Навіть писати нічого не буду, а то зараз посипиться "поганий допис, поганий допис" ітд... Ще бан дадуть, все, я оминаю такі теми
Ну Ви ж тут не для того, аби назбирати максимальну кількість "файних дописів". Чи може для того? Кожне захоплення є добре до того часу, поки не починає бути сенсом життя.
А життя саме це й поєднує в собі не основне.Музика то вже доповнення до всього іншого.Це я вам я предствник однієї з субкультур говорю(в минулому)
та ні, я не про то.... А загалом, просто би знову почалось! Я вже казав, що з такими людьми треба робити!
Вибачте, не буду всіх приписувати з готів візьму лише тих, хто викинув минулого року дівчину з балкону у мому райні (і їм подібних), з емо, тих що люблять руки різати і подбурювати на то інших... А до решти ніяких претензій не маю...
А у вас ранг експерта в цьому питанні? Якщо для вас антураж важливіший за суть - то це інша проблема. Прослідкуйте історію виникнення любої з субкультур. Музиканти вигадували наряди і стилістику, а їх фанати їх копіювали.
Якщо порівнювати з попередніми твердженнями - то так. Начепити гріндерси, плащ до землі і проколоти ніздрі - за кимось, бо просто пів-класу так ходить? А навіщо? Називається, чую де дзвін - та не знаю де він.
Кілька місяців тому у центрі Одеси готи прирізали людину - молодого націоналіста, члена партії "Братство". Можливо він сам почав бійку, але ті двоє (хлопець та дівчина), дуже сімнівної зовнішньості, вихопили ножа. Нормальна людина ходить з ножем у кармані? Це уже порушення закону. А його відпустили.
Ви якось упередженно ставитесь до всі.З Вами сперечатись немає ні бажання,ні настрою...бо всеодно,що горохом об стінку. Я вже говорила,що не була справжнім готом...так..подобався антураж,до того ж у нашому місті тільки я одна така булаМені подобалось шокувати..а взагалі я біла і пухнаста Взагалі то готи таким не займаються.Це скоріше виключення.
Я не упереджено ставлюся, я не люблю поверхневих речей. Тим більше ви самі дали собі оцінку - справжнім членом субкультури ви не були. "а взагалі я біла і пухнаста" - це значить що ви належите до поп-культури. І тема скоріше всього відкрита також без розуміння суті. "Оно глянь - якісь вар'яти пішли намальовані" "А, то тій-во, як вони, металісти, о!".
Стиль життя - дуже багато може сказати про людину. У нас тут одна женщіна ходе. ...вона, очевидно, не зовсім нормальна. Висока, сутула. Одіта у яскраво-жовті шаровари, та жовту шапочку з великим бубоном.
Так звідки вам знати, ще раз цікавлюся? Справжніх дуже багато, інакше б її не було, тієї субкультури. Все одно що заявити що в армії солдати несправжні, просто їм подобається в кирзаках ходити.
Взагаліто трохи поміркувавши я дійшов до висновку, що Ви праві! Як то кажуть в рекламі спочатку була кава, а в даному випадку - музика