Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Убрал ЛИЧНО - не зорієнтувался, ввірвавшись...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, просто Ви не зорієнтувались, ввірвавшись....

3. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Любий друже Мих, те, що Ви називаєте "християнством", є насправді ЛИЦЕМІРСТВОМ, засновниками якого стали запеклі сіоністи, послідовники Мойсея, (якими, до речі, також є книжники і фарисеї-юдеї, які не визнають Христа за Месію), Петро і Павло. Бо воно, лицемірство, побудоване лицемірами на людських заповідях, переданнях, змішаних з Висловлюваннями Христа і з пророчими Писаннями про Месію, саме цим знівечене Боже Слово. Ось як про це говорить Ісус: “ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ НАУК – ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ.” (Мт.15:7-9). "Занехаявши Заповідь Божу, ПЕРЕДАНЬ людських ви тримаєтесь…" (Мр.7:8). “Так ви ради передання вашого ЗНІВЕЧИЛИ Боже Слово.” (Мт.15:6).
    Цитуємо Ваші слова, друже: "Якщо б була єдина християнська релігія - було б просто і зрозуміло."ЄДИНА ХРИСТИЯНСЬКА РЕЛІГІЯ" – це, якщо говорити образною мовою, є ДЖЕРЕЛЬНА, ЦІЛЮЩА ВОДА. А те, що пропонують нам лицеміри, є теж вода, але зі шкідливими домішками, яка не зцілює, а нищить людину. Лицеміри забруднили своїм власним словоблуддям ЦІЛЮЩУ ВОДУ. Тому ми, блаженні, закликаємо сьогодні людство, як це робив Христос, перебуваючи тілесно на Землі, як це робили первісні християни, які безпосередньо спілкувалися з Ісусом, ПИТИ ЦІЛЮЩУ ВОДУ, а не забруднену. Щоб збулося пророцтво Христа: “І МІЙ ГОЛОС почують вони, - і буде ОТАРА ОДНА й ОДИН ПАСТИР!” (Ів.10:16). Адже: ”Один вам Учитель… Один вам Наставник, - Христос.” (Мт.23:8,10).
    Тому, друже, звертаємо Вашу увагу на те, що саме ОТАРА ОДНА, що п’є ДЖЕРЕЛЬНУ, ЦІЛЮЩУ ВОДУ, з ОДИН ПАСТИРЕМ – це і є НОВИЙ СВІТОГЛЯД, НОВА ЦИВІЛІЗАЦІЯ. Яку Христос назвав ЦАРСТВОМ БОЖИМ, в Якому будуть жити блаженні (щасливі) люди. Це буде БЛАЖЕННИЙ СВІТ з ІДЕОЛОГІЄЮ МИРУ і ЛЮБОВІ! Саме ця ІДЕОЛОГІЯ і є, говорячи Вашими словами, друже, "ЄДИНА ХРИСТИЯНСЬКА РЕЛІГІЯ".
    Як бачите, "ніякої нової течії" немає, а є лише відродження справжнього ХРИСТИЯНСТВА. Тому, дійсно, не треба нічого "нового придумувати": “Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає,” - пояснює Христос. (Ів.7:18), бо так роблять лицеміри, а це, справді, "просто ще одна дорога в нікуди", черговий хід по диявольському колу.
    Любий друже, ніколи не кажіть: "Не вірю." Запам’ятайте раз і назавжди те, що Ви сьогодні, на жаль, не усвідомлюєте: НА СВІТІ НЕМАЄ І НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЮДИНИ НЕВІРУЮЧОЇ! Адже Ви своїм "не вірую" підтверджуєте той факт, що Ви вірите в те, що Ви не вірите. Це є закон логіки. (Вибачте, вийшло трохи закручено, але, якщо вдуматися, зрозуміти можна.) Просто є дві віри, як існує біле і чорне, чисте і брудне, високе і низьке: Одна Віра - від Бога, а друга – від диявола. Саме в ній перебувають, втративши пильність, лицеміри і інші непильні особи: “А що вам Я кажу, те всім Я кажу: “ПИЛЬНУЙТЕ!” (Мр.13:37), - наголошує Христос.

Дякуємо за запитання. Бажаємо Вам ПИЛЬНОСТІ!

4. Блаженний

Любий друже Мих. На жаль, Ви дивитесь і не бачите, слухаєте і не чуєте. “Мавши очі – не бачите, і мавши вуха – не чуєте? (Мр.8:18), - запитує таких осіб, як Ви, Христос. Але пам’ятайте, що Царство Небесне дається зусиллями, прикладеними до навчання. Ви повинні прикласти силу волі, наполегливість, глибоко розмірковуючи над прочитаним, почутим, побаченим: ”Царство Небесне здобувається силою, і ті, хто вживає зусилля, хапають його”. (Мт.12:12). І тоді Вам обов’язково відкриється те, що є, образно кажучи, за горизонтом, те на що Ви сьогодні дивитесь і не бачите, слухаєте і не чуєте. При вивчені, людина поступово набирається все більших і більших Знань, перейнявшись Духом Правди – Словом Божим, і, на кінець, приходить той момент, коли вона в цілому осягне Духовні Закони. Ісус про це так сказав: “ А коли прийде Він, Той Дух Правди, Він вас попровадить до цілої Правди...” (Ів.16:13). "Ви ж охрИщені будете Духом Святим...” (Дії 1:5). І людина на стільки порине в ці Знання, що Дух Правди Сам буде говорити її вустами: “Бо не ви промовлятимете, але Дух Отця вашого у вас промовлятиме.” (Мт.10:20). Це схоже з тим, як, наприклад, учень вивчає математику, в залежності від здібностей – дару Божого, - і прикладених зусиль із його сторони, він набирається знань. Спочатку не все йому є зрозумілим, але поступово в процесі навчання він отримує прозріння, словами Ісуса, “Духом Правди по проваджується до цілої Правди” і вже легко може “знести” ( оволодіти) цей предмет. І в послідуючому - навіть стати професором у даній галузі знань, які з нього битимуть фонтаном.

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам, щоб Дух Правди попровадив Вас до цілої Правди!

5. Блаженний

3. Ви так і не відповіли на запитання. "Ці погані, а ми хороші" - ваша відповідь. От тільки чому оті погані не зрозуміло, а тим більше невідомо чому МИ хороші. Кожен може сказати, мов я добрий, а він поганий і привести цитату Ісуса, про лицемірів. Ви багато пояснюєте, а це "людське" і тут же звинувачуєте, що хтось це робить. Може краще почати з себе, нє?

Друже Мих, Ісус первісним християнам, блаженним, дав Божу Заповідь: "Тож ідіть, і навчіть всі народи." (Мт.28:19). Бо так Христос робив: "Я постійно навчав у синагозі й у храмі." (Ів.18:20). Ісус знав, що: "Не хлібом самим буде жити людина, але кожним СЛОВОМ, що ПОХОДИТЬ З УСТ БОЖИХ."(Мт.4:4). Через це Христос говорив: "Наука Моя – НЕ МОЯ, а ТОГО, ХТО ПОСЛАВ МЕНЕ."(Ів.7:16). "Бо від Себе Я НЕ ГОВОРИВ, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити."(Ів.12:49).
    Ви, на жаль, любий друже Мих, не усвідомлюєте, тому і не бачите різниці між тим, коли людина пояснює і коли говорить від себе сама. А це, вибачте, велика різниця! Пояснювати – це розкривати суть, вказуючи і висвітлюючи ті чи інші обставини, наприклад, викладач пояснює тему, наводячи цитати і т. п. Говорити від себе ж самого – це вже є творчий процес, наприклад, створення особами різних людських "ідеологій", так званих "духовних вчень" і т. п.
    Ми, блаженні, саме діємо так, як наш Єдиний Духовний Учитель – Христос. Який, повторюємо, сказав: "Бо від Себе Я НЕ ГОВОРИВ…"
    А лицеміри діють навпаки, вони говорять від себе самих: “Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає,” - пояснює Христос. (Ів.7:18). Прикладом цього може служити таке загальновідоме словосполучення: “Бога бійтеся.”(1 Пет.2:17), яким люблять лякати людей лицеміри. А звідки вони взяли цю страшну погрозу? Виявляється, від Петра, а той в свою чергу - від Мойсея. Петро неодноразово зраджував Христа, втративши на кінець остаточно пильність, так і залишився рабом гріха: ”Кожен, хто чинить гріх, той раб гріха” (Ів.8:34). Бо Петро навчав людських заповідей, як це і належить робити лицеміру: “ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ НАУК – ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ." (Мт.15:7-9).
    Тепер подивимося, як навчав наш Єдиний Учитель і Наставник ставитись до Бога: “Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.” (Мт.22:37). І Христос тут же наголошує: “Це найбільша й найперша Заповідь.” (Мт.22:38). А кого боятися, Ісус нам указав чітко: “Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, УБИВШИ, укинути в геєну. Так кажу вам: того бійтеся!” (Лк.12:5). “Але більше бійтеся того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєні” (Мт.10:28). Хто ж є той, що занапащає й УБИВАЄ душу? Христос каже лицемірам: “Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44).
    Надіємося, друже, на те, що Ви побачили різницю між НИМИ - лицемірами, і НАМИ - блаженними. Перефразовуючи Ваші слова, ми, блаженні, порадили б Вам, любий друже, перші кроки робити на зустріч до Бога вже сьогодні, і це Вам самому "краще почати з себе, нє?" Це буде з Вашої сторони ВЕЛИКИМ ПОДВИГОМ ДУШІ! Щоб Вам, не дай Бог, не сказали люди Словами Христа: “Не давайте святого псам, і не розсипайте перл своїх перед свинями, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас...” (Мт.7:6). Отож, пильнуйте! Як і Заповів Бог: "Тож пильнуйте."(Мр.13:35).

Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо Вам ще раз ПИЛЬНОСТІ!

6. Блаженний

Любий друже Мих, з Вашого дозволу, ми нагадаємо Вам інший випадок, коли Христос обмивав ноги своїм учням: "Ви Мене називаєте: Учитель і Господар (а не Господь, як називають Сина Божого лицеміри, бо Господь – це є Бог), - і добре ви кажете, бо Я є. А коли обмив ноги вам Я, Господар і Вчитель, то повинні й ви один одному ноги вмивати (цим вчинком Ісус показав, що не треба звеличуватися один перед одним: "А хто з вас бути першим бажає, - нехай буде він вам за раба." (Мт.20:27). Бо то Я вам приклада дав, щоб і ви те чинили, як Я вам учинив. По правді, по правді кажу вам: раб не більший за Пана свого, Посланець же не більший від Того, Хто вислав Його. Коли знаєте це, то блаженні ви, якщо таке чините!” (Ів.13:13-17). Перефразовуючи Ваші слова, друже Мих, ми хочемо запитати Вас: "Що це було? Привітання? Шанування? чи таки поклоніння?"
    Скажіть, будь ласка, коли до нас приходять в гості дуже-дуже бажані люди, яких ми чекали роками, яких ми любимо до глибини душі, хіба ми їх не цілуємо, не намагаємося їм в усьому догодити, ДАТИ ЇМ УСЕ, ЩО НАЙКРАЩЕ? Так що це по Вашому – поклоніння?! Ні, любий друже, це є ШАНУВАННЯ! Тому, "коли жінка вмила ноги Ісуса і витерла своїм волоссям", вона проявила найщиріше шанування, повагу до свого найбажанішого Гостя, Якого вона чекала все своє життя.
    Запам’ятайте, друже, раз і назавжди, що вклонятися і служити треба лише Одному Богові: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10), – наголошує Ісус. Бо Христос Сам прийшов на Землю, щоб послужити Богові, в Його грандіозному ПРОЕКТІ: СТВОРЕННІ НОВОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ – ЦАРСТВА БОЖОГО НА ЗЕМЛІ: "Так само й Син Людський прийшов НЕ НА ТЕ, ШОБ СЛУЖИЛИ ЙОМУ, а щоб ПОСЛУЖИТИ, і життя Своє дати на викуп за багатьох!” (Мт.20:28).
    Любий друже, пильнуйте, а іншими словами – спершу добре подумайте, перед тим як писати на форум, щоб розумні люди Вам не сказали, що: “Ваш батько – диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете.” (Ів.8:44).

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам все ж таки ПИЛЬНОСТІ! Бо ми бачимо, що саме ПИЛЬНОСТІ Вам не вистачає.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, как точно подмечено! Молодец, тов. Блаженный!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане блаженний. Я не збираюся з Вами влаштовувати змагання по кількості висипаних цитат з Біблії.
    У мене є Святе письмо в електронному вигляді. Я можу звідти витягти будь-яку цитату. А цитата, як ложка, яка є доречна до до обіду, а Ви берете кількістю. Невже чим більше цитат, тим Ви розумніше виглядаєте. Я можу так само про Вас сказати, мов Ви дивитеся і не бачите, слухаєте і не чуєте, хіба це щось доведе? Мені, наприклад, вбачається, що Ви нічого не розумієте: змішали Конституцію України з духовним і думаєте, що вже все. Відповідайте конкретно на запитання, а сипте цитати, які до питання не мають жодного відношення.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Починається.. Ну добре.

Конкретне запитання. Слово - це Бог?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так от про пильність. Блаженний, мені здається, що обманюєте самі себе. У випадку, коли жінка помила і витерла ноги Ісуса. Чому? Та тому, що який би гість не був бажаний, я ніколи не чув, щоб йому господар мив ноги, а навіть негосподар. Наведіть приклад, коли я не правий. Ви коли небудь гостеві мили ноги?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачу аргументи закінчуються. Хто, крім, Бога може оцінити діяння? "Розумні люди" - то ті, які затвержені Чернівецькою обласною радою згідно Конституції України та Закону України про свободу віросповідання? А може "розумні люди" - це "МИ", ух, як ми себе любимо і поважаємо.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

На відміну від Вас, я не шукаю слави серед людей, тому не називаю себе блаженним, а грішником, недосконалою і нікчемною людиною. А Ви знаєте хто шукає слави на землі....

13. Блаженний

Любий друже Мих, цитата Ісуса, яку ми навели, даючи відповідь Pedro, а саме: "Ваш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в Правді не встояв, бо Правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить із свого, - бо він не правдомовець і батько неправді." (Ів.8:44), - в рівній мірі відноситься як до одного із засновників лицемірства Павла, який говорив неправду, так і до всіх без виключення непильних осіб – його послідовників, що фанатично дотримуються людських заповідей, передань, чудернацьких обрядів, церемоній, канонів і т. п. Коротко кажучи, до тих, хто говорить неправду. Бо неправда походить, як нас Вчить Христос, від диявола, "бо він не правдомовець і батько неправді." Таким чином, Ваше запитання: " Чим доведете, що ці слова направлені до Павла?", - є, вибачте, безглуздим.
    А що є Правда? Ісус пояснює нам і це, просячи Бога: ”Освяти ти їх Правдою! Твоє Слово – то Правда.” (Ів.17:17). Що треба зробити для того, щоб пізнати Правду і стати справжнім учнем Ісуса? Христос відповідає: ”Як у СЛОВІ МОЇМ позостанетеся, тоді, справді, Моїми учнями будете, і пізнаєте Правду, - а Правда вас вільними зробить.” (Ів.8:31,32). Зверніть, друже, особливу увагу на те, що Ісус неодноразово наголошує: “у СЛОВІ МОЇМ позостанетеся”, а не, скажімо, в людському слові Мойсея, Петра, Павла, папи римського чи когось іншого. Про те, що Слово Боже (Висловлювання Ісуса) – то Правда, ми вже знаємо. А ось доказ того, що Сам Ісус Христос є Живим Словом Божим, Живим Євангелієм, Месією: “Я – Дорога, і Правда, і Життя.” (Ів.14:6). Таким чином, якщо Ви, друже, любите Правду, то повинні чинити так, як цього вимагає Сама Жива Правда – Ісус Христос: ”Якщо ви Мене любите, - Мої Заповіді зберігайте!” (Ів.14:15).

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам, любий друже Мих, глибоко вдумуватися в те, що Ви читаєте. І пишучи на форум, пам’ятати, що Ваші запитання і репліки читають люди.

14. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Миху, та залиште того ровера! Воно Вам то тре´ - тої мороки?;) :)

15. Блаженний

Любий друже Мих, у нас, на жаль, складається враження, що Ви лише те і робите, що рахуєте "кількість виписаних цитат з Біблії", замість того, щоб уважно і вдумливо читати. Перефразовуючи Вас, ми хочемо поцікавитися результатами Ваших підрахунків і запитати: "Невже чим більше цитат, тим Ви розумніше виглядаєте?" Голі цитати, на превеликий жаль, Вам, друже, нічого не дадуть. На відміну від Вас, любий друже Мих, нам, блаженним, не "вбачається, що Ви нічого не розумієте." Ваша заява, що "у мене є Святе письмо в електронному вигляді", як не сумно (а може комусь і смішно!), нам більше нагадує випадок, коли, вибачте, дали газету мавпі, яка "може звідти витягти будь-яку цитату", пошматувавши її. Тому ми Вам на цей раз, замість цитат з Євангелії, процитуємо вірш. Може він Вам допоможе?!
    "СОВА"
    Кричить у ніч, одягнену в шмаття,
    на погості з церкви сова,
    ніби шле олігархам прокляття
    знедолена ними вдова.

Різкий вітер, як хор церковний,
    їй у такт гіллям вільхи шумить:
    поглинає так світ бездуховний
    цю, протестом наповнену, мить…

…А сова кричить, вже й волає,
    лиш не чує народ її,
    що так масово вимирає,
    прислуговуючи змії...

Де попи, як хрести на погості,
    стережуть рабську тишу для тих,
    що зайшли до диявола в гості,
    щоб набратись думок брудних!..

Швидко ніч промине, як смуток,
    бо сова наближає зорю
    і несе всім, блаженним, Здобуток,
    Який дасть їм Життя в Раю!

Ось чому сова спати не може,
    коли темрява всюди, як гріб,
    бо у неї покликання Боже,
    щоб будити непильних осіб.

Гарно дякуємо за спілкування. Бажаємо Вам, щоб все таки "СОВА" Вас розбудила!

16. Блаженний

Любий друже Мих, даємо Вам "конкретну" відповідь. Ісус каже, просячи Бога: ”Освяти ти їх Правдою! Твоє СЛОВО – то ПРАВДА.” (Ів.17:17).
    Христос вказує на те, хто є Бог:”БОГ є ДУХ...” (Ів.4:24).

Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо щастя!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виявляється Ви не лише вірите у Ісуса, а й у Нострадамуса, Сову...
    Я розумію, коли закінчуються аргументи, переходимо на особистості, це вже мені знайоме.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я Вас питав хто є Бог?
    -Не питав.
    Не можна бути таким запрограмованим.

Ще раз для особливо пильних: Слово - це Бог? (Так, або ні)

19. Полковник

Полковник миється в бані

Мих, очень интересный вопрос Вы задали.
    Вообще слово или надпись, или текст является материей? Ведь это только информация, которую каждый индивидум может воспринять в меру своих познаний и опыта. Увы, но получается, что и Библия и 55 томов произведений В.И. Ленина - это всего лишь бумага и краска! Не?

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, полковнику. Ви просто не зрозуміли суті запитання. Цей тип точно розуміє шо я питаю, тому намагається говорити про щось інше, тільки не про те, що питають.

а де твій аватар? :)