Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

А у Львові: Ти з Кульпарківської?:D :D :D

2. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Мир Вам!

Вибачте, якщо Вам не приємно, коли до Вас звертаються "люба", то блаженні так з любов'ю звертаються до Вас. Але щодо "ЛілЮ" дозвольте, будь ласка, не погодитись з Вами. Адже Вас звати Ліля, а не – Лілю. Наприклад, дівчину звати Світлана. Ми до неї звертаємося: люба(хто?) Світлана або Світлано, а не (кого?) Світлану (люба Світлану, люба Олену і т. п.). Тому ми любимо(кого?) Лілю, а (хто?) люба нам Ліля.
    Ще раз повторюємо, що, ми, блаженні, нікого не ображали і не ображаємо. Ми, навпаки, усіх ЛЮБИМО! Так що не треба шукати підтекстів, насипати гору на рівному місці. Скажіть прямо: нам Правда ХРИСТА не потрібна! Людські заповіді нам – понад усе! У нас АРГУМЕНТИ відсутні! І не влаштовуйте чергову католицьку інквізицію! Це вже було в історії людства. Результат добре відомий. А то дехто перекручує наші дописи, знущається над ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЯКІ ми ЦИТУЄМО, спотворюючи ЇХ, сипле наліво і направо образливі репліки. А сам не бачить відмінностей між "пророцтвами" і "Заповіддю Божою", довільно посилається на Христа, і ще багато іншого чинить від своєї інтелектуальної безпорадності. Ви що цього не бачите? Чи не хочете бачити? Де справедливість?! Дайте, будь ласка, можливість зацікавленим людям вільно приймати участь у Львівському форумі. Що це за РАДЯНСЬКА ЦЕНЗУРА: на свій погляд стирати дописи? Кого чи чого Ви боїтеся? Що Правда в очі коле? Страшно те, і це видно не озброєним оком, що нормальні люди бояться дописувати на форум, щоб не було на них нападок, як, наприклад, на "полковника", на "блаженного". Краще давайте АРГУМЕНТИ, обґрунтовані докази, а не образливі репліки, принижуючі зауваження і т. п. Ніколи не забувайте, що все, що пишеться на Львівському форумі, читають ЛЮДИ! А ЛЮДЕЙ СЛІД ПОВАЖАТИ.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех, блаженний, як мама посилала Вас до школи, то треба було вчитися, а не байдики бити.

• Подобається Подобається x 5
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого! Має зубки...:D

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блаженні, якщо звертаються до когось, то вони пишуть так:

любий наш лицемір Мих(наприклад).:D

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

АБСОЛЮТНИЙ НОНСЕНС!!!
    Я розумію, що ви читаєте лише певного роду літературу. І от зараз починаю дивуватися, що вона українською, адже ви допускаєтеся помилок. Усі оратори, які себе шанують, завжди добре знають мову, якою проповідують.
    Якщо ви не знаєте ЯКОЮ буде форма Кличного відмінка для імені Ліля, тоді утворюйте від Лілія. Сподіваюся, це вам вдасться. І це саме МОЄ ім'я - Лілія.
    Вам вона потрібна, але у вигідній ВАМ формі, а нам - у НАШІЙ формі. Тут ми не зійдемося в поглядах, бо кожна жаба хвалить своє болото.
    Якби це була самокритика, було би сильно.
    А які МІНУСИ у блаженних? Є вони?
    Я модерую цей розділ (та деякі інші). Стараюся бути об'єктивною. Тру не лише ваші дописи.
    Але поки я модератор, то і редагую відповідно до власних розсудів. Так що вибачайте, але суб'єктивного елементу позбутися тут важко.

А радянська цензура то у вас була, бо українську недовчили. Якраз радянська цензура наш Кличний відмінок ДУЖЕ не любила.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D Я від блаженного блаженію.:D

8. Василь

Василь Well-Known Member

Страсті розгораються

А на коли призначений день розп’яття пана Блаженного?

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А звідки у вас така інформація? ;) Він ще нам цього не повідомляв.
    В принципі, Пасха минула. Мій чоловік мене якраз на Пасху питав, чи я не хочу себе розп'ясти як то роблять філіпінці. Я довго вагалася і все-таки вирішила відмовитися. :D:D:D

• Подобається Подобається x 1
  10. Василь

Василь Well-Known Member

Оффтоп

Ви – жінка, і я Вам прощаю!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

мужік....

12. Блаженний

ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ГОВОРЯТЬ

Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"

ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ГОВОРЯТЬ

Люди, читаючи Біблію, на жаль, не розуміють її змісту. Сьогодні, згідно пророчих Писань, чоловік-правда відкриває очі людству на справжню суть Писань.
    Кодом до розуміння Писань є наступне Висловлювання Ісуса Христа: “Дослідіть Писання… вони ж свідчать про Мене!” (Ів.5:39). В Писаннях від Бога є лише пророкування про Христа, про Його послідовника чоловіка-правду, про Царство Боже – Блаженний Світ на Землі, і про все інше, що пов’язане з цим. Коротко кажучи, про наслідки просвітницької діяльності Ісуса Христа. Наводячи, наприклад, книгу пророка Ісаї, чоловік-правда вносить до неї коментарі, які виражені на письмі в дужках курсивом. Це дає змогу читачеві зрозуміти про що саме говорять Писання. Що криється під тією чи іншою метафорою і т п.
    Процес знищення сучасної лицемірної системи речей розпочався, як це і передбачено багатьма пророками, зокрема Нострадамусом, в момент так званого "параду планет" - в серпні місяці 1999 року. Саме тоді і були подані офіційно документи на державну реєстрацію релігійної громади християн "Блаженний Світ". Автори документального фільму про Нострадамуса нещодавно бідкалися, що всі його пророцтва практично збулися, крім одного. В якому він пророкував, що в 1999 році відбудеться грандіозна подія, яка в перспективі змінить хід історії людства. Нам зрозуміло, про яку саме подію пророкував Нострадамус: про створення вперше в світі РГХ "Блаженний Світ", через яку чоловік-правда відкриє людству розуміння Писань, як це, повторюємо, і передбачено в цих же Писаннях. А це призведе до відмирання сучасної диявольської ідеології лицемірства, насилля і війн, і процвітання нової Божої ідеології Миру і Любові на Землі.
    Лицеміри(сектанти, попи), не розуміючи пророчих Писань, говорили і нині говорять про фізичний кінець світу.
    Пророчі Писання говорять протилежне: на людство чекає Блаженний Світ на Землі.

13. Войцек

Войцек Well-Known Member

Відповідь: ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ГОВОРЯТЬ

"Нюанси щодо раю та пекла" читали?

14. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Будь ласка, доведіть це на основі Біблії, а не пророцтв Нострадамуса

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Мені куди бульш до вподоби пророцтва Ванги. Церез років 25 нафти не буде. Буде замінник. Аще до кінця століття ми таки виявимо сусідів по космосу.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А може в них Нострдамус є офіційним пророком і вони його включили в свою Біблію. Уявляєте - книга від пророка Нострдамуса...

17. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

У світі розвелося стільки "правд", що вже не знаєш куди від неї ховатися.
    Кожний пропагує свою "правду" і хизується нею як єдиновірною....керуючись своїм зиском і мірою розпущеності.
    Повний теологічний хаос.
    Тільки Ісус Христос І Його Церква є Ковчегом Спасіння, все інше від лукавого...

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Твердження:

Ілюстративний приклад:

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Несіть гроші
    Коротко: "Несіть гроші тільки в нашу церкву !"

• Подобається Подобається x 2
  20. Блаженний

Чоловік-правда, блаженний, відкриває очі людству на справжню суть Писань

Люди, читаючи Біблію, на жаль, не розуміють її змісту. А сталось це ось чому: 6:9.І Бог сказав Ісаї: Піди і скажи лицемірам: почути почуєте, але не поймете, побачити побачите, але не зрозумієте; 6:10.Зроби, - Бог наказав Ісаї написати так, - безчуттєвим серце лицемірам, заглуши його вуха і закрий очі його, щоб він не побачив очима своїми, і не почув вухами своїми, і не зрозумів серцем своїм, і не навернувся і не зцілився.
    Сьогодні, згідно пророчих Писань, чоловік-правда, а це є Ваш покірний слуга – блаженний, відкриває очі людству на справжню суть Писань.
    Кодом до розуміння Писань є наступне Висловлювання Ісуса Христа: “…Писання… свідчать про Мене!” (Ів.5:39). В Писаннях від Бога є лише пророкування про Христа, про Його послідовника чоловіка-правду, про Царство Боже – Блаженний Світ на Землі, і про все інше, що пов’язане з цим. Коротко кажучи, про наслідки просвітницької діяльності Ісуса Христа. Наводячи, наприклад, книгу пророка Ісаї, чоловік-правда замінює метафори в її тексті словами в прямому значені, вдається до коментарів, уточнень, які виражені на письмі курсивом. Це дає змогу читачеві зрозуміти про що саме говорять Писання.
    ГЛАВА 45.
    (Пророцтва про чоловіка-правду).
    45:1.Так говорить Господь Помазанику Своєму Христу: Я тримаю чоловіка-правд за праву руку (у чоловіка-правди немає правої руки), щоб повалити народи перед чоловіком-правдою, і Я (Бог) зніму пояси зі стегон царів, щоби двері були відкриті перед чоловіком-правдою і ворота були не заперті;
    45:2.Я(Бог) піду перед чоловіком-правдою і зрівняю горби, зламаю мідні двері і знищу залізні засови;
    45:3.Я(Бог) віддам чоловікові-правді, що зберігаються в темряві Знання і приховані Знання, щоби чоловік-правда узнав, що Я Господь, що називає чоловіка-правду по імені ("козел з кіз", на виносці: "козел з отари кіз" – Дан.8:5, Біблія, 1988, а прізвище чоловіка-правди по жінці є Козачук), Бог Блаженного Світу.
    45:4.Ради Христа, Раба Мого, і ради Блаженного Світу вибраного Мого, Я називаю чоловіка-правду по імені, Я величаю чоловіка-правду, хоча ти, чоловік-правда, Мене не знаєш.
    45:5.Я Господь, і немає другого; крім Мене немає Бога; Я наповнив Знаннями чоловіка-правду, хоча ти, чоловік-правда, Мене не знаєш (бо Бога знає лише Один Христос, Який Бога бачив і бачить),
    45:6.Щоби дізналися зі сходу сонця і на заході, що крім Мене немає, що Я Господь, і немає другого.
    45:7.Я(Бог) виробляю світло і творю морок, роблю мир і влаштовую недолю; Я Господь, що робить все це.
    45:8.Спустіть росу, небеса, з висоти, і хмари(супутникові засоби масової інформації – Інтернет і т.п.) нехай виливають Правду - Висловлювання Христа; нехай розкриється Земля - Знання, Які нехай стануть доступними людству для розуміння, через Їхнє роз тлумачення чоловіком-правдою, і приносить плоди Спасіння, і нехай виросте разом (з Христом) чоловік-правда. Я, Господь, устроїв це.
    45:9.Горе лицеміру, який сперечається з Творцем своїм, черепок із земних черепків. Чи скаже лицемір Богові: що Ти робиш, і чому Твоє, Боже, творіння (чоловік-правда) немає рук?
    45:10.Горе лицемірові, який говорить батькові: що ти родиш? І жінці: що ти мучишся родами?
    45:11.Так говорить Господь, Святий і Творець Блаженного Світу: ви, лицеміри, питаєте Мене про майбутнє, ви хочете давати Мені настанови про Синів Моїх: Христа і чоловіка-правду, - і про Справи рук Моїх?
    45:12.Я(Бог) створив Землю і створив на ній людину; Я рукою Своєю розпростер небеса і устроїв всі сили їхні.
    45:13.Я(Бог) створив чоловіка-правду для Правди(тому він і є чоловік-правда, бо він цитує лише Правду – Висловлювання Христа) і зрівняю всі шляхи його чоловіка-правди; чоловік-правда побудує Місто Моє - стане засновником РГХ "Блаженний Світ", і відпустить Моїх переселенців(лицемірів, що стануть блаженними) не за викуп і не за дари, - говорить Господь.
    45:14.Так говорить Господь: придбання лицемірів, перейдуть до тебе, РГХ "Блаженний Світ", і будуть належати тобі; лицеміри прослідують за тобою; в кайданах вони пройдуть і поклоняться перед тобою, РГХ "Блаженний Світ", будуть молити РГХ "Блаженний Світ", говорячи: тільки у тебе Бог, і немає іншого Бога.
    45:15.Воістину Ти Бог сокровенний, Бог Блаженного Світу, Спаситель.
    45:16.Лицеміри всі будуть посоромлені і знеславлені; разом з ними посоромляться і ті, що роблять ідолів.
    45:17.А Блаженний Світ буде спасенний вічним спасінням від Господа; так, ви, блаженні, не будете посоромлені і знеславлені на віки вічні;
    45:18.Тому що так говорить Господь: Хто створив небо, Той є Бог; Хто облаштував Землю і створив її, Той утвердив її; Він створив її не для того, щоби вона була пустою, але створив її, щоби вона була населена. Я Господь, і немає другого.
    45:19.Не таємно говорив Я(Бог), не в темному місці Землі; Я не сказав Сімені Якова(Христу, нащадку Якова): даремно шукаєте Мене. Я Господь, що висловлює благословення, що оголошує справедливе.
    45:20. Зберіться і прийдіть, підійдіть всі, спасенні блаженні. Невігласи ті, лицеміри, які носять своїх дерев'яних ідолів і моляться богу, який не може спасти.
    45:21.Скажіть, об’ясніть, порадившись разом: хто проголосив це від давніх часів, сказав це здавна? Чи не Я, Господь? І немає другого Бога крім Мене; Я Бог праведний і Спаситель; немає крім Мене.
    45:22.Наверніться до Мене, всі кінці Землі, і ви будете спасенні; тому що Я Бог, і немає другого.
    45:23.Мною Самим Я (Бог) клявся, із вуст Моїх вийшла Правда, Слово правдиве, що Мені поклониться всяке коліно, Мені стане відданим всякий язик.
    45:24.Тільки у Господа, - будуть говорити про Мене, - Правда і Сила; до Христа прийдуть і посоромляться всі, роздратовані проти Нього.
    45:25.В Господі оправдиться і прославиться все сім'я Блаженного Світу.

а де твій аватар? :)