Сучасна церква - язичництво?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Mykhaylo Denys, 27 вер 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну і правильно. Куди там Петру чи навіть Христу до сонцесяйного Рассела!
    Або Біблії до башти. Навіть порівнювати не можна.:haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Hase

Hase зайчик

Звучить красиво...але, як виглядають вибори вам би краще знати, якщо ви знаходитесь зараз в Україні. Цей театер, блюзнірство, лицемірство, спроби підкупу, маніпуляції, обману, корупція і т.д. , невже ви справді вважаєте, що саме у цьому бруді повинні брати участь християни? Адже я вже вам зараз можу сказати, що люди, які оберуть того, чи іншого кандидатa у неділю, ті самі люди будуть кричати через місяць "ганьба", або "нас слівають"...

Знаєте, цитату, яку ви привели, я хотіла також дати, лише, щоб показати вам протилежне.
    Візьмемо ці слова Христа і подивимось у контексті. Адже це була ніч, коли Ісуса схопили солдати (це вже приклад-напали). Один з апостолів виймає меча і відрубує вухо солдатові (приклад - обороняється). І саме тут каже Христос забрати меча і "...всі бо, що за меч беруться, від меча загинуть". До речі говорить ВСІ, а не перший, хто візьме...
    Дещо детальніше до цього можна дізнатись пізніше у розмові з Пілатусом:"...Ісус відповів:"Якби із цього світу було моє Царство, то служба Моя ВОЮВАЛА Б, щоб не виданий був я юдеям...." Івана 18:36
    Також приклади апостолів, говорять те саме. Адже вони переслідувались, їх кидали у вязниці, їх били... і що робили вони?
    Лише втікали, ненамагалися попасти в лапи вбивць.
    "Коли ж кинулися ті погани і юдеї з своїми старшими, щоб зневажити їх та камінням побити, то дізнавшись про це , вони повтікали із міст, до Лістри та Дервії, та околиці їхні і иЕВАНГЕЛІЮ ТАМ СПОВІАЛИ. Одним словом ділом справжнім займалися.
    Великий приклад є ще падіння Єрусалиму. Христос предвіщав, що скоро буде Єрусалим розграблений і захоплений та від нього не залишиться і каменя. йАК ВІН ЧЕ РОЗПОВІДАВ ВІН плакав дивлячись на місто! Що дав він для християн по цій темі, оборонятися? Ні! Він порадив їм втекти в гори і ПЕРЕЧИКАТИ. Сімдесять років після смерті Христа римляни вщент знесли Єрусалим від якого справді залишилось лише каміння і той хто втік, той і спасся. Лук (19:41-44 і 21:24).

“Нікому кривди не чиніть, фальшиво не доносьте і вдовольняйтесь вашою платнею.
    Так тут ідеться за єврейських солдат, які НЕ воювали (римляни вже за Христа заполонили Ізраїль і керували у ньому). В той час єврейські солдати грали роль типу поліції і не більше.
    Ну і найважливіше, любити свого ворога, ще ніхто не відміняв.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, сидите чистенькие, ждите пока гитлеры и путлеры легитимно к власти прийдут ....

4. Hase

Hase зайчик

Пане Миху, коли Моєсей спасав народ з рабства, чинив чуда, дав Закон і доніс його народу, то спасителем був він,чи Бог?
    Тоді через Моєсея був спасенний народ і дана йому земля,даний ЗАкон і заповіді, а пізніше через Ісуса спасенні людство від гріха.

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Ми живемо у демократичному суспільстві, де є ВИБІР. Адже у демократії кожен має право визначатися сам, чи голосувати, чи ні, чи іти на страйк, чи ні.

5. Hase

Hase зайчик

Молитву "Отче наш", думаю чули. Так звернення молитви, яку дав сам Ісус є саме до Єгови. Крім того Ісус молився не одноразово. Перегляньте його молитви, вони ВСІ звернуті Єгові. Напр. Івана 17:1-26
    Та і за першою заповіддю поклонятися можна лише єдиному богу, а молитва, це що?

Назва носить імя єдиного Бога, конструктера життя і всевишнього. Назву дав не Бог, а люди назвали. Спочатку свідки називалися "Дослідниками Біблії". І що вам далася та назва? Не у ній то суть.

слово бог використовується у Біблії і до Христа, і до Сатани, і до людей і навіть живіт був названий богом.

а можна поцікавитись що саме уявляєте ви під Царством Божим? І у чому полягає спасіння чере Христа?

Направду перед Богом. Жертвоприношення, яке робили євреї це була підготовка до жертвоприношення Христа(якщо так можна виразитись). Велика тема і я розумію, чому ви називаєте діч, але зрозумівши все ляже на свої місця.

та чого ж, тоді були обіцяння одному народові, а потім всьому людству. Після обіцянки приходила дія.

Вибачаюся, але Бог не живе за земним часом. Він знаходиться НЕ тут. Відлік часу Бога не співпадає з нашим. Навіть в школі по астрономії ми вчили, що на різних планетак різний відлік часу.

ні, вони ведуть відлік він життя людей. Вони що були присутні під час сворення землі? Людина була створенною останньою, тоді і почала свій відлік.

6. Pedro

Отже, в чому полягає спасіння? Я не знаю чи в вашому "перекладі" вашої "біблії" є наступний епізод. Павла і його колегу побили і посадили до вязниці. Стався сильний землетрус. Наглядач вязниці викрикує: що мені потрібно щоб спастись?
    Щоб ви йому відповіли?
    Наступне питання: Христос сказав про себе, "я є правда, дорога і життя".
    Чи ви можете ствердити, що Христос є вашою правдою, вашою дорогою і вашим життям?

7. Hase

Hase зайчик

Я то впевнена, а ви? Спастись від чого пане Пеdро?
    До речі, якщо ви щось не розумієте, це не означає, що воно неправильне.

8. artobstrel

так ему спасаться не надо ...
    а с кем ему, с собой разговаривать ???
    ага, и Бог сказал через кого ему поклонятся ...

а не скажите, вы "Свидетели Иеговы", этим вы сами себя определяете в единственные верноразумители Бога, это с какого такого перепугу? вы простые люди, а людям свойственно ошибаться, тупить и т.д. я вижу в этом вашем названии как минимум - гордыню, потому и далась ...

спасибо за вопрос: 1. ЦБ - некое место куда попадают души христиан после смерти (сразу или после второго пришествия ) 2. спасение через Исуса - жизнь по заповедями Исуса ведущий в то самое ЦБ

думаю что так нельзя выразится, разве Богу надо баран? нет, богу надо то что человек готов от себя оторвать барана и дать ему ... с Исусом такое не работает ...
    источник ? с чего это Вы решили? и в библии сказано - День, и евреи считаю именно день, так что не вижу никаких оснований для подобных заявлений ...

ого! а где? откуда Вы это все берете ?????

вы очень плохо учили астрономию, на разных планетах разная продолжительность суток, а час везде - час, это наша мера, и земные сутки это 24 часа ...

да где Вы это все берете???

9. Levko

Levko Well-Known Member

Так воно є!

10. Pedro

Так все-таки, щоб ви відповіли добродію наглядачу? А якщо ви не знаєте від чого нам треба спасатись, нещасна ви людина. Бо ви тільки член тоталітарної секти і вірите тільки в башту.
    На друге питання ви мені вже частково відповіли. Я зрозумів. Дякую.

11. artobstrel

ага! ну или нет ....

12. Pedro

13. А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам.
    14. Він прославить Мене, бо Він візьме з Мого та й вам сповістить.
    (Від Івана 16:13,14)

Це сказано про Духа Святого. Шкода що єговісти не вірять ні в Христа ні в Духа Святого. А розділ 16 багато про Нього розповідає.
    І там же написано ясно, кого Дух прославить.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У випадку з Мойсеєм ніхто не суинівається - все ясно, як білий день. Ось Бог каже Мойсею, ось Мойсей робить. Мойсей не народжений від Святого Духа.
    А тут, на мій погляд ситуація інша. Я вам приведу такий приклад. Горить дім. В горящий дім вривається пожежник і рятує дитину. Хто є спасителем дитини? Пожежник, що ввійшов в дім і витягнув дитину з полумя, чи його шеф, який сидить в кабінеті і керує всіма пожежниками міста? Кого називати спасителем?

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

І жодного разу не називав при цьому Імені, а казав Отець. Чому?

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

якщо ви їдете в авто, то час йде швидше, ніж ви ви би стояли на зупинці. Що вже казати про планети?

14. artobstrel

и который поджог дом, потому как Исус спасет от Бога и перед Богом ...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

жи шо?

16. artobstrel

:wacko: маячня, одно дело восприятие времени и совсем другое исчисление времени, есть теория о изменении времени для объектов двигающихся со скоростью света но тут явно не о том ....
    жЫ с и ... а ты не задумывался от кого спасает Исус? и перед кем?

17. Pedro

А це, до речі, є велике лицемірство. Не йти до армії, не йти в поліцію.
    Колись тут я запитав якогось єговіста (не памятаю якого, бо їх тут було безліч). Каже, не можна йти в поліцію і зброї в руки брати. Я запитав, ось припустимо, злочинці нападають на бруклінську гопкомпанію. Що останні будуть робити? Той - звичайно, подзвонять в поліцію.
    А ця заборона недарма. Потрібно, щоб члени секти не почували себе громадянами своїх країн а почували себе рабами бруклінської гопкомпанії.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Артем, написано, "всі згрішили і позбавлені слави Божої". Ми грішимо якщо не щогодинно то щоденно. А це злочини перед Богом. І за ці злочини хтось повинен відповісти. Бо ми засуджені на вічне відділення від Бога. Значить, хтось мав заплатити, спокутувати наші злочини, щоб ми мали знову доступ до Бога.

18. artobstrel

ну идя туда, значит автоматически отказываться от не убий, подставляния щек и т.д. а это не по Исусу ...

ну так и я о том же, все верно, нас спасают от Божьего наказания за грехи, перед Богом ....

19. Fon

Fon whom how

читав тіки шо про швецію. там 80% невіруюючих і наднизький рівень злочинності. і навпаки в сша 73 проценти християн, а решта ше там якісь буддисти-мусульмани і в них капєц скіки увязнених.

я до чого веду. давайте введемо за рецидивізм не смертну кару, а трансплантацію органів. це ж скільки людей інтегральні уркагани врятують. а через 12 років, побачивши неймовірну геніальність моєї пропозиції встановлять памятник "мученику уркагану"

ось..

20. Robert

Robert Well-Known Member

Християни повинні брати участь у виборах, щоб не було цього бруду, який Ви описуєте. Саме через людську байдужість і самоусунення країна докотилась до теперішньої прірви. Якщо не вирішуватимете Ви - вирішать за Вас.

Цим Ісус показує, що Він видає Себе в руки ворогів добровільно, щоб сповнити діло відкуплення згідно волі Отця. В той час майже всі мали Христа за нового політичного царя, що прожене ненависних римлян і утвердить земне царство Ізраїля. Коли Христос в"їзджав у Єрусалим на Вербну неділю, прочани і жителі зустрічали Його як царя (згадайте, що в Біблії означає стелення одежі на дорогу, по якій їхав Ісус) і чекали повстання, збройного повстання. Однак, Він показує, що прийшов не з цією метою, а зі значно більшою - відкупити людину від влади гріха, від влади сатани.

Солдат завжди буде солдатом, і його призначення - збройна боротьба. Війни в Римській імперії були майже весь час і воювали всі народи, що були римлянами підкорені.
    Тут Йоан спрямовує своє послання до людей усіх професій. Духовне відновлення, до якого він закликає, тягне за собою серед інших речей повернення до соціальної справедливості. Треба бути чесним і справедливим.

Повністю з Вами згідний.

а де твій аватар? :)