Створення бізнесу з нуля

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by Olexandr Sakalosh, Jul 31, 2014.

1. Шукаю інвесторів та однодумців для втілення бізнес ідей! Ідей декілька в різних галузях. Кому цікаво пишіть поспілкуємось, а може і зустрінемось.)

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

напрямок?

3. avatarwin

Прайс-лист «Фискальный»

Сколько и за что вымогают коррумпированные налоговики

Повод, за который вымогается взятка

Размер взятки*

Перенесение плановой проверки

5–60 тыс. грн.

Ускоренное завершение проверки

5–80 тыс. грн.

Получение возмещения НДС

5–100 тыс. грн. или 25–30% от суммы НДС

«Закрыть глаза» на бестоварные операции

12–30% суммы операций

Ускорение получения справок, свидетельства плательщика НДС

2–8 тыс. грн.

Помощь в получении лицензии на торговлю алкоголем

50–160 тыс. грн.

Уменьшение суммы штрафов за выявленные нарушения

10–20% суммы (не)начисленных штрафов

Изъятие из акта данных о нарушениях и штрафах

30% суммы начисленных штрафов

Закрытие периода «2 года»

от 80 тыс. грн. (в зависимости от оборота)

Ускоренное закрытие СПД

4–16 тыс. грн.

Уменьшение в акте налоговой (по результатам проверки) суммы необходимых к уплате в бюджет налогов (на прибыль и НДС)

30% долга предприятия перед госбюджетом

Неналожение ареста на имущество (склад, ТЦ, производственные площади)

от 75 тыс. грн.

*Ориентировочно, суммы могут меняться в зависимости от региона Украины, масштаба бизнеса и аппетитов налоговиков.
    БАЖАЮ УСПІХІВ У БІЗНЕСІ!

4. Інтернет магазин, надання послуг, виробництво, заготовлення та виробництво буд матеріалів, переробка. Це всі різні ідеї.

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

веду готовий инет магазин. Який у вас напрямок?

6. Vadym

Vadym Member

взагалі, яка прибутковість локального інтернет-магазину?

7. Я хочу відкрити інтернет магазин продаж FMCG. От шукаю людей які б допомогли. Але є і кращі ідеї.

• Подобається Подобається x 1
  8. Emachi

Emachi Member

Агроном син землі

Доброго дня! Я хотів би поділитись з вами своїми спостереженнями у бізнесі . Прийшлось мені побувати за кордоном і спостерігати як у них йдуть справи в бізнесі, а саме найбільш мене зацікавила аграрна сфера діяльності. У Європейських країнах перевага стоїть за малими господарствами не більшими як в 200 - 500 гектар де сам бізнесмен і працює та для допомоги наймае декілька людей, при тому всьому має допомогу від держави, в разі стихійних випадків відповідальність несе страхова компанія. порівнявши ситуацію в Україні важко знайти господарство в 200 гектар щоб мало такий статус як в європі, в нас переважно аграрні холдинги по 300000 га і більше запускають одушующий механізм для малого підприємства, на рахунок страхування посівів і в нас зявилась маленька надія, хоча компанії які страхують власні насінєві матеріали висувають бізнесмену дуже жорсткі умови, з якими не завжди в наш час можна погодитись. Маючи невеликий земельний банк я вже де-кілька років займаюсь в аграрні сфері основному приділяю увагу зерновим культурам, менші затрати на хімічні препарати, стараюсь купувати в різних оголошеннях на сайті http://agro-ukraine.com/ru/trade/r-14/p-1/ так як це трошки дешевше виходить, проблем з доставою чи якістю не було. Хоча в Україні найбільш родючі землі але урожай значно менший як за кордоном. Думаю для свого невеликого господарства завести розумного агронома з яким можна мати високі врожаї! якщо когось зацікавило пишіть.

• Подобається Подобається x 2
  9. Vadym

Vadym Member

а хтось пробував відкрити магазин по системі дропшіпінгу?

10. avatarwin

а що народ думає. на рахунок відкриття приватної тюрьми по шведському варіанту , для обезпечених людей, або приватного кладовища.?

11. Vadym

Vadym Member

тоді вже краще приватну податкову інспекцію

12. avatarwin

ні податкову ні таможню ні тому подібне не можливо, це монополія держави. Вам запропоновано то що можна реально

13. Vadym

Vadym Member

в нашій державі може бути все що завгодно

14. sproks

sproks Active Member

Колись віз товар на своєму мікробусі. Прийшлося прожити на терміналі 2 доби. За цей час вияснив - Територія, на якій знаходиться термінал - приватного підприємця. Получається так, що держава дала ту територію ПП, він зробив там будівлі, стоянки, .... термінал загалом. Потім здав ті будівлі в аренду доблесній таможні, а за стоянки та послуги - сам заробляє ГРОООООООООШІІІІІІІІІІ !
    Такі діла.
    Сам платив за все, тому все бачив з середини.

15. skole

skole Well-Known Member

Якщо таможня заствила вас залишити авто на стоянці, то платити за стоянку Ви не зобовязані.

• Подобається Подобається x 1
  16. Ordo

Ordo Member

залежить від товарів та розумно вкладених у рекламу грошей. ну і в принципі від Ваших фізичних можливостей забезпечити товар. Хоча, як на мене, бізнес прибутковий. Ми й самі часто замовляємо через інтернет - то техніку, то одяг, взуття, косметику. Зручно.

17. VladVlad

VladVlad Member

готовы помочь с юридической поддержкой! Наша юридическая компания поможет с оформлением договоров, разрешением судебных споров, помощь в сфере недвижимости!

18. Ceati

Ceati миється в бані

VladVlad, к чему это здесь?

19. Marikruua

Marikruua миється в бані

Конечно как вспомню как свой бизнес открывали . Ничего не знали , что , как , куда , зачем. Была только идея. Потом нам знакомые сказали , что озы любого успешного бизнеса - это составить бизнес план. Заказали его мы тут http://diplom-magistra.com Там нам сделали все. Потом мы уже как по словарику все сделали. И бизнес процветает. Но совет новичкам! Если есть идея действуйте! Волков бояться в лес не ходить.

20. MGD

MGD Member

Доброго дня,шановний! Маю аналогіні проблеми.Володію бізнес- ідеями на рівні ноу-хау,але дилемою є вибір, між розгортанням
    власного бізнесу,з усіма витікаючими з того наслідками,і продажем ідей! Схильний думати,що оберу останнє! Щодо самої суті,
    одного з ноу-хау: То є інновація з виробництва матеріалів для оздоблення інтер*єрів різних типів приміщень(з момешканнями
    включно). Новизна полягає як в самих техніках і технологіях,так і в тому,що в виробництві використовую(значною мірою)відходи
    промисловості і побуту! Це зумовлює дуже низьку собівартість кінцевого продукту! Шкода,що на сайті дуже обмежений розмір
    графічних файлів,тому, наразі,не можу завантажити портфоліо своїх робіт,що зроблю згодом(коли зменшу розмір графіки).
    Добродію,Вас цікавить ця тема? Якщо "так"-я готовий до співпраці! З повагою,Михайло Гаврилюк.

а де твій аватар? :)