з курвою то можна збудувати? тілько не кажіт мені во тут, що з простітуток виходять самі кращі "хранітєльніци очага"
Вже собі обіцяв шо не буду тут писати, бо переконувати когось то річ марна, але не можу витримати ....ну хто ж Вас заставляє будувати сімю з жінкою яку ви відносите до категорії "курва"???? Єдине пояснення, це те що Вас вабить яскравий зовнішній вигляд такиз дЄвАчЄк, їх безтурботність і легкість поведінки, сексуальність і позитив які зазвичай вони випромінюють.....то хочуть інстинкти....А голова, виховання і релігійні переконання кажуть що потрібно знайти сіру мишку, яка ше 10 років після весілля буде стидатися взяти член руками, а при згадці про міньєт її повинно починати тошнити
Вважаю, що дівчата мають вільно обирати собі свій шлях. Хочеш кар*єру - шуруй. І нікого не питай. Але(!) дуже проти гендерної політики
Моя Ганзя, курва, вже на четвертому курсі, курва якогось інституту!Грошей у мене непотребує бл..дь, бо знає як їх заробити!Гвіздок в носі -щоб не били!,а пазюрі має,щоб не лізли! Я-б її за патла сама відтягнула, але дана нею двадцятка робить для мене в гастрономі усіх продавщиць -дівчатами!
коллеги, вот читаю я и прямо ууух, сколько всего модно написать! итак, попорядку. 1. карьера и заработок. Уважаемые мужчины, если вы хотите себе такую берегиню очега, тогда будьте добры эту самую берегиню обеспечить и не просто обеспечить а создать ее, скажем так, трастовый фонд именно с ее накоплениями. чтобы из берегини она не превратилась в рабыню, которая живет с вами только потому, что если уйдет - то кушать будет нечего. а если женщина работает - это же прикрасно, значит не сидит и не сходит с ума дома. и вам мозг не выносит, и , может быть начинает понимать, что вернуться в полночь - еще не значит , что ты с кем то тусил, что нельзя выносить мозг после работы и т.д. - цените работающих женщин на своем привере могу рассказать. мы с мужем оба в браке - официальном - это на вопрос, что семья только ради детей. и детей у нас пока нет - пока не хотим. и я и муж работаем в крупных компаниях и не поверите, иногда и до полуночи задерживаемся. я не готовлю дома. почти. не потому что не умею, а потому что не для кого - никто так поздно возвращаясь не ест))) плохо это - не знаю, но нас такая жизнь устраивает. можно ли меня считать плохой - возможно, ктото и считает, мне, честно говоря, все равно. конечно, есть чудесные женщины - рукодельницы и кулинары, и я их очень уважаю! но есть и такие как я. сложно ли со мной? сложно. выношу ли я мозг мужу или требую от него чтото - НЕТ. но для того, чтобы с девушкой был такой уровень взаимопонимания, нужно, чтобы девушка была в первую очередь в себе уверена и ХОТЕЛА именно хотела быть со своим мужчиной. а все остальное в данном случае не важно и если женщина самодостаточная и уверенная в себе, тогда и в семье все будет хорошо и без выноса мозга и без пиления (естественно, если мужчина адекватный)))) все, кидайте в меня тапками ЗЫ, иногда муж сам готовит.
Лисичка (привет!) Написано прекрасно, но некоторые мужчины типа майка бастарда иликакеготам все равно изьян найдут. Но мы, конечно, плакать из-за этого не будем.
Анноун)))) привет! большое спасибо! конечно мне приятно, Но я в последнее время живу по принципу - мне все равно что вы обо мне думаете, главное что я о вас не думаю совсем.))) ну и делай что делаешь и будь что будет - в работе очень помогает )))
Морзе, я тут намедни читала пару книг, как раз на эту тематику, одна из них - Тысяча сияющих солнц - прочитайте, вам понравится и попробуйте ответить - хотели бы вы такой жизни для своей сестры/дочери?
Форпост, вот как раз для такого случая... чтобы перестав обеспечивать себя по соображениям супруга "сиди дома и вари борщи" такили иначе осталась независимой, чтобы могла в случае чего остаться со своими средствами, чтобы могла уйти и не жила по принципу - а куда же я пойду - стажа нет, денег нет. собственности нет... иначе - это легализованное рабовладение. у вашей супруги есть свой счет/вклад, какие либо ее средства? она независима от вас финансово?
ага, тільки Childfree здебільшого підтримують "свідомі бліднолиці" - німці, шведи, хранцузи... та ось негри, араби, азіати якось себе у цьому не обмежують)) ще надцять років CF і европейці стануть вимираючим видом ---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ---------- ой не кажіть... усьо, шас в депресію "впаду"
Я дивлюсь трошки далі. Чим старша жінка, тим більше їй хочеться прати, готувати, проводжати....! Сучасні дівчата,це сприймуть на пару років пізніше, бо вік чоловічий все менший!
від 30 до 50 скуриться ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ---------- Ви так якось ніби злорадствуєте Що поганого в клімаксі? це просто природній стан організму...Що поганого в старості чи навіть в смерті??? Це природні речі, є так як є...це не добре і не погано, це просто є... А перейматись проблемами клімаксу "сучасним дівчатам" думаю не варто, а хлопам тим більше
Дурницю не кажіть. Коли дівчина виходить заміж дуже молодою, не має нормальної роботи, щоб ії годувала, і щоб було на що виростити дітей, то як вона буде жити після того, як чоловік знайде собі другу? В голоді. Як і жиють. В Європі сама бідніша частка населення - жінки з малими дітьми..... Так що спочатку заробіток, а потім - заміж. ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- Ой, яка я молода.... Щось мені не дуже вже хочется готувати-посуд мити Як менший? Я думала, що все більшій