Субкультури

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Filosof, 9 гру 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Без поняття. Але рокери - агресивні.

У СРСР. І взагалі, як на маю думку - субкультури - чужі для України.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скінхеди негрів тлумлят.
    А ми колись іно єден другого...

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:))

Знаєте, не розбила ні одної вітрини, не розбила нікому пицю, ніколи не матюкалась. З чого такі висновки?

(Так в голову прийшло, що Ґеньо - мамин сусід, котрий в жінку табуреткою кидається, мабуть рокер...)

Та? Гм. У якій це я країні жила...
    А це чому?

4. Filosof

Ніколи не належала до субкультур. Рок-музика, як довели науковці - погано впливає на психіку. Хоча обожнюю групи "Кіно" та "ДДТ".

5. syavych

syavych копач

Оті якраз навряд чи погано впливають на психіку.

6. Filosof

Впливають. Згадайте, що було, коли загинув В. Цой. Масовий психоз.

7. syavych

syavych копач

8. gvorn

gvorn Well-Known Member

В кожної субкультури свої смаки ;)

Ви так любите узагальнювати "усі знають", "довели науковці". Хто "усі"? Які "науковці"? І взагалі "життя - це смертельна хвороба, що передається статевим шляхом!" :)
    То що, тоді не жити взагалі? А багато науковців говорить, що м"ясо шкідливе, особливо печене на вугіллі. То що, Ви не їсте м"яса?

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

А який психоз був коли помер Сталін чи Брежнєво_О

• Подобається Подобається x 2
  9. Filosof

У мене натура "ботаніка".

10. Peri

Peri Well-Known Member

Важко відповісти однозначно...
    Тим більше,коли пробуєш зрозуміти причини того чи іншого явища.
    На мою,суб*єктивну думку,субкультури - закономірність.Їх можна назвати "симптомами",якщо говорити про "хвороби" суспільства.Але їх можна назвати і способом порятунку для значної кількості молодих людей.Погоджуся,що "порятунок" сумнівний часто.Але що їм робити,коли до них нікому немає діла?Де молоді шукати відповіді на запитання,які ставить життя?В ненормальній пропаганді насилля?У вічно заклопотаних **дорослиХ**?У лихоманці подвійних стандартів?
    Зрештою,кожен вибирає свій шлях.Хтось під "бойовим розкрасом" маскує свою,ще дитячу по-суті,невпевненість.Хтось залишається зовні "чемною" дитиною,виношуючи у думках недитячі наміри.
    Всі вчатся життю як можуть.
    ...Не кожному вдається при цьому зрозуміти іншого...

...кусає собака,яка загнана у глухий кут...

• Подобається Подобається x 6
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Субкультура, на мій погляд, це втеча від реального життя, одягання певної маски. Але ця втеча тільки віртуальна, надумана. Вона все одно не може вирішити реальних життєвих проблем. Це як мала дитина каже: зараз зроблю вам ніч, і закриває очі.
    Деякі субкультури мені цілком зрозумілі і несуть позитив, як наприклад байкери. Це любов до техніки, подорожей, романтичного стилю життя. Але окремих субкультур, вибачайте, не сприймаю, особливо тих що поринають в містику. Окремих за чисту дитячість в досить дорослому віці, а окремих через шкоду, яку вони наносять собі чи оточуючим.

12. gvorn

gvorn Well-Known Member

Що у Вашому розумінні є реальним життям?

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я нормально отношусь ко всем представителям субкультур, сожрать человека с картошкой могут не только готы. Про Цоя, может быть кому-нибудь будет интересно: его нет уже 20 лет, а на Богословском кладбище, возле его могилы постоянно живые цветы, постоянно сидят поклонники, многих из которых еще не было на свете, когда Цой пел.
    Поклонники едут из разных городов. Летом лично был экскурсоводом для паренька, который ради этого специально приехал из Одесской области (познакомились на другом форуме). На кладбище тот паренек плакал...

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Та мабуть те ж саме, що і у Вашому, чи будь-чиєму: реальні проблеми, реальні радощі, реальні турботи. Але не як стати ельфом третього рівня чи на якому цвинтарі вночі провести чорну месу (це я для прикладу).

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

для моєї Наталкти і зараз Цой кумир.Коли в школу ходила.всі стіни в кімнаті були обклеєні його постерами,але тоді це було ще на дитячому рівні і без справжнього усвідомлення його творчості.зараз таки да.Все серйозно і по-справжньому.На його ДН так як і на день смерті всі фанати міста збираються і відповідному місці і співають його пісні.
    А от моє захоплення готами то просто дитяче бажання виділитись(і мені це вдалося :) )не бути такою як всі.Була й на кладовищі,фоткались біля могил,Личаківське то щось!Але ж теж скоріше для антуражу.Справжні готи це скоріш не зовнішні прояви.а стиль життя.

• Подобається Подобається x 3
  16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я всегда был Алисоманом. Цой одажды заявил: "Все говорят, что мы вместе, но никто не говорит в каком". Это было расценено, как вызов и оскорбление Кинчеву. Начались фанатские войны. Когда Цоя не стало, война сама по себе сошла на нет. Сейчас Кинчев на каждом концерте поет одну из Цоевских песен. 19 ноября даже две. Кстати, более дружественной, даже братской атмосферы нет больше ни на каких рок-концертах, кроме "Алисы".

17. Filosof

Да. Не только готы. Сегодня хватает разных психов.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

не знав,куди дем тицьнути...:scratch_one-s_head:

19. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Справжні готи і представники будь-якої субкультури це впершу чергу не стиль життя, а стиль мислення та відношення до людей і світу.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справжні готи і представники будь-якої субкультури це впершу чергу не стиль життя, а захоплення улюбленим стилем музики. Музика - основне.

а де твій аватар? :)