Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: ПРО ВОРОГІВ ІСУСА ХРИСТА

Попередження!!!
    Прошу спілкуватися без зверхности, сиромудрости та неповаги до співрозмовника! Це стосується усіх! Бо почну терти повідомлення! Не провокуйте один одного на негативні висловлювання і толеруйте думку іншого!
    Якби у світі всі були однакові, жити було би дуже і дуже нудно!

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Лілю, а може краще закривати такі гілки?:confused: Вони нічого не несуть пізнавального, ні миру, хоча пан Блаженний щоразу ніби з миром до нас приходить. :sad: Ми вже й так зрозуміли, що блаженні нам приготували присуд загибелі, але ж ми, віруючі в Христа люди, самі знаємо, то наш Мир - то Христос, який бажає всім людям, щоб вони спаслися. "Мужі, браття, що мені робити, щоб спастися?"- запитав темничний сторож Перта і Силу. "Віруй в Господа Бога твого! Спасешся ти і дім твій!" - відказали апостоли. А все решта, що тут блаженні кажуть і чим нас страшать, то від лукавого. :sad:
    Закривайте гілку, щоб не було ще більше образ і непотрібних докорів!

3. Liliyah Romanova

В тому, що Блаженний постить брошурні тексти не бачу нічого злого. Те, що воно не несе ніякої інфоррмації, то таке. А щодо перекручень, то це навпаки корисно для тих, хто має іншу віру. :) Ще раз перечитати і впевнитися, що не помилився у виборі, завжди корисно. ;)
    Не всі можуть і повинні бути християнами. Чи форум має бути місцем контролю? Кожен має право бути в тій релігії, у якій він є і говорити від неї також.
    Агресію та провокації буду терти і най на мене не ображаються. Штрафні тут теж вже дехто отримував.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Повністю з вами згідна. Але ж, послухати Блаженного, то ми всі тут дурні, одні блаженні мудрі. Ще нікого не чула, щоб так возвеличувався. :)

5. Liliyah Romanova

Тим більше корисно для християн, потренувати свою гордість. ;)

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Хіба що мовчати, або не заглядувати на цю гілку. :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну якщо бути зовсім об"єктивним, то "блаженний" першим почав принижувати християн, називати лицемірами форумчан і святих апостолів та пророків церкви.Як на мене, це є образа за релігійною ознакою, образа релігійних почуттів. Якщо ніхто не реагує на те........ не люблю жалітися, даю собі сам раду.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Liliyah Romanova

Миху, я не писала то до вас особисто. Я знаю, чому саме на цій гілці я про це написала. ;)
    Пропоную тим, кого якісь слова на релігійних гілках ображають, писати мені скарги у ПП із лінком на повідомлення. Буду щиро вдячна!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я так, до слова.:)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну покажіть, де Він Олю так назвав, пане неправдомовець

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так блаженним треба стати, а не просто як ви - назвали себе блаженним, а інших - лицемірами і думаєте, що море по коліна. Блаженні- це не назва, це прикметник.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце в дужках, це домоправтель харч вставив чи як? Чи крутимо як хочемо, а де ж чисті висловлювання Ісуса?

14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мамочки, їх уже не один, видать методом вегетативного брунькування розмножуються.

15. Liliyah Romanova

Це ж треба!
    А хіба гордість не гріх? Самі свою справжність підважуєте...

16. Liliyah Romanova

Так, буду писати попердження сюди. (Тільки мені не треба у відповідь ваші брошури цитувати. Я волію Святе Письмо.)
    Давайте без особистостей. Не вам судити, хто і як має відносини із Христом.
    Будьте обережними у питаннях релігії. Особливо сьогодні. Не ображайте почуття інших людей.
    Майте на увазі, що я можу бути терплячою та толерантною, але в міру.
    Хочете повчати, то повчайте без переходу на особистості.

17. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

ПРО ХРИЩЕННЯ

Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
    Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

ПРО ХРИЩЕННЯ
    Людина, навчаючись Духовних Законів, починає їх розуміти, усвідомлювати, стає пильною, образно кажучи, охрИщується, поринаючи в Слова, які вийшли з вуст Христа, свідомо зголошуючись Його послідовником – християнином. Ісус про це так говорить: ”Кожен, хто від Бога почув і навчився, приходить до Мене”. (Ів.6:45). Як ми бачимо, друзі, кожен приходить до Ісуса (“до Мене”), а не до Петра, Павла і т.п. Момент остаточного прозріння і є хрИщенням Духом Святим, Духом Правди, а сказати простіше – людині відкривається від Бога в повному об’ємі розуміння ВИСЛОВЛЮВАНЬ Ісуса і вона може почути, і навчитися Правди. Тому така людина й охрИщується Духом Слова Божого, Духом Правди: ”Твоє Слово, - звертаючись до Бога, каже Ісус, - то Правда.” (Ів.17:17). Або іншими словами – душу людини відвідує Втішник: ”А коли Втішник прибуде, що Його від Отця Я пошлю вам, - Той Дух Правди, що походить від Отця, Він засвідчить про Мене.” (Ів.15:26). Таким чином натхнення - Дух Правди – входить у душу непильної людини і засвідчує їй, що Ісус – Жива Євангелія, Слово Боже, Якого, до цього, ця душа, яка на відміну від тіла і є саме Людиною з великої букви, не чула і не розуміла. Вона, ставши пильною, до кінця усвідомить, за допомогою Святого Духа, Слово Боже – Правду, якою є Сам Ісус Христос, як біологічний носій цієї Правди, що походить від Бога. Навчившись від Бога, можна ще й так сказати: отримавши дар до навчання, у людини виникає повне духовне порозуміння (душа стає блаженною) із Живим Словом Божим – Ісусом Христом: “Кожен, хто від Бога почув і навчився, приходить до Мене.” (Ів.6:45). Людина, усвідомивши важливість Духовних Законів, добровільно приймає їх до виконання і стає блаженною (щасливою), християнином – послідовником Христа, людиною, яка у своєму повсякденному житті керується тільки виключно лише Висловлюваннями Сина Божого. Тому ми говоримо, що блаженний Світ – це Світ Ісуса Христа, це Світ щасливих людей, які досягли духовної гармонії зі своїм Творцем. Ось, що означає, навчаючись, охрИститися Духом Святим, Духом Правди в Ім’я Отця й Сина, і Святого Духа! Такі люди (душі), після смерті тіла, автоматично переходять на більш вищий щабель буття – вічне Життя в Царстві Небесному.

18. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Відповідь: ПРО ХРИЩЕННЯ

Як же багато словотолку про елементарне і просте.
    А якщо коротко - Завіт хрищення: бути в Царстві та від Царства :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: ПРО ХРИЩЕННЯ

.... до Нострадамуса, домоправителя....

20. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО МЕСІЮ

Науково-популярне видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
    ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО МЕСІЮ
    (Публікація № 1).
    В сюжеті книг Мойсея і Ісуса Навина, під кривавими історичними подіями, які викладені в даних Писаннях, є прихований план майбутнього розвитку людства. Але це майбутнє має мати, - на відміну від попередньої диявольської ідеології війни і лицемірства, - Божу ідеологію Миру і Любові. Як колись Мойсей вивів з єгипетського рабства свій народ, а Ісус Навин допровадив його до обіцяного Краю (але увесь цей процес відбувався за допомогою ідеології фізичного насилля й ненависті). Так Ісус Христос (подібно до Мойсея - це і є прообраз Спасителя) вивів із рабства диявола блаженних людей, вказавши їм чітко напрямок і шлях до Царства Божого - Блаженного Світу на Землі. А людина-правда (як Ісус Навин) проведе, під духовним проводом Ісуса Христа, їх до Блаженного Світу, привернувши вперше в світі увагу людства лише виключно до ВИСЛОВЛЮВАНЬ Ісуса Христа, як єдиного Учителя і Наставника (але на цей раз увесь процес відбувається за допомогою ідеології Миру і Любові). Надалі (в наступних публікаціях на форумі) ми покажемо, що крім алегорій, прообразів, метафор, епітетів, підтекстів в Писаннях є й прямі вказівки на процес розвитку подій майбутнього, і участі в цих подіях Месії - Ісуса Христа, і людини-правди. "Щоб, - як каже Бог, - разом (всі зацікавлені люди Землі) побачили й знали, і пересвідчились та зрозуміли, що ГОСПОДНЯ РУКА це ЗРОБИЛА..." (Іс.41:20, Біблія, 1988 рік). Бог вказує людству на те, що Ісус Христос і людина-правда це не є якісь самозванці, а це є посланці Бога, їх "ГОСПОДНЯ РУКА ЗРОБИЛА" . В Писаннях чітко вказано на місце кожного: Бог є на першому місці, Ісус Христос є на другому місці, а людина-правда є на третьому місці. І більше ні на кого не вказують Писання!

"Але незалежно від того, як розвиватимуться події далі, землян, на думку всіх без винятку сучасних пророків, неодмінно чекають кардинальні зміни. Причому йдеться не стільки про матеріалізацію ідей новітніх технологій, скільки про якісну зміну людини, зокрема і механізму розвитку людства взагалі", - стверджує журналістка Лариса Салімонович в газеті "Україна Молода" за 24 вересня 2005 рік в статті "Нострадамусу і не снилося". Вона наводить у цій статті слова кандидата філософських наук Ігоря Рассоха: "Це буде найяскравіша зміна за всю історію людства, тобто зміни мають відбутися з самою історією земної цивілізації... Якщо триватиме теперішня тенденція розвитку людства, то ми прийдемо до такого показника: далі або нуль, або нескінченність. Тобто йдеться про припинення історії людства саме як історії людства. Ми або загинемо, або кардинально змінимося, станемо чимось принципово іншим. І якщо ці математичні підрахунки вірні, то цей прогноз збудеться вже через якихось десять років". Ми хочемо заспокоїти шановного філософа і, виходячи з пророкувань в Писаннях, сказати, що математичні підрахунки вірні, а людство стане принципово іншим. "Останньої труби" таки не минути, і людству все одно доведеться пройти через "переломну точку" чи до болю знайомий Апокаліпсис. Апокаліпсис буде, але не той який нам подають лицеміри: попи, сектанти, говорячи про фізичне знищення людства. Буде знищення диявольської ідеології війни, лицемірства, наймогутнішим Мечем на Землі - Божими Знаннями, які несуть ідеологію Миру і Любові! Ніхто нікого не вбиватиме фізично, а лише буде навчати Істини, Правди – Євангелії.. Наприклад, до попа в церкву ходять сто чоловік, яким він задурює голову (займається шахрайством), а ті його фінансово підживлюють. Він жирує, веде балачки про мир на Землі, а миру не має (бо лицемірний піп "благословляє" вояків, "освячує" зброю в Іраку). До цих людей підходять блаженні і дають їм істинні Знання - Висловлювання Ісуса Христа - Євангелію. Через якийсь час піп приходить до церкви, а там - ні душі. І він залишається один біля розбитого корита... А їсти то хочеться! Для такого трутня, і йому подібних, це і є Апокаліпсис, як і для їхнього батька-диявола! А тепер уявіть, друзі, подібну картину, але вже у масштабі цілого світу. Куди подітися всім цим шахраям, які до цього лицемірно прикривалися Святим Ім'я Бога, вдаючи із себе "святих" овечок? Адже лицемірство для них на протязі не одного століття було їхнім бізнесом. Але їхня злочинна діяльність, як говорять пророчі Писання, буде викрита: "Того часу, повитягують кості...(блаженні, вперше в історії людства, зроблять ревізію Біблії) ...І смерть буде ліпша від життя для всієї решти позосталих зо злого цього роду..." (Єр.8:1, 3, Біблія, 1988 рік).

(Продовження – в публікації № 2).

а де твій аватар? :)