Дурниць ви не кажіть, отсоа, просто не те зрозуміли. Розведенка, як не знайде собі зразу хлопа, по руках йде, навіть якщо мужчину раз в рік міняє. На жінці це залишає печать, вона втрачає деякі свої якості. Це на увазі малося, а ви свою бабаьку сторону тягнете.
ну а що ж їх - милих, не міняти?)) особливо як клімакс не за горами чи може з гімном має все життя прожити, чи мо про секс забути форева. бо оооой як страшно, що хтось скаже, що вона пішла по руках?? однозначно)) так само як "вдалий" шлюб
Та то ясно, нинішні лярви цим тільки гордяться. Звання шльондри і що по руках пішла - то як орден на груди. Часи декабристок давно минули. ) ---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ---------- Ви таке ніби з дуба впали, не смішіть. Про те як розведенки спихають дітей до діда-баби на вихідні, або навіть трахаються тупо в сусідній кімнаті, поки малеча спить, я вам навіть розказувати не буду. Думайте далі жи світ рожевий. )
Не спілкуйтесь з повіями, дуже просто. Світ не рожевій, тому і треба жінці працювати і мати свої заробітки. Тому що коли чоловік знайде собі другу, не треба буде терпіти, в ногах валятись, щоб з голоду разом з дітьми не здохнути.
Ну так от зразу вам треба було зметикувати, що ми про різні речі, і я ніц не маю проти, хай жінка працює і буде незалежною.
Іменно. А попробуйте це в курки персонально спитати - вона вам очі вицарапає. Стервозною сучкою бути модно, мами і берегині в наші часи тільки для лохушок.
Слухайте, Самойловичу, аж цікаво стало - а золота середина для вас існує? Бо у вас якісь крайнощі-то стервозна сучка, то лохушка
ага, хто ж це такими орденами "завідує"? часи лицарів теж, та й МУЖЧИНУ стало тяжко зустріти наболіло? зі. розведенкам інтим нє палагаєцца??? омг ви на дп зайдіть:empathy: - там прям заповідник т.з. лохушок
Самойлович просто не знайомий з випадками, коли жінка сама собі вибрала чоловіка, а як не потягнув - послала і вибрала другого. Багато у Вас таких знайомих? Чому відразу спихають? А якби були одружені, і залишали внуків на вихідні - то не "спихали" б? Я у своїх бабусь-дідусів була постійно на вихідних, і влітку на канікулах - це ок? А якби мама розлучилась - то спихала б? Я так підозрюю, що мої батьки також так робили - тупо трахались в сусідній кімнаті, поки ми з сестрою спали. То нічо?
пусть это будет моим самым большим недостатком© тобто мерзеннішого в сучасних жінках ви не знайшли? а в чоловіках? ті здихлі з баньками пива, які клигають містом, або ходячі мамони з голосним реготом і відсутністю зачатків культури, які претендують на горду назву "мужчина" - то "омєрзєніє" не викликає, нє??
Мужики тут при чому? Він щось про них писав, чи тема тут про кого? Тьолачка завжди шукає виправдань своєї доступності, і в першу чергу для себе самої.) Думаючий мужчина куряще стерво за супутницю життя не візьме, так хіба , погратися і адью.