Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. veronka

veronka Well-Known Member

я бачу, що ви вже тама))
    упс, ви так впевнені? чому? аргументуйте:empathy:

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дурниць ви не кажіть, отсоа, просто не те зрозуміли.
    Розведенка, як не знайде собі зразу хлопа, по руках йде, навіть якщо мужчину раз в рік міняє. На жінці це залишає печать, вона втрачає деякі свої якості. Це на увазі малося, а ви свою бабаьку сторону тягнете.

3. morze

morze Well-Known Member

Дуже слабенька зараз межа між я, і жінка!

4. veronka

ну а що ж їх - милих, не міняти?)) особливо як клімакс не за горами:tongue: чи може з гімном має все життя прожити, чи мо про секс забути форева. бо оооой як страшно, що хтось скаже, що вона пішла по руках??
    однозначно)) так само як "вдалий" шлюб:morning1:

• Подобається Подобається x 2
  5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В неї ДІТИ, які мужчини? Ії треба їх виростити. Яка тут бабська сторона?

6. Samojlovu4

Та то ясно, нинішні лярви цим тільки гордяться. Звання шльондри і що по руках пішла - то як орден на груди.
    Часи декабристок давно минули. )

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Ви таке ніби з дуба впали, не смішіть.
    Про те як розведенки спихають дітей до діда-баби на вихідні, або навіть трахаються тупо в сусідній кімнаті, поки малеча спить, я вам навіть розказувати не буду. Думайте далі жи світ рожевий. )

• Подобається Подобається x 1
  7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не спілкуйтесь з повіями, дуже просто. Світ не рожевій, тому і треба жінці працювати і мати свої заробітки. Тому що коли чоловік знайде собі другу, не треба буде терпіти, в ногах валятись, щоб з голоду разом з дітьми не здохнути.

8. Samojlovu4

Ну так от зразу вам треба було зметикувати, що ми про різні речі, і я ніц не маю проти, хай жінка працює і буде незалежною.

9. luca

luca миється в бані

наймерземніше, що є в сучасних жінках - це цигарка в руках. задаюсь лише питання - навіщо це їм...

• Подобається Подобається x 2
  10. Samojlovu4

Іменно.
    А попробуйте це в курки персонально спитати - вона вам очі вицарапає.
    Стервозною сучкою бути модно, мами і берегині в наші часи тільки для лохушок.

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Слухайте, Самойловичу, аж цікаво стало - а золота середина для вас існує? Бо у вас якісь крайнощі-то стервозна сучка, то лохушка:)

• Подобається Подобається x 7
  12. yasam

yasam Well-Known Member

ляпати язиком теж нині модно ? Аргументи для лохушок?

13. veronka

ага, хто ж це такими орденами "завідує"?
    часи лицарів теж, та й МУЖЧИНУ стало тяжко зустріти:tongue:
    наболіло?:dntknw: зі. розведенкам інтим нє палагаєцца???
    омг:))) ви на дп зайдіть:empathy: - там прям заповідник т.з. лохушок:give_heart:

• Подобається Подобається x 3
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Самойлович просто не знайомий з випадками, коли жінка сама собі вибрала чоловіка, а як не потягнув - послала і вибрала другого.
    Багато у Вас таких знайомих?
    Чому відразу спихають? А якби були одружені, і залишали внуків на вихідні - то не "спихали" б? Я у своїх бабусь-дідусів була постійно на вихідних, і влітку на канікулах - це ок? А якби мама розлучилась - то спихала б?
    Я так підозрюю, що мої батьки також так робили - тупо трахались в сусідній кімнаті, поки ми з сестрою спали. То нічо? :)))

• Подобається Подобається x 6
  15. yasam

yasam Well-Known Member

во розмова пішла

16. veronka

пусть это будет моим самым большим недостатком©
    тобто мерзеннішого в сучасних жінках ви не знайшли? а в чоловіках? ті здихлі з баньками пива, які клигають містом, або ходячі мамони з голосним реготом і відсутністю зачатків культури, які претендують на горду назву "мужчина" - то "омєрзєніє" не викликає, нє??

• Подобається Подобається x 4
  17. Samojlovu4

дп = тп)

18. morze

morze Well-Known Member

Як мої батьки трахались, я спокійно спав! А тут дівчата все підслуховували,і певно фантазували вже!

19. Samojlovu4

Мужики тут при чому? Він щось про них писав, чи тема тут про кого?
    Тьолачка завжди шукає виправдань своєї доступності, і в першу чергу для себе самої.)
    Думаючий мужчина куряще стерво за супутницю життя не візьме, так хіба , погратися і адью.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)