Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Я думав, що Ви, полковнику, жартуєте, а виявляється, питаєте серйозно.

Це питання, можна сказати є питання Трійці. Бог є єдиний, але будь яка його дія проявляється в трьох іпостасіях. От Ви відкриваєте самий початок Біблії і читаєте: Бог сказав: хай будуть небесні світила. Зверніть увагу, Бог каже, тобто говорить Слово, а після сказаного Слова, є дія - воно стається. Такий механізм дії єдиного Бога. Отець каже Слово, а Дух Святий виконує, але все це Єдиний Бог. Слово - це є Ісус. Тобто Слово стало тілом. Це все: Отець,Слово, Святий Дух є Божа природа, тобто Бог.
    Ще одна фраза: нічого у світі не сталося без Слова.

Є багато течій, які не визнають Трійцю, ну але це вже інше питання. Я файно пояснив, нє?

2. Полковник

Полковник миється в бані

Кому говорит? Кем (чем) делается?

Нет, мне не очень понятно.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єто когда Бог сотворіл мір. Он говорил Слово, Святой Дух совешал дєянія.

Откройте Ветхій Завєт, с самого начала і прочтітє.

Тепер зрозуміло?:)

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Миху, я намагатимусь пояснити трішки інакше. Під означенням "Слово" тут розуміється Принцип (LOGOS) як першопочаток, думка - інтелект, сила Духа - воля, Створитель, котрий започаткував творчий процес.

5. Полковник

Полковник миється в бані

О! Уже более-менее!
    Учитесь объяснять, Мих! А то научились, понимашь, сразу к первоисточнику отправлять! :D
    Виктория, спасибо!

6. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Полковнику, ось іще інфа з Вікіпедії (щойно поцікавилася) стосовно терміну Logos:

Ло́гос (греч. λόγος) — термин древнегреческой философии, означающий одновременно «слово» (или «предложение», «высказывание», «речь») и «смысл» (или «понятие», «суждение», «основание»); при этом «слово» берётся не в чувственно-звуковом, а исключительно в смысловом плане, но и «смысл» понимается как нечто явленное, оформленное и постольку «словесное». Из бытовой сферы в понятие «Логос» вошёл ещё момент чёткого числового отношения — «счёта», а потому и «отчёта» (lógon didónai — «отдавать отчёт»). Логос — это сразу и объективно данное содержание, в котором ум должен «отдавать отчёт», и сама эта «отчитывающаяся» деятельность ума, и, наконец, сквозная смысловая упорядоченность бытия и сознания; это противоположность всему безотчётному и бессловесному, безответному и безответственному, бессмысленному и бесформенному в мире и человеке.

Термин «Логос» введён в философский язык Гераклитом, который использовал внешнюю созвучность этого термина с житейским обозначением человеческого «слова», чтобы в духе иронического парадокса подчеркнуть пропасть между логосом как законом бытия и неадекватными ему речами людей. Космический логос, как и подобает слову, «окликает» людей, но они, даже «услышав» его, неспособны его схватить и постичь. В свете логоса мир есть целое и постольку гармония, но обыденное сознание ставит свой частный произвол выше «общего» и по-разному оценивает равно необходимые части целого. Внутри этого всеединства «всё течёт», вещи и даже субстанции перетекают друг в друга, но равным себе остаётся логос — ритм их взаимоперехода и законосообразность их взаимоотношения; т. о., благодаря понятию логоса гераклитовская картина мира при всей своей динамичности и катастрофичности сохраняет стабильность и гармонию. В целом учение Гераклита о логосе представляет близкую историко-философскую аналогию учению Лао-цзы о дао.

У более поздних древнегреческих натурфилософов, у софистов, у Платона и Аристотеля термин «Логос» утрачивает фундаментальное онтологическое содержание. Лишь стоицизм возвращается к гераклитовскому понятию субстанциального мирового логоса, описывая его как тонкоматериальную (эфирно-огненную) душу космоса и как совокупность формообразующих потенций (т. н. «семенных Логосов»), от которых в инертной низшей материи «зачинаются» вещи. Неоплатонизм наследует эту концепцию, но лишает её натуралистико-материалистических аспектов: Логос оказываются уже не истечениями тончайшей материи, но эманациями умопостигаемого мира, регулирующими и формирующими чувствственный мир. На этом завершается история классической античной интерпретации логоса как «слова», которое субстанциально, но не личностно, и выявляет в себе форму, но не волю.

Однако к этому времени понятие «Логос» давно уже вошло в сферу иудейских и христианских учений, где было переосмыслено как слово личного и «живого» Бога, окликавшего этим словом вещи и вызывающего их из небытия. Так, для Филона Александрийского Логос есть «образ Бога» и как бы «второй Бог», посредник между потусторонностью Бога и посюсторонностью мира. В христианстве значение термина «Логос» определено уже начальными словами Евангелия от Иоанна — «В начале было Слово, и Слово было у Бога, и Слово было Бог»; вся история земной жизни Иисуса Христа интерпретируется как воплощение и «вочеловечение» Логоса, который принёс людям откровение и Cам был этим откровением («Cловом жизни»), самораскрытием «Бога незримого». Христианское учение утверждает субстанциальное тождество Логоса Богу-Отцу, чьё «Слово» Он представляет Собой, и рассматривает Его как Второе Лицо св. Троицы.

Некоторые русские философы-идеалисты (В. Ф. Эрн, П. А. Флоренский) употребляли термин «Логос» как обозначение «цельного» и «органического» знания, характеризующегося равновесием ума и сердца, анализа и интуиции.

7. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Любий друже Калиниченко, повторюємо Вам, що сьогодні немає жодної у світі так званої "християнської" течії, котра б керувалася ВИКЛЮЧНО ЛИШЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ (ЛОГІЯМИ) ХРИСТА. Кожна з цих ЛИЦЕМІРНИХ течій добавляє до ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА ЛЮДСЬКІ ЗАПОВІДІ І ПЕРЕДАННЯ. Чим спотворює Слово Боже. Тому Ісус і називає їх ЛИЦЕМІРАМИ: “ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ наук - ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ.” (Мт.15:7-9). (Прочитайте окремо слова у Цитатах Христа, виділених нами великими буквами).
    Сьогодні у світі лише одні ми, блаженні - справжні християни, керуємося ВИКЛЮЧНО ЛИШЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, відкинувши людське словоблуддя Мойсея, Петра, Павла і інших непильних осіб. Так робили, до речі, первісні християни, які безпосередньо спілкувалися з Ісусом, відганяючи від себе зарозумілих словоблудів Петра, Павла. Тому ми, блаженні, ВПЕРШЕ відроджуємо нині первісне (справжнє) ХРИСТИЯНСТВО. Через це Ісус, наш Єдиний Учитель і Наставник, називає нас БЛАЖЕННИМИ: “БЛАЖЕННІ ж і ті, ХТО СЛУХАЄ БОЖОГО СЛОВА І ЙОГО БЕРЕЖЕ!” (Лк.11:28). І наказує нам: "Тож ПИЛЬНУЙТЕ." (Мр.13:35).
    А тепер, друже, наведемо Вам Цитати Христа з тієї ж 24 глави Матвія, в якій Ісус запитує: "Хто ж вірний і мудрий раб, якого Пан (ІСУС) поставив над своїми челядниками давати своєчасно Поживу (ЗНАННЯ) для них? І тут же Христос відповідає: "БЛАЖЕННИЙ той раб, що Пан його прийде та знайде, що робить він так! Поправді кажу вам, що над цілим Маєтком Своїм Він поставить його."(Мт.24:45-47).
    Так хто з нас лжепророки, ми, блаженні, чи лицеміри?!
    А Ваші, друже, неусвідомлені заклики "повернутися Додому до святої Церкви", яка під керівництвом диявола тримала й тримає досі за допомогою лицемірства, шахрайства, насилля нашу обездолену цивілізацію в бездуховному, кривавому ярмі, виглядає, м’яко кажучи, наївними. Ви що не бачите, до чого докотилося людство під пильним проводом цієї "святої Церкви" диявола? Мало того, що ця лицемірна "свята Церква" сидить трутнем на шиї у людства, до неї приєдналися ще й лицемірні секти: так звані свідки Єгови, баптисти, адвентисти, п’ятидесятники, євангелісти і так до безкінечності… І треба ж попридумувати собі, щоб "відрізнятися" один від одного, такі чудернацькі назви? Але, як би вони не гралися в хованку, пильні люди бачать, що між ними немає жодної різниці, як католиків і православних так і цю всю сектантську братію, Христос називає одним словом – ЛИЦЕМІРИ!
    Любий друже, не звертайте увагу на лицемірні дії диявола, які проявляються через "Мих", "Viktoria Jichova". Бо диявол не звик до ЧИСТОЇ ДЖЕРЕЛЬНОЇ ВОДИ - ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, він звик до брудної води, забрудненої людськими заповідями, переданнями, обрядами. Адже в каламутній воді легше ловити рибку – чергову жертву бездуховності, через те, що жертва не бачить ловця – диявола. Але найстрашніше те, що ця жертва диявола сама, знаходячись в плачевному, зацькованому, приниженому стані, намагається судити про високі матерії, ідеали, повчати..!!! (не сміх, а гріх!). Тому ми, блаженні, пропонуємо такій рибці перейти жити в ЧИСТУ ДЖЕРЕЛЬНУ ВОДУ – ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА: ”ЯК У СЛОВІ МОЇМ (у Висловлюваннях Христа) ПОЗОСТАНЕТЕСЯ, тоді, справді, Моїми учнями будете, і ПІЗНАЄТЕ ПРАВДУ, - а Правда вас вільними зробить.” (Ів.8:31,32). Ісус звертається до Бога і каже: ”Освяти Ти їх Правдою! Твоє Слово - то Правда.” (Ів.17:17).
    Читачі теми, які щиро хочуть пізнати Правду, чудово розуміють, хто є "опонентами" нам, а в нашій особі - нашому Єдиному Учителю і Наставнику. Такими горе "опонентами" є попи, голови сект, їхні родичі, фанатичні прибічники, зарозумілі особи. З трьома першими, усім ясно: вони захищають свій шахрайський бізнес; що ж до двох останніх, то це, вибачте, просто заражені бацилою диявола особи, які читають те, що ми їм пишемо, і не розуміючи прочитаного, роблять якісь свої "дивні" висновки, припущення.

Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо пізнати Правду!

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний, я не знаю як до вас звертатися так як я не знаю, чи ви особисто існуєте в однині чи в множині (може ви прилетіли з космосу в вигляді множинної істоти), по крайній мірі з вашого писання цього не можна зрозуміти.
    Як я зрозумів, ви не визнаєте Старого заповіту, зокрема Пятикнижжя Мойсея. Ви можете знайти хоч одне слово де Христос би засумнівався в неправдивості Мойсея? Чи навпаки радив досліджувати писання (тоді Нового Заповіту не було), бо через них можна знайти вічне життя, а воно свідчить про нього (Христа).
    По-друге, ви не вірите в послання Павла. Добре, а чому ви вірите в, скажімо, послання Луки, що фактично являє Євангеліє від Луки. Адже ж Христос не написав своєю рукою не одного слова. То чому я не повинен вірити в писання Матвія чи Луки, а не повинен вірити в писання Петра чи Павла?
    Більше я не збираюсь дискутувати з вами, так як вважаю ваше вчення сатанинським і що вам найбільше потрібно, то вигнати з вас злого духа, а може просто послуга доброго психіатра. Бо те що ви пишете, дуже вже нагадує вищезгадані кондиції.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він(вона, вони, воно) ще вірить у Нострадамуса.:D

А взагалі, йому б до екзорциста сходити не завадило.

10. Блаженний

Любий наш друже Pedro, ми, блаженні, не ведемо дискусій: ми навчаємо, як заповів нам робити це наш Єдиний Учитель і Наставник Ісус. Саме лицемірство, яке Ви, на жаль, захищаєте, є сатанинським, бо саме лицеміри керуються словоблуддям Мойсея, Петра, Павла, папи римського, Олени Уайт і інших непильних осіб. Більше того, Ви читаєте Висловлювання Христа але не розумієте прочитаного. Христос навпаки каже, що в Писаннях немає ВІЧНОГО ЖИТТЯ – Духовного Закону, там є лише свідчення про Месію: “ДОСЛІДІТЬ но ПИСАННЯ, бо ви думаєте, що в Них маєте Вічне Життя, - ВОНИ ж СВІДЧАТЬ ПРО МЕНЕ!” (Ів.5:39). (Читайте окремо Слова з Цитат Христа, виділені нами великими буквами). А "Ви думаєте (помилково), що в Них (в Писаннях) маєте Вічне Життя." Вічного Життя там немає!!! Вічне Життя, друже Pedro, є лише у Словах (ВИСЛОВЛЮВАННЯХ) Ісуса, Який сказав: “СЛОВА, ЩО їх Я ГОВОРИВ вам, ТО ДУХ І ЖИТТЯ.” (Ів.6:63).
    Ми визнаємо "пятикнижжя Мойсея", бо там є пророкування про Месію: ”Коли б ви Мойсеєві вірили, то й Мені б ви повірили, бо про Мене писав він." (Ів.5:46). "Потрібно, щоб виконалось усе, що про Мене в законі Мойсеєвім, та в пророків, і в Псалмах написане.” (Лк.24:44). Все, вище перераховане Ісусом, і є Писанням.
    Ми не визнаємо Мойсеєвих "законів", як Духовних ЗАКОНІВ, бо Христос сказав: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – Хліб Життя.” (Ів.6:35). Бачите, друже, як все просто, як все стає на свої місця, коли відмінно знаєш ЄВАНГЕЛІЮ!
    Між Матвієм, Іваном, які безпосередньо спілкувалися з Ісусом, а також Марком і Лукою, які записали Євангелію з вуст первісних християн, які Цитували Христа, і між Петром і Павлом, є різниця в тому, що останні до Цитат Ісуса добавляли людське словоблуддя зі старої "науки книжників і фарисеїв": “І ніхто, старе, пивши, молодого не схоче, бо каже: ”Старе ліпше!” (Лк.5:39). Скажіть, будь ласка, Христос казав, що треба Бога боятися чи дружина має коритися чоловікові? А якщо цей чоловік негідник?! “Ніхто з тих, хто кладе свою руку на Плуг та назад озирається, не надається до Божого Царства!” (Лк.9:62).
    Зрозумійте, що Писання – це є лише пророцтва про Месію, а Євангелія (Висловлювання Христа) – це є лише Духовні Закони, заповіді Божі, а разом – це є СЛОВО БОЖЕ!
    А те що Ви і інші особи (Мих, Viktoria Jichova) нас ображаєте, то Ви не нас ображаєте, а ображаєте Ісуса Христа, а Його ображаючи, Ви ображаєте Бога. Ось що вимагає одна із Норм Духовного Закону: "Хто приймає Мого посланця, той приймає Мене; хто ж приймає Мене, той приймає Того, Хто послав Мене!” (Ів.13:20). А Ви нас, любий друже Pedro, не приймаєте, зухвало порушуючи вищевказану Заповідь Божу, бо ми завітали до Вас з Ісусом Христом, а не з Мойсеєм, Петром, Павлом, папою римським, Оленою Уайт! Так що самі погодьтеся зі своїми ж словами: "Що вам найбільше потрібно, то вигнати з вас злого духа, а може просто послуга доброго психіатра. Бо те що ви пишете, дуже вже нагадує вищезгадані кондиції."(Кінець Вашої цитати). Запам’ятайте, любий друже, що цю Вашу вульгарну цитату, ми адресуємо не Вам, як особі, а дияволу, що сидить у Вашому серці "В ВИГЛЯДІ МНОЖИННОЇ ІСТОТИ".

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам ПИЛЬНОСТІ і щастя!

11. Pedro

Увага! Я б хотів звернутися до всіх форумських християн, які вірять в Ісуса Христа, які вірять в Слово Боже.
    Не вступайте в дискусію з цією особою(особами). Якщо ви вірите в існування нечистої сили, ви маєте приклад її роботи.
    Головна задача диявола - це "підрити" авторитет Слова Божого. Бачите, для мене, наприклад Слово Боже починається з першого вірша Книги Буття і закінчується останнім віршем Відкриття ап. Івана.
    Запамятайте, сатана знає Писання, він тільки вам буде говорити, що правильні деякі уривки і то не в контексті, що ви бачили вище.
    Якщо Мартіні не захоче закрити цих богохульних віток, то дайте можливість нехай ВОНО пише до безконечності.
    Спротивляйтесь дияволу та й втече від вас.
    Ап. Якова 4:7.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А воно і буде спілкуватися само з собою, бо його багато. Цілий легіон, нє?

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ось, знайшов у своїх старих конспектах.:) (пробачте, мовою оригіналу): "Без всяких гарантий душевному опыту другого поверит тот, чей духовный строй хотя бы отчасти ему созвучен. Не поверит и потребует гарантий - а если получит, все равно их не примет - тот, кому этот строй чужд". Даниил Андреев.
    І ще: "Не существует критериев, которые позволили бы дать ответ на вопрос "есть ли истинный мир?". Т.е. если ты находишься в данной реальности - она существует. Если же нет - не тебе судить, существует ли она для другого человека". Карлос Кастанада.

14. Pedro

Степанич, вирішив я ще раз заглянути на форум. Я закликав людей не вступати з тими особами(чи особою) в полеміку так як по-перше, полеміки апріорі не може бути. ВОНО заявило - ми не прийшли дискутувати, ми прийшли вас вчити.
    По друге, я не беру філософію якоїсь християнської деномінації - я беру християнство в цілому. Що там є загальноприйнята істина в останній інстанції - це Святе Письмо (в мусульман Коран, в комуністів Капітал).
    І ми можемо вірити в цю істину в цілому або не вірити. Якщо почнем ділити, то мені буде видаватись за правду одна частина, Вам інша, Михові інша. В будь-якій філософії чи релігії. Я не навязує своїх вірувань комусь. Я вірю, а якщо хтось хоче подискутувати, я завжди буду радий пояснити основи моєї віри. Але якщо ВОНО прийшло сюди, щоб зробити дурнів з Миха, мене, Калиниченка чи інших християн не залежно від деномінації, то наш "кодекс" каже тільки одне - відійди від нечистого.

15. Степаныч

Так і я про це ж. Тільки, так би мовити, теорію під це підвів, навівши вислови мудрих людей.

І ще одне... я б уникав таких категоричних визначень... маю на увазі "нечистого". Він у своїй реальності, Ви в іншій...

16. Pedro

Я Вас зрозумів, Степанич. Хоча я зрозумів і інше - наскільки я забув російську мову. Я мусив читати 3-4 рази щоб до мене дійшло. Можете уявити що 20 років тому я розмовляв по російськи не набагато гірше ніж по українськи. Але Ви знаєте людський організм - якщо якийсь орган чи функція не використовується, вона атрофується.
    Щодо тих осіб то тут діагноз може бути лише один - це якась жорстка тоталітарна секта. А це дуже небезпечно! Недавно дивився матеріали з життя одної секти в Мельборні. Вожді секти мають владу над особистим життям кожної людини. Вони можуть розлучити чоловіка з жінкою, батьків і дітей на десятки років. Причому члени секти чи то зазомбовані чи перебувають в такому страху що не мають права перечити вождям. Зрештою Ви в психіатрії розумієтесь більше ніж я і можете краще пояснити цю ситуацію. Тому краще людей застерегти від необдуманих кроків, бо може бути пізно.

17. Степаныч

Точно, я ж цитати російською...:eek: Ну ліньки було перекладати. Але впевнений, що при потребі мову згадаєте. Може, Вам для практики краще російською дописувати?;) :D

З приводу сект я з Вами погоджуюсь повністю. Більше того, такі пацієнти у мене були, коли лікарем працював. Страшні ситуації, скажу я Вам. От тільки сумніваюсь, що можна це зробити по іненту.:rolleyes:

18. Блаженний

Відповідь: Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

ЛЮБІ ДРУЗІ! (Ми, блаженні, звертаємося до Вас, читачів нашої теми). Давайте разом дамо відповідь на недолугі репліки Миха і йому подібних, через яких діє дух диявола.

Пояснюємо, що колективна заявка подається на створення нового організаційного осередку блаженних, а не заяви на фіксоване членство окремої людини. Фіксоване членство – це коли людина особисто – індивідуально - пише заяву з проханням прийняти її в громаду. (А список з адресами потрібен лише для того, щоб підтримувати двосторонній зв'язок в процесі навчання). На жаль, диявол так засліпив очі Миху, що він, бідолаха, не бачить різниці в цьому.
    Більше того, зверніть увагу на інші дописи, там фанатичні лицеміри (попи, сектанти і їхні прихвосні – так звані "лікарі", які не так давно відправляли в радянські психлікарні розумних людей: цих лицемірів заїла ностальгія за радянським минулим, за часами кровожерливої інквізиції) лякають людей своїми ж побратимами – психічно хворими лицемірами із тоталітарних диявольських сект. Не відчуваючи, що вони є отруйними ягодами з одного чагарнику – ЧАГАРНИКУ ДИЯВОЛА.
    Ісус Христос нас, блаженних, вчить поступати так: “Коли хто бути першим бажає, - нехай буде найменшим з усіх і СЛУГА всім!” (Мр.9:35). А кому служить Мих і його "церква" усім добре відомо – дияволу.
    Перефразуємо, скопіювавши цитату, Миха: "Зрівняємо знову цідві фрази. Брехня "на лице". Те, що диявол бреше – говорить неправду – вустами Миха, нас не дивує. Адже ми знаємо, що диявол є брехун і в ньому правди немає: "Ваш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в Правді не встояв, бо Правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить із свого, - бо він не правдомовець і батько неправді." (Ів.8:44).
    А такі, як Мих, нам, блаженним, не вірять, бо ми прийшли до них з Висловлюваннями Христа, в Яких Слово Боже – ПРАВДА, а не з людським словоблуддям – брехнею -Мойсея, Петра, Павла, папи римського, Олени Уайт і їм подібних. Ісус дорікає таким слугам диявола і каже: “А Мені ви не вірите, бо Я Правду кажу." (Ів.8:45). Але є, на щастя, розумні люди, які розуміють, що насправді відстоюють такі особи, як Мих, і не звертають на них абсолютно ніякої уваги. А слухають нас, блаженних, читаючи нашу тему, бо вони чітко бачать, що ми є справжні посланці Христа: ”Хто приймає Мого посланця, той приймає Мене: хто ж приймає Мене, той приймає Того, Хто послав Мене!” (Ів.13:20). А ми, блаженні, надаючи відповіді духу диявола, що засів в душах непильних осіб, товчемо його СЛОВОМ ХРИСТА, а його болить, і він, вискалюючи свої гнилі зуби, огризається до нас, захищаючи свою "святу церкву", що побудована на крові, шахрайстві, лицемірстві, брехні.

Любі друзі, читачі теми, гарно дякуємо Вам за те, що Ви цікавитеся нашою темою. Бажаємо Вам МИРУ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ!
    Пишіть нам, будь ласка.

19. Блаженний

Любі друзі! Це ж маразм: вустами Pedro говорить диявол про СЛОВО БОЖЕ, лицемірно "захищаючи" Його. Диявол розуміє, що незабаром буде кінець його князюванню: "Тепер суд цьому світові. Князь світу цього (ДИЯВОЛ) буде вигнаний звідси тепер." (Ів.12:31). "…ТЕ СЛОВО, ЩО Я ГОВОРИВ, - ОСТАННЬОГО ДНЯ ВОНО БУДЕ СУДИТИ…!” (Ів.12:48). Наприклад, до попа в церкву ходять сто чоловік, яким він задурює голову (займається шахрайством), а ті його фінансово підживлюють. Він жирує, веде балачки про мир на Землі, а миру не має. До цих людей підходять блаженні і дають їм істинні Знання - Висловлювання Ісуса Христа (ТЕ СЛОВО) - Євангелію, шифр-код до пророчих Писань. Через якийсь час піп приходить до церкви, а там - ні душі. І він залишається один біля розбитого корита... А їсти то хочеться! Для такого трутня, і йому подібних, це і є Апокаліпсис, як і для їхнього батька-диявола! А тепер уявіть, друзі, подібну картину, але у масштабі цілого світу. Куди подітися всім цим шахраям, які до цього лицемірно прикривалися ім'я Ісуса Христа, вдаючи із себе овечок? Адже лицемірство для них на протязі не одного століття було їхнім бізнесом. Але їхня злочинна діяльність сьогодні викривається нами, блаженними: "Того часу, повитягують кості... ... І смерть буде ліпша від життя для всієї решти позосталих зо злого цього роду..." (Єр.8:1, 3, Біблія, 1988 рік), - говорять пророчі Писання.
    Тому і лунають войовничі заклики Pedro "закрити цих богохульних віток", ці дикі заклики чітко вказують на те, що Pedro є комуністом-атеїстом і до того ж ще й "християнином" - лицеміром. Який би все закривав, що не подобається його вождеві – дияволу: Леніну-Сталіну, папі римському, "святому" синоду і т. п. Але, любі друзі, давайте разом послухаємося Pedro, який нас закликає наступними словами: "Спротивляйтесь дияволу та й втече від вас." І тоді прийде Царство Боже – Блаженний Світ, - перефразуємо Pedro, - "ДО БЕЗКІНЕЧНОСТІ".
    А що ж буде зі слугами диявола? Христос каже: ”Усяка рослина, яку насадив не Отець Мій Небесний, буде вирвана з коренем.” (Мт.15:13).

Любі друзі, гарно дякуємо за приємне спілкування. Бажаємо Вам щастя!
    Пишіть, будь ласка, нам.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

Ці любі друзі вже і тут...., нє?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)