Якось натрапила, скачала. Буду потихеньку гризти. Раз це ваша улюблена книга, то, значить, варта уваги...
Рибко, гризти не треба. Почніть її читати - і вас затягне. Це одна з найкращих речей Анлруховича. Торік прочитала " Дванадцять обручів" на одному подиху. Тоді мені здавалося, що я нею просто жила - цією книжкою . І це було настільки реалістично, що ...в чужому місті далеко від дому і дуже далеко від рідних Карпат мені часом... солодко пахло розімлілим на сонці ялівцем на полонині .. як там у Андруховича? .. Джинджур ( ?). Я так люблю ті місця і Чорногору, що словами не передати. Добре, що скоро знову літо. Карпати кличуть, Карпати ждуть!....
Молодець! Від четвертого квітня всього неповних два тижні. Я щойно на дату подивилася. Враження гарні?
А це мало для 106 сторінок 12 шрифтом? Якби тільки поменше матюків було, а так - супер. Супер, бо до цього читала тільки класику, сучасна прати неї - небо і земля.
Привіт всім! Недавно натрапила на роман О. Скорохода "Всесвіт", дуже сподобався...До речі прочитала в літературно-художньому журналі "Дніпро", не поганий журнал, в якому можна знайти нових письменників і багато всього цікавого...
Угу, непоганий журнал, тільки занадто вже орієнтується на маскульт, та й передплатників у нього мало. Взагалі чим пояснити кітчевість рідної сучасної літератури, її насиченість матами, вулягаризмами, нездоровий еротизм, як не орієнтацією на масового читача, невибагливого у своєму виборі. Та є й у нас справжні таланти. Всім раджу Василя Слапчука, в нього сильна філософська лірика без повчальності й нав'язливого моралізаторства. А ще Андрій Жураківський крутий - то справжній український постмодернізм. Хтось читав його "k", а то я "Сателіти" знайшла, а першої книжки ніде не бачила
Може вже невчасно. Почитайте Леся Бернакевич "До зустрічі в суді" - то правда більше сатира на наше судочинство. Але цепляє
В интернете видел много ссылок на "Kavkaz.ua" некоего Миронюка, у нас на востоке таких книжек нет, может кто читал, дайте отзывы, стоит ли заказывать в интернет магазинах?
Прохасько - НАШ сучасний письменник, я за Прохасько ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- А ще раджу Іздрика "Таке", книга року Бібісі, але в не тому річ, справді суперова штука. Таке...
Обіцяні коди знижок від інтернет-книгарні "На фотелі": 56744,77790,56899,78699,67657. Ці коди відповідають одноразовим знижкам від 3 до 10 відсотків. Для того щоб використати код знижки необхідно ввести його при здійсненні замовлення на нашому сайті. Не прогавте свій шанс!!!
шматочок із моїх власних писань темна ніченька спустила свої коси сизокрилі очі ясно запалали розстелились темні хвилі а земля мов смолоскип тей нло дорогу світить й біло-синяя комета вже на ней дорогу мітить тушать-тушать люди слізьми землю орану грошима це мов пральна та машина у режимі без віджима що сказали то вода є що в себі несем роками і щоб жить не вижимаєм йдем простими ми стежками голову лиш опустивши ждем ми кари всі страшної та невже ж усі забули що козацької ми крові що колись був сагайдачний і великий володимир як боролись за вкраїну як творили і вони мир як тарас боровсь роками як лилась кров патріотів щоб ми жили не тужили щоб не було ідіотів та куди ж там обирають президентів що сиділи та міністрів що словами іноземнили добили як раніше русь велику славили усі народи нашій мові солов'їній нема в світі переовду нема поля і лужечка із струмком де стежка в'ється а ти хочеш все продати стук і серце вже не б'ється
Усім привіт.В мене питання для літературоманів. Ви десь в сучасній літературі зустрічали образ Юди (Іуди)? Дуже треба назбирати перелік книжок таких.Дуже вдячна!!
Михайло Чухран ВЛАСТЬ Якбы дустав я мало власти, То всьо змінив бы м на землі. Лишилися б цигани красти, Лишили б пити москалі. Бика не мучив би іспанець, А здав на мнясокомбінат, Забув про мафію тальянець, Француз — забув бы про розврат. Естонці бы дустали крыла, В’єтнамці — мало пудросли, Корейці очі би розкрили, А чукчі — в інститут пушли. Араб — любив бы солонину, Юдак бы — не шпекуловав, Забув бы німець дисципліну, Згадав за неї югослав. Май мало чехи б пиво пили, Помив би з милом ся монгол, І накінець бы ся навчили Мадяри грати у футбол! Американці позад нафти Не починали бы войну, І русины як аргонавты Не йшли за щастям в чужину. І українець бы на части Державу дерти перестав! На жаль, не маю тілько власти! А правда, добре, кіть бы м мав?