Відповідь: Нове-цікаве в сучукрліті Виявляється, можна . А що ви маєте проти? Помітив цікаву тенденцію - як тільки зявляється щось модне, через деякий час стає модним критикувати (мяко кажучи) це модне. І не тому, що це не подобається, а просто тому, що це в ногу з часом .
Відповідь: Нове-цікаве в сучукрліті Абсолютно згодна. Трохи якась дивна книжка, я чомусь думала, що у Жадана інший стиль. Щось, можливо, на зразок Андруховича. Але, на мою думку, це все-таки не найгірше з сучукрліт
Відповідь: Нове-цікаве в сучукрліті жадан прекрасно описує харків тих років-всі мої друзі-харків"яни що читали ту книжку поставили йому 5+ ще класний в нього "біг мак" співпало читала коли добу добиралася різними макарами до вроцлава щоб не спізнитися на виставу бо всі решта нормально поїхали а я як завжди а там в книжці якраз така дорожна європейська тема-ггг класна подобається жадана поезія-розумна ("цитатник"-там здається майже вся його поезія) є класна розумна поезія в андрія бондаря (не пригадую назви збірника) він ше файно її читає о і покальчука поезія класно (о і в його виконанні) поезія в прозі така романтична і зовсім не еротична аж дивно!!!!ггг в остапа сливинського дуже...ну якби це сказати лексична чи значеннєва...щось таке в назара гончара-це суцільний настрій польоту люблю неборака-він ніби трохи злиться в поезії але насправді така доброта за тим всі стоїть. така смачна доброта!!!! андруховича-тра читати таки живий класик шо поробиш! ірванець-ну щось не завжди потрапляю в тему з його приколами але декілька добрих п"єсок в него є прохасько-рекамєндую-все! "інші дні анни" "галичинаFm" "лексикон" "непрості"(!!!!!!!!) "з цього могло б вийти декілька оповідань" (соррі якщо щось наплутала або щось забула) просто прекрасне ніжне розумне ГЛИБОКЕ романтичне історичне кайфове невідривне від фантасмагоричної реальності наталка сняданко...("колекція пристрастей" "...." щось там про блондинок...не згадала назви соррі)я б сказала прікольно і розумно але чи надовго...не впевнена таня малярчук ну...що люблю то люблю "ендшпіль адольфо або троянда для елізи" "згори вниз" "як я стала святою" "говорити" не кажу що щось надзвичайне але...особливо перша книга така якась точна а в останній вимальовується перспективи стилістики...нової української жіночої стилістики в літературі...гг софійка андрухович-ооооо!!!! "літо мілени" "старі люди" "жінки їхніх чоловіків" (ну от знов могла шось наплутати як нє то навпаки) "сьомга" вони обидві ці авторки мої однолітки а тому мабуть в нас багато спільного...і вони пишуть про зрозумілі мені речі цінні моменти... хоча мені здається...ще формуються стилістично і шукають форми...таке матіос-трилогія-то я в окремій темі писала-супер ой ще дуже класна така чудна поезія в назара федорака (та й книжка файна така з ілюстраціями коха ясна річ) і супер-пупер вишакова образна інтелектуальна промовиста в лишеги поезія а як він її читає а які стильні книжки не можна налюбуватися!!!! люблю почитати поезію ромка скиби-не знаю чи ше шось сочиня зара сурйозне-але то шо в мене є-файнюче пан винничук також класичний...розкопник...там більше поваги до такої скурпульозної праці яку не втомлюється робити людина (історичні штукі) а ці манси в стилі ніколсона-казанови ну трохи смішні але всі дон жуани в такому віці стають трохи смішні-шо поробиш в забужко поезія-сильна! ну ніби кращих всіх назвала-не знаю кого забула або не читала-даруйте не спеціально-що півтретьої ночі згадала-те написала
Відповідь: Нове-цікаве в сучукрліті щойно вийшла книжка віршів для дітей "кожному по скибці" з надзвичайними ілюстраціями олі кваші
хочеться мені поговорити про сучасну українську літературу і літераторів і про Андруховича, і про Карпу, і про Дереша, і про Жадана, і про Забужко і про інших хто, що, як, чому і для кого пише, які тенденції тощо я собі скачала чотири книжки Ірени Карпи, почала читати і задумалася "а чи конче мені її читати?" бо я люблю читати книжки з яких є якась користь, а першої, "Фройд би плакав" прочитала 10ст. і вже бачу, що нічого корисного для себе не почерпну чи вона така і має бути наша сучасна література- з матюками і про накроманів? допоможіть розібратися
Андрухович "12 обручів" - початок важкий, потім нормально читається. Любко Дереш "Культ" - кумедне чтиво , настрій піднімає. Зараз читаю збірку "Українська містика 2009" , замовив через нет. ЗЮ:
Литературу хочу почитать, но никак не решаюсь купить. Вдруг окажется гэ. А вот мне одно интересно: почему у многих современных писателей какие-то идиотские фамилии? Или они специально себе попридумывали?
Андруховича я люблю, вважаю, що дійсно варто читати, до речі "Дванадцять обручів" улюблені, хоча "Рекреації", "Московіада" «Перверзія» теж дуже сподобалися Дереша я не читала ще спробую а містика мене зацікавила чекаю на вашу критику, може потім і собі замовлю як варіант вирішення проблеми: можете на початок скачати з нету безоплатно а потім улюблених авторів зможете вже купувати коли читаю анотації, нема вже охоти читати твори таке враження, що зараз найпорулярніший герой - наркоман/наркоманка, який шукає сенс життя на задвірках суспільства, при цьому не перебуваючи при свідомості може я не ті анотації читаю? чи то тенденція?
Доречі, шукаю фул текст: http://www.amazon.com/Atlantis-Moth...=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1229549112&sr=8-1 http://atlantis-motherland.com/location01.html То значить сижу вечором ... включив радейко ... а там в гості до студію запросили галичанку ... і почалося ... Атлантида в Криму, Едем в Карпатах , у вишиванках зашифрований код всесвіту , а гаївки то закодований ДНК укр.нації ... чудина одначе ... невже на Галичині росте конопля 0_0 ?
Конопля ти моя, конопля! Не косив я тебе цілий рік. А если серьёзно, нацисты тоже так рассказывали: про арийскую расу и т.п. И что из этого получилось?
Як серьозно, то киньте. Код всесвіту у всіх в традіціонних вишиванках, тобто всі народи їх мають. А ото друге - так у німців то була державна політика, СЛАВА БОГУ, в Україні такого нема, і гарантую - не буде. Не той характер До теми: мені дуже потрібно купити українських книжок. Думала поїхати на Новій Рік, та не змогла. Хоч би он-лайн, а? Де?....
як на мене, переважна більшість сучукрліту - ге та й ті молоді письменники, котрих я знаю, зациклені на темі самокопань і самовихвалянь - а мені така література не потрібна..
і я к інтерєснай мені треба щоб в книжці розказувалося про щось нове для мене або по-новому з захопленням читаю тільки ті книжки, які показують мені життя з іншого боку або якщо в автора інший погляд на світ, неочікуваний мною а коли читаєш і знаєш чого очікувати на наступній сторінці то що за користь з тої книжки? нудьга