Сучасна церква - язичництво?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Mykhaylo Denys, 27 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

школа, школа, де ти була, коли я курив на сходах?:)))
    А є обєкти, які сі рухают зі швидкістю світла?

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

спасає від смерті, не тілесної.

2. Robert

Robert Well-Known Member

Через Мойсея був вихід ізраїльського народу з рабства фараона, і, як Ви правильно пишете - дана народу земля, Закон, тобто земні речі чи блага. А Христос вивів нас з рабства гріха, Він зробив нас вільними від влади сатани.
    Один вихід зроблено через людину, другий, недосяжно вищий, в порівнянні з Мойсеєвим - Богом, який недосяжно вищий за людину.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это теория ... а вообще меня забавляет как ты пафосно демонстрируеш свою недостаточную эрудицию, на, просвещайся:https://ru.wikipedia.org/wiki/Релятивистское_замедление_времени

не, вопрос был от кого, кто несет эту смерть ? кто ее придумал? кто сделал так что за что-то она может наступить??? га?

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тобі без вікіпедії поясню.

Уяви ситуацію.
    Стоїть кобіта на зупинці і дивиться на світлофор.
    З якою швидкістю промені світлофора летять на кобіту?
    Прально, з швидкістю світла.

А тепер уяви, що кобіта їде на ровері в сторону світлофора напроти.
    Яка швидкість буде між ними?
    шв. ровера+шв. світла. Виходить, між ними швидкість більша, ніж швидкість світла, а такого не буває!
    Звідси випливає, що час є різний.

Значить час при русі є інший, ніж при стоянні. Хіба вас того не вчили?

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Класне запитання, Арт.

Це є природній процес. То як хворе листя відмирає і опадає, а дерево далі зеленіє. То як хвора трава відмирає на газоні, а інша росте далі. У Письмі цей процес прирівнюється до відділення зерна від кукілю, який опісля кидають у вогонь. Такі закони всесвіту. Сміття викидають в яму і спалюють/знищують.

5. artobstrel

ты себе поясни )
    о как! уже не Божий промысел а природный процесс? от которого надо спасаться?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви чистили щепи навесні? Погані гілки відрізають і викидають, а добрі, які приносять плід залишають. Що вас турбує, чоловіче? Хіба Божий промисел - не природній процес?

7. artobstrel

разумеется нет, природный процесс не подразумевает наличие воли ... это же очевидно ....

8. Hase

Hase зайчик

Справді? А хто ж його спас, краще сказати воскресив?
    Молитва це процес поклоніння. Моляться ЛИШЕ Богові (див 1 заповідь). Молився, як і всі решта, свому Богу.
    Мені це відомо, проте, пане artabstrel, не ображайтесь , ale ваш стиль писання досить ускладнює спілкування, оскільки ви даєте якусь фразу, як от напр. тут, під якою можна зрозуміти багато чого. Але що саме маєте наувазі ВИ??? Я ж читати думки не вмію. Будь ласка пояснiть свою думку, щоб ми знову не говорили мимо.
    Ці всі назви взагалі мають лише один зміст - розпізнавання. Взагалі назва давно дана – християни i це повинна була би бути одна єдина назва. Адже один Бог - одне поклоніння. Сто різних християнських поклонінь просто бути не може, уже виходячи з цього. Але, як ви знаєте, існують багато релігійних течій, і всі називають себе християнами, хоча відрізняються одне від одних.
    Назви лише для розпізнавання. Католики, протестанти, свідки Єгови, адвентисти, бабтисти, новоапостольці і т. д.
    Наша назва говорить, хто наш Бог, коротко і ясно.
    Djakuju!
    Тобто, де саме це місце? І що роблять там душі? Для чого це царство? Дивно, що ідеться за душі після смерті, а хто буде піклуватися про живих?
    Тоді виходить, що спасіння Христа по суті для мертвих?
    Наприклад Адам не приносив нікого в жертву. Першу жертву принесли вже його діти.
    Самособоюрозуміється, що Богові барани, урожай, мука тощо. не потрібно. Але жертва мала інше значення, чим просто віддати. Через пожертвування повинні були євреї розуміти і покаятися. І це був шлях до зближення з Богом. Адже Божу близькість і вічне життя людство програло ще при Адамі, при першій непокорі.
    Адам, і його нащадки мали можливість вічного життя с самого початку. Через непокору вони його втратили, ми стали смертними і тим самим перейшов цей гріх на всіх людей. Пожетвування було настільки важливе, що для цього давалися цілі правила і самі жертви були різними. І все це був лише процес по переходу до основнї жертви, для відновлення вічного життя та помилування всього того злого, що зробило людство. Бо таких речей жодний баран не міг відкупити. Ціна наших гріхів була настільки високою, що лише Христос, як досконала людина і як Божий син міг лише відкупити це своєю кровю.
    "Святий Дух виявляє оцим, що ще не відкрита дорога в святиню, коли ще стоїть перша скинія. Вона образ для часу теперішнього, за якого приносяться дари і жертви, що того не можуть вдосконалити, щодо сумління того, хто служить, що тільки в потравах та напоях та різних обмиваннях, в уставах тілесних, - утановлено їх АЖ ДО ЧАСУ НАПРАВИ. Але Христос, Первосвященник майбутьнього доброго, прийшов із більшою і досконалішою скинею, нерукотворною, цебто не цього творення, і не з кровю козлів та телят, але з власною кровю увійшов до святині один раз, та набув ВІЧНЕ ВІДКУПЛЕННЯ. Бо коли кров козлів та телят та попіл із ялівок, як освячує їх на очищення тіла, скільки ж більш кров Христа, що себе НЕПОРОЧНОГО Богу приніс Святим Духом, очистить наше сумління від мертвих учинків, щоб служити нам Богові Живому! (Євреїв 9:8-14) Заглом прочитайте цілий 9-тий розділ.
    "Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина свого однородного, щоб кожен, хто вірує в нього, не гинув, але ма життя вічне." Івана 3:16
    Календар був даний Богом? Як можна робити календар від земного початку, якщо жодної людини тоді ще не існувало?
    Джерело біблія:"Нехай же одне це не буде заховане від вас, улюблені, що у Господа один день - немов тисяча років, а тисяча років - один день!" (2. Петр. 3:8).

[куоте="артобстрел;2861007"]ого! а где? откуда Вы это все берете ?????[/куоте]
    З Біблії. (1.Царів 8:43), (Матвія 6:9), (Євреї 9:24).....

9. Forpost

Forpost Стоїк

Ги, прикинь artobstrel ти здивувався ,а в якому ауті традиційники,при цитуванні Біблії їм взагалї мову віднімає

10. Robert

Robert Well-Known Member

Точно, тому що так ПЕРЕКРУТИТИ Біблію як свідки, напевно ще нікому не вдавалось.

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

але природній процес відбувається згідно Божих законів.

12. artobstrel

спас - глагол прошедшего времени ... и в его случае была ранее определенная программа о которой он сам знал ...
    например? каких Божьих законов ??? и не путай гречку с гравием, я говорил о ВОЛЕ, камень падает на землю - гравитация, камень падает на голову прохожего - воля хулигана ...
    здрасте приехали, а молится Христу это не Богу???? более того вполне четко сказали что только молитвы Христу идут в зачет ...
    это вы вертите Писанием как цыган солнцем, человеку вообще свойственно подстраивать нормативную базу под свое видение, вот с одной стороны вам (не лично разумеется) увеличили кровоток в ягодичной мышце с другой дали подсрачник, двояко? двояко ... а тут все очень конкретно ЕДИНСТВЕННОЕ - это серьезное-категорическое определение, любые заявки о том что "не единственное" входят в конфликт с этим определением, а следовательно подвергают сомнению истинность писания .... вот в вопросах с переливанием крови - можно трояко понимать, можно рассматривать в контексте, а тут с "единственным" все троякости, двоякости и т.д. пресекаются на корню, и все Ваши доводы из серии : "а вот можно еще так" Петра выставляют как и Евангелие в дурном свете ...
    Proszę!
    по моему мнению - нигде, с библейской точки зрения - где то ...
    я? я пишу то что думаю ....
    1. вашим названием вы оскорбляете Бога 2. молитвами Иегове вы оскорбляете Бога т.к. игнорируете прямой Божий завет - субординацию, вы - Христу, Христос - Богу .... в краце ...
    и слова бы никто не сказал, а так вы почему-то "свидетели", кто уполномочил, за какие заслуги х.з ....
    мертвым тяжело лежать в гробу по заповедям Исуса - это для живых, я так мыслю ...
    ну Бог то знал чем это кончится, он абсолютен, по этому еще лепя из глины он знал что Адам зачудит ....

а я знаю? с точки зрения - "все дано Богом" - да ...

и ? Библия для Бога написана? нет, для людей, потому там день - это день, или первые библейские персонажи по вашему не 900 лет жили а 900 миллионов лет ??? или опять: тут у нас год это год, а тут у нас день это 100 млн лет ??? неа, и ваша цитата только говорит о том что Бог вне времени и все ...
    а как можно писать Бытие ??? а впрочем, вы думаете человечеству 5 тысяч лет ???? так это тоже не правда ...

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

эээ ... 1.Царей - не понял, что за ссылка ... Матвея 6:9 - какие вопросы? а кому молится ДО жертвы Христа???? это очевидно ... евреям - тоже не понял, что вы хотели сказать ... я пенял Вам на то что у Вас Бог находится на другой планете :wacko:

13. Hase

Hase зайчик

"Не судіть, щоб і вас не судили..."
    "І чого ж в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш?"
    Те, що і вам зараз відповідаю. Навчіться спочатку ставитися до людей з повагою, пане Педро. Це вже буде добрий початок. Оскільки віра без діла - мертва.
    Пожежник відіграє ВЕЛИКУ ключеву роль це безперечно, тільки пожежник сам по собі не має ні антипожежного одягу і відповідного для погашення вогню обладнання. Саме це дає йому його начальник, оскільки всім оснащенням володіє тільки він. Після того, як пожежник спас з вогню багато людей, начальник підвищує його у посаді і дає йому практично всі ключі, але лише на відповідний час.
    Хто є спасителем? Звичайно пожежник, але без оснащення начальника йому б це просто не вдалося.
    Бо він до Батька звертався...
    Дім запалила ЛЮДИНА (Адам і його Єва).
    Чому Ісус не брав у політиці жодної участі? Адже був навіть час, коли люди хотіли поставити його, як царя над собою. Що зробив він? Просто пішов геть.
    З цим я з вами погоджуюсь, так само із тим, що євреї чекали у ньому спасителя від людських ворогів, саме тому його і не прийняли, як Месію.
    Prote розмова з Пілатусом, каже:" "...Ісус відповів: "Якби із цього світу було моє Царство, то служба Моя ВОЮВАЛА Б, щоб не виданий був я юдеям...."
    Він досить часто казав, що він не від цього світу і його учні також.
    У молитві до Бога він просить:" Я їм дав ТВОЄ слово, але світ їх зненавидів, бо вони не від світу, як і я не від світу. Не благаю, щоб ти їх зо світу забрав, але щов зберіг їх від злого. Не від світу вони, як і я не від світу." Івана 17:14-16
    Єрусилим був давно захоплений Римом і всюди були солдати римлян. Євреї вже не мали жодної влади. Чи не повинні вони були оборонятися, вaми описаною логікою? Проте після запитання солдат ніхто їм цього не наказав, а навпаки добавили: нікого не кривдити.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже цікава відповідь.

15. artobstrel

тут согласен, мой пример не совсем корректен, Бог - не поджигатель, он владелец дома ...

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, я дуже поважаю людей. І поважаю єговістів, мормонів і інші вірування, доки люди з цих вірувань не бігають за мною і не тицяють мені під ніс дурнувату макулатуру. Вірте собі в що хочете, тільки не набридайте іншим людям, особливо тим які своє життя присвятили служінню Христу.
    Так ще раз повторюю питання: щоб ви відповіли тюремному наглядачу, котрий запитує - що мені потрібно, щоби спастись?
    Ну і все-таки, чи можете ви сказати, що Христос для вас є дорогою, правдою і життям?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

майже згоден, а коли вчив інших молитві Отченаш?

18. Robert

Robert Well-Known Member

Участь у політичному і громадському житті регулював Закон. В той час над юдеями вже була вища влада - намісник Ірод, потім його нащадки, а над ними кесар. Христос не прийшов змінити цей устрій, Він прийшов зі значно більшою місією в порівнянні з Мойсеєм. Який зміст звільняти юдеїв від влади Риму, коли вони свою свободу самі ж занехаяли? Вийшовши з Єгипту, вони стали вільними, але своїм гріховним життям багато раз заганяли себе назад у рабство. Христос же прийшов звільнити нас від влади гріха.

Ми знайшли спільну мову.

Ви цитуєте Івана? Браво! Почнемо ж спочатку:

Як чітко тут Іван пояснив тут Божественну природу Христа!

Ну-ну-ну... Якщо не вірите Біблії - почитайте щось історичне, наприклад, Флавія. Там багато описано юдейських війн. Навіть твір так називається - "Війна" чи "Юдейські війни". Навіть сучасники Христа - Ірод і його нащадки вели різні війни у своєму підвладному Риму царстві. Вели ці війни за участю юдейських воїнів. В той час багато було самозванців на корону, просто розбійників і заколотників, що збирали досить великі загони. Тому війська виконували свої прямі обов"язки помимо поліцейських. Як не крути, а приходилось штрикати мечем, колоти списами та пускати стріли у ворогів.

19. Hase

Hase зайчик

Цитату в студію, де стоїть, що молитися потрібно ДО Христа.
    Молитися необхідно БОГОВІ ЧЕРЕЗ Христа( в його Ім´я), Абсолютно два різних значення.
    Давайте розглянемо факти, які дає Христос про молитву:
    1. "...Поправді, поправді кажу вам, чого тільки ви просите від Оться в моє Ймення, - Він дасть вам." Івана 16:23
    Ісус є посередником мож Людиною і Богом і це стало можливим через викуп від гріха. Він наблизив нас до нього. Оскільки, дякуючи першим людям, близькість до Бога людина загубила. В біблії Христос так і називається посередник між Богом і людьми. Молитва через нього до Бога є ще символом того, що ми приймаємо Христа, як сина Бога, як очікуваного Месію, а також його викуп людства від гріха.
    2. Христос дає знати, як потрібно молитись. В принципі у цій молитві є і відповіді на багато питань. Отже що він вчить:
    "Ви ж моліть ся ОТАК:"Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться імя твоє...."
    Ото вам ще відповідь у цьому вірші ДЕ САМЕ ПЕРЕБУВАЄ БОГ. Жодних планет.
    Отож Ісус власною особою говорить до кого повинне бути звертання. До БАТьКА, тим самим БОГА, тим самим Єгови.
    3. Xrystos ye poserednykom mizh Bohom i ljud'my.
    "Один ж бо є Бог і один Посередник між Богом і людьми, - Людини Христос Ісус." 1. Тимофія 2:5
    Саме так і моляться свідки: до Бога через Христа, в Іменні Христа.
    Колись чули? Ото слідуючий раз перш ніж ставити діагноси комусь, переконайтесь, як воно виглядає насправді. Можливо будете мати можливість почути особисто.

Мати рідна...розтин мясника і діагноз... це при тому, що я вічливо попросила лише пояснити. То, питається, про що нам ще говорити, адже ви все краще знаєте.
    http://www.jw.org/ru/публикации/журналы/wp20080201/почему-молиться-во-имя-иисуса/

Дайте будь ласка цитату про ніде, раз це біблійська точка зору.
    Я думаю, що ображають Бога не назви, а власні дії у житті, які не співпадають з маштабими і законами Бога.
    Якщо хтось неназиває імя Бога (це ж за вашими словами повага до Бога), але кожен день поводиться принизливо з людьми, обманює, бере взятки, кожного критикує і т. д. , то хто таки образив Бога?
    За саме ту заслугу, яку свідки роблять кожен день. Свідкують добру новину Бога в усьому світі.
    Тут нестиковка. Ви в іншому пості сказали, що Царство Боже отримають після смерті.... і для цього будучи живими люди повинні жити за тими заповідями і правилами, які доніс Ісус. Отже слідує в ваших слів, що Царство Боже для мертвих.
    Тобто для живих - життя по заповідях, щоб лежачи у гробі мати Царство Боже?
    По логіці, ви праві, повинно бути для живих, цілком підтримую.
    По суті вже слово Царство Боже говорить само про себе. Це стан дій, або на хлопський розум, політичний устрій, це царювання Бога. Тобто він буде колись так, як і було на початку у Едені царювати власною особою над людьми. Він зробить той самий рай, який з самого початку планувався для людей.
    [куоте="артобстрел;2862895"]ну Бог то знал чем это кончится, он абсолютен, по этому еще лепя из глины он знал что Адам зачудит ....[/куоте]
    Звідки ви це взяли? Він дав Адаму, як і нам всім право вибору і Адам маючи ВСЕ вибрав непокору.
    Бог колись у часи Ноя навіть пожалкував, що сворив людей.... тому не вважаю, що він зліпивши Адама знав, що той постане проти його слова.
    Те, що Бог дав євреям з знань, записано у Біблії, все решта, це людська наука. Тому, не знаю, чому ви календар євреїв, який типу, має відлік часу від початку закладання світу вважаєте єдино правильним і приводите в приклад.
    "Нехай же одне це не буде заховане від вас, улюблені, що у Господа один день - немов тисяча років, а тисяча років - один день!"

Безпоняття, не підраховую, що не можна підрахувати. Крім того, що змінить для людства ця цифра. Це не є найвищим пріоритетом.
    Це перша книга Царів. І всюди у цих віршах ясно, що місце знаходження Бога у небі. Жодних планет.

20. Forpost

Forpost Стоїк

ну видиш! ше чуть чуть і можеш здати на неохрещеного вісника

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

сам ти нещасний

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

ну та власне з тим Адамом вийшла промашка,єдине якщо Вашу думку підняти до вищого рівня (ангелів) то з Вами згідний .Люцифер мав дуууже високе положення,дві треті ангелів з Сатаною відійшли. ну то таке Арт поки того не осилить

а де твій аватар? :)