Створимо разом нову цивілізацію

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Блаженний, 17 лют 2007.

1. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Відповідь: ПРО ВОРОГІВ ІСУСА ХРИСТА

Блаженні, на відміну від лицемірів, керуються у своєму повсякденному житті лише виключно ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ІСУСА ХРИСТА. Домоправитель – це людина із числа блаженних, яка досконало знає ВИСЛОВЛЮВАННЯ ІСУСА ХРИСТА. Домоправителем таку людину назвав Сам Христос: "Домоправитель... щоб давати Харч (Знання) визначену своєчасно." (Лк.12:42).
    Пророк, який пророкує правдиво, є від Бога, а котрий лицемірить і бреше від себе самого, але приписує авторство свого власного людського словоблуддя Богові, то такий "пророк" є від диявола. Саме Олена Уайт є "пророком" від диявола. Як від диявола є і лицеміри, що керуються людськими заповідями, переданнями: “Лицеміри! …навчають… - людських заповідей.” (Мт.15:7-9). Тому лицемірами є не лише свідки Єгови, католики, православні, але і всі диявольські течії на Землі, як би вони себе не називали. Бо вони не керуються у своєму повсякденному житті лише виключно ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ІСУСА ХРИСТА, як це роблять блаженні – справжні друзі і учні Христа. Бачите, як все просто!

2. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

А Ваша течія як називається? ;)

Христос казав, що Він прийшов не змінити Старий Закон Новим, а прийшов доповнити Старий Закон. Тобто жити треба виключно по висловлюваннях Христа, тобто по висловлюваннях всіх тих, хто є в Старому Заповіті, а їх там ду-у-уже багато - всього жоден "домоуправитель" не вивчить ;) :).

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте у чОму проблема Блаженного? Основною проблемою є те, що він (вони), зауважте, свої проповіді будує на одній і ті ж ідеї: ми-хороші, а ті - лицеміри, вороги й т.д. Це такий, знаєте комплекс неповноцінності - шукати ворогів Христа і серед того пошуку не бачити зовсім себе. Тобто, вони - блаженні, вже поза всяким оком, а решту людей можна сортувати: вороги, лицеміри і т.д. Знаєте, це хвороба. Вони недалеко втікли від білого братства. То ж треба додуматися : вірити Нострадамусу, брати харч від домоправителя і нести таку ахінею. Це напевно і є зазобованість. А домоправителі напевно так кріпко взяли блаженних за мізги. Може вони тому і називаються домоправителями, що забрали квартири у блаженних?

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, а не краще нам не сперечатися з Блаженним? :) Хай собі людина пише, раз рахує за потрібне. Я того не читаю, бо я істину знаю. :) Та і Вам раджу не нервуватися....;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я також перестав чмтати. А що до нервуватись.... я абсолютно спокійний.

6. Блаженний

Мир Вам!

“БЛАЖЕННІ ж і ті, хто слухає Божого Слова і Його береже!” (Лк.11:28). Єдина законна правонаступниця Ісуса Христа на Землі сьогодні є лише релігійна громада християн "Блаженний Світ". Справжніми християнами, учнями і друзями Христа є, як Ісус їх називає, "БЛАЖЕННІ". “Ви друзі Мої, якщо чините все, що Я вам ЗАПОВІДАЮ.” (Ів.15:14). “Як у СЛОВІ МОЇМ позостанетеся, тоді, справді, Моїми учнями будете...” (Ів.8:31). Ми дізнаємося також від Ісуса про те, хто любить Його: “Хто ЗАПОВАІДІ МОЇ має та Їх зберігає, той любить Мене.” (Ів.14:21). Ось, що значить любити Ісуса – це керуватися виключно лише ЙОГО ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ! Христос на цьому особливо наголошує, бо повторює це неодноразово: “Як хто любить Мене, той СЛОВО МОЄ, берегтиме.” (Ів.14:23). Більше того – Ісус обіцяє: “Якщо будете ви зберігати МОЇ ЗАПОВІДІ, то в любові Моїй перебуватимете.” (Ів.15:10).

На жаль, Ви не знаєте і не розумієте ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА (просимо Вас не ображатися), тому що Ви користуєтесь, очевидно, довільним перекладом Євангелії. Те, що Ви приписуєте Ісусу, Він не говорив: Христос прийшов ВИКОНАТИ, щоб ЗБУЛИСЯ Писання пророків, а не ДОПОВНИТИ пророчі Писання(тут немає логіки, таке "доповнення" іде в протиріччя з ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА). Тому самі живіть по ВИСЛОВЛЮВАННЯХ ХРИСТА і закликайте інших так робити, а не (ми перефразуємо Вас) "по висловлюваннях всіх тих, хто є в Старому Заповіті, а їх там ду-у-уже багато – всього жоден "домоправитель" не вивчить". Адже по людським заповідям і переданням існують і закликають інших існувати лише лицеміри: католики, православні, адвентисти, свідки Єгови… і так до безкінечності. Не вже Ви бажаєте відноситись до них, до цих сліпих рабів диявола? “Ваш батько – диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете.” (Ів.8:44).

Цитуємо Вам Христа, який говорить лише про пророчі Писання, які мають збутися: ”Усі бо пророки й закон до Івана ПРОВІЩУВАЛИ”. (Мт.11:13). “Але як має ЗБУТИСЬ Писання, що так СТАТИСЯ мусить?” (Мт.26:54). "Дослідіть Писання… вони ж СВІДЧАТЬ про Мене!” (Ів.5:39). “Потрібно, щоб ВИКОНАЛОСЬ усе, що про Мене в законі Мойсеєвому, та в пророків, і в псалмах написане.” (Лк.24:44). “Не подумайте, ніби Я руйнувати закон чи пророків прийшов, - Я не руйнувати прийшов, але ВИКОНАТИ. По правді ж кажу вам: доки небо й земля не минеться, - ані йота єдина, ані жоден значок із закону не минеться, аж поки не ЗБУДЕТЬСЯ все." (Мт.5:17,18). “Це ж сталося усе, щоб ЗБУЛИСЯ Писання пророків.” (Мт.26:56). Як ми бачимо, вище Христос говорить лише про те, що мають збутися пророцтва про Нього, там немає жодного слова про Норми Духовних Законів. Норми Духовних Законів є лише у ВИСЛОВЛЮВАННЯХ ІСУСА ХРИСТА: “СЛОВА, ЩО їх Я ГОВОРИВ вам, ТО ДУХ І ЖИТТЯ.”(Ів.6:63); а не в словах Мойсея, Петра, Павла, папи римського, Олени Уайт: “Не Мойсей Хліб із неба вам дав, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – ХЛІБ ЖИТТЯ.” (Ів.6:35).

Дякуємо Вам за спілкування! Бажаємо Вам успіхів у навчанні.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ого! Як сміливо! :eek: :cool:

8. ihorweb

Ви ж такі самі як свідки. Вони теж буквально намагаються все дотримуватися, але в них то не виходить. Бо Христос НЕ КАЗАВ слова "автобус", і ви його забудьте це слово! І автобусом і всім іншим не користуйтеся, бо в Біблії Ісус не вчив їздити на автобусі. Це про дослівність Його висловлювань.
    А я все роблю як ви кажете: ви кажете не слухати людських передань, от я ваших передань і не слухаю, бо ви - бЛАЖЕННІ люди - лицеміри!
    Дякую за увагу :p :p :p

• Подобається Подобається x 1
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені подобається, що ви всюди вказуєте свідків...
    це вам муляє...
    тобто відчуваєте, що щось тут є, але ще не усвідомлюєте, що саме...
    +1

10. ihorweb

Це вони мені всюди муляють (я тіки через це і зайшов в ту тему, а куди ми добралися :) ), а я їх не чіпаю, хіба як вони самі прийшли (на форум) і готові слухати.

11. duncan

свідки писаниною не цікавляться... :)

12. ihorweb

О! Дивина! Як це не цікавляться?.. Цікавляться-цікавляться, ще й дослівно: "спомин", нема "святкувати", нема "постити", нема "Різдво". А Євангеліє хто писав? Христос? Може Вам зразу і передав особисто в руки? ;)

13. duncan

ви мене не зрозуміли, я маю на увазі інтернет, форуми тощо...

14. Блаженний

Мир Вам!

Оля водить Миха, а Мих водить Олю. Не звертаючи уваги на попередження Христа, Який каже: "А коли сліпий водить сліпого, - обоє до ями впадуть.” (Мт.15:14).
    Олечка заявляє: "бо я істину знаю". На жаль, Олю, Ви навіть не знаєте, що таке є Істина. Істина – це є Правда, а іншими словами – це є Сам Ісус Христос, ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ЯКОГО Ви зухвало нехтуєте. “Я – Дорога, і ПРАВДА, і Життя.” (Ів.14:6). Таким чином, якщо Ви, друзі, любите Правду – Ісуса Христа, то повинні чинити так, як цього вимагає Сама Правда – Ісус Христос: ”Якщо ви Мене любите, - Мої Заповіді зберігайте!” (Ів.14:15).

15. ihorweb

Його заповіді: від Матвія 5, 21-22:

21 Ви чули, що було стародавнім наказане: Не вбивай, а хто вб'є, підпадає він судові.
    22 А Я вам кажу (заперечує стару заповідь), що кожен, хто гнівається на брата свого, підпадає вже судові

Тобто за Вашим вченням, то Христос спростував (заборонив) стару заповідь (не вбивай), а призначив нову: не гнівайся на інших. Тепер вбивати вже можна? Так? Ні не так. Він доповнив стару заповідь новою. І так всі старі заповіді зберігати мусимо як і нові.

16. duncan

ваша ж церква цитує "цезарю цезарове" як?...
    в армію!..
    "а в армію" — це що означає?... ;)

17. ihorweb

А що це означає? "В армію" означає "в армію". Я ж не бЛАЖЕННИЙ, шо каже: "любити" означає "вчити" :rolleyes: А "вчити", певно ше шось означає :D може "вчити" в розумінні "не вчити", а "плюс" в розумінні "мінус"?..

18. duncan

тільки "в армію" — це людей вбивати...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

о це правда!

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Я стараюся всі заповіді зберігати і ще й виконувати до того. Може не завжди то вдається, але коли грішу, то каюся і знаю, що Бог мене прощає. Падаю і встаю і йду далі вперед. І ніякі блаженні мене з того шляху не зіб"ють. Бо коли Христос зі мною, то хто проти мене? :):):)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)