Страхування цивільно-правової відповідальності водіїв..

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Grek, 21 лип 2007.

1. Gamal

Gamal Well-Known Member

Відповідь: Страхування цивільно-правової відповідальності водіїв..

Пасибі за розяснення...
    а на рахунок бюджету а мав на увазі скільки коштує відмазатися..=)

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А до чого тут відмазатись????? Штраф не такий вже й великий, гривень 9 за відсутність полісу, ціна на львів 200-300 грн, взалежності від кількох факторів, штрафами на дорозі за рік всерівно заплатите менше, не купуйте. Задумаєтесь над тим що скупий платить двічі тільки тоді коли заїдете в чиєсь авто на 2-3 тисячі у.о. не купуйте, це дурно викинуті гроші. Краще помаленьку складайте купюри в панчоху. Вони при ДТП згодяться.

3. Gamal

Gamal Well-Known Member

Та ні я звісно хочу застрахувати, просто тільки вчора купив, тому і цікавулюся якшо мене по дорозі ДАЇ зустріне, шо по чом.. =)
    Пасибі за розяснення.... ;)

4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Нічого не буде. на місці грошей не давати, нехай складають протокол. В нас штрафи поки-що досить смішні, за умови що Ви тверезі.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую за нагадування! В мене в неділю закінчується термін страхування. Зараз поїду платити.

Тиждень тому біла хохма: зупиняють на вул. Володимирській менти (їм здалося, що я повернув направо під стрілку не з того ряду, хоча повернув я правильно, тільки пропустив, мигнувши фарами зустрічну машину, яка не встигла закінчити поворот наліво).
    І тут почали придивлятися до талонів на склі: страхувальний в мене "рідний", а техогляду - копія рідного (зі старою голограмою). Показав їм "рідний", пояснив, що колись вкрали, тому їжджу з копією.
    "Які проблеми - ви зупинили, я пред"явив!"
    Вони були дуже здивовані, але причепитися нібито ні до чого не можна.
    Побажав їм вдалого чергування та й поїхав далі.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Вони (менти) в вас в Києві що більше ні на що не дивляться, крім техогляду? Ми коли були в Києві, то попали на 100 у.е. за ту фігню, правда самі винуваті (той талончик в нас був трохи "підробний"), але я по Львову два роки з ним їздила і навіть не згадувала про нього, а в Києві відразу побачили, в райвідділ повезли..... Значить ми не перші!

7. DarynnnKa

DarynnnKa миється в бані

Шукаю якісну компанію по транспортуванню посилок, боюсь потрапити на якихось аферистів.ю Хто з Вас може порадити, щось хороше? Є якась така компаніяНегабаритные перевозки 067 744-59-06, що скажите? Чи хтось зтикався з цією?

8. Jordana

Jordana миється в бані

Нас минулого року наздогнав пенсіонер на Жигулях. І то щастя ,що в нього виявився поліс. Страхова компанія виплатила усе вже через 8 днів після подачі заяви (за виключенням 1000 грн франшизи, яку пенсіонер платив сам). Так що страхування - справа корисна. Навіть не уявляю, скільк б часу ми чекали на виплату з пенсії винуватця.

а де твій аватар? :)