Сучасна церква - язичництво?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Mykhaylo Denys, 27 вер 2014.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Отже, ви заперечуєте богонатхненність постулату охрещення традицыйною церквою немовлят

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

і відкинула цивілізацію мінімум на 1000 років назад

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

то називається канонічні книги не признаються багатьма християнськими сектами.доречі СЄ користуються канонічними книгами

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

він у предметі плаває я гівно в прорубі так що бла -бла його основний аргумент

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

ксєндз тех зараза Біблії не читав ібо сказано:"Бог то любов"! як каже Самойлович "які ті українці такі українці", можна перефразувати "які то християни такі христичяни"

Останнє редагування: 9 жов 2014
    • Подобається Подобається x 2
  2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Оскільки в Біблії не вказано вікових обмежень, кого можна хрестити, а кого ні, то хрестять всіх, і дорослих, і немовлят, як вчить Біблія... тут вже обговорювалось кільканадцять разів. Якщо нічого не додавати до тих слів... (Об’явлення 22:18)
    головне, аби та релігія не ґрунтувалась виключно на "Вартовій башті" і виданнях організації ВБ, на мій погляд. Читайте Біблію, вивчайте без ВБ..

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да плавает, но! господа та панове ми обговорюємо не носія думки, а саму думку ...

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

без Папи, ксьондза, походів до церкви, опису житія "святих" та т.і. чому так дивуе наявність ВБ ??? адже, на протязі усього існування католицизму, православ'я ідею біблейську народ черпав я правило не з Біблії аз інших джерел (див. вище), взагалі розповсюджена думка що у темі часи церква забороняла мирянам самостійно читати Біблію, а Ви пристібалися до ВБ, дивно ....

4. Forpost

Forpost Стоїк

та можна погуглити,а на вскидку першу доступну (для віруючих) Біблію видрукували в середині 18-ого віку.не рахуючи чуть не прямої заборони традиційною церквою самостійного читання

• Подобається Подобається x 2
  5. talavoda

talavoda Well-Known Member

А для чого Вам потрібне це порівняння?

Так... ) Цей священик і пропонує шукати Бога...
    а Артем каже, що його більше цікавить порівняння традиційної релігії зі свідками.

6. artobstrel

для справделивости ...
    это меня интерисует, а не ксендза, Вы чет не так поняли ...

7. talavoda

Я і мала на увазі, що це Вас більше цікавить...

8. artobstrel

меня -да, для себя я больше ничего не вижу интересного, почему бы и нет?

9. Levko

Levko Well-Known Member

Абсурд просто...:wacko:
    Біблія не вчить хрестити немовлят!:)
    Хоча чого дивуватися, що тільки люди не відроджені від Духа собі не придумають...

10. talavoda

Я ж не проти... маєте повне право цікавитись тим, що Вам подобається...

Що для Вас є мірилом справедливості?

11. artobstrel

в данном случае - признание СЕ - равноправными с католиками, православными и т.д. ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чого не з мусульманами?:)))

13. artobstrel

ну когда будет трехсторонний диалог, то и их можно обсудить ... кстати тоже ни чем не хуже ...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну так є вже тристоронній діалог: християни, єговісти, і ви, войовничий атеїст. А в іншому ви праві. Рівні права в суспільстві повинні мати і християни всіх віросповідань і єговісти і мусульмани і буддисти і рун-віровці і навіть атеїсти. Віруйте на здоровя, хто як вважає за потрібне.
    Ось тільки одна різниця. Якщо памятаєте, за СССР було таке формолювання: ...людина має право сповідати свою релігію або займатись атеїстичною пропагандою. Зараз атеїсти значно присіли, натомість єговісти ходять і тицяють під ніс бруклінську макулатуру чи торочать бруклінську пропаганду. Повірте, ніхто б не мав нічого проти, якби вони сиділи в своїх домах царства і поклонялись бруклінському ідолу.
    Ось це рівні права і повага тих, хто вірить по іншому.

15. artobstrel

не, я скорее профессиональный возражатель,
    а чего ж им не ходить? они миссионерствуют, как и все до них, они же относительно молодая религия, мне со стороны кажется, что они Библии следуют больше нежели католики и православные ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

кому то потрібно?

17. artobstrel

да я не в широком смысле, а тут на форуме, мы ж тут вроде как не на манифестации, просто трепимся о том о сем там сям ...

18. Hase

Hase зайчик

Пане Педро, а, що робив по-вашому Ісус? Павло? Апостоли? Їхні учні? Вони, що поваги до інших язичників не мали?
    Відповідь словами біблії з РИМЛЯН 10:13-18
    "Бо "кожен, хто кличе імя Єгови, спасеться". Але як будуть його кликати, якщо в нього не повірили? А як повірять в того, про кого не чули? І почують без проповідника? І як хтось буде проповідувати, коли його не буде послано? Тому написано:"Які гарні ноги тих, хто звіщає добру новину про те, що добте!"
    А втім, не всі послухались доброї новини. Адже Ісая запитує:"Єгово, хто повірив у те, що почув від нас?" Тож віра приходить лише після того, як почують слово, а чують тоді, коли хтось розповідає про Христа. Однак я запитую: невже ви не чули?"

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

перекручено з Письма...

20. Hase

Hase зайчик

Що саме Миху?

а де твій аватар? :)