Прошу пана, я не збираюся з вами дискутувати, хіба як поділитеся гонораром Продовжуйте, а ми подивимося PS Змініть свій тон, бо ви на форумі досі тільки через мій гуманізм і природню цікавість, а до хамів в мене інтересу нема жодного
Не гонорари мене цікавлять. Можливо авторів постів #1 і #2 і цікавлять гонорари ...тут все можливо. Якщо б мене цікавили гонорари я би тут більше не появлявся. Пощо даром старатися. Але мене цікавить що робити з тими міліонерами секретарками і шоферами в парламенті. через те я і підхопив цю тему, бо поки що не бачу іншого шляху щось змінити в своїй державі. Але бачу що народ так зневірися у всьому, що навіть та трохи краща його частина, що часом сидить за компютером сприймає нормальні речі як підступ, провокацію і ще дідько знає що. Це є серйозна проблема. РС. Я ніколи нікому не хамив і не буду. Але свою позицію відстоюю жорстко. Ви б ліпше мені про міліонерів відповіли....
Хлопці, не майтеся безглуздою справою, краще ведіть в Західних областях агітацію за Юлю! Бо самі розумієте, ЯКОЮ може бути альтернатива! А потім пишіть програми та статути своєї партії.
а яка різниця між Юлею і альтернативою? На цих виборах взагалі нема за кого голосувати. Мене навіть ніхто задурити не зміг як в минулі роки Всі кандидати - лайно
Чотири рази пробував щось вписати про виховання... Стер... Не зрозуміє... Адмін дасть картку... Перепрошую...
1 Якщо адмін втручається в дискусію теми по суті то він уже не адмін. а простий учасник дискусії. Я в свій час теж був і адміном і модератором і дуже добре знаю як треба керувати щоб форум не покинули люди . Якщо адмін втручається по суті правил то тоді він адмін (( начальник)) з усіма шапкозніманнями і іншими прибамбасами. 2. Не забувайте що ви в віртуальному просторі і тут є свої неписані правила, які частково перейшли з англомовних сайтів. Якщо я переходжу на ти з людиною - то значить що я погоджуюсь з людиною на дискусію, якщо на ви то просто відповідаю. але дискусії не хочу. В неті важлива суть а не форма. За звичай до форми чіпляються ті хто не має аргументів по суті
MARTINI, не слід забувати тих, хто надихав і вів людей до перемоги Майдану-2004. Те, що Янек ляже під Росію - ніхто не сумнівається. І взагалі цого непридатність на цій посаді розуміють вже й на Сході України. А Юля ніколи не поділиться з медвепукіними тим, що їм не належить по замовчуванню. І владу, і сфери впливу їм НЕ віддасть. Ви хочете, щоби ми залишилися Україною ? Гратися у симпатії до непрохідних навіть на першому турі - небезпечно! Згадайте маніпуляції та шахрайства-2004. Щоби тільки 1 тур не виявився останнім... Вперед і ... ну не хочете з піснею - можна без пісні.
на ЛФ за багато років склалося ось таке неписане правило - люди, які незнайомі в реалі, звертаються одне до одного на "ви". І Вам на це звернули увагу не через звертання до адміна, а через те, що тиканням своїм не вписуєтеся у тутешній пейзаж.
Борисе, я уже переконався в тому: що одні, що другі - то одинакова банда, просто під різними лозунгами. Вони не хочуть добра ні Росії, ні Україні, ні Уругваю, влада потрібна їм заради самої влади і за всім що звідси випливає: особисте збагачення і розбудова власник "кланів" для подальшого утримання влади. І якщо хтось з них каже, що наприклад ту ж ГТС не можна продати Росії, то це значить лише те, що їхні рила особливо наближені до корита під назвою ГТС і про жодний національний інтерес там не ходить, я в тому переконаний. Я взагалі зараз не бачу жодного політика, для якого словосполучення "національні інтереси" хоча би щось важило. Навіть ті, кого називають "ультраправими". Ми з вами уже привели до влади "чесних" і "патріотів". І що? Один одного перетлумили, на валютних махінаціях розжилися, народ пограбували, прикриваючись кризою загнали економіку в дупу, країна до Європи не наблизилася ні на йоту, розкол всередині країни тільки поглиблюється. І просвіту не видно наразі бо при владі знаходяться і до влади рвуться глибоко аморальні люди. Так, це сумно, але краще це усвідомити, ніж дати їм маніпулювати собою.
Чи можу я бути знайомим в реалі з учасником з москви, парижа чи навіть з Стрия трудно представити, але Ми Львіяни завжди якісь особливі....... най так буде. --------------------------------------------------------------- Ми забули в якій ми темі і ця тема мене цікавить. Так що прошу більше не по темі не вести дискусій. Якщо людей, яких ця тема цікавить не буде...то вона сама по собі вмре...і нехай так буде.