Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Мих, на цю тему дуже добре сказано в листі ап. Павла до Галатів.
    "Дивуюся я що ви так скоро відхилюєтеся від того, що покликав Христовою ласкою вас, на іншу Євангелію,
    що не інша вона, але деякі є, що вас непокоять і хочуть перевернути Христову Євангелію".
    Гал 1:6-7

Оце слово, "але деякі", в інших перекладах, "а люди" є ключовим в поясненні чому так багато відгалужень християнства. Одна причина - хтось так розуміє трактування священного писання, інша - що найстрашніше, хоче просто, щоб себе закарбувати в історії. Або щоб замість слава Ісусу Христу було слава містеру Джонсу або слава пану (чи отцю) Голопупенку. І за це люди йдуть на все. Особливо коли віри чи страху Божого як кіт наплакав.
    Але нехай тут дописують. Ми ж не протестували коли сюди дописували якісь погани чи язичники, не кажучи вже про атеїстів.

2. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Відповідь на запитання Олі.

Люба наша Олечко, ми, блаженні, хочемо познайомити відвідувачів форуму зі справжнім ХРИСТИЯНСТВОМ. Адже те, що сьогодні люди вважають християнством, не є таким. І Ви особисто в цьому переконаєтесь, якщо уважно прочитаєте нашу відповідь на Ваше запитання.
    На відміну від лицемірів – католиків, православних, протестантів, ми, блаженні, ЦИТУЄМО Слова Христа, бо Ісус ЦИТУЄ нам Слова Бога: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). А також ми ЦИТУЄМО Божі Пророцтва про Месію – Христа, викладені через автоматичне Писання. Наступні Слова Ісуса і є шифром-кодом до Писань: "Дослідіть но Писання… Вони ж свідчать про Мене!" (Ів.5:39).
    Про те, що Висловлювання Христа є Євангелієм, нам вказує Ісусів словесний шифр-код: "Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя." (Ів.6:63). Як ми бачимо, Духовні Закони є лише у тих Словах, ЯКІ ГОВОРИВ ІСУС, а не у словах Мойсея. Тому Христос каже нам образною мовою: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – Хліб Життя.” (Ів.6:35).
    Так само, як і ми сьогодні, Ісуса ЦИТУВАЛИ первісні християни, які безпосередньо спілкувалися з Ним. А проганяли вони від себе Петра, Павла через те, що ті перекручували Висловлювання Христа, добавляли до Його Слів своє словоблуддя, яке видавали за "слово боже". Наприклад, попи і різного роду сектанти постійно людей лякають Богом, наголошуючи: «Бійся Бога!» Цього вони навчилися від Петра і Павла, а останні від Мойсея, зухвало нехтуючи Вказівкою Христа, порушуючи найпершу й найбільшу Заповідь християнина, в якій Ісус сказав: «Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою. Це найбільша й найперша Заповідь.» (Мт.22:37,38). Як ми бачимо, друзі, для лицемірів, що себе називають християнами – послідовниками Христа, головне те, що вчить Петро і Павло, а не Сам Бог - вустами Ісуса. Христос для них є на другому плані. І цим вони вже порушили іншу Заповідь Божу: "Один вам Учитель… Один вам Наставник, - Христос." (Мт.23:8,10). А чому вони порушили дві вищенаведені Заповіді Божі? Тому що вони порушили наступну Заповідь Божу: "Тож пильнуйте." (Мр.13:35).
    У 1999 році ми, блаженні, єдині в світі почали відроджувати первісне християнство, ЦИТУЮЧИ ХРИСТА, бо, як бачите, лише воно є справжнім ХРИСТИЯНСТВОМ. А те, що заснували Петро з Павлом, яке назвали пізніше їхні послідовники "християнством", є звичайнісіньким лицемірством. Яке губить нашу цивілізацію і по нині. Тому так званим католикам, православним, протестантам, які не мають жодного відношення до Христа, до ХРИСТИЯНСТВА зі своїми виставами-обрядами і церемоніями, Ісус заявляє: “Лицеміри! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо навчають наук - людських заповідей.” (Мт.15:7-9). Зверніть увагу на те, як Христос їх називає: "Лицеміри!". А також глибоко вдумайтесь в останні Слова Ісуса в послідньому реченні: "бо навчають наук – людських заповідей". Тепер бачите, чого навчають людей лицеміри?! Вони замість Божих Заповідей – Висловлювань Христа, - "навчають наук – людських заповідей" Мойсея, Петра, Павла, пап римських, Олени Уайт і інших непильних осіб. Лицеміри за будь-яку ціну шукали, а деякі і нині шукають, власної слави, говорячи від себе самих (видумуючи і пропагуючи різні словесні нісенітниці, видаючи їх за "слово боже"). Не звертаючи абсолютно ніякої уваги на попередження Ісуса, Який сказав: "Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає…" (Ів.7:18). Їхні власні слова – це і є ті "плоди" по яких ми, блаженні, і визначили, що вони є лицемірами: "По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіги – із будяків?" (Мт.7:16).
    Пам’ятайте про те, що в Писаннях є лише пророкування про Месію тобто Христа, а в Євангелії – лише Норми Духовних Законів!

Гарно дякуємо Вам за приємне спілкування. Бажаємо Вам щастя!
    Пишіть нам, будь ласка. І ми дамо Вам відповідь на будь-яке питання.

3. Pedro

Пане Блаженний, а Ви що, в множині:eek: ??

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Блаженний, та я якось вже знаю відповіді на більшість запитань, що мене цікавили. :) Ще би Бог дав сили то все дотримувати. ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блаженний:
    "А те, що заснували Петро з Павлом, яке назвали пізніше їхні послідовники "християнством", є звичайнісіньким лицемірством."[/QUOTE]

Тобто ..... Що думав і мав на увазі Ісус, коли говорив а. Петру: "Паси мої вівці".

Є течії, які не визнають Старого Завіту, а є , які не визнають Нового Завіту, але якщо ще відкинути Діяння Апостолів, то виходить, що вся справа, які робив Ісус марна. Мало того, "Блаженний" не лише відкинув Апостолів, на їх місце поставив себе, назвавши себе загадковим словом "МИ". Хвацько, нє?
    Ну-ну, і що дальше? Цікаво, до чого людська думка може впасти.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто ..... Що думав і мав на увазі Ісус, коли говорив а. Петру: "Паси мої вівці".

Є течії, які не визнають Старого Завіту, а є , які не визнають Нового Завіту, але якщо ще відкинути Діяння Апостолів, то виходить, що вся справа, які робив Ісус марна. Мало того, "Блаженний" не лише відкинув Апостолів, на їх місце поставив себе, назвавши себе загадковим словом "МИ". Хвацько, нє?
    Ну-ну, і що дальше? Цікаво, до чого людська думка може впасти.[/QUOTE]

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Блаженний

Відповідь на репліку Мих.

Любий друже, дійсно, "вже були такі, які тут на землі хотіли зробити рай, ми всі знаємо ЧИМ СІ ТО ВСЬО СКІНЧИЛО". Але зверніть, будь ласка, увагу на те, що між нами, блаженними, і ними, лицемірами, є дуже велика і суттєва різниця. Вони, лицеміри, реалізовували проект, розроблений людьми, через ідеологію насилля. А як добре відомо: насилля породжує насилля!
    Ми ж, блаженні, виконуємо ПРОЕКТ, який розроблений Самим Богом і чітко викладений в пророчих Писаннях, Один нам Учитель і Один нам Наставник у цьому є Ісус Христос, бо лише Він є Істина, "Князь Миру" (так Месію величають блаженні). (Іс.9:1-5, Біблія, 1988 рік). І цей Божий ПРОЕКТ, побудови Блаженного Світу на Землі, виконується нині нами, блаженними, ВПЕРШЕ У СВІТІ зовсім іншими засобами, а саме: через ідеологію МИРУ і ЛЮБОВІ! (Вловлюєте різницю!!!) Адже в пророкуваннях сказано чітко, що результатом другого духовно-інформаційного приходу Христа на Землю буде таке: "І стане, і буде Він (Христос) пасти (керувати) Господньою силою, величністю Ймення Господа Бога Свого. І осядуть вони (блаженні), бо Він (Христос) стане великий тепер аж до кінця Землі! І Він (Христос) буде Миром". (Мих.5:3, 4, Біблія, 1988 рік). А в книзі пророка Ісаї написано: "І буде роботою Істини (Ісуса Христа) - Мир..." (Іс.32:17, Біблія, 1988 рік).
    Хочемо добавити, що як би людство не пішло дві тисячі років тому назад за словоблудами-сіоністами Петром і Павлом, виконуючи людські заповіді Мойсея, створивши "релігію" лицемірства, а пішло би за Єдиним Учителем і Наставником Христом, то сьогодні на Землі вже був би Блаженний Світ. Але сталося, як мало статися: "Та, однак, - за столом ось зо Мною рука Мого зрадника (Іуди), - каже Ісус . Бо Син Людський (Христос) іде, як призначено…(як передбачено пророкуваннями)" ( Лк.22:21,22). Як бачите, все що написано в пророкуваннях збувається. Тому у нас, блаженних, немає абсолютно ніякого сумніву в тому, що і про наш час пророкування ЗБУДУТЬСЯ! "По правді кажу вам: Як хто скаже горі цій: “Порушся та й кинься до моря”, і НЕ МАТИМЕ СУМНІВУ в серці своїм, але МАТИМЕ ВІРУ, що станеться так, як говорить, - то буде йому!" (Мр.11:23), - каже Христос.

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам успіхів!
    Будь ласка, пишіть нам.

9. Блаженний

[/QUOTE]
    Відповідь на запитання Мих.

Любий наш друже Мих, Ісус простив Петрові відступництво (зраду, коли Петро тричі відрікся від Христа), бо наш Єдиний Учитель Наставник вчить прощати. Він відповів Петрові, коли той запитав у Нього скільки раз треба прощати: “Не кажу тобі – до семи раз, але аж до сімдесяти раз по семи!” (Мт.18:22).
    Христос закликав Петра не одноразово до співпраці, говорячи: “Симоне, сину Йонин, - чи ти любиш Мене більше цих?” “Паси ягнята Мої!” “Симоне, сину Йонин, - чи ти любиш Мене?” “Паси вівці Мої!” “Симоне, сину Йонин, - чи кохаєш Мене?” “Паси вівці Мої! По правді, по правді кажу Я тобі: Коли був ти молодший, то ти сам підперізувався, і ходив, куди ти бажав. А коли постарієш, - свої руки простягнеш, і інший (диявол) тебе підпереже, і поведе, куди не захочеш”. “Іди за Мною!” (Ів.21:15 -18). Ісус знав наперед, що Петра буде спокушувати диявол, який "підпереже" Петра "і поведе куди не захочеш" (через втрату Петром пильності, а пильність – це є одна із Норм Духовних Законів: "Тож пильнуйте." (Мр.13:35). Тому до Петра Христос і звертався аж тричі, закликаючи іти за Ним. Спаситель навмисне загострював увагу Петра Своїми запитаннями і Своїми настановами, щоб той приклав усі свої зусилля до здобуття Царства Божого – Блаженного Світу, і Царства Небесного: ”Царство Небесне здобувається силою, і ті, хто вживає зусилля, хапають його”. (Мт.12:12). Адже ми кожен день боремося з підступними спокусами диявола. Але, на превеликий жаль, з Петром цього не сталося. Він, шукаючи власної слави, приклав усі свої зусилля, ще раз зрадивши Христа, після вознесіння Останнього на небо, і пішов на службу до диявола, створивши разом з Павлом так звану римську церкву – "релігію" лицемірства, яка базується на ідеології шахрайства і людського (читай – диявольського) словоблуддя: людських заповідей, передань: "Занехаявши Заповідь Божу, передань людських ви тримаєтесь: обмиваєте глеки та чаші, і багато такого подібного й іншого робите ви”. “Спритно відкидаєте ви Заповідь Божу, аби зберегти своє передання." (Мр.7:8,9). "Так ви ради передання вашого знівечили Боже Слово.” (Мт.15:6), - говорить Христос.
    А що значить любити Ісуса? Христос пояснює: “Як хто любить Мене, той Слово Моє, берегтиме.” (Ів.14:23). Бачите, що мав на увазі Христос, запитуючи Петра: “Симоне, сину Йонин, - чи ти любиш Мене?”
    Друже, а чому Ви стверджуєте, що "відкидаються Апостоли"? Нами відкидаються тільки ті "апостоли диявола", які не берегли Слово Христа. Навпаки, справжні апостоли є шановані нами, бо вони такі ж, як і ми, блаженні. Наприклад: Матвій, Марко, Лука, Іван (сьогодні науковці доказали, що так званні "об'явлення Івана богослова" приписуються Іванові, через те, що вони написані не його стилем, бо стиль письма кожної людини – це є індивідуальна прикмета, як відбитки пальців, про цей факт Бі-Бі-Сі навіть зняло фільм.) і тисячі інших справжніх апостолів – це є первісні християни. Які ЦИТУВАЛИ Висловлювання свого Єдиного Учителя і Наставника, і тільки керувалися у своєму повсякденному житті лише виключно Ними, що нині робимо і ми, блаженні. Тому Ваше твердження про те, що ми на місце апостолів поставили себе, є не вірним. Адже вони і ми це є одне ціле. Через це ми і ставимо сьогодні перед собою завдання відродити первісне християнство, як це було при земному житті Христа.
    Запам’ятайте, любий друже, що не треба вклонятися Ісусу Христу, апостолам – блаженним людям, а вклонятися і служити слід лише виключно Одному Богові і нікому іншому: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10) – наголошує Ісус Христос.
    На жаль, ми говоримо, але Ви поки що не чуєте того, що ми говоримо. Ми Вам показуємо, але Ви не бачите поки що того, що ми Вам показуємо.
    Те, що Ви, любий друже, називаєте "загадковим словом "МИ", - це є релігійна громада християн "Блаженний Світ".
    І на кінець, вдумайтесь і прийміть всією своєю свідомістю наступний заклик Спасителя: "А що вам Я кажу, те всім Я кажу: "ПИЛЬНУЙТЕ!" (Мр.13:37).

Дякуємо, любий друже, за запитання. Нехай Вам щастить!

10. Блаженний

Відповідь Олі.

Люба наша Олю, Ви дуже влучно підмітили: "Ще би Бог дав сили то все дотримувати." Адже ми, члени релігійної громади християн "Блаженний Світ", дотримуючись Божої Заповіді, з Якою звернувся до нас Христос: "А що вам Я кажу, те всім Я кажу: "ПИЛЬНУЙТЕ!" (Мр.13:37), знаємо, як це важко зробити нині у цьому жорстокому, лицемірному світі. А якщо людина – одна? Вона, як прутик біля дороги. Хто йде – зламає. Тому треба іти на зустріч однодумцям, як прорік Христос: "І Мій Голос почують вони, - і буде ОТАРА ОДНА й ОДИН ПАСТИР!" (Ів.10:16). Щоб разом навчатися і молитися, а як результат: Блаженний Світ зійде, як рано сходить сонце.
    Як треба молитися? Христос нам дає два способи, як це потрібно робити. Перший спосіб – колективна молитва. Ісус каже: “Ви ж моліться отак: “Отче наш...” (Мт.6:9). Він звертається до нас, як до колективу, у множині - “ви”, і вказує конкретно – “отак”, і не інакше; щоб не проказували зайвого: “А як молитеся, не проказуйте зайвого...” (Мт.6:7). Христос також наказує нам: “А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехрестях, щоб їх бачили люди.” (Мт.6:5). Тому, під час колективної молитви “Отче наш...”, усі присутні мають закрити очі, щоб їх не бачили люди. Таким чином, людина, закривши очі, не бачить, як моляться оточуючі; а ті, у свою чергу, не бачать, як молиться вона. Цим самим, всі присутні на колективній молитві, не відволікають свою увагу. Говорячи сучасною науковою мовою, людина, яка закрила очі, розслабилась й зосередилась на молитві, автоматично переключає роботу свого мозку з бета, на альфа випромінювання, а це є входженням у стан медитації, в першу стадію гіпнозу, легкий транс. До речі, колективну молитву “Отче наш...” озвучує одна особа - пресвітер, ("домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно") (Лк.12:42), а всі, інші, внутрішнім голосом повторюють за нею. Адже людина, яка промовляє молитву “Отче наш...”, звертається до Бога від імені колективу: “хліба нашого... дай нам... і прости нам... як і ми прощаємо кривдникам (кривдникам - а не винуватцям) нашим... і не введи нас... але визволи нас...”, а не як від себе самої, наприклад, хліба мого... дай мені... і прости мене і т. д. З цього виходить, що кожна людина просить Бога не від імені самої себе, а від імені всіх присутніх, від імені всього колективу.
    Існує лише одна колективна молитва – це молитва “Отче наш...”, яку дав нам Ісус Христос від Бога. Усі інші “колективні молитви”, які мають місце в лицемірів – це результат людської фантазії. Повторюємо ще раз, як Христос наказав нам колективно молитися: “Ви ж моліться отак: “Отче наш...”. Як бачиш, Ісус нам наказує конкретно – “отак” моліться і “не проказуйте зайвого, як ті погани, - бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє багатослів’я”. (Мт.6:7).
    Другий спосіб – це індивідуальна (персоніфікована) молитва. Ісус каже: “А ти, коли молишся, “увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися” Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.” (Мт.6:6). Христос, у даному випадку, вже звертається в однині – “ти” і використовує метафори, говорить у переносному значені, образно-поетичною мовою: “увійди до своєї комірчини” – внутрішнього світу, з концентруйся на своєму проханні до Бога; “зачини свої двері” – своє “Я”, “і помолися” (попроси) таємно. Твоє індивідуальне прохання, крім Бога, ніхто не повинен знати. Спілкування з Богом, говорячи сучасною мовою, має бути інтимним і не багатослівним: ”Бо знає Отець ваш, чого потребуєте, ще раніше за ваше прохання!” (Мт.6:8).
    Треба постійно пам’ятати, що наше прохання (молитва), як нам указує Христос, має бути направлене тільки до Одного Бога. Ісус говорить людям: ”Тож як ви, бувши злі, потрапите добрі дари своїм дітям давати, - скільки ж більше Отець ваш Небесний подасть добра тим, хто проситиме в Нього!” (Мт.7:11). Тому вклонятися й служити треба виключно Одному лише Богові і нікому іншому, навіть Ісусові: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10) – наголошує Ісус Христос. Лицеміри, не усвідомлюючи Його Слів, рясно моляться до різного роду “святих”, поклоняються, служать їм і просять у них, покладаючи на них свої надії, створюючи цим самим собі власних ідолів у людській подобі, які при житті були психічно хворими, кровожерливими маніяками, але ревно служили “церкві” лицемірів, наприклад, так званий “святий” князь Володимир, який хрЕстив Київську Русь і мав гарем із тисячі заложниць, російський цар Іван Грозний, що хворів на сифіліс і вбив власного сина. Лицеміри навіть Небесного Отця зображають на картинах-образах у вигляді сивобородого дідуся, не усвідомлюючи, що: ”Бог є Дух...” (Ів.4:24). Тому намалювати не можливо Того, Кого ніколи ніхто з людей не бачив: ”Але ви... ані виду Його не бачили”, - каже Ісус. (Ів.5:37).

Гарно дякуємо Вам, Олю, за приємне спілкування. Будьте здорові!
    Будь ласка, пишіть нам.

11. Pedro

Пане Блаженний, Ви не відповіли на моє питання, чи Ви особисто є в множині. Чи то Ви так себе величаєте?

12. Блаженний

Відповідь на запитання Pedro.

Любий друже Pedro, ми – це є релігійна громада християн "Блаженний Світ", а скорочено – Блаженний.

Інформація про релігійну громаду християн
    “Блаженний Світ”

12 вересня 2000 року, на підставі статті 7 Закону України “Про свободу совісті та релігійні організації”, а також статті 35 Конституції України, Чернівецька обласна державна адміністрація, розпорядженням № 448-р, зареєструвала статут першої у світі релігійної громади християн “Блаженний Світ”. Ця подія, дійсно, є історичною: уперше, від приходу Ісуса Христа на Землю, світська влада на юридичному рівні офіційно визнала існування блаженних людей – прямих послідовників Сина Божого, які керуються у своєму повсякденному житті, на відміну від усіх існуючих нині церковних і сектантських об’єднань, виключно лише Висловлюваннями Ісуса Христа, усвідомлюючи, що лише Його Висловлювання – це є Слова, що походять з уст Божих! На цьому принципі і базується релігійна концепція громади християн “Блаженний Світ”, яка немає аналогів у світі, і яку було відроджено в 1999 році. Саме про цю подію 1999 року в історії людства, до речі, провіщав Нострадамус 500 років тому назад, яка кардинально змінить обличчя цивілізації, ліквідувавши війни і т. п. "Період Марса (“бога” війни) пройде й прийде Щасливий Світ!!!" – прорік Нострадамус.
    Наведемо ще декілька цитат: "Але незалежно від того, як розвиватимуться події далі, землян, на думку всіх без винятку сучасних пророків, неодмінно чекають кардинальні зміни. Причому йдеться не стільки про матеріалізацію ідей новітніх технологій, скільки про якісну зміну людини, зокрема і механізму розвитку людства взагалі", - стверджує журналістка Лариса Салімонович в газеті "Україна Молода" за 24 вересня 2005 рік в статті "Нострадамусу і не снилося". Вона наводить у цій статті слова кандидата філософських наук Ігоря Рассоха: "Це буде найяскравіша зміна за всю історію людства, тобто зміни мають відбутися з самою історією земної цивілізації... Якщо триватиме теперішня тенденція розвитку людства, то ми прийдемо до такого показника: далі або нуль, або нескінченність. Тобто йдеться про припинення історії людства саме як історії людства. Ми або загинемо, або кардинально змінимося, станемо чимось принципово іншим. І якщо ці математичні підрахунки вірні, то цей прогноз збудеться вже через якихось десять років". Ми хочемо заспокоїти шановного філософа і, виходячи з пророкувань в Писаннях, сказати, що математичні підрахунки вірні, а людство стане принципово іншим. "Останньої труби" таки не минути, і людству все одно доведеться пройти через "переломну точку" чи до болю знайомий Апокаліпсис. Апокаліпсис буде, але не той який нам подають лицеміри: попи, сектанти, говорячи про фізичне знищення людства. Буде знищення диявольської ідеології насилля, лицемірства, шахрайства наймогутнішим Мечем на Землі - Божими Знаннями, які несуть ідеологію Миру і Любові! Ніхто нікого не вбиватиме фізично, а лише буде навчати Істини, Правди – Євангелії.
    В журналі "Універсум" № 7-9, 2004, народний депутат України Григорій Омельченко пише: "Прогнозую і маю надію, що скоро, за 5-7 років, відбудеться творення нових людських стосунків, нової культури. Більше того - настане оновлення світової цивілізації, зміняться її основи, з'являться якісно інші інформаційні поля і значно розшириться спілкування між людьми, що спричинить появу якісно іншої людини як найвищого творіння Всесвіту. Відбудеться багато дивних, як на сьогодні, подій і священики повинні будуть шукати цьому якесь пояснення, щоб зберегти владу тієї чи іншої релігії. Нині ми вже спостерігаємо занепад християнства (лицемірства, бо справжнє ХРИСТИЯНСТВО ми, блаженні, маємо лише відродити на Землі) як релігії, вона вже вичерпала себе зокрема й тому, що не була сприйнята з Любов'ю, а насаджена насильством, вогнем і мечем, кров'ю і смертю. Почнеться духовне очищення земного світу, відбудуться зміни свідомості на всій планеті як прорив енергії перетворень і змін. І це почнеться в Україні! Почнеться відродження, проростання нашого коріння, яке вважалося знищеним тисячу років тому. Почнеться духовний розквіт України. Сюди буде паломництво, щоб ступити босою ногою на священну Українську Землю, на її вранішню росу, мовчки постояти на Кам'яній могилі і доторкнутися до того місця, звідки починалася "біла цивілізація" на Планеті".
    Друже, як ти бачиш, в наведеному вище тексті наш сучасник, не усвідомлюючи, називає лицемірство - християнством. Запам'ятай, все, що нині діється в церквах, храмах, синагогах, на зібраннях різноманітних сект, до справжнього християнства немає абсолютно ніякого відношення!

Дякуємо Вам щиро за спілкування. Бажаємо щастя!
    Пишіть, будь ласка, нам.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Блаженний, не так все є гладко у ваших проповідях.
    1. Як бути з словами Ісуса, коли Він каже до Петра: на тобі збудую церкву і пекельні ворота її не візьмуть. (перепрошую за неточність.)
    2.Крім того, я чув, що є така течія Старовіри, може Вам приєднатися до них, вони також кажуть, що у них все, як у первісних християн.
    3. Ви кажете, мов люди перекрутили. А Ви не люди? Ваше перекручення краще, чи гірше, чи Ви безгрішні?
    4.. В Євангелії (не буду шукати), не раз людина вклоняється Ісусові, проте він на це жодного разу не каже, мов мені не вклоняйся, Ви ж кажете не вклонятися Ісусові, це як? Репліка замість Ісуса, чи Ви вирішили доповнити Ісуса?

14. Блаженний

Любий друже Pedro, вустами Павла, на якого Ви посилаєтесь, повчаючи Миха, на жаль, говорив диявол: "Ваш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в Правді не встояв, бо Правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить із свого, - бо він не правдомовець і батько неправді." (Ів.8:44).
    Ось моменти, із життя Павла, викладені у діях апостолів, де говориться про те, як Павлу нібито з’явився Сам Христос: “А ті, що зо мною були, правда, бачили світло, але не почули вони того голосу, що мені говорив, “- розповідає Павло. (Дії 22:9). Цікаво те, що перед цим, в цих же діях апостолів, вже говорилося про цей же самий випадок, але в перекрученому варіанті: ”А люди, що йшли з ним, онімілі стояли, бо вони чули голос, та нікого не бачили.” (Дії 9:7). В одному місці стверджується: люди не чули голосу, але світло бачили; в іншому – світла не бачили, однак голос чули. Ми наводимо ці розбіжності, у викладені одної і тої ж самої ситуації, для того, щоб ще раз нагадати Вам, друже, Заповідь Ісуса Христа: “Тож пильнуйте.” (Мр.13:35). Адже відомо, що коли людина говорить правду про якусь подію, то її розбуди хоч через рік серед ночі, вона скаже так як було - правду, а коли обманює – один раз говорить так, іншим разом - уже по іншому, бо не пам’ятає своєї брехні. До речі, крім таких, м’яко кажучи, нелогічностей, на жаль, є ще й факти зухвалої людської зарозумілості. Коли недосконала людина сама себе звеличує, в даному випадку ми вказуємо на Павла, “раба” Ісуса Христа. Який сам себе так називає: ”Павло, раб Ісуса Христа.”(Римл.1:1). (А ми вже знаємо, що володіючи Наукою Христа, не можливо бути Його рабом, бо ми відаємо, що чинить Ісус. Який слово “раб” використовує в інших випадках, лише як метафору). Так ось, цей недолугий раб гріха – у прямому розумінні цього слова, натхненний дияволом, своє слово ставить вище Слова Ісуса Христа: ”А Тому, хто може поставити вас міцно згідно з моєю Євангелією й проповіддю Ісуса Христа.” (Римл.16:25). Як ми бачимо, Павло не є пильною людиною, бо не усвідомлює того, що Проповідь Ісуса Христа – це і є Євангелія Божа. У Павла розвилася така манія величності (а це, до речі, - психічний розлад), що він на перший план виставляє якусь свою особливу "євангелію", яка відображена на письмі з великої букви, а Проповідь Ісуса Христа, Яка є справжнім Євангелієм, ставить на другий план, і Яку подають у тексті з малої букви, що є порушенням Заповіді Спасителя, Який сказав: “Раб не більший за Пана свого...” (Ів.13:16). Павло вважає себе більшим за Бога, бо зухвало нехтує Словами Божими, вважаючи своє власне словоблуддя більш значимим.
    Любий друже, "відгалужень християнства", на щастя, немає, як Ви стверджуєте. Все це, що Ви нині спостерігаєте в так званому "релігійному" світі, і лицемірами названо фальшиво "християнством", відноситься до "відгалужень" у лицемірстві. Первісне ХРИСТИЯНСТВО, а це є справжнє ХРИСТИЯНСТВО, ми, блаженні, лише почали відроджувати, починаючи з 1999 року.
    Друже, не треба вклонятися і служити нікому, кажучи: "слава Ісусу Христу, слава містеру Джонсу або слава пану (чи отцю) Голопупенку". Треба вклонятися і служити, як цього вимагає від нас Заповідь Божа, виключно лише Одному Богові: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10).
    Що ж до "страху Божого", то нагадаємо, любий друже, Вам першу і найбільшу Заповідь Божу: “Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.” “Це найбільша й найперша Заповідь.” (Мт.22:37,38). Як бачите, Бога треба ЛЮБИТИ, а не боятися. Ісус нам вказує на того, кого треба боятися: “Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, УБИВШИ, укинути в геєну. Так кажу вам: того бійтеся!” (Лк.12:5). “Але більше бійтеся того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєні” (Мт.10:28). Хто ж є той, що занапащає й убиває душу? Христос каже лицемірам: “Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44).
    І на кінець, як Ви висловились, друже, про "найстрашніше": про тих, хто хоче "себе закарбувати в історії". А іншими словами, про тих осіб, що шукають, "йдучи на все", собі слави від людей, "особливо коли віри як кіт наплакав". Не знаючи наступної Заповіді Божої: "Як ви можете вірувати, коли славу один від одного приймаєте, а слави тієї, що від Бога Єдиного, не прагнете ви?" (Ів.5:44).
    “Тепер ось прославивсь Син Людський, і в Ньому прославився Бог. Коли в Ньому прославився Бог, то і Його Бог прославить у Собі, і зараз прославить Його!” (Ів.13:31,32). Друже, пам’ятайте, що ці Слова Сина Людського в рівній мірі відносяться до кожної блаженної людини.

Дякуємо за приємне спілкування. Бажаємо Вам усього найкращого!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим доведете, що ці слова направлені до Павла?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є можливо. Одні бачили, а інші не бачили, лише чули. Нема розбіжностей.

17. Блаженний

1. Друже Мих, процитуємо для Вас уривок з Матвія: "Прийшовши ж Ісус до землі Кесарії Пилипової, питав Своїх учнів і казав: “За кого народ уважає Мене, Сина Людського?” (Мт.16:13). Вони ж відповіли: "Одні за Івана Христителя, одні за Іллю, інші ж за Єремію або за одного з пророків". Він каже до них: “А ви за кого Мене маєте?” (Мт.16:15). А Симон Петро відповів і сказав: "Ти – Христос, Син Бога Живого!" А Ісус відповів і до нього промовив: “БЛАЖЕННИЙ ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло й кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець. І кажу Я тобі, що Петро (Петро - означає скеля) ти, і на Скелі (ПИЛЬНОСТІ) оцій побудую Я Церкву Свою, - і сили пекла не переможуть її. І Ключі (Знання) тобі дам від Царства Небесного, і що на Землі ти (ПИЛЬНИЙ) зв’яжеш, те зв’язане буде на небі, а що на Землі ти (ПИЛЬНИЙ) розв’яжеш, те розв’язане буде на небі!” (Мт.16:17-19). Бачите, Ісус Петра назвав БЛАЖЕННИМ через те, що той був ПИЛЬНИМ в ту хвилину, на відміну від інших. Саме на ПИЛЬНОСТІ Христос "побудує Церкву Свою", Яку "сили пекла не переможуть", і ПИЛЬНИМ людям, Христос дасть "Ключі від Царства Небесного".
    Коли ж Петро втратив ПИЛЬНІСТЬ, Ісус обернувся й промовив Петрові: "Відступися від Мене, сатано, - ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське!" (Мт.16:23).
    Як бачите, любий друже, в даному контексті не йдеться про окрему людину, зокрема Петра, а про те, що Церква Христова буде побудована за допомогою ПИЛЬНОСТІ. Адже ПИЛЬНІСТЬ є одною із Норм Духовного Закону: "А що вам Я кажу, те всім Я кажу: "ПИЛЬНУЙТЕ!" (Мр.13:37). І Христос повторює цю Заповідь Божу неодноразово: "Тож ПИЛЬНУЙТЕ…" (Мр.13:35), бо Він знає як легко втратити пильність людині в цьому лицемірному світі.
    2. Так звані "Старовіри" не мають жодного відношення до первісного християнства, це є одна із течій лицемірства, побудованого на "релігійному" фанатизмі. А любий фанатизм, як відомо, це є фобія – психічне захворювання. Людина живе не реальним світом, а ілюзіями, фантазіями і т. п.
    3. Сам Христос їм, лицемірам, дорікає в цьому: “Так ви ради передання вашого знівечили Боже Слово.” (Мт.15:6). “Лицеміри! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо навчають наук - людських заповідей.” (Мт.15:7-9). Не слід забувати, що з маленької іскри виникає величезна пожежа, тому, порушивши сьогодні, як людині здається, незначне в словах Ісуса, ( а це “незначне” є Нормою Духовного Кодексу християнина) завтра така необачність призведе до глобальних катастрофічних наслідків.
    Ми ж, блаженні, на відміну від лицемірів, є друзями і учнями свого Єдиного Учителя і Наставника: “Ви друзі Мої, якщо чините все, що Я вам заповідаю.” (Ів.15:14). “Як у Слові Моїм позостанетеся, тоді, справді, Моїми учнями будете...” (Ів.8:31). Ми дізнаємося також від Ісуса про те, хто любить Його: “Хто Заповіді Мої має та Їх зберігає, той любить Мене.” (Ів.14:21). Ось, що значить любити Ісуса – це керуватися виключно лише Його Висловлюваннями! Христос на цьому особливо наголошує, бо повторює це неодноразово: “Як хто любить Мене, той СЛОВО МОЄ, берегтиме.” (Ів.14:23). Більше того – Ісус обіцяє: “Якщо будете ви зберігати Мої Заповіді, то в любові Моїй перебуватимете.” (Ів.15:10). Таким чином, ми вже знаємо, хто любить Спасителя, є справжніми християнами, Його друзями й учнями – це лише блаженні! Тут доречно згадати ще раз, як Христос називає своїх послідовників: ”БЛАЖЕННІ ж і ті, хто слухає Божого Слова і Його береже!” (Лк.11:28).
    4. Ви, друже, на жаль, сплутали значення наступних слів: вклонятися – це виявляти своїм приходом , присутністю відданість, покірність і т. п., а шанувати – це є повага, виявлена до когось суспільством, оточуючими людьми. До Ісуса, як і ми один до одного, оточуючі виявляли саме повагу, Його шанували, а не вклонялися Йому. Тому вклонятися й служити треба виключно Одному лише Богові і нікому іншому, навіть Ісусові: ”Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!” (Мт.4:10).
    Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо ПИЛЬНОСТІ!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Не переконливо. Ви ще забули добавити, що кожний "пильний" збудує свою церкву - тоді буде вершина Вашої логіки. Ваші цитати добре приведено, але те, що в дужках - Ваш домисел, при чому чистої води.
    Та й логіки нема у Ваших словах. Ісус каже, збудую на тобі церкву, але не збудував(згідно Вашої думки). Ісус помилився, чи Ви? Як Ви думаєте?
    Тепер цитата:Відступися від Мене, сатано, - ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське!" (Мт.16:23).
    В даному випадку сатана діяв через Петра. Сатана діяв і на Ісуса в пустелі, тому і Ісус так відповів.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Ви так і не відповіли на запитання. "Ці погані, а ми хороші" - ваша відповідь. От тільки чому оті погані не зрозуміло, а тим більше невідомо чому МИ хороші. Кожен може сказати, мов я добрий, а він поганий і привести цитату Ісуса, про лицемірів. Ви багато пояснюєте, а це "людське" і тут же звинувачуєте, що хтось це робить. Може краще почати з себе, нє?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. А Ви не пильні, прошу пана. Памятаєте, коли жінка вмила ноги Ісуса і витерла своїм волоссям? Що це було? Привітання? Шанування? чи таки поклоніння?

а де твій аватар? :)