Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Створимо разом нову цивілізацію

Забагато букв для читання.

2. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Шановний Блаженний, дозвольте Вам дещо нагадати: цей форум для дискусій, а не для релігійних проповідей та пропаганди чергового сектантського угруповання.

• Подобається Подобається x 1
  3. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Відповідь: Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

Відповідь на запитання New Shrek: "Е ,нє шановний місце зайняте,припізнились на сто років!!!!!!"
    (Друзі, New Shrek стверджує в категоричній формі, що "місце зайняте" так званими свідками Єгови) – вищенаведений текст в дужках, це є коментар релігійної громади християн "Блаженний Світ".

У світі сьогодні існують так звані "свідки Єгови", на початку вони себе називали "дослідниками Біблії", тобто вони змінили назву своєї організації. Тоді чому б їм нині ще раз не змінити свою назву, відкинувши із свого "вчення" людське словоблуддя Павла і йому подібних? Якщо вони так вустами хвалять Ісуса Христа, то нехай беруть і керуються на практиці лише виключно Його Висловлюваннями. Нехай назвуться блаженними (щасливими), адже лише блаженні слухають і бережуть (керуються) Словом Божим: “Так. Блаженні ж і ті, хто слухає Божого Слова (Висловлювань Ісуса - Євангелії, й пророцтв про Нього - Писань) і його береже!”(Лк.11:28). Ми розуміємо, що не легко визнати публічно свої помилки - покаятися! Але скажи, будь ласка, друже: що в житті ніколи ніхто не помилявся? "Хіба падають - і не встають? Хіба хто відступить то вже не вертається? Чому відступив оцей єрусалимський народ (лицеміри) усе вічним відступленням? Міцно схопились вони за оману, не хочуть навернутись. Прислухався Я (Бог) й слухав: неправду говорять, немає нікого, хто б каявсь у своєму лукавстві, говорячи: Що я зробив? Кожен з них обертається до свого бігу, мов той кінь, що женеться у бій". (Єр.8:4-6, Біблія, 1988 рік). Все вищесказане у рівній мірі відноситься не лише до "свідків Єгови", але й до інших свідомих і не свідомих лицемірів: католиків, православних, баптистів, адвентистів і т. д. І все ж таки знову повернемося до так званих "свідків Єгови" (Бога вони називають Єговою), які заявляють, що "свідками" їх назвав Сам Христос. І при цьому вони посилаються на "Діяння святих апостолів". Невже вони є свідками Бога? "Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю Землі". (Дії.1:8). Як ми бачимо, Ісус, звертаючись до первісних християн - блаженних, таких, наприклад, як Матвій, каже їм, що вони охрИстяться Духом Святим і стануть Його свідками. Бо первісні християни безпосередньо бачили й чули Ісуса, через це вони і є Його свідками, тому Він їм і каже: "Моїми ви свідками будете". Христос же не каже, що люди будуть свідками Бога. Адже свідком Бога є лише Христос: Він один бачив і чув Отця, бо лише Він зійшов із неба, посланий на Землю Отцем: "І не сходив на небо ніхто, тільки Той, Хто з неба зійшов, - Людський Син (Ісус Христос), що на небі". “Та й Отець, що послав Мене (Ісуса Христа), Сам засвідчив про Мене (в Писаннях); але ви (люди) ані Голосу Його (Бога) не чули ніколи, ані Виду Його не бачили". (Ів.5:37). Тепер зверни, друже, увагу на останні Слова Ісуса: як можна бути свідком Того, Кого ніколи не чув і не бачив?! Відомо, що лише лицемір-брехун може давати неправдиві "свідчення" і зухвало сам себе називати свідком Бога - "свідком Єгови". Так що "свідки Єгови" не є свідками Бога, вони і не є свідками Ісуса. Повторюємо: справжніми і прямими свідками Ісуса Христа є лише первісні християни, які безпосередньо спілкувалися зі Спасителем.

Дякуємо за запитання. Бажаємо Вам щастя!

4. Блаженний

Відповідь на запитання Калениченко: " По цьому рецепту можна дуже легко створити „християнство” на власний смак і звинуватити в „бездуховності” всіх незгідних. Типово теософська логіка. На мій погляд, це одна з езотеричних груп, що маскуються під „християн”(можливо, з домішкою антисемітизму)"

Інформація про релігійну громаду християн “Блаженний Світ”

12 вересня 2000 року, на підставі статті 7 Закону України “Про свободу совісті та релігійні організації”, а також статті 35 Конституції України, Чернівецька обласна державна адміністрація, розпорядженням № 448-р, зареєструвала статут першої у світі релігійної громади християн “Блаженний Світ”. Ця подія, дійсно, є історичною: уперше, від приходу Ісуса Христа на Землю, світська влада на юридичному рівні офіційно визнала існування блаженних людей – прямих послідовників Сина Божого, які керуються у своєму повсякденному житті, на відміну від усіх існуючих нині церковних і сектантських об’єднань, виключно лише Висловлюваннями Ісуса Христа, усвідомлюючи, що лише Його Висловлювання – це є Слова, що походять з уст Божих! На цьому принципі і базується релігійна концепція громади християн “Блаженний Світ”, яка немає аналогів у світі, і яку було відроджено в 1999 році. Саме про цю подію 1999 року в історії людства, до речі, провіщав Нострадамус 500 років тому назад, яка кардинально змінить обличчя цивілізації, ліквідувавши війни і т. п. Період Марса (“бога” війни) пройде й прийде Щасливий Світ!!!
    Що ж до звинувачень нас у "антисемітизмі", то ми відповімо уривком із поеми "Сіонізм", і кожній розумній людині стане зрозумілим, що ми не є антисемітами. А ми є, як і наш Єдиний Учитель і Наставник Ісус Христос, антисіоністами. Бо саме Христос став першим антисіоністом в історії людства, через те, що сіонізм – це є ФАШИЗМ!

Скажу я сіоністам злого світу,
    що наш народ грабують у цю мить
    і виділяються в якусь еліту: -
    Нічого вас історія не вчить!
    Французи, німці всіх підряд стріляли,
    і українці й молдовани - теж.
    Це через вас дарма жиди страждали!
    І цьому, бачу я, немає меж...
    Ісус був Жителем Йорданської Долини,
    тому, скорочено, Його ми звемо - ЖИД.
    Він є прообразом майбутньої Людини,
    що нам відкрила новий краєвид.
    То ж до жидів звертаюсь я сьогодні,
    щоб нагадати їм: Христос наш - Жид.
    Чому ж духовно ходите голодні?!
    Чи вам ваш стан ще й нині не набрид?
    Навіщо сіоністам потураєте?
    Адже вони не втілять своїх мрій.
    А ви себе, в угоду їм, лишаєте
    і на майбутнє будь-яких надій...
    Запрошую «Блаженний Світ» прийняти,
    Засновником якого був Христос,
    коли прийшов люд Божих Слів навчати -
    це вже тоді було сигналом «SOS»...

Щиро Вам вдячні за запитання. Будьте здорові!
    Пишіть нам, будь ласка.

5. Блаженний

Відповідь на запитання Калиниченко.

Бог сказав людям вустами Ісуса Христа, що в кожної людини, на відміну від тварини, є крім фізичного тіла, яке вона бачить, ще й душа: ”Бо Син Людський, прийшов не губить душі людські, а спасати!” (Лк.9:56). Тіло кожної людини родиться, живе і вмирає. В людському тілі народжується і Живе душа. Яка, якщо людина є праведна, після смерті тіла, переходить у Життя вічне або, якщо особа є неправедна, то душа, яка в дитинстві родилася, і Жила в її тілі, духовно вмирає, хоч тіло ще живе, (таку душу, при житті тіла, ще може воскресити Дух Правди). Неправедна душа потрапляє, після біологічної смерті тіла, в пекло на вічні муки. З цього можна зробити висновок, що є дві форми існування: життя тіла й Життя душі. Душа й тіло стають Живими, після того, як Дух їх оживить: ”То Дух, що оживляє…” (Ів.6:63), тому Ісус вказує нам, що наш Отець - це Бог: ”Отець ваш Небесний…” (Мт.7:11). Бо Бог запалює (лише оживляє), своєю Іскрою - Духом, життя. А коли душа мертва, то вона наповнена духом диявола, який її, образно кажучи, вбив: ”Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44). Таким чином людина біологічно жива, але душа в ній може бути Живою або мертвою, це залежить від того, кого вона впустила у свою душу - Дух Божий чи дух диявола: ”Ви не знаєте, якого ви духу.” (Лк.9:55), - каже Христос лицемірам. Тому так важливо для людини бути пильною. Щоб також пам’ятати, що нашій душі (оживлює її духовно) дає Життя наш Отець, а це означає, що ми виходимо з Нього, як і Сам Христос: ”Від Отця вийшов Я, і на світ Я прийшов.” (Ів.16:28). Дух Правди - Норми Духовних Законів, якщо душа праведна, перебуває в цій душі: ”Та не Сам Я, бо зо Мною Отець!” (Ів.16:32). ”Бог є Дух.” (Ів.4:24).
    Душа, говорячи сучасною мовою, це є духовний двійник людини, її основа, яка базується на Нормах Духовних Законів. Коли душа залишається праведною - дитячою, то ця душа Живе в тілі й отримує особисте вічне Життя, після виходу з тіла, а тіло саме вмирає: ”Хто вірує в Мене, - хоч і (тілесно) умре, буде Жити.” (Ів.11:25). Знаходячись у дитячому віці, всі, без винятку, є блаженними, бо Царство Боже є в дитячих праведних душах, через те, що діти ще не навчилися лицемірити: ”Пустіть діток до Мене приходити, і не бороніть їм, - бо, таких, Царство Боже!” (Мр.10:14). Тому лицемір, у душі якого перебуває дух диявола, має проявити пильність і впустити у свою душу Дух Божий – Норми Духовних Законів, то тоді наступить Царство Боже в його душі, як колись у дитинстві. Але щоб це сталося масово у світовому масштабі, треба щоб людство повернулося обличчям виключно лише до Висловлювань Христа і тоді почнеться цей грандіозний процес всеобучу, а перед Його наближенням, як попереджав Ісус, будуть війни, землетруси, епідемії і т. п.: ”Як побачите, що діється це, то знайте, що Боже Царство вже близько!” (Лк.21:31). Але, до речі, щоб увійти в блаженний Світ, а потім перейти в Царство Небесне, треба щоб було Царство Боже в людській душі, через входження в неї Духа Божого: ”А коли ж Духом Божим вигоню Я демонів, то настало для вас Царство Боже.” (Мт.12:28).
    Тому період життя на Землі для кожного з нас є не чим іншим, як періодом випробування душі в тілі людини на вірність Богові. Якщо людина в один момент здолає дух диявола, почувши Висловлювання Христа, то вона охрИщується Духом Святим, а іншими словами - духовно воскрешає, бо Ісус сказав: ”Я воскресіння й Життя.” (Ів.11:25). Це означає, що, духовно воскреснувши, через вивчення Висловлювань Ісуса, душа людини переходить у Царство Боже, і, цю душу (як індивідуума, особистість), у майбутньому чекає вічне Життя в Царстві Небесному: ”І кожен, хто Живе та хто вірує в Мене, - повіки не вмре.” (Ів.11:26). Але, повторюємо, коли бездуховність заповнює душу, витісняючи духовність, то диявол убиває її тим, що сам поселяється в ній: ”Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44). Тому людська душа може зробити перехід лише на Землі від духовності в бездуховність або навпаки. Це є дві, різні, форми Життя. Перше - це життя тіла, оживлене Духом, але обмежене часовими рамками; друге – це вічне Життя праведної душі: ”Бог же не є Богом (духовно) мертвих, а Живих, бо всі в Нього Живуть” (Лк.20:38). Коли ж душа бездуховна, то вона, після біологічної смерті тіла, іде на вічні муки в пекло: ”Терплячи муки в пеклі.” (Лк.16:23). Праведна й неправедна душа, після біологічної смерті тіла, перебуває в тому світі, який вона заслужила й перейти з одного світу в інший уже не може: вибору в неї немає на відміну від того, як вона могла це зробити при житті біологічного тіла на Землі: ”Поміж нами та вами велика безодня поставлена, так, що ті, хто хочуть, переходити не можуть із звідси до вас, а ні не переходять із відти до нас.” (Лк.16:26).
    Кожна душа й тіло є індивідуальними, через це переселення душі в іншу людину не можливе. Для того щоб народилася душа і ввійшла в Царство Небесне – отримала вічне духовне Життя, або перейшла на вічні муки в пекло, треба, щоб було людське тіло, яке би Дух оживив.

Гарно дякуємо за запитання. Бажаємо Вам успіхів!

6. Блаженний

Відповідь на запитання Viktoria Jichova: "Це ж лише їм з´явився Ісус і щось прошепотів на вушко.. От і створюють "нову цивілізацію".

Людина не може вказувати Богові чи сумніватися у правоті Його дій, рішень, бо вона є, образно кажучи, черепок із земних черепків, глина в руках Гончара - Бога . Тому Господь запитує людей: "Ви хочете давати Мені настанови про синів Моїх і про справи руки Моєї?" (Іс.45:11, СКВиНЗ, Вена, 1878). Бог вирішує сам, кого христити Духом Святим: "Ви ж охрИщені будете Духом Святим..." (Дії.1:5), - (кому відкрити шлях до Знань). Наприклад, Бог відкрив секрет електромагнітної індукції, яка перевернула в технічному плані світ, самоуку Фарадею, а не якомусь із академіків. Які в той час наполегливо бились над вирішенням цієї проблеми. І таких прикладів в історії є чи мало.
    Знаючи досконало Висловлювання Христа, можна легко виявити фальшивих пророків, проаналізувавши їх практичні дії на предмет того, чи відповідають вони Висловлюванням Ісуса. Якщо ми отримаємо негативний результат, то можна з упевненістю на сто відсотків стверджувати, що перед нами є фальшиві пророки. Тому Христос попереджає: "Стережіться фальшивих пророків...” (Мт.7:15). і вказує нам як їх виявити: “По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіги – із будяків?” (Мт.7:16). Якщо ми бачимо, що особа говорить від себе самої, а не те, що сказав Ісус; а також дотримується людських передань і заповідей, а не Висловлювань Спасителя – то ми маємо справу з фальшивим пророком, лицеміром, фарисеєм. Про це свідчать їхні бездуховні плоди – учинки: попи називають себе посередники між Богом і людьми, тягаючи за собою “святі” хрести й ікони, “освячуючи” воду, а нею – непильних осіб, худобу, будівлі і навіть зброю; живі “пророки”, із числа сектантів, стверджують, що вони сьогодні напряму спілкуються безпосередньо з Ісусом Христом і з іншими “святими”, коротко кажучи, вірять у те, що самі придумали. Для пильної людини, яка дотримується наукового погляду, очевидні в їхніх діях прикмети вираженої шизофренії. І про це треба відкрито, чесно й сміливо говорити, щоб запобігти поширенню цього страшного психічного захворювання. Адже, як навчає Ісус: ”Лікаря не потребують здорові, а слабі!” (Мт.9:12).

Дякуємо за приємне спілкування. Щоб Ви були щасливі!

7. Блаженний

Відповідь на запитання Мих

”Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! Бо зі слів своїх будеш виправданий, і зі слів своїх будеш засуджений. (Мт.12:36,37). Пусті слова: людські заповіді, передання, нецензурність, хула на Бога, інші словесні нісенітниці, породжені пихатою зарозумілістю, – убивають душу, засуджують її на смерть, а добрі Слова: Висловлювання Христа, хвала Богу, подяка Йому і людям за добро й милість – виправдовує душу і дає їй вічне Життя. Але цікаво те, що блаженна людина на такий суд не приходить, бо вона, на відміну від лицеміра, є пильна і тому не говорить сама від себе: “Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає.”(Ів.7:18). Блаженна людина ЦИТУЄ лише Висловлювання Спасителя: ”По правді, по правді кажу вам: Хто слухає Слова Мого, і вірує в Того, Хто послав Мене, - Життя вічне той має, і на суд не приходить, але перейшов він від смерті в Життя.” (Ів.5:24). Як ми бачимо, Висловлювання Ісуса - Євангелія - і є тією нормою, по якій можна судити дії тої чи іншої непильної особи: “Хто цурається Мене, і Моїх Слів не приймає, той має для себе суддю: те Слово, що Я говорив, - останнього дня воно буде судити його!” (Ів.12:48). Таким чином, взявши Слова Христа, і, порівнявши їх із практичними діями лицемірів – католиків, православних, протестантів, можна сміливо судити про те, що останні НЕ МАЛИ і НЕ МАЮТЬ ніякого відношення до ХРИСТИЯНСТВА.

Дякуємо Вам за запитання. Нехай Вам щастить!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну все ясно. Нострадамус це хто такий? Ви ж людям не вірите, тільки те, що Ісус сказав. Лицемірство, однако, нє?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наш "проповідник" як запрограмований, нє?:o

10. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Мабуть, їх багато, бо ж "МИ"!:D
    Ну, або "Ми" - найблаженніші та найясніші наказуємо...:eek:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запрограмовано дієслово у множині, нє?

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

може це комп’ютер, а не людина?...
    як у фільмі про хоттабича?..

13. Блаженний

"І того часу на небі з'явиться знак Сина Людського, і тоді "заголосять всі земні племена", і побачать вони "Сина Людського, що йтиме по хмарах небесних" із великою потугою й славою."(Мт.24:30). Про що тут іде мова? «Знак Сина Людського» - це є наступне пророче твердження Ісуса: «І Мій Голос почують вони…»(Ів.10:16). Коли Голос Ісуса почують (зрозуміють) люди, це і буде знаком Його другого, але на цей раз вже не фізичного, а духовного приходу на Землю. Чому «на небі»? А тому, що це просвітлення, усвідомлення Істини – Висловлювань Христа, буде дано людям з неба тобто від Бога: «…що Господня рука це зробила, і створив це Святий Ізраїлів!» (Іс.41:20, Біблія, 1988р.). Інша частина пророкувань нам, користувачам сучасного супутникового зв’язку, особливо зрозуміла, на відміну від первісних християн, до яких звертався Христос їхньою мовою, зрозумілою для них: «… і тоді заголосять всі земні племена, і побачать вони Сина Людського, що йтиме по хмарах небесних із великою потугою і славою.» Тут мова йде про інформаційний, духовний прихід Спасителя, за допомогою засобів масової інформації. І цей факт є прямим підтвердженням, що саме на наш час припала ця історична подія, яка і відбулася в 1999 році. А чому Ісус духовно не прийшов раніше? Наприклад, 10 або 20 років тому назад. В пророкуваннях говориться, що Христос залишить людство, після першого Свого приходу, на якийсь період. Але до якого часу? Пророк говорить: «Тим же то Він полишить їх у зневазі, аж породить та, що має породити…».(Мих. 5:3, ВБіЗБЕуВ, 1903р.). І крім цього: «Нехай відчиниться земля й видасть Спасителя, й нехай виросте разом правда!» (Іс. 45:8, ВБіЗБЕуВ, 1903р.). Тепер на Землі панує ідеологія насилля. Ісус, як Істина, несе людству ідеологію Миру: «І буде роботою Істини – Мир, а працею правди – спокійність й безпека навіки». (Іс.32:17, Біблія, 1988р.). Хто ж є цією «правдою»? «Я (Христос) з півночі мужа збудив – і прийшов він, зо схід сонця в Ім’я Моє кличе, - і він буде (своїми Знаннями) чавити князів, мов ту грязюку, й як ганчар глину топче!» (Іс.41:25, Біблія, 1988р.). Таким чином, стає зрозумілим, чого Христос затримувався зі своїм другим - духовним - приходом до людства: мала народити, та що мала народити мужа-правду. Який, оволодівши Вченням, до Якого його «збудив» Христос і став, зробивши вперше в історії ревізію «біблії», відроджувати первісне християнство – в ІМ’Я МОЄ КЛИЧЕ. Іншими словами, щоб люди керувалися у своєму повсякденному житті виключно лише Висловлюваннями Ісуса Христа - Євангелією, а не словоблуддям зарозумілого Мойсея, сіоністів Петра , Павла і т п.
    Про мужа-правду – нашого сучасника - це вже є окрема і надзвичайно цікава розмова. Пророкування, написані тисячі років тому назад, говорять до дрібниць про місце його проживання, індивідуальні прикмети, і навіть вказують його прізвище.
    Відповідь на Ваше запитання закінчимо невеличким уривком із вірша «Ісус – Дорога»:
    Тож прийдіть до «Блаженного Світу»
    ті, хто любить, шанує Христа,
    бо немає на білому світі
    більш надійного людям Моста,
    що веде їх в обійми до Бога -
    Той дарує їм вічне Життя…
    Пам’ятайте, Ісус - Дорога
    до блаженного майбуття!

Гарно дякуємо Вам за запитання. Бажаємо Вам щастя і здоров’я!

14. Блаженний

Повторюємо: метою ХРИСТИЯНСЬКОЇ РЕЛІГІЇ є побудова через ЛЮБОВ БЛАЖЕННОГО (ЩАСЛИВОГО) СВІТУ на Землі. Тепер подивимося, що в синагогах та храмах робив Ісус: "Я постійно навчав у синагозі й у храмі." (Ів.18:20). Христос заповів: "Тож ідіть, і навчіть всі народи." (Мт.28:19). Спаситель передав від Бога людству Духовні Закони, щоб воно, вивчаючи їх, охрИстилося Духом Святим через НАВЧАННЯ і врятувалося від впливу сатани, "наука" якого веде цивілізацію Землян до загибелі. В цьому і є місія Христа, як Спасителя. А що означає хрИститися Духом Святим? Це є мить прозріння, просвітлення й оволодіння Знаннями Духовних Законів - Слова Божого.
    А тепер задамося питаннями: Кого постійно навчав у синагозі і храмі Ісус? Кому Він дав наказ іти і навчити всі народи? Хто були ті представники людства, які отримали від Ісуса Духовні Закони? Відповідь однозначна: це були первісні християни - євреї, самаряни! "Бо Один вам Учитель... Бо Один вам Наставник, - Христос." (Мт.23:8,10). Який також - єврей! Більше того - Ісус обіцяє: "Якщо будете ви зберігати Мої Заповіді, то в любові Моїй перебуватимете." (Ів.15:10).
    "Горе ж вам книжники та фарисеї, лицеміри, що перед людьми зачиняєте Царство Боже, - бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте!" (Мт.23:13). Ісус їм прямо вказує: "Ваш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете." (Ів.8:44). "Так ви ради передання вашого знівечили Боже Слово." (Мт.15:6). "Навіть Слова Його ви не маєте, щоб у вас перебувало, бо не вірите в Того, Кого Він послав." (Ів.5:38). "Залишіть ви їх: це сліпі поводарі для сліпих, а коли сліпий водить сліпого обоє до ями впадуть." (Мт.15:14).
    Це лицеміри, яких Ви помилково називаєте християнами, організували голодомори в Україні, як і всі війни, революції, збройні сутички і перевороти, а також терористичні акти на Землі. Це є та яма в яку завели людство сліпі поводарі - Мойсей, Петро, Павло, заснувавши під вивіскою "християнство" справжню релігію ЛИЦЕМІРСТВА!
    Якби людство дві тисячі років тому назад пішло за Ісусом Христом - нашим Єдиним Учителем і Наставником, то всі народи жили б сьогодні на Землі в Блаженному Світі і не було б 500 "християнських" (читайте – диявольських) течій.
    Але нині не слід впадати у відчай, друзі, бо на зміну царства диявола іде нова система світобудови з новим світоглядом, що базується на Духовних Законах. Ось як про це говорить Христос: "І МІЙ ГОЛОС почують вони, - і буде отара одна й Один Пастир!" (Ів.10:16).

Щиро дякуємо Вам за запитання!
    Пишіть, будь ласка, нам.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повторюємо: Вже були такі, які тут на землі хотіли зробити рай. :o

Ми всі знаємо ЧИМ СІ ТО ВСЬО СКІНЧИЛО. ;)

16. Блаженний

Відповідь на зауваження Viktoria Jichova.

Люба наша Вікторія, ми в свою чергу хочемо Вам люб’язно пояснити, що дискусія передбачає вільне публічне обговорення якого-небудь спірного питання. Спірних питань, на щастя, між нами і Вами немає, і їх не може бути. Ви що виступаєте проти створення разом нової цивілізації – Блаженного (Щасливого) Світу на Землі?! Ісус Христос Блаженний Світ називає Царством Божим. Ми, вибачте, ще не бачили психічно здорової людини, яка б не бажала собі і своїм близьким щасливого життя. Тому стає очевидним, що дана тема не підлягає ніяким дискусіям. Вона лише підлягає ретельному і досконалому вивченню на предмет того, як стати людству щасливим. А для цього кожен із нас має прикласти зусилля до навчання, бо, як сказав Христос: ”Царство Небесне здобувається силою, і ті, хто вживає зусилля, хапають його”. (Мт.12:12).
    Хочемо зауважити, що, як Ви висловилися, "сектантські угрупування" не мають жодного відношення до Христа, до ХРИСТИЯНСТВА. Ісус таким особам заявляє: “Лицеміри! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак даремно шанують Мене, бо навчають наук - людських заповідей.” (Мт.15:7-9). Зверніть увагу на те, як Христос їх називає: "Лицеміри!". А також глибоко вдумайтесь в останні Слова Ісуса в послідньому реченні: "бо навчають наук – людських заповідей". Тепер бачите, чого навчають людей лицеміри?! Вони замість Божих Заповідей – Висловлювань Христа, - "навчають наук – людських заповідей" Мойсея, Петра, Павла, пап римських, Олени Уайт і інших непильних осіб. Лицеміри за будь-яку ціну шукали, а деякі і нині шукають, власної слави, говорячи від себе самих (видумуючи і пропагуючи різні словесні нісенітниці, видаючи їх за "слово боже"). Не звертаючи абсолютно ніякої уваги на попередження Ісуса, Який сказав: "Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає…" (Ів.7:18). Їхні власні слова – це і є ті "плоди" по яких ми, блаженні, і визначили, що вони є лицемірами: "По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіги – із будяків?" (Мт.7:16).
    На відміну від лицемірів, ми, блаженні, ЦИТУЄМО Слова Христа, бо Ісус ЦИТУЄ нам Слова Бога: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). А також ми ЦИТУЄМО Божі Пророцтва про Месію – Христа, викладені через автоматичне Писання. Наступні Слова Ісуса і є шифром-кодом до Писань: "Дослідіть но Писання… Вони ж свідчать про Мене!" (Ів.5:39).
    Про те, що Висловлювання Христа є Євангелієм, нам вказує Ісусів словесний шифр-код: "Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя." (Ів.6:63). Як ми бачимо, Духовні Закони є лише у тих Словах, ЯКІ ГОВОРИВ ІСУС, а не у словах Мойсея. Тому Христос каже нам образною мовою: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – Хліб Життя.” (Ів.6:35).

Гарно дякуємо Вам за приємне спілкування. Бажаємо Вам усього найкращого!
    Пишіть нам, будь ласка.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Блаженний", Вас багато, а я один. Вам добре - кожен по слову - півсторінки, а я один хіба можу стільки читати?

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Я ніяк не зрозумію з якою такою новою конфесією нас хоче познайомити дописувач Блаженний, але ж, люди, будьте людьми! :sad: Як тут всяку неправду на українську державу ллють, то дехто намагається не входити в дискусії, чим заохочує ще більші нападки на державу. А як людина прийшла до нас з миром і хоче чимось поділитися, то почали йому репутацію знижувати аж до "бану"? :sad: Якась незрозуміла нетолерантність в деяких форумлян!:cool:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний з Вами, Олю. Дайте людині виговоритися. Людина чи група людей відкрили що вони потомки Христової родини. Правда, вони заперечують Старій заповіт і всі послання Павла і інших апостолів.
    Але сюди приходять люди і приносять весь набір марксистсько-ленінського атеїзму - і все ОК. А про код Давінчі навіть окрему гілку відкрили. То чому ж ми такі ворожі по відношенню до цього добродія - пана Блаженного. Блаженні миротворці...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене інша думка. У християнстві нема нічого нового. Все, що було, є і буде. "Нова цивілізація". Що тут нового? Дещо викинули з Святого Письма і то вже стало Нове? У Біблії на поясненні однієї фрази можна НОВУ течію утворити. Не вірю, що від нової течії можна щось нове придумати, просто ще одна дорога в нікуди. Якщо б була єдина християнська релігія - було б просто і зрозуміло, але є багато, щоб людину звести з дороги, щоб людина заблукала.

а де твій аватар? :)