никтоне говорит про то, полюбит ли новый товарищ детей предыдущего, это как квартира с обременением - нужна квартира - будешь соблюдать охранное обязательство. нужна женщина - примешь ее с ее же детьми. при этом никто не сказал, что их нужно любить
Власне. В кого серце, як ніготь в мізинця, той не полюбить, швидше всього. Скажіть це тисячам чоловіків, котрі одружились на жінках з дітьми. Шумік навчив мого Мартина їздити на ровері. Луцку поставив на лижі. Не думаю, що це були експерименти - замість того, аби по парку бігати за ровером, міг пиво пити чи сам десь їздити. Ви навіть не з покоління, ви такий особливий вид чоловіка, котрий думає тільки про власний комфорт а про жінок - тільки зверхньо. Ну-ну.
ну добре що не більше.Свіжий приклад туть на роботі .Мужик і на лижі поставив і ровер купив,Гроші туть москальки всі забирають в мужиків.Залишився без нічого.Старший поки не роз"їхались воспітивал мужика кулаком.Квартиру продали з долями пасинків,бо на момент приватизації вони були всиновлені.Тепер живе на роботі ,до пенсії ще два роки.Задушив би їх коли пасинки були малі ,то вже би вийшов з зони
Та цілком можливо, що більше. Перепрошую, то не мужик. Мужик має бути великодушний, але не дозволяти собі на голову сісти, а як одружується на жінці з дітьми, то або дивиться уважно, на що йде, або усвідомлює, що мусить виховати, якщо діти малі. Інакше то мазохізмом попахує, а про те, що думає іншим місцем, ніж головою, навіть не хочу казати.
Може тобі він і не потрібен , але як для мене то моя дитина в моєму сердці на першому місці , на другому я сама , на третьому моя мама , далі мої сестри і брати , а чоловік іде після них на 5 місці , тому що вони єдині , а чоловіків може бути багато.
Ще раз - я реаліст. Якщо хлоп хоче своїх дітей, то приняти двох чужих означає відмовитись від своїх. Занадто вилика плата за кватирку.... ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ---------- Вийдіть на вулицю, там дяди Вася сидить, сумує. Полюбить його! Не можете?! Серця в вас нема, от що! :-D
А як же прислів'я, що чужих дітей не буває ? Я вважаю, якщо чоловік нормальний і хоче сім'ї з жінкою, то не його дитина не стане йому на заваді.
Ага, не буває. Поки вони жінціни. А як кавічить більшіесть жінок, коли підуть заміж за європейця і думають, що там буде так, як в бувшому СРСР (бо то його сліди), що в чоловіка діти є, але десь з мамою, і получають мізерні аліменти. А коли дізнаються, що діти жиють половину року в батька.... :-D :-D:-D
А хіба це погано ? Ну не знаю, може, це я якась не така.... Хоча ж і діти бувають геть різні. Але жінка ж знає, що діти є, повинна змиритися і прийняти, діти ж не винні.
Ну хто сказав, що не можу? Можу. Тільки він не дитина, а доросла людина, і мені з ним не жити, та й не відповідати за нього. Вам, мабуть, легко жити? А (не)просто давати дітям те, що їм належить, чоловікові - його, батькам - те, що їм належить, братам і сестрам також, а при тому про себе не забувати - слабо?
"Вдалась провокація" - це коли пір'я летить і з форуму йдуть. Та якщо відштовхуватись від слів "чоловіків може бути багато", то так, навіщо давати кожному зустрічному те, що має бути одного?
А для чого? Щоб потім казати які вони невдячні? Більше і не треба нічого особливого робити. В союзі казали, що кожному по потрєбностях а з кожного по-можливостях, то я скажу трошки інакше, що кожному треба давати по можливості і з любові. Дітей любити і зважати на особистість кожного, чоловіка любити і давати вільно, без очікування заплати, мамі ми дань віддали коли були дітьми, і віддамо що необхідне коли та стане немічна. Себе треба ставити на перше місце. Нікому не потрібна загнана дура, яка в свої 30 виглядає на всі 50. Ані дітям, і аж ніяк не чоловіку. Ловлю тапкі!
Хоч не б'є Вас? ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- Можу но не дам ---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ---------- Ну так і кажіть що Ви самі відаєте гроші, а не вона забирає....Але для чого порядному чоловікові який працює на сімейний бюджет і не шукає розваг на стороні "халтурки за готівку" ---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Дуже влучно сказано...