Створення реальної партії "знизу".

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 11 лис 2009.

1. kym

kym Well-Known Member

Правильно...були дільниці ...в 5-тій - лікарні ...всі дохтори за правду в україні... і було на тій дільниці 40 чоловік. Але коли в Краснодоні на дільниці в 2625 чоловік .... 600 липи.... є що з чим порівняти

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене ілюзії почали розвіюватись ще в 91 році...коли головний ідеолог компартії Кравчук раптом став показово побожним чоловіком...
    І ще раніше...у 89-му...
    Ми:"Спадщина",Студентське братство Політеху забезпечували охорону мітингів...
    І раз я почув розмову В’ячеслава Чорновола з Іриною Калинець.
    Коли п.Ірина питалась,як він може подавати руку генералу Шабаєву(тому,що керував тоді МВС у Львові),давав накази на побиття людей,на травлю їх собаками
    На що Чорновіл відповів
    - То всьо політика,Ірцю!
    І ще кілька випадків...
    А потім...вже недавно в 2004 році...
    Це СИСТЕМА.
    Отой самий совок,який ніде не дівся.
    Не буде тут нічого доброго, доки Україною керує тото...різнокольорове...г..на чолі з "сином Кучми"...
    та й розгрібати те що вони "накерували" колись дооовго доведеться...якщо ще буде кому..і якщо ще буде така держава,як Україна...

Знов згадалось...
    О.Смик
    ...хто осудить...

[MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/11/12/1328555.mp3[/MP3]

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Когда у общества нет цветовой дифференциации штанов, то нет цели!
    Куyyy! "

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чоловіче добрий! Це - ОКРУГИ, для тиг кому тяжко - райони Львівської області. А в округах, є такі капку менші формування - вони в народі називаються - ВИБОРЧИМИ ДІЛЬНИЦЯМИ. Якщо дуже важко, то це там, де стоять такі прозорі пуделка зі шпаркою... Вони бувають розміщені в школах, сільрадах...

5. donklass

donklass Well-Known Member

Для MARTINI.

На такі відповіді я не розраховував.Тим паче я не в змозі сприймати такі відповіді від досвідченого користувача. Дивіться,що Ви робите.Ви просто мене піарите.Коли Ви більш щільно проштудуєте інтернет,то напевно знайдете ще багато моїх висловлювань.А коли цого для Вас буде замало,можна ще продивитись,наприклад,французьку пресу чи ще щось.Ви не вникаєте у суть,чи цієї суті не розумієте.Ви шукаєте ”чорну кішку в темній кімнаті”,тим паче її там ніколи не було(я маю на увазі кішку).Не ображайтеся,але “головою треба не тільки їсти”.

Для anton patriot2 .

Благодарен за ответ.Интересно уже то,что Вы пытаетесь делать анализ,во всяком случае уже что то для себя определяете.

Для kym.

Подход интересный,в связи с чем хочу дать более полный ответ.В принципе данный ответ будет иметь отношение и к anton patriot2 и к SemperTiro.Тем более Вы в последующих сообщениях пытались возвратить форумчан к обсуждению задекларированной темы.

Создание реальной партии ”снизу” с “нуля” процесс,естественно,долгий и неблагодарный.
    Если описать его схематично,то он будет выглядеть следующим образом.

Первым идет Глобальный тезис,тезис объединения:

“Мы хотим построить страну,где захочет жить каждый!”

Первичные ячейки являются основой структуры,а Преамбула – основным критерием объединения.Структура должна быть сетевой.В свое время я очень детально описал принципы организации сетевой структуры общества.Если будет желание,сброшу в личку.
    В данном случае отметается вопрос постоянного лидерства,так называемые творческие коллективы формируются для решения определенных конкретных задач.Есть люди авторитетные,к мнению которых прислушиваются,но конкретный лидер(фюрер) отсутствует.Сеть не имеет ничего,кроме узла и связи,и это ее основное преимущество.Это практически связь всех со всеми.В сети влияние имеет каждый.
    Далее разработка Концепций,организация партийных школ,определение Национального Кадрового Резерва или попросту определение новой генерации управленцев.Причем к управленцам должны предъявляться определенные требования,основным из которых является структура моральных требований к личности управленца.Ну и многое другое.
    Когда реально будет организована структура и виртуально выстроена Программа на основе Концепций,можно смело приступать к смене существующей псевдоэлиты.
    Еще скажу один тезис: ”Человек может все!”

И еще выскажусь по поводу языка.На самом деле сложно вести дискуссию на эту тему,тем более,когда вопрос ставится так категорично,как это делаете Вы.
    Скажу так.Моим любимым певцом является ныне покойный Вячеслав Хурсенко,песни которого я собрал,наверное,все.Даже сейчас слушаю одну из них.Но я также считаю Великим Украинцем доктора Амосова,который говорил на русском языке.Я с раннего детства летом всегда ездил к тетке в Ростовскую область,где разговаривали только на украинском,тем не менее считая Россию своей родиной.
    -----------------
    Еще несколько слов по поводу оценок политических сил(они здесь звучали).
    Приведу оценки двух моих знакомых,одного из Донецка,второго из Днепропетровска.
    --------
    Алексей,извините,что задержался с ответом.Буквально тезисно даю оценку по предложенным Вами субьектам:

"Партия регионов" ---гавно.
    Тигипко --- гавно.
    Яценюк --- гавно.
    ----------------
    …….., наши вождистские псевдополитические группировки, практически полностью характеризуются их лидерами.
    Тимошенко Юлия Владимировна. Ярко выраженный кризисный менеджер. В любой кризисной, конфликтной ситуации, чувствует себя как рыба в воде, это ее стихия. Если кризиса нет, она его создаст, так как в спокойной обстановке чувствует себя дискомфортно из-за неумения в ней работать. В спокойной обстановке ей нечего предложить обществу. Собственные идеи отсутствуют, становится очевидной ее никчемность. Блестящий тактик. Способна быстро оценить обстановку и принять тактическое решение. Стратегия практически отсутствует, как и ее понимание. Убеждена, что посредством разрозненных тактических приемов, можно решить любую проблему, даже стратегическую. Отсюда и масса грубых стратегических ошибок. Идеологический стержень, как таковой, отсутствует. Вчера она шла в Социнтерн и строила солидаризм, сегодня она уже в интернационале консервативных народных партий. Предельно цинична, что в общем для политика является быстрей положительной чертой, нежели отрицательной. Знак оценки зависит от поставленных целей, а целью у нее служит достижение максимальной власти. Она искренне верит в свое высокое предназначение. Отсюда уверенность переростает в самоуверенность, что мешает критически оценивать собственные действия и ошибки, которые она стремится переложить на врагов, оппонентов, заговорщиков, марсиан (тут каждый волен добавить пропущенное). Лучший разрушитель на просторах СНД. Когда кончатся враги, ей будет мешать господь Бог.Уву же без врагов объяснить последствия собственной безграмотности и ошибок. Разрушает все, к чему прикосается. Все политические силы, идущие на союз с ней, либо разрушаются, либо происходит их не дружественное подчинение или поглощение. Своеобразная тактика рейдерства в политике. А вот с созиданием, большие проблемы. Особенно в экономике, где не понимание макроэкономики и законов экономики, отсутствие профессиональных знаний ведет к плачевным последствиям. Она уверена, что волевыми решениями, законы экономики можно подправить и направить в нужное ей русло. Не разборчива в выборе союзников. Считает их расходным материалом, и готова использовать любого, в том числе и бывшего врага, если это способствует достижению поставленных целей. Моральные и этические сомнения ее не мучают. Вероятно, сказывается весьма низкий уровень внутренней культуры, приобретенный в годы становления этих человеческих качеств. Моральных тормозов не видно, они, похоже, отсутствуют как таковые. Отсюда и, порой, откровенная аморальность, стремление к приукрашиванию и лживость.
    Политик, у которого отсутствует идеологический стержень и моральные ограничения, имеющий весьма сомнительный уровень профессиональной подготовки, потенциально, представляет серьезную опасность для общества.
    ------------------------------

І ще для одного учасника форуму.Я не москаль,хоча не бачу в цьому нічого поганого.Я –Українець,я Ваш Співвітчизник.
    Колись мій друг з Америки розповів історію.Коли в нього спитали,якої він національності і він відповів,що єврей,йому сказали,що він американець,і це треба пам’ятати.

Останнє редагування модератором: 13 лис 2009
  6. kym

kym Well-Known Member

Як будувати партії знизу відомо і методів є декілька.Справа в іншому. навіть початок дискусії в цій темі показав що в суспільстві втрачена довіра до партій в цілому. А поняття довіри є основним ..базовим .. в суспільних відносинах. Довіра дитини до батьків ...довіра батьків одне одному .. довіра людей до влади ... це все з одної категорії. Коли довіра відсутня то починаються проблеми батьки - діти, батьків між собою, проблема між владою і суспільством. Через те що степінь довіри суспільства до партій дуже низька створити партію з нуля затія гибла, і дуже розтягнута в часі, а часу є небагато... можемо втратити державу як таку. Крім того політично активних людей є плюс мінус 2% і вони в основному вже десь беруть участь. Через те вважаю другий шлях більш правильним і ефективним

7. Romko

Так багато?о_О

• Подобається Подобається x 1
  8. donklass

Для kym.

Частково погоджуся.Але,по-перше,я писав той матеріал десь у 04 році і звісно потрібні коригування,тобто партію треба створювати із того "десятка" і розширювати за рахунок суспільних ініциативних груп.А те,що активних людей небагато і вони вже десь беруть участь,це,мабуть,не зовсім так.В більшості такі "активісти" вже зламані системою і доволі щільно в неї вписуються.Я пропоную орієнтуватися на тих людей,кого я називав потенційним середнім класом.Більшість з них може бути доволі активними.Просто вони далеко не завжди розуміють,що робити.А потенціал великий.В мене даже є невелика серія пропозицій "Что делать".Коли ця тема в подальшому буде визивати цікавість,звісно можно буде ці пропозиції викласти.Розумієте,мене цікавить дієвість,а не просто "ля-ля".
    Скажу так.Мені стидоба гарно жити в країні,де поряд дуже багато людей бідних,які не можуть собі дозволити нормального харчування,лікування і відпочинку.

9. VasMT

В студію... Всі нам товчуть, як має бути, як буде гарно... Я що для цього робити - ніхто! В студію...!

10. kym

kym Well-Known Member

Перед тим як робити треба думати що з того вийде. Різко так звану політичну еліту не поміняєш. Ця політ еліта звязана з кланами і має ресурс щоб взяти під контроль любі здорові процеси і затоптати їх. Я також розумію що такі спроби це явище тимчасове і здорові сили все одно візьмуть верх. До речі дуже сильно прискорить появу нових сил економічна криза, яка тільки набирає обороти. Як я вже писав в правих партіях основна маса членів є абсолютно нормальні і правильні люди. і всередині партій вже відбуваються очищувальні процеси. Як приклад війна в Нашій Україні між Кириленком і Мартиненком. Булоб доцільно підсилювати правильну частину партій і таким чином брати верх

• Подобається Подобається x 2
  11. donklass

Для Kym.

Згоден.
    Едине,мене завжди непокоять крайнощі,що справа,що зліва.
    До того ж я вважаю Ющенка,при всіх його недоліках,самим послідовним політиком на даний момент.
    А той шлях,що Ви пропонуєте,зараз,мабуть,самий дієвий.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо Ющенка... Важко сказати. Прочитав половину інтерв"ю Тарасика (Чорновола). Не все можна вірити... Але, якось воно не так...
    Думаю, є два приклади. Перший, Солідарность 1980 в Польщі. Початок кінця комунізму. Другий, Рух в кінці 80-х в Україні. Початок незалежності.
    Потрібно об"єднатися всім(!) демократичним силам. Зрештою, тут є більш компетентні люди ніж я:

Що пропонуєш, скажете? Пропоную робити нову організацію. Новий Рух за Правду. Рух, без якого нас завели в болото, адже без керівного ядра будь-які зміни неможливі.

Чого бракувало нам в 2004-му? Тоді будь-які крикуни могли завести нас, по-дитячому наївних, куди завгодно. Маючи ж організований Рух, ми не допустили б крикунів і злодіїв на сцену. Ми б знали свою справу.

Отже, поки маємо хоч показову свободу – гайда до нової, своєї, майданівської організації. Майданівської по духу, державної по-українські , майбутньої по напрямку. Адже перед дідами ми у відповідальності за своїх дітей – їхніх онуків.

І сивина на наших скронях дозволяє нам дивитися філософські на майбутнє: Свобода Майдану – основна цінність не тільки для нас. Свобода Майдану – це цінність дітей і онуків наших. І поміняти її на цукор, гречку чи щось подібне ми не маємо права! Як і дивитись на чужі, зроблені за крадені гроші готелі, стадіони, аплодуючи разом з обдуреними шахтарями, доярками та залізничниками!

До поки нас не затиснули з усіх сторін, шукаймо один одного, єднаймося і гуртуймося. В єднанні і спільному пошуку шляхів – наша сила. Якщо ні – вже неозброєним оком бачимо сценарій фіналу. Фіналу по-лозинські під лозунгом "Справедливість є і за неї варто боротися", або "Я почую кожного", або "Країні потрібен...".

http://www.pravda.com.ua/news/2009/11/13/105234.htm

13. donklass

Для Pedro.

Дуже слушно.І... приємно,що є такі люди,як Ви.

14. Pedro

На нещастя, не в Україні. Виїхав за пів року до проголошення незалежності.
    Але, дякую Вам. Я був патріот Західної України. Приходиться перестроюватись... І шляхів повернення...

15. VasMT

Петро Камінь - афтор цих "гасел", черговий зазивала, популіст і пустомеля... Як і всі професійні революціонери...
    Зараз хіба лінивий не говорить про те, що все не так... І всі знають як має бути ото-то так... А як те так досягнути? ЯК?
    Хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - шукає причини (с)
    Древнє галицьке прислів"я... Педро...

16. Pedro

А де альтернатива? Знову шукати "доброго царя"? Чи не досить???
    Не треба Петра - робіть щось без нього. Чи ви б хотіли чогось іншого?
    Не стидайтесь, розказуйте...

17. VasMT

Мій варіант розвитку Вас не влаштує... Мене він теж не дуже влаштовує, але іншого я не бачу і ніхто не озвучив...

18. Gron

Gron тафгай

Я небачу, щоб СЬОГОДНІ, сітуація в країні нагадувала Польську, чи навіть нашу початку 90-х.
    Яка ідея, навкруги чого можливо ВСІМ сплотитися?
    Це ценічно звучить, але зовнішнього ворога немає(для мене може є, але пів країни думає інакше)
    Легше всього мати зовнішню загрозу(як на мене), внутрішні та економічні проблеми нмд об"єднати незможуть.

19. Romko

Педро,я згідний з VasMT в тому,що
    Особисто я не уявляю,що люди можуть вийти на майдани.
    Н е р е а л ь н о.

20. Pedro

Ромку, не треба майданів. Я в 1990 майже вступив в Республіканську партію. Можливо, якби я там був, то не дозволив би Хмарі (теж стоматологу) її зруйнувати. Виїхав...
    Партії завжди творилися "знизу". В усьому світі. Ось і творіть. Україна - не Росія! Поки що свободи ніхто не вкрав...

а де твій аватар? :)