Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Ви просто не читали всього того, що пише цей тип. Це просто хвора людина.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Та читала, читала... Не вступайте з ним в полеміку, не буде мати нагоди кому писати...

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно Ви праві.

4. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

Миху, ви, можливо, ще не читали проповідей Марії Деві Христос чи Сергія Торопа (Віссаріона) – оце справжнє божевілля, а знаходяться люди, які їм вірять, і тут справа не в істині, а в застосуванні обману, маніпуляцій, гіпнозу, контролю свідомості і залякувань. Є організації, з вченням яких погодитись мені як християнину, неможливо, але там ознак секти немає, наприклад, бахаїсти. Тексти проповідей сектантів є малозрозумілими і заплутаними, і це не випадково, бо вони покликані не стільки пояснити своє вчення, скільки знизити в того, хто їх читає чи слухає, критичний стан свідомості, ввести її в напівсонний стан, чи по-простому, зазомбувати. Тому вчитаватися в такі „загружені” тексти не варто, це не приносить ніякої користі, а й навіть шкідливе.
    Я не вірю в існування християнства поза Церквою, тут мені пригадується розповідь св. Августина про навернення Вікторина, який прочитав Святе Письмо, молився і вважав вже себе християнином, а на пропозицію охреститися і стати членом Церкви свого друга, єпископа Мілану Симплікіана, відповідав: „А хіба стіни роблять людину християнином?”. А говорив він це, бо боявся порвати зі своїми друзями-язичниками, але потім народився в ньому Страх Божий, він налякався, що Христос відречеться від нього перед святими ангелами, якщо він побоїться визнати його перед людьми, і він несподівано сказав Симплікіанові: „Ходімо до Церкви, я хочу стати християнином!”, після чого став оглашенним і через визначений час прийняв св. Хрещення, виголосивши з підвищеного місця прилюдно Символ Віри.
    Немає спасіння поза Церквою, яку не здолають врата адові.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що дуже часто люди спікулюють на фразі, де Христос сказав: де двоє, або троє, там Я є між вами. Люди чомусь думають, що Ісус мав на увазі, що там, де двоє, або троє, то можна нову церкву створуювати. Я думаю, що це зовсім не це хотів Ісус сказати цим.
    Чи може людина поза Церквою спастися? Я думаю, що нема змісту шукати відповідь на це запитання, бо для Бога все можливо, крім того Церква не говорить чи Юда потрапив до пекла. Не знаю де я чув таку фразу: спасуться ті, які належать до Тіла Господнього. Церква католицька і православна належать до Тіла Господнього.

6. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Люба наша Олечко, ці так звані "християнські" церкви (конфесійні чи неконфесійні), ніякого відношення до Христа не мають. Бо вони не керуються виключно лише ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЯКІ І Є ЄВАНГЕЛІЄЮ. Тобто ПРЯМА МОВА ХРИСТА – це лише є ЄВАНГЕЛІЯ, а не слова автора, що записав з вуст ХРИСТА ПРЯМУ МОВУ. Наприклад, цитата, яку наводить Мих, ("Спочатку було Слово і Слово було в Бога і Бог було Слово.") це не є ПРЯМА МОВА ХРИСТА, це є слова автора, які сказані саме образно-поетичною мовою, мовою метафори. Але для Миха, засліпленого дияволом, цього, на жаль, не дано усвідомити, тому він цю авторську цитату Івана подає, як ЦИТАТУ З ЄВАНГЕЛІЇ, помилково стверджуючи: "Так сказано в Євангелії від Іоана. Без метафор, без переносного значення. Видно Ваш гуру дає Вам не хліб, а отруту і нема у Вас правди."(Кінець цитати Миха). Вибачте, але що можна взяти з особи, яка не бачить різниці між "прямою мовою", яка в тексті виділяється лапками, і "словами автора", який дає коментар, пояснення і т. п. до "прямої мови?"
    Запам’ятайте, люба наша Олечко, раз і назавжди, що СЛОВО БОЖЕ – ЦЕ Є ЛИШЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА І ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО НЬОГО. На підтвердження вищесказаних слів, цитуємо Вам Євангелію: “СЛОВА, ЩО їх Я ГОВОРИВ вам, ТО ДУХ І ЖИТТЯ”. (Ів.6:63). “Дослідіть но ПИСАННЯ… Вони ж СВІДЧАТЬ ПРО МЕНЕ!” (Ів.5:39). (Прочитайте окремо слова в цитатах Христа, виділених нами великими буквами).
    Все інше, то є лицемірство від людей: людські заповіді, передання, інше словоблуддя і т. п. Які і розраховані дияволом для отримання непильними особами "насолоди" і "благодаті", а не ґрунтовного ЗНАННЯ СЛОВА БОЖОГО.
    Що ж до звинувачень, зі сторони Миха, нас в тому, що ми ображаємо Його, то ми, блаженні, хочемо заперечити Йому в цьому. Навпаки, ми дуже любимо Миха, тому й намагаємось вирвати Його з лап диявола, наносячи удари останньому цитатами Христа.
    А тепер Ви, люба наша Олечко, щоб врятуватися самій і врятувати своїх дітей, і нашого спільного друга Миха від впливу диявола, скажіть сатані СЛОВАМИ ХРИСТА: “Відступися від Мене, сатано.” (Мт.16:23). І прийдіть до Христа: “Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, - і Я вас заспокою! Візьміть на себе Ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, - і “знайдете спокій душам своїм.” (Мт.11:28,29). Як ми бачимо, Ісус каже, щоб прийти до Нього, взяти на себе Його Ярмо і навчитися Норм Духовних Законів від Нього, а не, скажімо, від Мойсея, Петра, Павла чи когось іншого.

Гарно дякуємо Вам за спілкування. Бажаємо Вам і Вашим дітям ПИЛЬНОСТІ і ще раз ПИЛЬНОСТІ!

7. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Ну от, цього тижня y понеділок на Discovery Channel показали новий документальний фільм (режисером котрого є James Cameron) про те, що буцімто група режисерових "експертів" знайшла гріб Ісуса Христоса та Марії Магдалини під ізраїльським містом Талпіот. І вони дуже серйозно стверджують, що Ісус та Mарія Магдалина були подружжям і буцімто вони мали дитину, синочка. Звісно, науковці та теологи з цілого світу цей нібито "факт" Ісусового гробу заперечують. І справді, мабуть, на когось таки сильно вплинув бестселлер Дена Брауна "Код да Вінчі" - от і маємо нових полювальників за сенсаціями.:D

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кожен заробляє на хліб по-своєму. На сенсації найлегше, але чи найлегше, коли ця сенсація - брехня?

9. Viktoria Jichova

Але ж ми то знаємо, що це брехня, чи не так?;)

10. Калиниченко

Ваша віра не грунтується, на мій погляд, на Євангелії, ви просто наводите з неї цитати, обгрунтовуючи ними свої власні погляди, і тут я не бачу ніякої різниці між вами і свідками Єгови, і не треба розповідати, що ви є чимось унікальним, неподібним на все інше, що було досі. Наприклад, вашу тезу про духовно-інформаційний прихід Христа у 1999 році повністю заперечує вся 24 глава з Матея. Таких, як ви лжепророків і відроджувачів „справжнього християнства”, було вже дуже і дуже багато в історії Церкви („иноверцы-злодеи меня шашкой рубили, потупили все шашки и домой побрели”). Краще поверніться Додому, до святої Церкви, в якій ви охрещені, до віри, в якій вас виховували батьки, до віри ваших дідів, прадідів і прапрадідів.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане, Калиниченко, це без користі. Ви ж бачите, людина зазомбована.
    Відчуваю, що це аля Біле Братство.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звісно знаємо. Просто дивуюся, на скільки можна помутити розум людині.
    Просто жах.

13. Калиниченко

На мій погляд, і "Код да Вінчі", і "Євангеліє від Іуди", і теперішня звістка про знахідку гробу родини Ісуса - це скоординована антихристиянська рекламна кампанія. Хто координатор і замовник її можна тільки здогадуватись, але це - інформаційна війна проти Церкви

14. Viktoria Jichova

Ні, це не скоординована антихристиянська кампань - тут причина набагато банальніша: Мамон. Хоча, Ви праві - поклоніння мамонові теж можна розцінювати як дії проти християнства..

15. Viktoria Jichova

Ні, це братство "Котячі лапки" - є таке гуморне братство у Чехії.:D :D

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це називається - звичайні дії сатани.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Може й так... Не було б так сумно, як би не так весело.:)

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, Ви включаєте в це число і РПЦ? А я то думав, що це філіал ФСБ, тобро організація, яка належить до тіла Путіна.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

РПЦ - це окрема тема.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Мих, я вот намекал, а Вы, видимо, не совсем поняли - на что!
    Что ЗА Слово было? Для кого? Как донесено до слушателя?
    Повторюсь, слово - произнесенное - это всего лишь аккустическая вибрация. Слово - написанное - это всего лишь некие знаки, изображенные при помощи определенных инструментов (палочки, перо, авторуска, принтер и т.д.) и, иногда, краски на каких-либо материалах - береста, глиняные дощечки, папирус, бумага и прочее.

Так что за Слово было сначала?

а де твій аватар? :)