Сучасна церква - язичництво?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Mykhaylo Denys, 27 вер 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а я говорю про отведенный клинок и контратаку ножом в горло ...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо тільки це могло спасти життя, то так.

3. artobstrel

а вот Исус не стал ... и другим завещал не делать ... Михиянам так может и можно но вот христианам точно - нельзя ...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус мав сповнити те, що було передбачено.

Це не означає, що всі повинні померти на хресті, товарищ Артруа...

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

поступки Бога не обговорюю критично.

5. artobstrel

нет, но "не противиться злому" должен каждый христианин ... ну тот кто Исуса почитает и заветы его ...
    ой, да ладно )

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що ви маєте наувазі "не противитися злому"? От наприклад, я почав багато пити горівки. Зло? Зло! Як християнин, я повинен тому противитися, чи ні?

Мій приклад тобі говорить про те, що ти неправильно розумієш слова Ісуса.

7. artobstrel

поэтому чтоб не было иносказания Исус уточнил, ежели тебя по правой двинут то подставь левую ... тебя водка по щекам не хлестает?
    каким словами Исус тебе должен был это сказать чтоб ты понял?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не мішайте горох з капустою.

Не противтеся злу(крапка).

Я буду таким же буквоїдом, як ти. :)))

Спротив злу не є спротив проти ворога, що в образі людини. Людина не є зло. Людина лише носій зла, або добра.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Я давно зрозумів.

9. artobstrel

не важный с тебя буквоед, не противься злому а не злу, как тут не быть буквоедом, если тебе черным по белому написано
    тут проклинающий тоже не в образе человека? фигню пишеш ... не удивляюсь что подобные теологи находили достаточные основания людей сжигать в рамках концепции ...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

злой - це диявол, або демон?

11. Mykhaylo Denys

Mykhaylo Denys Active Member

artobstrel, спробуйте тоді пояснити як Ви розумієте цю заповідь "...не вживайте імя Бога надаремно...", бо якби було так як ви аргументуєте, тоді заповідь звучала б просто: "...не вживайте імя Бога взагалі!"

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну та так... якщо викинути Боже Імя з назви організації, то нащо тоді Боже Імя взагалі? А якщо вже є організація, то можна і Боже Імя поексплуатувати за для слави своєї організації, нє?

13. Mykhaylo Denys

Mykhaylo Denys Active Member

Ви просто залізно пояснили цю заповідь! 5 балів! ще раз "блеснув" гострим розумом...
    питання стояло конкретне: ЩО ЗНАЧИТЬ ЗАПОВІДЬ "НЕ ПРИЗИВАЙ ІМ"Я ГОСПОДА БОГА СВОГО НАДАРЕМНО..." і які це випадки коли НЕ надаремно і можна вживати???

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

11. Він камінь, що ви, будівничі, відкинули, але каменем став Він наріжним!
    12. І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали.
    (Дії Апостолів 4:11,12)

Це слова апостола Петра. Каже неправду? Чи переклад неправильний?;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

прославляти Бога.

---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

якщо 19 століть не було в організаціях, де б вживалося Боже Імя і ніхто від того не постраждав, то в подальшому вживання є даремне.

16. artobstrel

да уж конечно, я по моему описал в каких случаях употреблять можно ...
    ведьма ... Рома с Супернатуралами - перебор ....

---------- Додано в 02:39 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

ну вот, как бы не двоякое заявление, и Петр говорил не про Иегову а про Христа, собственно вот в контексте:
    ну, робяты, СЕ, с точки зрения христианства как бы, вам не повезло, явное нарушение субординации, обращаясь непосредственно к Иегове вам не спастись ...

17. Forpost

Forpost Стоїк

на всьо Божа воля,скакати їй не скакати,Ви більші Бога?

18. Forpost

Forpost Стоїк

ну так! з точки зору традиційного християнства. І ось туть перехід на новий рівень гри,ібо з точки їх зору ми зайдемо з Вами в тупик.Лишайтесь традиційників, вони будуть водити Вас по колу

19. Hase

Hase зайчик

artobstrel,
    "Симеон, докладно розповів, як Бог уперше звернув увагу на інші народи, щоб ВИБРАТИ З НИХ НАРОД ДЛЯ СВОГО ІМЕНІ. І це сталося згідно з тим, що записано у пророках:"Після того я повернуся та знову підійму Давидів дім, який упав. Тож я відбудую руїни і знову його зведу, аби ті, хто залишиться з цього народу, наполегливо ШУКАЛИ ЄГОВУ і робили це разом з людьми усіх народів, з тими, хто НАЗИВАТИМЕТьСЯ МОЇМ ІМЕНЕМ, - говорить Єгова."" Дії 15:14-17.

До того, що спасіння через Христа, це правильно. Щоб зрозуміти це спасіння, потрібно зрозуміти прихід Христоса на землю і значення його смерті. Це спасіння заключається саме через цю смерть Ісуса. Він повинен був померти, щоб ми всі мали змогу на вічне життя. Зрозумієте це, зрозумієте і слова, які ви мені подавали.
    сам Христос це не зробив, Христос був посланий Богом з особливою місією, а не просто так.
    АЛЕ потрібно не забувати важливого, що:"Тож Ісус сказав:"Коли ви піднесете сина людського, то зрозумієте, що це я і що Я НІЧОГО НЕ РОБЛЮ ВІД СЕБЕ, А ГОВОРЮ ВСЕ ТАК, ЯК НАВЧИВ МЕНЕ БАТьКО." Івана8:28,29.
    Єгова вищий Ісуса:"Ви чули, що я вим сказав:"Я йду від вас, але повернуся." Якщо ви любите мене, то мали б радіти, що я іду до Батька, оскільки Батько більший від мене." Івана 14:28
    І МОЛИВСЯ Христос, так, як і ми це робимо до Єгови:"Пройшовши трохи далі, він упав ниць і почав молитися:"Батьку мій, якщо можливо, нехай ця чиша мене омине. Але хай буде не так ЯК Я ХОЧУ; А ЯК ХОЧЕШ ТИ." Матвія 26:39 Тобто він виконував не власну волю, вмирати він не хотів, але він зробив, як йому велів його Батько.
    "А мати вічне життя означає добре знати тебе, єдиного правдивого Бога, і посланого тобою Ісуса Христа." Івана 17:3

• Подобається Подобається x 1
  20. Oxid

Oxid Well-Known Member

Розумію, то суперечить догматам вашої, як ви кажете, конфесії, але я навів приклади з Євангелії, а ви собі думайте... по Біблії виходить, що піти за Христом можна і без попередньої проповіді, а вчитися вже потім...

а де твій аватар? :)