Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Forpost

Forpost Стоїк

з курвою то можна збудувати? тілько не кажіт мені во тут, що з простітуток виходять самі кращі "хранітєльніци очага"

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

....ну хто ж Вас заставляє будувати сімю з жінкою яку ви відносите до категорії "курва"????

Єдине пояснення, це те що Вас вабить яскравий зовнішній вигляд такиз дЄвАчЄк, їх безтурботність і легкість поведінки, сексуальність і позитив які зазвичай вони випромінюють.....то хочуть інстинкти....А голова, виховання і релігійні переконання кажуть що потрібно знайти сіру мишку, яка ше 10 років після весілля буде стидатися взяти член руками, а при згадці про міньєт її повинно починати тошнити :)))

• Подобається Подобається x 8
  3. Ivanqa

Ivanqa Active Member

Вважаю, що дівчата мають вільно обирати собі свій шлях. Хочеш кар*єру - шуруй. І нікого не питай.
    Але(!) дуже проти гендерної політики

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Чому?

5. morze

morze Well-Known Member

Моя Ганзя, курва, вже на четвертому курсі, курва якогось інституту!Грошей у мене непотребує бл..дь, бо знає як їх заробити!Гвіздок в носі -щоб не били!,а пазюрі має,щоб не лізли! Я-б її за патла сама відтягнула, але дана нею двадцятка робить для мене в гастрономі усіх продавщиць -дівчатами!

6. redfox

redfox Well-Known Member

коллеги, вот читаю я и прямо ууух, сколько всего модно написать!
    итак, попорядку.
    1. карьера и заработок. Уважаемые мужчины, если вы хотите себе такую берегиню очега, тогда будьте добры эту самую берегиню обеспечить и не просто обеспечить а создать ее, скажем так, трастовый фонд именно с ее накоплениями. чтобы из берегини она не превратилась в рабыню, которая живет с вами только потому, что если уйдет - то кушать будет нечего.
    а если женщина работает - это же прикрасно, значит не сидит и не сходит с ума дома. и вам мозг не выносит, и , может быть начинает понимать, что вернуться в полночь - еще не значит , что ты с кем то тусил, что нельзя выносить мозг после работы и т.д. - цените работающих женщин
    на своем привере могу рассказать. мы с мужем оба в браке - официальном - это на вопрос, что семья только ради детей. и детей у нас пока нет - пока не хотим. и я и муж работаем в крупных компаниях и не поверите, иногда и до полуночи задерживаемся. я не готовлю дома. почти. не потому что не умею, а потому что не для кого - никто так поздно возвращаясь не ест)))
    плохо это - не знаю, но нас такая жизнь устраивает.
    можно ли меня считать плохой - возможно, ктото и считает, мне, честно говоря, все равно. конечно, есть чудесные женщины - рукодельницы и кулинары, и я их очень уважаю!
    но есть и такие как я.
    сложно ли со мной? сложно. выношу ли я мозг мужу или требую от него чтото - НЕТ. но для того, чтобы с девушкой был такой уровень взаимопонимания, нужно, чтобы девушка была в первую очередь в себе уверена и ХОТЕЛА именно хотела быть со своим мужчиной. а все остальное в данном случае не важно и если женщина самодостаточная и уверенная в себе, тогда и в семье все будет хорошо и без выноса мозга и без пиления (естественно, если мужчина адекватный))))
    все, кидайте в меня тапками
    ЗЫ, иногда муж сам готовит.

• Подобається Подобається x 6
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Лисичка (привет!)

Написано прекрасно, но некоторые мужчины :) типа майка бастарда иликакеготам все равно изьян найдут.

Но мы, конечно, плакать из-за этого не будем. :)

• Подобається Подобається x 2
  8. redfox

redfox Well-Known Member

Анноун))))
    привет! большое спасибо!
    конечно мне приятно,
    Но я в последнее время живу по принципу - мне все равно что вы обо мне думаете, главное что я о вас не думаю совсем.)))
    ну и делай что делаешь и будь что будет - в работе очень помогает )))

9. morze

morze Well-Known Member

Ісламський гарем, трошки дисциплінує тему, але нам туди далеко, і непотрібно!

10. redfox

redfox Well-Known Member

Морзе, я тут намедни читала пару книг, как раз на эту тематику, одна из них - Тысяча сияющих солнц - прочитайте, вам понравится и попробуйте ответить - хотели бы вы такой жизни для своей сестры/дочери?

11. Forpost

Forpost Стоїк

за какие такие заслуги? умерла так умерла,на ее место в очереди стоят

12. redfox

redfox Well-Known Member

Форпост, вот как раз для такого случая...
    чтобы перестав обеспечивать себя по соображениям супруга "сиди дома и вари борщи" такили иначе осталась независимой, чтобы могла в случае чего остаться со своими средствами, чтобы могла уйти и не жила по принципу - а куда же я пойду - стажа нет, денег нет. собственности нет...
    иначе - это легализованное рабовладение.
    у вашей супруги есть свой счет/вклад, какие либо ее средства? она независима от вас финансово?

13. veronka

veronka Well-Known Member

ага, тільки Childfree здебільшого підтримують "свідомі бліднолиці" - німці, шведи, хранцузи... та ось негри, араби, азіати якось себе у цьому не обмежують)) ще надцять років CF і европейці стануть вимираючим видом:good:

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

ой не кажіть... усьо, шас в депресію "впаду":russian_ru:

• Подобається Подобається x 3
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вам туда і падати не треба, для вас клімакс приготований. )

• Подобається Подобається x 1
  15. yasam

yasam Well-Known Member

хами гомофільні

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

З 30 до 50 в мене 20 років виходить. Ще все встигне. І не буде залежати від чоловіка

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Звичайно ні, згоден: скуриться, по руках піде - буде від кількох чоловіків залежати.)

18. morze

morze Well-Known Member

Я дивлюсь трошки далі. Чим старша жінка, тим більше їй хочеться прати, готувати, проводжати....!
    Сучасні дівчата,це сприймуть на пару років пізніше, бо вік чоловічий все менший!

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

від 30 до 50 скуриться о_О

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

Ви так якось ніби злорадствуєте :))) Що поганого в клімаксі? це просто природній стан організму...Що поганого в старості чи навіть в смерті??? Це природні речі, є так як є...це не добре і не погано, це просто є...

А перейматись проблемами клімаксу "сучасним дівчатам" думаю не варто, а хлопам тим більше ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Дурницю не кажіть. Коли дівчина виходить заміж дуже молодою, не має нормальної роботи, щоб ії годувала, і щоб було на що виростити дітей, то як вона буде жити після того, як чоловік знайде собі другу? В голоді. Як і жиють. В Європі сама бідніша частка населення - жінки з малими дітьми..... Так що спочатку заробіток, а потім - заміж.

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Ой, яка я молода.... :haha: Щось мені не дуже вже хочется готувати-посуд мити :) Як менший? Я думала, що все більшій :)

а де твій аватар? :)