Відповідь: Скільки коштує сайт? Це типу FrontPage :D. Нє, за такі гроші я б навіть не розмовляв з замовником. 100 долярів це вже реальніше. Десь на таку суму напевно і розраховуватиму (в фірмах найдешевше 150 знайшов). Ціни на дизайн навели окремо? Тобто сайт-візитка з дизом від 200 (чи диз. входить в тих 100)?
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Як кажуть на Левандівці (мається на увазі район ) - залежить в які руки попаде Я особисто негативно ставлюся до таких засобів (привичка з блокнотом сидіти), але якщо початківець і рука не набита - то так швидше, але з іншого боку таким чином руку і не наб'єш. Стосовно "сміття", яке залишають після себе такі програми, то кажуть люди що останні версії Дрімера пишуть код чисто, але я особисто не пробував (і сумніваюсь в істинності цих тверджень, принаймні для складних сайтів). Додано через 3 хвилини Тоді навіщо Вам Дрімер? Чи може часові рамки піджимають? Блокнот Вам в руки і вперед (як альтернативу рекомедую EmEditor - той же блокнот тільки підсвічує синтаксис)
Відповідь: Скільки коштує сайт? Диз під ключ, якщо із збільшеною к-стю мультимідії, зокрема флеш інтро.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Пане syavych! Дякую за поради. Поки не на створення сайту не наважилась, мабуть, що головне відсутність актуальної теми, як стимулу.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Ось - http://aboutmedia.ucoz.org/ Але там ще багато "блішок" виправляти треба. А в мріях - взагалі по-іншому зробити. Liliya, а в мене навпаки - знань мало, а ідей для сайтів хоч відбавляй.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" То може Вам об'єднатися? Ваш сайт подивлюсь, розкритикую (зовсім чуть-чуть) і дам Вам знати що до чого
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Я не сильно Ну що Вам сказати? Гарний малюнок з газетами + переклад на українську. Ще щось самі зробили? Тим не менше вітаю з освоєнням укоза...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Фото з газетами зробив мій студент-першокурсник. Окрім перекладу сама повністю змінила шаблон № 901. Допомагали порадами різні люди, десь сама розібралася. Але Укоз освоїла не настільки, наскільки хотілося б. Наприклад, ще досі не можу зрозуміти, чому не виставляються великі статті, хоча я й налаштувала максимальний обсяг добавлень 90000 знаків...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" А мені сподобався. Ви початківець у цій справі? Це перший?
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Дуже дякую! Так, це мій перший сайт. Сиділа над ним майже місяць, хоча, якби знати від початку як, то справи на годину, не більше
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" ДЛя роскрутки сайту перейдіть сюди -це веб хост http://hoter.ru/
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" нормально, нормально..... і не тільки для початківців..... дрімвівер -- хороша прога і для професіоналів, і для любителів.... для початківців -- ворд, і "зберегти як веб сторінку"....
Баннер власноруч Порадьте норамльну софтину для побудови банерів (і, головне ,- звідки злити). Все, що стягую з нету- або тимчасове, або обрізане. Поможіт!!!
Відповідь: Банеромейкер -? Создание баннера с помощью Adobe Photoshop и ImageReady http://web-support.ru/graphics_design/photoshop_11.shtml
Відповідь: Баннер власноруч Ulead Gif Animator 5.05 10.5 МБ, ShareWare Ulead Gif Animator - мощная утилита для создания, редактирования, оптимизации анимационных GIF изображений. Огромное количество возможностей и настроек. Встроенный в Ulead Gif Animator мастер поможет подобрать оптимальный вариант оптимизации любой картинки или анимации, что значительно уменьшает размер gif-файла. В программе Ulead Gif Animator также есть дополнительные plugin-ы, которые могут создать эффект или анимировать статическую картинку. Особенности Ulead GIF Animator: - интуитивно-понятный интерфейс; - динамические эффекты; - большие возможности оптимизации веса картинки; - возможность экспорта в различные форматы, включая Flash, AVI, MPEG и QuickTime. Пробная версия работает в течении 15 дней. Тре кряк шукати