Створення реальної партії "знизу".

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 11 лис 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Прошу пана, я не збираюся з вами дискутувати, хіба як поділитеся гонораром :) Продовжуйте, а ми подивимося :)

PS Змініть свій тон, бо ви на форумі досі тільки через мій гуманізм і природню цікавість, а до хамів в мене інтересу нема жодного :)

• Подобається Подобається x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

Не лаври нас цікавлять, а те доки українці терпіти будуть ТОТИХ.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    Святе місце пустим лишати негоже,нє?
    Корито ж..

То не Ваш плакат?

• Подобається Подобається x 4
  4. kym

kym Well-Known Member

Не гонорари мене цікавлять. Можливо авторів постів #1 і #2 і цікавлять гонорари ...тут все можливо. Якщо б мене цікавили гонорари я би тут більше не появлявся. Пощо даром старатися. Але мене цікавить що робити з тими міліонерами секретарками і шоферами в парламенті. через те я і підхопив цю тему, бо поки що не бачу іншого шляху щось змінити в своїй державі. Але бачу що народ так зневірися у всьому, що навіть та трохи краща його частина, що часом сидить за компютером сприймає нормальні речі як підступ, провокацію і ще дідько знає що. Це є серйозна проблема.
    РС.
    Я ніколи нікому не хамив і не буду. Але свою позицію відстоюю жорстко.

Ви б ліпше мені про міліонерів відповіли....

Останнє редагування модератором: 12 лис 2009
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хлопці, не майтеся безглуздою справою, краще ведіть в Західних областях агітацію за Юлю!
    Бо самі розумієте, ЯКОЮ може бути альтернатива!

А потім пишіть програми та статути своєї партії.

6. Romko

І не забудьте розказати,як вона колеса двигала...

Отак,колесо до колеса і доробилась...

7. MARTINI

а яка різниця між Юлею і альтернативою? :) На цих виборах взагалі нема за кого голосувати. Мене навіть ніхто задурити не зміг як в минулі роки :) Всі кандидати - лайно

• Подобається Подобається x 5
  8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А хто Вас задурив в минулі роки? :)
    п.с. якщо не секрет :blush:

9. kym

kym Well-Known Member

Значить ти за ПРОТИВСІХа :))

10. pukhnastyk

Альо, kym, негарно до адміна тикати, нє? :)

11. Romko

Тикати до всіх то взагалі негарно.Але це підтвердження того,що

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чотири рази пробував щось вписати про виховання... Стер... Не зрозуміє... Адмін дасть картку... Перепрошую...

• Подобається Подобається x 1
  13. pukhnastyk

Ви праві на всі 100% :)

14. kym

kym Well-Known Member

1 Якщо адмін втручається в дискусію теми по суті то він уже не адмін. а простий учасник дискусії. Я в свій час теж був і адміном і модератором і дуже добре знаю як треба керувати щоб форум не покинули люди . Якщо адмін втручається по суті правил то тоді він адмін (( начальник)) з усіма шапкозніманнями і іншими прибамбасами.
    2. Не забувайте що ви в віртуальному просторі і тут є свої неписані правила, які частково перейшли з англомовних сайтів. Якщо я переходжу на ти з людиною - то значить що я погоджуюсь з людиною на дискусію, якщо на ви то просто відповідаю. але дискусії не хочу. В неті важлива суть а не форма. За звичай до форми чіпляються ті хто не має аргументів по суті

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

MARTINI,
    не слід забувати тих, хто надихав і вів людей до перемоги Майдану-2004.

Те, що Янек ляже під Росію - ніхто не сумнівається.
    І взагалі цого непридатність на цій посаді розуміють вже й на Сході України.
    А Юля ніколи не поділиться з медвепукіними тим, що їм не належить по замовчуванню. І владу, і сфери впливу їм НЕ віддасть.
    Ви хочете, щоби ми залишилися Україною ?
    Гратися у симпатії до непрохідних навіть на першому турі - небезпечно! Згадайте маніпуляції та шахрайства-2004. Щоби тільки 1 тур не виявився останнім...
    Вперед і ... ну не хочете з піснею - можна без пісні.

16. MARTINI

на ЛФ за багато років склалося ось таке неписане правило - люди, які незнайомі в реалі, звертаються одне до одного на "ви". І Вам на це звернули увагу не через звертання до адміна, а через те, що тиканням своїм не вписуєтеся у тутешній пейзаж.

• Подобається Подобається x 4
  17. Arthur

Arthur Well-Known Member

З траурним маршем!!

18. MARTINI

Борисе, я уже переконався в тому: що одні, що другі - то одинакова банда, просто під різними лозунгами. Вони не хочуть добра ні Росії, ні Україні, ні Уругваю, влада потрібна їм заради самої влади і за всім що звідси випливає: особисте збагачення і розбудова власник "кланів" для подальшого утримання влади. І якщо хтось з них каже, що наприклад ту ж ГТС не можна продати Росії, то це значить лише те, що їхні рила особливо наближені до корита під назвою ГТС і про жодний національний інтерес там не ходить, я в тому переконаний. Я взагалі зараз не бачу жодного політика, для якого словосполучення "національні інтереси" хоча би щось важило. Навіть ті, кого називають "ультраправими". Ми з вами уже привели до влади "чесних" і "патріотів". І що? Один одного перетлумили, на валютних махінаціях розжилися, народ пограбували, прикриваючись кризою загнали економіку в дупу, країна до Європи не наблизилася ні на йоту, розкол всередині країни тільки поглиблюється. І просвіту не видно наразі бо при владі знаходяться і до влади рвуться глибоко аморальні люди. Так, це сумно, але краще це усвідомити, ніж дати їм маніпулювати собою.

• Подобається Подобається x 5
  19. kym

kym Well-Known Member

Чи можу я бути знайомим в реалі з учасником з москви, парижа чи навіть з Стрия трудно представити, але Ми Львіяни завжди якісь особливі....... най так буде.
    ---------------------------------------------------------------
    Ми забули в якій ми темі і ця тема мене цікавить. Так що прошу більше не по темі не вести дискусій. Якщо людей, яких ця тема цікавить не буде...то вона сама по собі вмре...і нехай так буде.

20. Romko

Угу..радий.що не я один так думаю...
    я вже не раз казав
    і тут...і тут..

а де твій аватар? :)