Відповідь: банерні поради Маленька порада - уникайте створювати банера стандартних розмірів (88х31, 120х60 і т.д.). Використовуйте нестандартні розміри або стандартні із збільшенням або зменшенням габаритів на 1 px.
Відповідь: банерні поради Порада хороша (менше блокуватиметься), але тільки у випадку якщо банер розміщуєте у себе. Банерообмінні ж компанії навряд чи приймуть банер нестандартних розмірів. Тому краще мати 2: стандартний і нестандартний (на всі випадки життя)
Відповідь: банерні поради І куди той банер пхати? Собі ж на сайт хіба що. Стандарти існують не просто так. По-перше, з ними працюють усі банерообмінні мережі. Банер, що не відповідає стандарту, там не покрутиш. По-друге, під стандартні розміри банерів створюються шаблони веб-сайтів. Створюючи сайт, розробник мусить мати наувазі, де саме він на ньому зможе розміщати рекламу. І при цьому керується здебільшого саме стандартами
Відповідь: банерні поради Куди банер пхати, то інша справа. Я наприклад обмінююся банерами с іншими сайтамив обхід банерообмінних мереж. Тож нестандартний розмір цілком допускається. Та і яка користь від банеру в банерообмінці, коли через її "стандартний" розмір, 80% юзерів побачать [AD] ? Треба що додати, хоч це може і не по темі, не варто нарізати дизайн в розміра банерів, бо також позарізає картинки. Та називати папки, де лежать банера, словами типу "banners"
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Гугл на рекламі заробляє! якщо звісно не помиляюсь! От підкажіть, чи реально зараз на сайті заробити нормальні гроші? чи то тільки старі історії???
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" скажіть, може хто знає чи є десь в інеті інстал фрі хотя б на російскій???? Додано через 2 хвилини пвдкажіть, може хтось знає чи є в інеті десь інстал фрі хочаб на рос мові??
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" щас, шнуркі только проглажу.... ще бракувало на нашому форумі лінки на варезніки викладати..... добродій левандівка, ти ще не знайшов плагін?... кинь в приват опис....
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" ftp://ftp.uar.net/pub — тутка можна пошукати.... http://Lafox.Net — тутка замовити поштою..... пс. добродій левандівка, я знайшов те, що обіцяв...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Привіт! А ось і я повернулася! Набагато грамотніша, ніж на початку цієї теми Додано через 1 хвилину Навіть відкрила свій сайт. Але таке відчуття, що це буде пробний варіант.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Маю наївне питаннячко до професіоналів, а тут бачу всі такі. Мене цікавить Ваше відношення до Dreamweaver будь-якої версії. Чи можна з допомогою тільки цієї програми створити повноцінний сайт? Власне мені здається, що цю програму було створено для лінивих розроблювачів сайтів Дуже дяку
Скільки коштує сайт? Дзвонили мені сьогодні і пропонували наклепати їм сайт. Організація типу державної, тобто гроші ніби файні має, але їх немає . Може хтось останнім часом співпрацював з розробниками сайтів (фірми або приватники) і знає які приблизно розцінки. Ще не уточнив тип сайту, тому бажано розцінки в залежності від типу: наприклад, інформаційний (статичний з 5-10 сторінками) стільки-то, середній динамічний з БД - стільки-то, великий типу порталу - стільки-то. І ще цікавить яке співвідношення дизайну у вартості (бо диз. скоріше всього буде робити інша особа). Додано через 2 хвилини І ще одне - вартість розробки сайту на CMS (хоча я би назвав то скоріше наповненням ).
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Маю непогані теоретичні знання зі створення сайтів. Тому Вами вищевказане не викликало у мене здивування Краще про Dreamweaver, а?
Відповідь: Скільки коштує сайт? <25$ - аматорська робота Фірми: >100$ промо сайт візитівка. >500$ корпаритивний/комерційний Дизайн в межах 100-500$ Мені запропонували за 200 дизайн під ключ під КМС.