, який і своїх би хотів? Нехай не хоче? Егоїст, бач, в жінки вже є діти, а він би хотів своїх :)

а де твій аватар? :)