Цікавий художник-самоук з Буковини Ярослав Баланецький пише мальовничі пейзажі, які нікого не залишать байдужим. Його роботи зберігаються не лише в Україні, але й в багатьох країнах світу.
Художники-випускники Львова 2017 року показали, яким є сучасне мистецтво Чого варта хоча б спідня білизна із скла у проекті «Одеса як вона є»
Svetlana Kryukova 5 год · Хочу закрыть политический сезон последней (этим летом) картиной Объявляю аукцион Размер 1,80 Масло, холст Аукцион длится с 13:00 до 15:00 Ставки делайте под постом в комментариях Стартовая цена 300 долларов Название картины - «РотФронт» Svetlana Kryukova Картина продана. Аукцион закрыт. Всем спасибо и до следующего сезона)
з інтерв'ю гордона з олею поляковою: – Ты вчера во Львове собрала стадион? – Собрала. – Сколько людей было? – 35 тысяч. – Это новый стадион “Украина” во Львове. – Да. – Будучи русскоязычной певицей… – …полностью русскоязычной и начав с кокошника… – …ты собрала во Львове 35 тысяч. – Да.
За борщ складно говорити. Ним (реалістичним і класичним) треба смакувати; /я недавно десь в Кулінарії також копіпастив за борщ/ )
Яка краса! Я таке обожнюю. Дивилась би та дивилась...Треба мати смак, велике терпіння тою тоненькою кисточкою вимальовувати, без єдиної помилки. А до того олівцем всі ці квіточки промалювати. Важко повірити, що хтось малює таку гармонію прямо фарбами, без підготовки..Треба бути великим майстром.
майстри під час роботи мабуть і не думають зовсім... мабуть воно якось саме малюється... це як їхати на велосипеді )
ой, ні. Є формат, на ньому треба розташувати хоча б крупні квітки. Не знаю. Я теж займаюсь малюванням, і сама важка робота - це планіровка. Нудна, скажу так. Коли контури вже є - все іде як по маслу. Ще така бяка як аксонометрія, коли треба намалювати вулиці...
Петріківка - вона така. Там і не виглядає малюнок натуральним як натюрморт...Це тобі не вазон з квітами на столі...