Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Что, Мих, опять я опростоволосился?:confused:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не то, щоби....., але погодьтеся, я це "не помітив".

3. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Любий друже Мих, по-перше, ми Вам навели приклад, як Христос обмивав ноги своїм учням, Він цим вчинком не поклонявся їм, а давав приклад, щоб вони не звеличувалися один перед одним, а любили і шанували один одного. По-друге, ми хочемо звернути Вашу увагу, друже, на те, що події, з обмиванням жінкою Христові ноги, відбувалися не в двадцять першому столітті, в якому ми з Вами живемо сьогодні, а в першому столітті. Там де жив Ісус, на відміну від нас, був звичай обмивати ноги, перед тим, як зайти в помешкання, бо одні люди ходили босі, інші – в сандалях і т. п. по піску. І коли дуже бажаний і надзвичайно шанований Гість прийшов, виснажений далекою дорогою, то привітна господиня й обмила Йому ноги. Ви, як люблячий син, що ніколи не мили ноги своїм стареньким батькам, не обрізали нігті їм на ногах, або, як чуйна людина, не робили цього своїм родичам, друзям, сусідам коли ті хворіли?! Якщо Ви це робили, то Ви проявляли до них турботу, пошану, любов, а не вклонялися їм, як Богові. А ще, друже, згадайте, коли Ви хлопчаком, набігавшись до схочу по вулицях зі своїми ровесниками, приходили додому: бабця чи мама мили Вам ноги і клали спати, цілуючи Вас. Це по Вашому – поклоніння?! Адже Ви й самі могли помити свої брудні ноги…

Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо успіхів!

4. Блаженний

Любий наш друже Мих, на Вас, вибачте, аргументи не діють. А нашими АРГУМЕНТАМИ є СЛОВА ХРИСТА, Який сказав: “Хто цурається Мене, і Моїх Слів не приймає, той має для себе суддю: те Слово, що Я говорив, - останнього дня воно буде судити його!” (Ів.12:48).
    Ми, блаженні, надзвичайно жалкуємо з приводу того, що Ви, друже Мих, не звертаєте увагу на розумних людей, Вас не цікавить їхня думка, на відміну від Ісуса Христа, коли Він учив первісних християн як треба молитися: “А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехрестях, щоб їх БАЧИЛИ ЛЮДИ.” (Мт.6:5). Бачите, наш Єдиний Учитель і Наставник рахувався з людьми. Тому і казав своїм послідовникам, щоб ті не робили, молячись, із себе посміховиська в очах людей. Друже Мих, навіщо ми Вам про це говоримо, адже Слова Христа для Вас – не аргумент! Вибачте, але ми Вас перефразуємо: " ух, як ми себе любимо і поважаємо." Чи не так?

Дякуємо за спілкування. Бажаємо Вам успіхів!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ж зовсім не пильні, хоча "вже блаженні". Жінка, яка мила ноги Ісусові і витирала Йому ноги своїм волоссям не була господинею цього дому, тому Ваше твердення, що до шанованого прийому гостей виглядає неправдиво.

6. Блаженний

Любий друже Мих, хто може краще охарактеризувати людину, як не вона сама себе. Ви змалювали себе "грішником, недосконалою і нікчемною людиною." Хоч як Ви не шукали слави у людей, але Ви її знайшли, не усвідомлюючи, в тому негативному образі в якому Ви ж самі себе змалювали вище. Саме до таких непильних осіб Христос звертається: “А що вам Я кажу, те всім Я кажу: “ПИЛЬНУЙТЕ!”(Мр.13:37). ”Я не прийшов кликати праведних, але грішників до покаяння”. (Мт.9:13). “Син бо Людський прийшов, щоб спасти загибле”. (Мт.18:11). “Лікаря не потребують здорові, а слабі!” (Мт.9:12). Очевидно, що Євангелія, для спасіння душі, в першу чергу, потрібна вбогим: ”…А вбогим звіщається Добра Новина”. (Мт.11:5). Так що ми бачимо, хто такі вбогі – це бездуховні, недосконалі, непильні, слабі, грішні, нікчемні особи, що гинуть.
    Ми, друже, бачимо, що Ви не розумієте значення слова "блаженний" – це щасливий. Ісус вказує, хто є блаженні: “Блаженні, що є в Богові духом, бо їхнє Царство Небесне. Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. Блаженні лагідні, бо Землю в спадкують вони. Блаженні голодні та спраглі праведності, бо вони нагодовані будуть. Блаженні милостиві, бо помилувані вони будуть. Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога. Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть. Блаженні вигнані за праведність, бо їхнє Царство Небесне. Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене." (Мт.5:3-11). "Блаженні ті очі, що бачать, що бачите ви!" (Лк.10:23). "Так. Блаженні ж і ті, хто слухає Божого Слова (Висловлювання Ісуса й пророцтва про Нього) і Його береже!” (Лк.11:28).

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам ще раз ПИЛЬНОСТІ!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блаженний, не минайте гострих питань. Ви не відповіли, чи Слово є Бог, і про жінку та Ісуса Вам нема що добавити?

8. Блаженний

Відповідь: Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
    Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС
    № 8 Запитання: Чий голос слухають блаженні – справжні християни, а не лицеміри?
    Відповідь: Ів.10:27 «Мого Голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть.» Слухають блаженні, як Ісус їх називає метафорою «вівці», лише Його Голос і йдуть слід у слід за Христом, а не за сіоністами Петром, Павлом і іншими непильними особами, як це роблять лицеміри - католики, православні, протестанти, які цим сліпо прислуговують дияволові, видаючи себе лицемірно за християн – послідовників Христа.

№ 9 Запитання: Що означає слово Євангелія? Відповідь: Це слово походить із грецької мови й означає «Добра Новина», яку приніс людству від Бога Ісус Христос: Лк.4:18 «На Мені Дух Господній, бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим. Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення, а незрячим - прозріння, відпустити на волю помучених..» Сучасною українською мовою можна назвати Євангелію Духовним Кодексом християнина. До Євангелії абсолютно ніякого відношення не мають так звані особисті послання Петра, Павла і інших непильних осіб, а також психічно хворобливі об’явлення «Івана Богослова» (сучасні науковці довели, що Іван цих об’явлень не писав: не його стиль) й "діяння апостолів", які лицеміри видають за Євангелію. Адже як можна називати Євангелієм те, яке написане людьми набагато пізніше ніж принесена в устах Христа справжня Євангелія! Євангелія – це Висловлювання Христа.

№ 10 Запитання: В закон Мойсея, як Закон, і в різні послання так званих "апостолів" можна не вірити?
    Відповідь: Вірити, як у Божий Закон, треба лише в Євангелію, бо лише в Ній є Норми Духовних Законів: Мр.1:15 «…Покайтеся, і віруйте в Євангелію!»

№ 11 Запитання: Що містять в собі закон Мойсея і інші Писання?
    Відповідь: Ів.5:39 «Дослідіть но Писання… вони ж свідчать про Мене!» Ів.5:46 «Коли б ви Мойсеєві вірили, то й Мені б ви повірили, бо про Мене писав він.» Як ми бачимо, в Мойсеєвому й інших Писаннях пророки пишуть про прихід Месії – Христа – на Землю, про Його родовід, про Його просвітницьку діяльність, про результати Його просвітницької праці, про Його послідовників і т.п.. Все інше там є від людей.

№ 12 Запитання: Хліба Життя – Норм Духовних Законів – закон Мойсея і інші Писання нам не дають?
    Відповідь: Ів.6:32 «По правді, по правді кажу вам: Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба. Ів.6:33 Бо Хліб Божий, є Той, Хто сходить із неба й дає Життя світові». Ів.6:35 «Я – Хліб Життя». Норми Духовних Законів є лише в устах Христа, що зійшов із неба і цитує нам Бога. Його Слова є справжнім духовним Хлібом Життя.

№ 13 Запитання: Чи треба поклонятися Ісусу Христу, як Божому Посланцю?
    Відповідь: Мт.4:10 «… Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!» Ів.13:16 «…Посланець же не більший від Того, Хто вислав Його.» Зверніть увагу, що вклонятися й служити слід лише «Одному Йому» – Богові, а Ісус Христос не є більший за Бога, бо, як ми бачимо, Він є Посланцем Бога.

№ 14 Запитання: Бог і Христос уже закінчили роботу по створенню Світу?
    Відповідь: Ні! Ів.5:17 «Отець Мій працює аж досі, - працюю і Я».

№ 15 Запитання: Чи слід боятися Бога, як цього вимагають попи й сектанти?
    Відповідь: Попи і різного роду сектанти, дійсно, постійно людей лякають Богом, наголошуючи: «Бійся Бога!» Цього вони навчилися від Петра і Павла, а ті – від Мойсея, зухвало нехтуючи Вказівкою Христа, порушуючи найпершу й найбільшу Заповідь християнина, в якій Ісус сказав: Мт.22:37 «Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою». Мт.22:38 Це найбільша й найперша Заповідь.» Як ми бачимо, друзі, для лицемірів, головне те, що вчать їх словоблуди Петро і Павло, а не Сам Бог - вустами Ісуса. Бог і Христос для них є на другому плані.

Перешліть, будь ласка, ці Уроки Духовності своїм друзям.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як можна оцінити людину, яка:

назвала себе блаженнною, задає собі запитання і сама на них відповідає, мало того, ще хоче, щоб все це відсилати друзям.

Діагноз, нє?

10. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Кілька запитань до Блаженного:
    Там у вас є про період Марса, поясніть, будь ласка, що це означає, на які саме періоди ви поділяєте істрію людства? Чи вважаєте ви тексти Нострадамуса канонічними, на рівні з Євангелієм, на якій основі ви будували свої розрахунки саме 1999 року? Яка чисельність, структура , хто лідер вашої організації, чи відбуваються богослужіння, як часто, яким чином ви залучаєте нових членів, яи є люди, які вийшли з вашої організації і якщо є, то як ви до таких людей ставитесь?

11. Блаженний

Друже Мих, Ісус звертається до таких, як Ви, запитуючи: “Чому мови Моєї ви не розумієте?” (Ів.8:43). І тут же їм відповідає: “Бо не можете чути ви Слова Мого.” (Ів.8:43). Так як вони, лицеміри, можуть навчати інших Слова Божого? Коли самі, вибачте, зухвало нехтують чистим Голосом Христа, змішуючи Його зі своїм диявольським словоблуддям – людськими заповідями й переданнями, і при цьому, лицемірно ще видають себе за учнів і друзів Ісуса. Який каже лицемірам: "Занехаявши Заповідь Божу, передань людських ви тримаєтесь: обмиваєте глеки та чаші, і багато такого подібного й іншого робите ви. Спритно відкидаєте ви Заповідь Божу, аби зберегти своє передання." (Мр.7:8,9). "ТОЖ ПИЛЬНУЙТЕ, як слухаєте! Бо хто має, то додасться йому, хто ж не має, - забереться від нього і те, що, здається йому, ніби має”. (Лк.8:18).
    Але якщо особа є зарозумілою, зухвалою, зверхньою, вульгарною, впертою і до того ще й "сліпою" і "глухою", що робити? В таких випадках, Ісус вчить, попереджаючи нас, блаженних: “Не давайте святого псам, і не розсипайте перл своїх перед свинями, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас...” (Мт.7:6). Любий наш друже Мих, ми, блаженні, достатньо вивчили Вас, щоб поступити з Вами так, як Заповів нам наш Єдиний Учитель і Наставник Ісус Христос. Ваша проблема в тому, що Ви є НЕПИЛЬНІ і тому, втративши САМОПОВАГУ, легко піддаєтеся, за ради бравади, впливу зі сторони "сліпих" "вчителів", які навмисне Вас підігрівають на форумі своїми недолугими, вульгарними репліками. А Ви, на жаль, втішаєте цим своє самолюбство. Краще послухайте, любий наш друже Мих, Настанову Ісуса, Який закликає таких, як Ви, наступними словами: ”Залишіть ви їх (лицемірів), - це сліпі поводарі для сліпих. А коли сліпий водить сліпого, - обоє до ями впадуть.” (Мт.15:14). Сьогодні багато людей, не усвідомлюючи, на жаль, нехтують цією Заповіддю Христа. А причина цьому – не дотримання вищезгаданої Заповіді Ісуса, яка є нормою Духовного Закону: ”Тож пильнуйте...” (Мт.25:13).

Гарно дякуємо Вам за тривале спілкування. Бажаємо Вам ПИЛЬНОСТІ і САМОПОВАГИ!
    Надіємося зустрітися на форумі з Вами, друже Мих, після Вашого одужання від страшної хвороби – лицемірства. Ми, блаженні, Вам вказали на Ліки – Висловлювання Ісуса Христа. Тому, друже, старанно, глибоко, вдумливо перечитуйте і перечитуйте все, що ми Вам написали. А може станеться чудо зцілення?!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та про шо Ви? Ви ж бачите, що це зомбі? Тут і Марс і Нострадамус і Сова. Вони не можуть пояснити навіть того, що пишуть. Єдине, що можуть, так це себе віднести до святих, а ближнього очорнити , і відповісти на запитання, які самі ж собі зададуть. Звичайна секта зомбування.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зрозумів. Виявляється Ви не встані відповісти на мої запитання. Ви відповідаєте лише на свої.
    Пане "блаженний", мені от цікаво: чи довго над Вами працювали гуру, щоб Вас так незворотньо зазомбувати? Зверніться до психотерапевта. Дуже раджу, може ще не пізно, нє?

14. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Чи це секта, не знаю, бо мало інформації про їхню діяльність, але все-таки деякі ознаки деструктивного культу таки присутні – зверхнє відношення до „неблаженних”, тобто не членів організації, своєрідний „новояз”( книга Оруелла „1984” дуже добре описує стан всередині сект), можливо, наявність таємного вчення всередині організації, яке неблаженним не відкривається, поки вони не стануть „блаженними”. Мені здається, що „блаженні” знаходяться в стані „прелести”, коли людина бажає відчути чи побачити щось чудесне,чого не удостоюються побачити інші люди і по своїй гордині приймає подібні „одкровення” чи „пророцтва”, стаючи їхнім рабом.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Та й секти є різні. Думаю, що "блаженний" ПОТРАПИВ ДО секти і секти агресивної по відношенню до ближнього. Вони з лихвою роблять суд : оці погані, а ці ще гірші, а от ми хороші і головне тут же у Біблії знаходять підтвердження. Якщо хтось має свою, думку, то значить "непильний", бо вони всі "пильні", а пильність полягає тільки у тому, щоб чиясь думка співпадала з їхньою, а істина на десятому місці. Я ще вбачаю, що у них нема чіткої теорії свого тлумачення Біблії. Тому, коли задаєш питання, вони замість відповіді валять півсторінки що завгодно, лише не те, що по темі, а для авторитету використовують цитати з Біблії. По-моєму "блаженний" влип нормально.

16. Блаженний

Відповідь Калиниченко.
    Любий друже, ми, блаженні, не займаємося науковим дослідженням історії людства. Ми займаємося тим, до чого наше покликання: “Збулися часи, - і Боже Царство наблизилось. Покайтеся, і віруйте в Євангелію!” (Мр.1:15). “Тож ідіть і НАВЧІТЬ всі народи...”(Мт.28:19). “Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!" (Мр.16:15). Тобто ми, блаженні, зобов’язані робити те, що робив наш Єдиний Учитель і Наставник: : “Я постійно НАВЧАВ у синагозі й у храмі.” (Ів.18:20).
    Друже Калениченко, ЄВАНГЕЛІЯ, якщо говорити сучасною мовою, - це є ДУХОВНИЙ КОДЕКС ХРИСТИЯНИНА! А тексти Нострадамуса – це є пророкування, і якщо ці пророкування ЗБУВАЮТЬСЯ, то вони є ПРАВДИВІ, тобто вони є від Бога: ”Освяти Ти їх Правдою! Твоє Слово - то Правда.” (Ів.17:17). Через це немає різниці, кого Бог освятив ПРАВДОЮ, хто пророкує Нострадамус чи Калениченко, головне те, щоб ці пророкування, слова, які говорить людина-пророк, були ПРАВДИВИМИ. Адже СЛОВО ПРАВДИ завжди походить від Бога.
    Слово БРЕХНІ, яким рясно користуються лицеміри, завжди походить від диявола: "Ваш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в Правді не встояв, бо Правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить із свого, - бо він не правдомовець і батько неправді." (Ів.8:44).
    Звідки взявся 1999 рік? 9 серпня 1999 року уповноважені релігійної громади християн "Блаженний Світ" подали ВПЕРШЕ У СВІТІ заяву на державну реєстрацію організаційної структури блаженних в Чернівецьку облдержадміністрацію.
    Згідно статуту, членство в релігійній громаді християн "Блаженний Світ" не є фіксованим. ДУХОВНИМ ЛІДЕРОМ ОРГАНІЗАЦІЇ БЛАЖЕННИХ НА ЗЕМЛІ, є наш Єдиний Учитель і Наставник Ісус Христос. Духовним лідером (слугою) ж громади є головний пресвітер: "Домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно. (Лк.12:42). І таку ж функцію "домоправителя" виконує інший духовний лідер (слуга) на нижчому рівні – осередку – по місцю проживання, пресвітер. Головний пресвітер – це є, якщо говорити сучасною мовою, керівник громади, вибраний блаженними зі свого щасливого середовища, щоб духовно служити йому, під Керівництвом Ісуса Христа.
    Ніяких "богослужінь" ніхто не проводить. Найбільшим Богослужінням для блаженної людини – це вивчати самому Слово Боже і навчати Слова Божого інших людей! А навчати можна де і як завгодно: "Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, - там Я серед них”, (Мт.18:20), - вчить Христос. ”Кожен, хто від Бога почув і навчився, приходить ДО МЕНЕ”. (Ів.6:45). Як бачите, друже, кожен приходить до Ісуса (“ДО МЕНЕ”), а не, скажімо, до Мойсея, Петра, Павла, папи римського, Олени Уайт і т.п. На цей факт вперше в світі за дві тисячі років привернули увагу людства блаженні в 1999 році. І кожен, хто прийшов до Христа через НАВЧАННЯ, повторюємо – через НАВЧАННЯ, залишається з Ісусом назавжди, стає блаженним, бо він "ВІД БОГА ПОЧУВ І НАВЧИВСЯ". Адже треба усвідомити, що через АГІТАЦІЮ, ШАХРАЙСТВО до Ісуса ще ніхто не прийшов, цим широким шляхом "сліпі" попи і сектанти – лицеміри, ведуть таких же "сліпих" осіб до диявола, не звертаючи увагу на попередження Христа, Який закликає останніх: ”Залишіть ви їх, - це сліпі поводарі для сліпих. А коли сліпий водить сліпого, - обоє до ями впадуть.” (Мт.15:14).
    Хіба це не щастя, не найвище блаженство почути і побачити те, що інші не бачать і не чують?! ”Кажу ж вам (блаженним), що багато пророків і царів бажали побачити, що бачите ви – та й не бачили, і почути, що чуєте ви – і не чули!” (Лк.10:24), - каже Христос.
    Звертаючись же до лицемірів, Ісус запитує у них: “Чому МОВИ МОЄЇ ви не розумієте?” (Ів.8:43). І тут же їм відповідає: “Бо не можете чути ви СЛОВА МОГО.” (Ів.8:43). Так як вони, лицеміри, можуть навчати інших людей Слова Божого? Коли самі, вибачте, зухвало нехтують чистим Голосом Христа, змішуючи Його зі своїм диявольським словоблуддям – ЛЮДСЬКИМИ ЗАПОВІДЯМИ й ПЕРЕДАННЯМИ, і при цьому, лицемірно видаючи себе за учнів і друзів Ісуса. Спаситель про них сказав наступне, давши таким чином їм назву: “ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ наук – ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ.” (Мт.15:7-9). “Так ви РАДИ ПЕРЕДАННЯ вашого ЗНІВЕЧИЛИ БОЖЕ СЛОВО.” (Мт.15:6).
    Для створення нового організаційного осередку блаженних людей і отримання офіційного свідоцтва, потрібно зареєструватися в релігійній громаді християн "Блаженний Світ", шляхом подання письмової заявки за підписом двох, трьох чоловік, додавши список з адресами майбутніх членів осередку. Їх може бути на початку два, три… і т. д. Згадайте вищевказані Слова Христа: "Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, - там Я серед них”, (Мт.18:20).

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам миру і любові!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як би хто не брехав, а брехню в мішку, як шило - не сховати.

Порівняємо дві фрази так званого "блаженного":
    Перша:
    Для створення нового організаційного осередку блаженних людей і отримання офіційного свідоцтва, потрібно зареєструватися в релігійній громаді християн "Блаженний Світ", шляхом подання письмової заявки за підписом двох, трьох чоловік, додавши список з адресами майбутніх членів осередку

Друга:
    Згідно статуту, членство в релігійній громаді християн "Блаженний Світ" не є фіксованим.

Називається - забрехалися і оком не моргнули. На півсторінки тексту, а вже є брехня.

Йдемо далі:

Перша:

Як бачите, друже, кожен приходить до Ісуса (“ДО МЕНЕ”), а не, скажімо, до Мойсея, Петра, Павла, папи римського, Олени Уайт і т.п. На цей факт вперше в світі за дві тисячі років привернули увагу людства блаженні в 1999 році.

Друга:
    Духовним лідером (слугою) ж громади є головний пресвітер: "Домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно. (Лк.12:42). І таку ж функцію "домоправителя" виконує інший духовний лідер (слуга) на нижчому рівні – осередку – по місцю проживання, пресвітер. Головний пресвітер – це є, якщо говорити сучасною мовою, керівник громади, вибраний блаженними зі свого щасливого середовища, щоб духовно служити йому Служіть-служіть.:D Зауважимо, що у традиційних церквах служать тільки Богу.

Зрівняємо знову цідві фрази. Брехня "на лице".

Будьте пильні.:D

18. Блаженний

Блаженний, цитата:
    "Любий друже Мих, ... Бажаємо Вам все ж таки ПИЛЬНОСТІ! Бо ми бачимо, що саме ПИЛЬНОСТІ Вам не вистачає."

"Эх, как точно подмечено! Молодец, тов. Блаженный!"

Друже полковнику, дякуємо Вам за ПИЛЬНІСТЬ! Ви на цей раз не "прокололись".
    А тепер процитуємо Вам Миха: "Конкретне запитання. Слово - це Бог?" Як бачимо, людина, тобто Мих, задає "конкретне" запитання, не знаючи значення слова "конкретний". Так ось, ми спеціально напишемо Вам, друже полковнику, тлумачення цього слова, російською мовою, бо, як ми бачимо, Ви користуєтесь саме нею: "КОНКРЕТНЫЙ" – реально существующий, предметно определённый или чётко означенныё, вполне определённый.
    Ми, блаженні, даємо Миху, КОНКРЕТНУ відповідь, Словами Ісуса, Який звертається до Бога і просить: ”Освяти Ти їх Правдою! Твоє СЛОВО – то ПРАВДА.” (Ів.17:17). ”БОГ є ДУХ...” (Ів.4:24). Але Мих, на жаль, нічого не зрозумів: бо він дивиться і не бачить, слухає і не чує. Він несеться, як бойовий кінь у бій, осідланий сатаною. Ісус таким непильним особам каже: “Відступися від Мене, сатано.” (Мт.16:23). Бо вже не Мих спілкується з нами, але дух сатани.
    Якщо ж говорити НЕ КОНКРЕТНО, а метафорою тобто в переносному значені, образно-поетичною мовою, то СЛОВО, яке має походження з уст Божих ("Не хлібом самим буде жити людина, але кожним Словом, що походить з уст Божих”.( Мт.4:4) можна назвати Богом. Бо Бог виражає Себе через Своє СЛОВО - Дух Правди. І ЦЕЙ БОГ – ДУХ через СЛОВО ПРАВДИ, постійно перебуває в душі Ісуса, в душах блаженних людей: “Щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я – у Тобі, щоб одно були в Нас і вони.” (Ів.17:21). Ми, блаженні, є Живим Євангелієм, одним цілим із Богом, із Ісусом Христом. Бо ми поступаємо (пильно) досконало: не говоримо самі від себе, нашими вустами промовляє Ісус Христос – наш Наставник, а через Нього – Сам Господь Бог: “Я – у них, а Ти – у Мені, - говорить Ісус, звертаючись до Бога, - щоб були досконалі В ОДНО.” (Ів.17:23).Тут можна зробити наступний висновок: якщо всі люди будуть бездоганно дотримуватись лише Висловлювань Ісуса Христа, які є Висловлюваннями Самого Бога, то людство стане – духовно – одним цілим. А воно, до речі, так і буде – усі, нині існуючі, релігійно-фанатичні організації лицемірів підуть у небуття. На зміну царства диявола прийде нова система світобудови з новим світоглядом, який базуватиметься на Духовних Законах. Ось як про це говорить Христос: “І Мій Голос почують вони, - і буде отара одна й Один Пастир!” (Ів.10:16). На жаль, лицеміри роблять все можливе, щоб не дати людству об’єднатися в одну Земну організацію на чолі з Одним Духовним Лідером, Одним Учителем і Наставником, Одним Пастором – Ісусом Христом. Ісус їм за це дорікає: “Горе ж вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що перед людьми зачиняєте Царство Боже, - бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте!” (Мт.23:13).

Гарно дякуємо за розуміння. Бажаємо Вам миру і здоров'я!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову брехня.

"Спочатку було Слово і Слово було в Бога і Бог було Слово." - Так сказано в Євангелії від Іоана." Без метафор, без переносного значення.
    Видно Ваш гуру дає Вам не хліб, а отруту і нема у Вас правди.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, Миху, Миху! :) Бережіть нерви! :)

Хай людина собі пише. Хто хоче вірити тому - хай вірить! :)
    Я з того всього пішла до неконфесійної ХРИСТИЯНСЬКОЇ церкви і така благодать! Ні тобі католиків, ні православних, ні баптистів, ні п"ятидесятників, ні харизматів.... Є один авторитет - СЛОВО БОЖЕ! Я просто отримую насолоду від такої церкви і відвідування її! :) І мої діти також!

а де твій аватар? :)