Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Хоч би шаблон трошки змінили, або знайшли фрішний, але не один з стандартних
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" потуги щодо українських (україномовних) сайтів я вітаю, але "потуги" мають базуватися хочаби на заміні одних елементів іншими.... якщо вже ліньки самому шабік намалювати, то хоч візьміть іконки з одного шаблону, хедер від іншого, поміняйте стилі — і буде крєатіфф....
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Пупере, тут може не всі порозуміють, шо то є хедер, і в якому розумінні вебери вживають слово "стиль"
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Чесно кажучи, так хочеться навчитися зробити все самій, щоб вийшло дещо абсолютно оригінальне! Зараз вчусь: читаю книжку. Справи в мене такі. Сайти, присвячені хостинг-послугам, переглянула й зрозуміла, що з цим усе гаразд. Головне для початку - вдалий дизайн, технічне влаштування. Від шаблону, який узяла в UcoZ, поки що не відмовляюся. Там, виявляється, більшість надписів можна змінити вручну. Тренуюсь робити деякі елементарні речі...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" я більше не буду... я починав з "нетскейп навігатора".... о, гран пардон, самий початок — це був ворд \ зберегти як веб-сторінку... вже потім композер із пакету нетскейп-навігатора.... тепер тільки дрімвівер, бо лишає код чистим... для чайників — веб-пейдж-мейкер, простіше просто не придумаєш... тим паче, що в модному тепер "дівому" оформленні робить... якщо комусь цікаво — можу дати лінк...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Чистим код лишає тільки Блокнот, яким (точніше його модифікацією EmEditor) по сей день і користуюсь для розробки веб-сайтів
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Та ладна... У ФП теж мона вичистити код бланку, і ... "строчі пулємьотчік за сіній платочєк"...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" HTML: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> <title>хелов, ворд!</title> <style type="text/css"> <!-- .style1 {color: #FF0000} --> </style> </head> <body> <div align="center" class="style1">хелов, ворд!</div> </body> </html> гран пардон, що тут зайве?...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" А Ви спробуйте сурйозний сайт, на "Хелов ворд"і майже всі редактори вже навчились чистити код . Хоча не виключаю що і це йому (дрімвіверу) вдастся, але ручками якось надійніше і спокійніше...
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Переглянула всі кращі пропозиції наших рідненьких запорізьких дизайнерів за отією лінкою, яку ви мені запропонували. Одна фірма знаєте скільки запросила? Тисячу... доларів!
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Мирося, оті всі фірми для комерційних сайтів або пузатих дядьків з товстими гаманцями. Якщо хочете нормальний сайт для себе - робіть його сама. Звичайно за першим разом вийде не дуже вдало (за другим теж, і за третім), зате навчитесь розуміти що є добре а що зле. А якщо комусь заплатите, то так і не пізнаєте хоч кусня того мистецтва.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" підтримую ідею, але не думаю, що Мирося сама осилить налаштування сайту... мій рідненький теж на джумлі http://pregnant.com.ua/ Додано через 9 хвилин Миросю, ось приклад про ЖЖ : кожен може створити свою сторінку, подавати новини про себе, а основне давати доступ до перегляду цих новин для друзів наприклад ось таке обєднання друзів http://community.livejournal.com/ja_mamusia/
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Я вже так і вирішила: зупинитись на найпростішому варіанті з готових, а тим часом вчитися. Це така справа, якою можна дійсно захопитися, дуже цікава.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" Уважніше тре' бути.. Дійсно гарний. шкода, що по горионталі "танцює" на завантаженні.
Відповідь: Як зробити гарний сайт з "нуля" може це чужий кавалочок?... моя думка щодо джумли — відома... не люблю її.... в будь-якому випадку — ольга молодець, дизайн хороший (хоть і джумла )...