Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Як ХРИСТОС вчить молитися

Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
    Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС
    ПРО МОЛИТВУ
    Як треба молитися? Христос нам дає два способи, як це потрібно робити. ПЕРШИЙ СПОСІБ – колективна молитва. Ісус каже: “Ви ж моліться отак: “Отче наш...” (Мт.6:9). Він звертається до нас, як до колективу, у множині - “ви”, і вказує конкретно – “отак”, і не інакше; щоб не проказували зайвого: “А як молитеся, не проказуйте зайвого...” (Мт.6:7). “Не проказуйте зайвого, як ті погани, - бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє багатослів’я”. (Мт.6:7). Христос також наказує нам: “А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехрестях, щоб їх бачили люди.” (Мт.6:5). Тому, під час колективної молитви “Отче наш...", усі присутні мають закрити очі, щоб їх не бачили люди. Таким чином, людина, закривши очі, не бачить, як моляться оточуючі; а ті, у свою чергу, не бачать, як молиться вона. Цим самим, всі присутні на колективній молитві, не відволікають свою увагу. Говорячи сучасною науковою мовою, людина, яка закрила очі, розслабилась й зосередилась на молитві, автоматично переключає роботу свого мозку з бета, на альфа випромінювання, а це є входженням у стан медитації, легкий транс. До речі, колективну молитву “Отче наш...” озвучує одна людина - пресвітер, (домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно) (Лк.12:42), а всі, інші, внутрішнім голосом повторюють за нею. Адже людина, яка промовляє молитву “Отче наш...”, звертається до Бога від імені колективу: “хліба нашого... дай нам... і прости нам... як і ми прощаємо кривдникам нашим... і не введи нас... але визволи нас...”, а не як від себе самої, наприклад, хліба мого... дай мені... і прости мене і т. д. Існує лише одна колективна молитва – це молитва “Отче наш...”, яку дав нам Ісус Христос від Бога. Усі інші “колективні молитви”, які мають місце в лицемірів – це результат людської літературної творчості.
    ДРУГИЙ СПОСІБ – це індивідуальна (персоніфікована) молитва. Ісус каже: “А ти, коли молишся, “увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися” Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.” (Мт.6:6). Христос, у даному випадку, вже звертається в однині – “ти” і використовує метафори, говорить у переносному значені, образно-поетичною мовою: “увійди до своєї комірчини” – внутрішнього світу, з концентруйся на своєму проханні до Бога; “зачини свої двері” – своє “Я”, “і помолися” (попроси) таємно. Твоє індивідуальне прохання, крім Бога, ніхто не повинен знати. Спілкування з Богом, говорячи сучасною мовою, має бути інтимним і не багатослівним: ”Бо знає Отець ваш, чого потребуєте, ще раніше за ваше прохання!” (Мт.6:8).
    Треба постійно пам’ятати, що наше прохання (молитва), як нам указує Христос, має бути направлене тільки до Одного Бога. Ісус говорить людям: ”Тож як ви, бувши злі, потрапите добрі дари своїм дітям давати, - скільки ж більше Отець ваш Небесний подасть добра тим, хто проситиме в Нього!” (Мт.7:11). Тому вклонятися й служити треба виключно Одному лише Богові і нікому іншому, навіть Ісусові: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10), – наголошує Ісус Христос. Лицеміри, нехтуючи Його Словами (ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ), рясно моляться до різного роду “святих”, поклоняються, служать їм і просять у них, покладаючи на них свої надії, створюючи цим самим собі власних ідолів у людській подобі, які при житті були психічно хворими, кровожерливими маніяками, але ревно служили “церкві” лицемірів, наприклад, так званий “святий” князь Володимир, який хрЕстив (назва ритуалу походить від слова хрЕст – засобу вбивства Христа) Київську Русь і мав гарем із тисячі наложниць, російський цар Іван Грозний, що хворів на сифіліс і вбив власного сина. Лицеміри навіть Небесного Отця зображають на картинах-образах у вигляді сивобородого дідуся, не усвідомлюючи, що: ”Бог є Дух...” (Ів.4:24). Тому намалювати не можливо Того, Кого ніколи ніхто з людей не бачив: ”Але ви... ані виду Його не бачили”(Ів.5:37), - каже Ісус.

• Подобається Подобається x 2
  2. Corbie

Corbie Аморальний соціопат

Відповідь: Як ХРИСТОС вчить молитися

Згоден з Ісусом)

• Подобається Подобається x 2
  3. Forpost

Forpost Стоїк

Допис Блаженний не сподобався 2 учасникам: Liliyah Romanova
    Цьому учаснику сподобався допис Corbie: Liliyah Romanova
    То Вам не подобаєься те як ХРИСТОС вчить молитися ,але подобається що Corbie:Згоден з Ісусом) то де ж Ви справжня?

4. Блаженний

Відродження первісного християнства
    Про це має право знати кожен

Любі друзі! А чи знаєте Ви про те, що в Україні зареєстрована вперше у світі релігійна громада християн "Блаженний Світ", яка є сьогодні єдиною законною правонаступницею Ісуса Христа на Землі? Бо вона керується тільки виключно ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ІСУСА, а Його Висловлювання – це є Цитати Самого Бога, Які нам Цитує Христос, як Посередник між Богом і людьми, як біологічний Переносник Духовних Законів. Це є практичне відродження первісного ХРИСТИЯНСТВА, яке виникло при земному житті (першому приході на Землю) Христа. Первісні християни - це люди, які безпосередньо спілкувалися з Ісусом, наприклад, такі як Матвій. Вони чули Висловлювання Христа і тому ЦИТУВАЛИ лише Слова Спасителя. В Євангелії Ісус називає людей, які слухають і бережуть Слово Боже, блаженні тобто щасливі: “БЛАЖЕННІ ж і ті, ХТО СЛУХАЄ БОЖОГО СЛОВА І ЙОГО БЕРЕЖЕ!”(Лк.11:28). А тих осіб, які керуються людськими заповідями і переданнями, Христос називає лицеміри: “ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ наук – ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ.” (Мт.15:7-9). Лицемірство сьогодні, як метастази раку, роз'їдає своїм словоблуддям сучасну цивілізацію через те, що люди, засліплені дияволом, це ЛИЦЕМІРСТВО протягом майже двох тисяч років СПРИЙМАЮТЬ ПОМИЛКОВО ЗА ХРИСТИЯНСТВО. Зародок справжнього первісного ХРИСТИЯНСТВА проіснував, після вознесіння Ісуса на небо, недовго. І ось тепер, як передбачено в пророкуваннях, ми, блаженні християни, почали його відродження з 1999 року, бо повернувся на Землю Христос, але на цей раз - не тілесно, як дві тисячі років тому назад, а в духовно-інформаційному вигляді – СВОЇМИ ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ.
    Народжується нова цивілізація з новою ідеологією, ідеологією МИРУ і ЛЮБОВІ. Тому, друзі, потрібно речі називати своїми іменами. Засуджуючи диявола, треба пам'ятати, що його ідеологія - це є ідеологія ЛИЦЕМІРСТВА, за якою – насилля, шахрайство, брехня і т.п., а не ІДЕОЛОГІЯ МИРУ І ЛЮБОВІ ХРИСТА - ХРИСТИЯНСТВО.
    Метою ХРИСТИЯНСЬКОЇ РЕЛІГІЇ, яку уособлює нині на Землі релігійна громада християн "Блаженний Світ", є побудова через МИР і ЛЮБОВ БЛАЖЕННОГО (ЩАСЛИВОГО) СВІТУ на Землі.
    Створімо разом нову цивілізацію! Пориньмо в цей грандіозний світовий процес щасливого перетворення людства, ПРОЕКТ якого розробив Сам Бог! Для цього, друзі, варто Жити! Хіба може бути щось на світі ВЕЛИЧНІШЕ ніж ця МЕТА?! Подумайте і прийміть правильне рішення. Не приймайте слави від людей, а приймайте СЛАВУ від Бога! "Як ви можете вірувати, коли славу один від одного приймаєте, - запитує Христос, - а Слави тієї, що від Бога Єдиного, не прагнете ви?" (Ів.5:44). Згадайте Слова Ісуса, з Якими Він звернувся до книжників, фарисеїв, лицемірів: "Тому кажу вам, що від вас Царство Боже (Наука про Царство Боже – Блаженний Світ) відійметься, і дасться народові (блаженним людям), що Плоди Його буде приносити. І хто впаде на цей Камінь – розіб’ється, а на кого Він Сам упаде – то розчавить його”. (Мт.21:43,44).
    Запам’ятайте, друзі, раз і назавжди, що СЛОВО БОЖЕ – ЦЕ Є ЛИШЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА І ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО НЬОГО. На підтвердження вищесказаних слів, цитуємо Вам Євангелію: “СЛОВА, ЩО їх Я ГОВОРИВ вам, ТО ДУХ І ЖИТТЯ”. (Ів.6:63). “Дослідіть но ПИСАННЯ… Вони ж СВІДЧАТЬ ПРО МЕНЕ!” (Ів.5:39). (Прочитайте окремо слова у вищенаведених цитатах Христа, виділених нами великими буквами).
    ”Як у Слові Моїм (ВИСЛОВЛЮВАННЯХ ХРИСТА) позостанетеся, тоді, справді, Моїми учнями будете, і пізнаєте Правду, - а Правда вас вільними зробить.” (Ів.8:31,32).

ПЕРЕДАЙТЕ ЦЮ БЛАЖЕННУ НОВИНУ СВОЇМ ДРУЗЯМ!
    Наш e-mail: mgp@cv.ukrtel.net

5. Блаженний

Таким особам як Мих і Liliyah Romanova навіть не подобається те, як Христос вчить молитися. Їм все, що пов’язане з Ісусом, є огидним, тому можна зробити висновок - чиї вони діти: “Ваш батько – диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете.” (Ів.8:44). Христос в таких важких випадках наказував: “Вийди, дух нечистий, із людини!” (Мр.5:8).
    Мих і Liliyah Romanova є рабами "церкви" лицемірів, тому вони не звертають абсолютно ніякої уваги на попередження Христа, бо Його Слова для них – це є пустий звук: “Хто цурається Мене, і Моїх Слів не приймає, той має для себе суддю: те Слово, що Я говорив, - останнього дня воно буде судити його!” (Ів.12:48). ”Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! Бо зі слів своїх будеш виправданий, і зі слів своїх будеш засуджений. (Мт.12:36,37).
    Ми, блаженні, чинимо так, як заповів нам наш Єдиний Учитель і Наставник Ісус Христос, щоб бути Його друзями і справжніми учнями: “Ви друзі Мої, якщо чините все, що Я вам ЗАПОВІДАЮ.” (Ів.15:14). “Як у СЛОВІ МОЇМ позостанетеся, тоді, справді, Моїми учнями будете...” (Ів.8:31). А Мих і Liliyah Romanova нехай не бояться ВИСЛОВЛЮВАНЬ Христа, а бояться диявола: “Бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєні.” (Мт.10:28), - каже Ісус.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Насправді все дуже просто. Я цілком згодна з Ісусом, якщо можна так висловитися. А от з коментарем пана Блаженного - ні. Оскільки тепер коментарів до карми немає, то і висловити це нема як.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Слова вільного блаженного і цілком не раба своєї церкви!

А диявола я не боюся!!!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, "блаженний" користується не лише Біблією, а ще й Нострадамусом і домоправителем, який дає йому харч. Так що я тут просто пролітаю з своїми домислами.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, якби "блажений" користувався Біблією то він би визнавав її від початку до кінця а не окремі місця. Він користується тим, чим наказав користуватися його вождь. А в тоталітарних сектах слово вождя є закон.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саме так. Він сам написав, що служить домоправителю. Домоправитель - це напевно домовий, нє?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Пане слуга домоправителя -Блаженний, Ви б вже визначилися з ціллю. А то пишите, що хочете відродити первісне християнство і тут же пишите, що створюєте нову цивілізацію. Це часом не роздвоєнння особистості? А може Ви переїлися харчу, який домоправитель дав Вам?

12. Блаженний

ПРО ПАСХУ

Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
    Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

ПРО ПАСХУ

Запозичивши від євреїв назву їхнього Дня Незалежності - «Пасха», що в перекладі на українську мову означає «Вихід» – вихід євреїв із єгипетського полону, з якого їх вивів Мойсей, який встановив євреям суботній день для святкування, лицеміри відзначають Пасху, фальшиво пов’язуючи її з днем оживлення Ісуса, після розп’яття. Але цікаво, що день “святкування”, а як що точніше говорити - лицемірне “поклоніння” Христу, вони проводять, коли їм заманеться. У них немає одної визначеної дати, а саме тої дати, коли Ісус дійсно ожив третього дня тобто на другий день, в неділю, після суботньої єврейської Пасхи. Це подібне до того, наприклад, коли людина народилася 1 січня, а її вітають з днем народження кожного року в інші дати, а в день справжнього її народження зухвало нехтують нею. І кому це потрібне лицемірство, відносно Ісуса? Відповідь тут однозначна – дияволові.
    Згадай, друже, таємну вечерю, де Христос, ламаючи хліб, називає його своїм тілом, а вино в чаші – своєю кров’ю. Закликаючи при цьому, так чинити на спогад про Нього. Книжники, фарисеї, яких ми нині називаємо "сіоністами", а також лицеміри і по сьогоднішній день не зрозуміли, про що говорив Христос. А Він казав про Знання, які є в Ньому. Наш Єдиний Учитель і Наставник привертав увагу до Своїх Висловлювань. Якими лицеміри і нині нехтують, змішуючи Висловлювання Христа з людськими заповідями і переданнями. Не усвідомлюючи, що той Хліб і те Вино – це Його Висловлювання, це Знання від Бога, Які слід через цитування передавати людям, на спомин про Спасителя, адже так чинив Сам Ісус: Він, самовіддано жертвуючи життям свого тіла, цитував Слово Боже нашій цивілізації. “Це тіло Моє, що за вас віддається. Це чиніть на спомин про Мене!” (Лк.22:19).
    Христос помер тілесно на хресті, щоб ожити третього дня, і цим своїм оживленням переконати невіруючих і укріпити морально віруючих в Нього, що саме Він є справжній Месія, бо ожив тілесно третього дня як і обіцяв, а фальшивий месія залишився б мертвим навіки.
    Лицеміри сприйняли Слова Христа про хліб і вино в прямому розумінні, тому на Пасху їдять побільше паски і впиваються вином, горілкою, самогоном. А на Висловлювання Христа не звертають абсолютно ніякої уваги. Тому Висловлювання Христа для лицемірів – це є ліс, який вони заполонили своїми чагарниками – людськими заповідями, переданнями. Не дивлячись на те, що Ісус наперед неодноразово говорить у Євангелії, що з ним має статися, зокрема, про те: “Що через два дні буде Пасха, - і Людський Син буде виданий на розп’яття” (Мт.26:2). Як ми бачимо, Христос завчасно навіть вказав на день, коли Він буде виданий у руки ворогам. Що це станеться в четвер тобто цього ж вечора, за два дні до єврейської Пасхи, яку ті відзначали і відзначають в суботу. Цілу ніч і аж до 15 години дня, в п’ятницю, коли Ісус помер на хресті, книжники й фарисеї над Ним знущалися. Очевидно лицемірам гріє серце вид розп’ятого Ісуса на хресті. Який вони з вдячністю цілують, визнають його за свій символ віри, поклоняючись йому як диявольському знаряддю вбивства Христа. Лицемірно вустами хвалячи Жертву, видаючи підступно себе за Її послідовників, називаючи себе "християнами" і проливаючи, образно кажучи, крокодилячі сльози. Але, на щастя, ціну цим лицемірним сльозам знають блаженні (щасливі) люди від Бога. Який, вустами Ісуса, назвав вірних слуг диявола влучно: ”Лицеміри.” Тому і релігія їхня, - яку заснували сіоністи-лицеміри Петро, Павло й інші непильні особи, - є лицемірна, бо побудована вона на лицемірстві! Ось так сіоністи, прикрившись фальшивою вивіскою, привили "християнам"-лицемірам звичку святкувати, а вірніше – спиватися, свій День Незалежності – Пасху.
    Христос закликає: “А що вам Я кажу, те всім Я кажу: “ПИЛЬНУЙТЕ!” (Мр.13:37).

13. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: ПРО ПАСХУ

Все так гарно казав ,аж туть ложка дьогтю вбочці меду,а жаль

14. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Не треба гнати на Петра і Павла, якшо хтось там спивається... А про те, шо хліб і вино - це самогон і шо там ше... ну то це взагалі капці... Це Ваш рІВЕНЬ (з маленької букви ;) ) і не треба ним так пишатися.

Возвеличитись над іншими можна двома способами: власне перевершити інших - це перший варіант, або можна другим способом - "опустити" інших (всякими образами) і пишатися, шо "я над ними" :rolleyes:. От цей пан, здається, другий спосіб і обрав.

15. ihorweb

І всі свідки так роблять: не показують себе з крашої сторони, а "опускають" інших, вічно бубнять під ніс, шо всі навколо неправі, а самі шо доброго зробили?!.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

навіть сюди свідків "вліпили"...
    на мозоль вам вони наступили, чи що?...
    говоріть по-суті: що не подобається, чому і як має бути, на вашу думку, правильно...
    в цьому випадку може бути дискусія, а в іншому — просто пустослів’я...

17. Forpost

Forpost Стоїк

Тай не говори ,як більмо в оці ....я то знаю чому, але туть не скажу

18. ihorweb

Не треба говорити правильно, треба робити правильно! Чоловік робить: ображає всіх і вся. А має бути не "на мою думку", а так як вчить віра, бо думки у всіх дуже відрізняються. Тому і багацько блаженних розвелось, бо кожен про себе так думає. Поскромніше треба, поскромніше ;)

19. Forpost

Forpost Стоїк

Ха ,він тебе блазнем обізвав ,мене не чіпає ,видно пункт 2.9 ПРАВИЛ Форуму прочитав

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

даруйте, я вас образив?..
    чи ви маєте на увазі когось іншого?..

а де твій аватар? :)