Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Власне, як правило, християнські течії намагаються не міняти текст Святого Письма, нічого не викидати, а тут ... називати пророків, Божих посланців лицемірами і повністю їх відкинути... Знущання над Божим Словом - от що це є.
    Ця течія - це біле братство-2.

• Подобається Подобається x 2
  2. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Мир Вам!

По-перше, декому треба спочатку усвідомити, що відноситься до Святого Письма.
    По-друге, ми, блаженні, нічого не міняємо і нічого не викидаємо зі Святого Письма. Ми лише ЦИТУЄМО Висловлювання Христа, як Норми Духовних Законів: “Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя.” (Ів.6:63). А також ЦИТУЄМО ПИСАННЯ пророків, що свідчать нам про МЕСІЮ: “Дослідіть Писання… …вони ж свідчать про Мене!” (Ів.5:39). “Потрібно, щоб виконалось усе, що про Мене в законі Мойсеєвому, та в пророків, і в Псалмах написане.” (Лк.24:44).
    По-третє, лицемірами Ісус Христос називає тих осіб, які навчають інших керуватися людськими заповідями: “Лицеміри! …навчають… - людських заповідей.” (Мт.15:7,9).
    По цій причині ми, блаженні, і відкидаємо "божих посланців" – Петра, Павла, які говорили самі від себе, змішуючи своє людське словоблуддя із Висловлюваннями Христа, що і є справжнє "знущання над Божим Словом"!
    А що до білого братства, то можна сказати наступне: біле братство керується людськими заповідями, як і всі інші лицеміри на Землі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

100% - на правда.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус каже Петрові: "На тобі збудую церкву і пекельні ворота її не візьмуть".

Ісус довіряє ап.Петрові велику справу - побудову церкви, а тут прийшли "блаженні" через 2000 років і ... відкинули ап. Петра.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну заповідями Нострадамуса вчать якраз "блаженні" керуватися.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так ви ж то і причину не назвали. Просто Ви чомусь подумали назвати їх лицемірами, а себе "блаженними", а от ЧОМУ? Напевно самі не знаєте, то спитайте свого домоправителя. Мо" тре було себе назвати святими, чого ж так мучитися? Ми-от святі, відповідно всі решту - грішники. Чому ні?

7. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Блаженний, а чим ви доведете, що ваші коментарі до слів Ісуса не є людським словоблуддям, чи лицемірством, хто ви – повний аватар чи реінкарнація Ісуса?

8. Блаженний

Мир Вам!

Люба Ліля, те, що Ви називаєте "брошурними текстами", і є нашими дописами. Ми, блаженні, висвітлюючи ту чи іншу тему, чи даючи відповідь на запитання, образливу репліку, не користуємося своїми власними людськими поглядами, а керуємося виключно лише ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЦИТУЮЧИ ЇХ. Тому ми особисто ніяким чином не ОБРАЖАЛИ членів форуму і Вас як модератора. Повторюємо: ми ЦИТУВАЛИ, ЦИТУЄМО І БУДЕМО НАДАЛІ ЦИТУВАТИ ТІЛЬКИ ЛИШЕ ВИКЛЮЧНО ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА І ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО НЬОГО, не сприймаючи і відкидаючи ЛЮДСЬКІ ЗАПОВІДІ. Адже Ісус і назвав через це нас блаженними: “Блаженні ж і ті, хто слухає Божого Слова і Його береже!” (Лк.11:28). А для кращого розуміння ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, ми, блаженні, лише коментуємо ЦИТАТИ ІСУСА і не більше! Бо ЦИТАТИ ІСУСА – ЦЕ Є ЦИТАТИ САМОГО БОГА: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). Через це наші дописи виходять об'ємними, зате цікавими і аргументованими, як свідчать відгуки багатьох читачів з інших Інтернет форумів(ми також працюємо в англійській і російській версіях), електронної пошти і звичайного листування.
    Люба Ліля, Ви нам говорите про Свої сподівання на те, що ми, блаженні, маємо Мир і пишемо про нього без лицемірства. Саме Ісус, як написано в пророчих Писаннях, робить нині це нашими руками: "Він (Христос) буде переслідувати їх (лицемірів), пройде з Миром (з ідеологією Миру і Любові) по Дорозі, по Якій ні які ноги не проходили."(Іс.41:3).

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну-ну, амінь, амінь.
    Я якраз коли читаю слова Ісуса, то претензій ніяких, а як вже переходжу на те, що не в лапках і без уточнення в дужках, звідки цитата, то там вже різні речі можна помітити. Зокрема й образи були. Висловлювання типу, ім'ярек, ім'ярек... - діти диявола, то Ісусові чи, може, ваші?

Ще одне. Там, де ваші слова, то там помилки чомусь. Прошу до мене звертатися ЛілЮ і без "люба". Наперед дякую.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Нострадамус? Дядьку блаженний, повічте нам про Нострадамуса, Ви ж так гарно його раніше цитували. Чи забули с те? :p

Блаженний пішов в дораччу кімнату, радитися з домаправителем.:D

11. Блаженний

Мир Вам!

“За кого народ уважає Мене, Сина Людського?” “А ви за кого Мене маєте?” (А Симон Петро відповів і сказав: "Ти – Христос, Син Бога Живого!") “БЛАЖЕННИЙ ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло й кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець. І кажу Я тобі, що Петро ти, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, - і сили пекла не переможуть її." (Мт.13,15,17,18). Як ми бачимо, Петро в цю хвилину був ПИЛЬНИМ, на відміну від інших, тому Ісус, назвавши його блаженним, сказав, що на цій ПИЛЬНОСТІ побудує Свою Церкву. А не на Петрові, як фізичній особі. Бо Петрові, який втратив через мить ПИЛЬНІСТЬ, Христос каже: "Відступися від Мене, САТАНО, - ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське!"(Мт.16:23). Тобто Петро в мить з блаженної людини перетворився в лицемірну особу. Так що Христос особисто Петрові не довіряв ніякої справи. Христос і нині продовжує будувати Свою Церкву на ПИЛЬНОСТІ – НОРМІ ДУХОВНОГО ЗАКОНУ: “Отець Мій працює аж досі, - працюю і Я.” (Ів.5:17).
    А пильною є лише блаженна людина, що керується ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, а не лицемірна особа, що навчає людських заповідей і керується ними в повсякденному житті. На жаль, Петро, після вознесіння Христа в Царство Небесне, почав навчати людських заповідей, і саме через це, ПИЛЬНУЮЧИ, його проганяли первісні блаженні християни, заявляючи йому категорично: "Ми – Христові!" Наприклад, Петро, як це нині роблять його послідовники – лицеміри, вчить, що треба боятися Бога: "Бога бійтеся…"(1Петр.2:17). Незважаючи на Заповідь Христа, Петро зухвало порушує найбільшу і найпершу Заповідь: “Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.” (Мт.22:37). І Христос тут же наголошує: “Це найбільша й найперша Заповідь.” (Мт.22:38). А кого боятися, Ісус нам указав чітко: “Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєну. Так кажу вам: того бійтеся!” (Лк.12:5). “Але більше бійтеся того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєні” (Мт.10:28). Хто ж є той, що занапащає й убиває душу? Христос каже лицемірам: “Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44). Тому треба бути особливо пильним, щоб душа й тіло не попали в пекло – бездуховний світ грішників, який бере свій початок на Землі, як і вічне Життя. Чи можна після цього Петра і його лицемірів-однодумців назвати хрИстиянами, учнями й друзями Ісуса? І ту римсько-папську “церкву”, яку він, Петро, заснував на лицемірстві, брехні й шахрайстві, вважати хрИстиянською? Аж ніяк! Петро порушив найбільшу й найпершу Заповідь християнина, говорячи від себе самого. “Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає,” - пояснює Христос. (Ів.7:18).

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Гм... Надмірне цитування без висловлювання власної думки - не суперечить правилам?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Вас що, оптичний обман? "На тобі" не означає "на пильності". Як Вам викрутитеся з цього? Може змінити Святе Письмо?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто каже: "ми, блаженні, ....."

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То що, Ісус помилився, що хотів на ньому церкву збудувати?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

О тут про Нострадамуса слід би Вам згадати.

17. Блаженний

Мир Вам!

Що таке пророкування Ісаї, Нострадамуса і т. п.? Це є, образно кажучи, прогноз погоди. Він може збуватися, а може не збуватися. Якщо пророкування Ісаї, Нострадамуса, Миха чи будь-якої іншої людини збуваються, то це лише свідчить про те, що вони дані їй від Бога тобто Правдиві. Якщо, наприклад, Ісая прорік правдиво, що релігійна громада християн "Блаженний Світ" виникне на Землі, ознаменувавши цим другий духовно-інформаційний прихід Христа і започаткувавши кінець лицемірному світу диявола: "В той День буде в землі Єгипетській(лицемірному світі) п’ять міст(центрів, де виникли "християнські" течії), розмовляючи мовою Ханаанською (використовуючи мову "християнства" - спотворене Вчення Христа) і які клястимуться Господом; одне буде назване МІСТОМ СОНЦЯ."(Іс.19:18). (Дивіться: "Церква посліднього завіту", очолює "боголюдина" Віссаріон з Міста Сонця; газета "Совершенно секретно", №2(213) февраль 2007г.). Або Нострадамус 500 років тому назад прорік правдиво про 1999 рік, в якому період Марса("бога" війни) пройде й прийде Щасливий Світ! Саме в 1999 році релігійна громада християн "Блаженний Світ" подала документи на державну реєстрацію, навіть не здогадуючись про пророкування Нострадамуса. Чому, запитується, так зване Місто Сонця не виникло сто років тому назад або тисячу років? А виникло саме тепер, як і прорік Ісая 2400 років тому назад. За браком місця не будемо наводити десятки правдивих пророкувань щодо релігійної громади християн "Блаженний Світ". Лише скажемо, що, наприклад в пророкуваннях Даниїла вказується на прізвище людини (нашого сучасника), яка розпочне відродження первісного християнства на Землі, а в Ісаї - на її індивідуальні виражені прикмети, з якої місцевості, країни буде ця людина і т.п., а в пророка Михея навіть вказується коли і при якій умові має в друге прийти Христос з цією людиною. І всі ці пророкування вже збулись. Хіба це є випадковість?! Подібне підтасувати не можливо, як і не можливо було підтасувати пророцтва про Христа, які, як загально відомо, теж збулися до найменших дрібниць.

А що таке є Заповіді Божі? Це є, образно кажучи, КОНСТИТУЦІЯ! Уловлюєте різницю між пророкуваннями і Заповідями? Запам’ятайте, що будь-які людські заповіді – це є ЛИЦЕМІРСТВО! Заповіді – це є НОРМИ ДУХОВНИХ ЗАКОНІВ, а НОРМИ ДУХОВНИХ ЗАКОНІВ може встановлювати лише Один Бог!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну а чим відрізняються людські заповіді від заповідів Нострадамуса? Настрадамус - не людина?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це б у гілку "анегдоти"....:D

• Подобається Подобається x 5
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Прочитала вчора в автобусі по дорозі додому. Чомусь пригадала собі цю гілку. :D

Марина Гримич. Фріда

а де твій аватар? :)