Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: ПРО ПЕРЕЛЮБ, РОЗВІД ТА ПОЖАДЛИВІСТЬ

:D

М-да. Блаженні все сексуальноситі.
    Ого. А є такі, які мають і 5 жінок і до всіх мають взаємні почуття. До чого може довести хора уява!:D :D

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

У мене наступна думка.

Звичайно, є багато різних християнських течій. Всі вони є різні, всі вони десь у чомусь по-різному розуміють Святе письмо. І, звичайно має бути терпимість. Наприклад, тут, на форумі є протестанти, є мусульмани, АЛЕ.
    На мій погляд, те, що робить блаженний - це знущання над Святим Письмом. Тобто, ніби на основі Євангелії, тлумачить Святе Письмо, викручуючи поняття на 180 градусів. Тут мова не йде навіть про те, що він тупо переписує брошурки, мова йде про наступне:

1. Блаженний спотворює Святе Письмо своїм тлумаченням, а це є гріх.
    Хочу ще звернути увагу на те, що мовчання на гріх - є також гріх.
    2. Блаженний називає себе блаженним - ну й хай, АЛЕ. Хто йому дав право всіх інших називати лицемірами? А може ми і є цими лицемірами, бо любимо Бога і одночасно спостерігаємо, як особа (особи) знущається над святим? А може комусь цікаво читати про те, Святе Письмо "вчить" за словами блаженного розпусти?:ireful1:

Треба робити висновки модераторам.
    Для мене це є принципове питання і я б просив звернути увагу модераторів на мій допис.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Что, самоБАН?:confused:
    Аффигеть!:eek:
    Ну, Мих, Вы и даёте!!!!!:cool:

• Подобається Подобається x 1
  4. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Мир Вам!

Люба наша Ліля, Ви стираєте наші відповіді, прикриваєте нам доступ до свого форуму, повідомляючи нас про ці свої негативні дії в приватних повідомленнях, замість того, щоб відкрито робити це через Львівський форум. Нехай читають люди і роблять висновки: де є Правда, а де є лицемірство. Ми навіть здогадуємося, що Ви позитивні відгуки на наші дописи стираєте. Бо Ви всіляко провокуєте і підтримуєте тих дописувачів, що обзивають і принижують нас, блаженних, перекручують наші дописи, сміються з ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, не маючи аргументів. А тепер Ви прийшли до крайності: "Я ото подумую чи не зарахувати Блаженного до спамерів." Ліля, Ви що в такий спосіб хочете вбити Правду заради процвітання лицемірства? Повірте, Вам цього ніколи не вдасться зробити! Тому ми просимо Вас: не втручайтесь, будь ласка, в природній процес. Дайте можливість самим людям розібратися в усьому. А наші опоненти тобто опоненти Христа нехай відстоюють аргументовано і відкрито свою позицію, а не кидаються образливими репліками.

• Подобається Подобається x 2
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

якщо вас не сприймають на цьому форумі - може, заведіть собі інший? То ж зараз зовсім не проблема?
    --
    У вас є докази некоректності модераторів? чи ви звикли, нехтуючи будь-якими правилами, бездоказово брудом обливати?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, Блаженный, вроде, к Лилии обращался? Не?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, Ви лицемір?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Да, хрен его знает. Может и ДА!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рузумієте, блаженний напевно хоче філію у Львові відкрити. От закидує невід - може хто клюне, багато ж блукаючих...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, Ви не знаєте, а для блаженного всі лицеміри, від чого він тут блаженіє.
    А хочете позбавитися клички лицемір - вступайте в секту.:D То що краще? вступити всім в секту, чи просто забанити цього чудика?

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Можете думати, що хочете і говорити теж.
    Позитивних дописів я ніколи не стираю.
    Модератором я є толерантним. Якби хотіла, то вже давно би вас забанила.
    Те, що вам приходять приватні повідомлення про витерті дописи чи покарання, то їх не я висилаю, це автоматичні повідомлення.
    Ви були забанені на 3 дні за ОБРАЗУ інших форумлян і також модератора. Я вам написала особисто лише одне ПП, де радила не переходити на особисте і не ображати відвідувачів.
    Я писала також попередження (яке стосувалося не лише вас, але і вас також) на одній із гілок.
    Ви маєте право писати, але ... Пильнуйтеся у своїх висловлюваннях щодо інших форумлян. Те, що Ісус називав, кого вважав за потрібне, лицемірами, не означає, що ви маєте цими словами сипати наліво-направо. Христос дав іншу головну заповідь. Я щось не потила, аби ви до неї прислухалися. Принаймні те, як ви дозволяєте собі судити інших, явно свідчить проти вас.
    Звертання до мене тільки це підтверджує. Немає об'єктивности, лише упередженість.
    Я стараюся уникати упереджености і бути настільки об'єктивною, наскільки можу.
    Що мені не подобається, це те, що кількість саме ваших дописів мізерна порівняно із кількістю цитованих брошурних текстів.

Стираю я ті дописи, що не повинні бути тут, на мою думку. І то не лише ваші дописи.
    Сподіваюся, що ви таки маєте той мир, про який пишете. І пишете про нього без лицемірства.

12. Liliyah Romanova

Дякую.

Цікаво, що мих, чиї дописи теж тут зникають часом, цілком не ображається.
    Коли наприклад Шрек мої повідомлення потер, я теж не кричала, що то безпідставно. Моя думка, що кожен моератор має свою візію форуму. Модераторів ставить адмін, котрий теж має на це свої підстави. Усі ми стараємося підтримувати той вигляд форуму, який нам видається затишним.

13. Forpost

Forpost Стоїк

Для цього в нас є шеф а не Liliyah Romanova

14. Liliyah Romanova

Полковнику, невже старі бойові рани відзиваються? ;)
    Дивна солідарність, але най буде. То вже не вперше, по-моєму.

15. Liliyah Romanova

Шреку, до вашого відома, мені надали права на деяких гілках. Забанити я можу. І ви також. На своїх гілках.
    Мартіні того мене сюди і ставив, що довіряє.
    Маєте особисті проблеми щодо моєї особи? Прошу висловлюватися прямо, отут можете брати приклад із Блаженного. Що саме вам не подобається?
    Хоча в принципі можете і далі "дружити проти мене". Мені то навіть подобається. ;)

16. Liliyah Romanova

Дякую, миху. Вашу думку я, думаю, знала ще до її вербального вираження на гілці. :D

До речі, щодо перекручування. Забанити когось за те, що він перекручує тексти на свій лад? Боюся, що тоді доведеться взагалі закрити гілку "Фільософія та релігія". :D
    Якщо серйозно, то я вважаю, що все дається пізнати у порівнянні. Якщо хтось щось приймає, не обдумуючи, то навряд чи можна щось для цієї особи змінити. Я є в католицькій церкві, наприклад, але дозволяю собі не погоджуватися з деякими догмами або критикувати їх. Коли мої друзі в інших релігійних організаціях вважають, що їхня церква ідеальна, я провокую їх, аби вони почали думати. І коли вони усвідомлюють мінуси своєї церкви і ще більше її люблять, то я тоді за них спокійна. І то йде ланцюговою реакцією, бо вони тоді теж допомагають засліпленим подивитися іншими очима.

Для християн будь-яка секта може бути свого роду лакмусовим папірцем на те, наскільки вони обізнані в тому, у що вірять, чи їх віра є будинком на піску чи на камені. Як би ви могли знати, що щось є гірке, якби не пізнали того, що солодке? ;)

17. Полковник

Полковник миється в бані

То вдруге!:D

18. Liliyah Romanova

А як щодо решти питання?
    Я би щось сказала, але от думаю чи варто.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, нет не ВАРТО!:rolleyes:

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Блаженний як іменник в українській мові застосовується в значенні "несповна розуму, але тихий, не буйний". А тут намітилися ознаки агресії...

а де твій аватар? :)