Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: ПРО ВОРОГІВ ІСУСА ХРИСТА

А "блаженного" водить домоуправник з Нострадамусом.:D :D :D

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я думаю, що блаженний і з першого разу прочитав....
    пс. пан блаженний, а скільки вже вас?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаю, блаженного інструктують що має писати. Він пише майже завжди одне і теж, цитати приводить одні і ті ж.

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

але мені все одно цікаво....
    скільки вже "ваших"?..

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А масло є масляне! :D :D :D Розумні речі той щасливчик несе.

6. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Мир Вам!

Проблема Миха в тому, що він не може( або не хоче!) усвідомити реальності. Він Правду називає брехнею, а брехню - правдою. Якщо говорити словами Миха, то "це такий, знаєте комплекс неповноцінності", "це хвороба… нести таку ахінею. Це напевно і є зазобованість". Адже осіб, які керуються у своєму житі людськими заповідями і переданнями, а не ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, лицемірами і ворогами назвав Ісус: “ЛИЦЕМІРИ! …навчають… людських заповідей.” (Мт.15:7-9). “Любіть ВОРОГІВ своїх...” (Мт.5:44). А Ісус – це є Правда: “Я – Дорога, і ПРАВДА, і Життя." (Ів.14:6).
    Очевидно, що Мих не розуміє таких значень, як пророцтво і Заповідь. ПРОРОЦТВО – означає провіщати, передбачати, а ЗАПОВІДЬ – це є релігійно-моральний Припис (Норма Духовного Закону, Яку приніс нам у своїх вустах лише Христос, а не пророки, Мойсей, лицемірні Петро, Павло, папа римський з Михом). А щоб зрозуміти лицеміру все те, що говорить Христос, йому все ж таки не обійтися без людини, яку Ісус назвав домоправителем: "Домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно." (Лк.12:42).
    На жаль, (перефразуємо Миха) "шукати ворогів Христа" сьогодні не треба, "вони недалеко втікли від білого братства".., "що забрали квартири у блаженних". І зухвало нехтуючи ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, лицеміри повірили дияволу в те, що вони зі своїм власним словоблуддям знаходяться "вже поза всяким оком" і "решту людей можна сортувати" на католиків, православних, протестантів, баптистів, адвентистів, свідків Єгови, п’ятидесятників, євангелістів …… Але лицеміри "забрали квартири у блаженних" тимчасово, занехаявши їх (ЗНАННЯ БОЖІ лицеміри доповнили своїми людськими заповідями і переданнями), бо Христос каже: : “І Мій Голос почують вони, - і буде отара одна й Один Пастир!” (Ів.10:16). На жаль, фанатичні лицеміри роблять все можливе, щоб не дати людству об’єднатися в одну Земну організацію на чолі з Одним Духовним Лідером, Одним Учителем і Наставником, Одним Пастором – Ісусом Христом. Ісус їм за це дорікає: “Горе ж вам, книжники та фарисеї, ЛИЦЕМІРИ, що перед людьми зачиняєте Царство Боже, - бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте!” (Мт.23:13). А чому вони так роблять, хто їх спонукає до цього? Христос їм прямо вказує: “Ваш батько – диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете.” (Ів.8:44).

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як Вам?:D :D :D

8. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Ну все про себе написав! І про те, шо роблять все можливе, щоб розірвати одну Церкву на дрібні шматки (і не тільки говорить, а й робить так), і про те, що Ісусу це навряд сподобається, і про те, хто батько їхній теж вгадав... Молодчина! Так тримати! Головне почати конструктивну САМОкритику, а далі, дивись, і життя налагодиться :).

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самокритичний чоловік виявився, оцей блаженний, нє? ;)

10. Блаженний

Мир Вам!

Усі люди на Землі, які керуються у своєму повсякденному житті лише виключно ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, а не людськими заповідями і переданнями, є блаженними: “БЛАЖЕННІ ж і ті, ХТО СЛУХАЄ БОЖОГО СЛОВА І ЙОГО БЕРЕЖЕ!” (Лк.11:28). Очевидно, що а ні католиків, а ні православних, а ні протестантів, а ні свідків Єгови, а ні членів так званої "неконфесійної церкви" блаженними Христос назвати не може. Це є звичайнісінькі лицеміри, які вустами хвалять Ісуса, і в той же час зухвало нехтують ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА. Ісус їм заявляє: “Я ніколи не знав вас. Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!” (Мт.7:21-23).

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви до цих не належите, бо керуєтеся домоуправителем, який дає вам харч і ви ще керуєтесь Нострадамусом.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вирішили замість Христа розпорядитися? А не багато на себе беремо, дядьку?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поки я писав, блаженний ще був, а прийшлося давати відповідь - зник. Видно побіг за харчами - консультуватися з домоправителем.

14. ihorweb

:D Та не знущайтеся вже так сильно, він і так людина знедолена :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Блаженний

Мир Вам!

Не вже так важко усвідомите те, що говорить Христос? А Він каже: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – Хліб Життя.” (Ів.6:35). “Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя.”(Ів.6:63).
    Давайте поступимо так, - може після цього Ви звернете увагу на ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА, і вникнете, і зрозумієте зміст сказаного Ним, - повторюйте в слух багато-багато разів наступні Слова Ісуса, роздумуючи над Ними: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав.., Я – Хліб Життя.” “Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя.”
    Що ж до Мойсея, то він, на жаль, як, до речі, і Петро, не виконав свого основного покликання до кінця: він не ПРОЦИТУВАВ людству Божі Заповіді, як це зробив пізніше Христос, а знівечив дані йому Божі Заповіді своїми людськими заповідями і переданнями. Образно кажучи, Мойсей ХЛІБ змішав з половою, яку лицеміри видають за Слово Боже. Але це вже є окрема сумна розмова.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блаженний, та ми це усвідомили ще до того, як ти став "блаженним". Бог через Мойсея говорив до людей.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блаженний, ви своїми дописами зовсім не мир несете, повірте.....

18. ihorweb

Тобто до Вас приходив Отець і дав Вам Хліб?! З рук в руки?! Круто!!! До мене не приходив, тому я вірю в Бога завдяки іншим, які до нас Бога донесли у своїх, як Ви кажете, "людських переданнях": батькам, вчителям, Мойсеєві, апостолу Івану, Павлові, Петрові..., Папі Римському..., а не новопрозрівшим свідкам, блаженним і всім іншим подібним.

Психотерапія, на :). Ви менше займайтесь такого роду навіюваннями, то менше Вам буде Бог Хліб давати з рук в руки ;) :).

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

і миху. Він писав після папи римського ще слово "Мих".

20. ihorweb

:) точно

а де твій аватар? :)