Страхування авто - повне КАСКО, за і проти

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Natalia H, 15 жов 2009.

1. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

2. Vexler

Vexler Well-Known Member

mota_boy для мене компанії нормальні, це ті, що по більшості рейтингах (рівня виплат, росту і т.п.) входять до топ-25 чи топ-20. Ті, що я написав входять в двадцятку кращих...тоді я вже мовчу про ті СК, що стоять нижче 20 місця...по Вашій логіці то мають бути взагалі суцільні жуліки і шарлатани))) не спорю, що так і є, але всім підряд не виплачувати вони теж не можуть...щось там платять..
    Як компанія Оранта може бути надійною, якщо 2009 рік Оранта завершила зі збитком... Провідна, до речі, також. Одним із показником стабільності, надійності, чи навіть росту, має бути ж прибуток, а не суцільні збитки і борги....
    ІМХО: скоро Оранта збанкрутує, як недавно Вексель....також підозрюю закриття Інвестсервіс, ІнтерТрансПоліс і можливо Країна...Ну й старому Дністру вже пора здатись...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вірна ознака - хто у них застрахується, потрапляє у розиграш авто. (така реклама)

4. Vexler

Vexler Well-Known Member

і Ви в це вірите?)))

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

• Подобається Подобається x 1
  6. mota_boy

а визначальним ТОП20 чи 25 буде місце яке займає компанія в якій працюєте? Якщо буде 45-те то нормальними стануть відразу 45 компаній????

По тих компанія що Ви вказали

1.Граве, новомодна назва ІНПРО - маленька мишка серед акул страхвого ринку, не розглядаємо, треба мікроскоп щоб щось побачити, один серйозний збиток (ні ні не угон деу ланоса, а щось набагато більше) і в ліквідності компанії можна сильно засумніватись.
    2. Брокбізнес, дочка брокбізнесбанку, ну так збори не малі, десь 250 млн. (якщо не помиляюся) цікаво звідки? , тепер дивимось в корінь. Купуємо білет на електричку і що ж ми бачимо внизу? Ми застраховані від НВ на транспорті в чудесній компанії "Брокбізнес" називається. Тепер рахуємо скільки ж це нам коштувало і виходить майже 2% від вартості квитка. Так ось де собака порилась, звідки компанія бере кошти. Вид страхування чудовий. Колись пролобійований Васадзе для Гарант Авто, теперішня Дженералі Гарант. Васадзе компанію давно продав, а вид страхування обов'язковим залишився. Колись внизу білета красувалась компанія Інтертрансполіс, але коли її відірвали від кормушки то вона стала кандидатом на банкрутство. Недиверсифіковані канали продаж це досить небезпечно. Залежність від одного великого клієнта - небезпека для стабільності компанії.
    3. ПРО100 чесно кажучи навіть сказати немаю що. По двох попередніх писав з голови те що знаю. Про цю треба шукати в інеті та аналізувати.

Це не завжди аргумент

Саме так дуже часто і трапляється

Погоджуюсь. Саме на прикладі слабкої компанії я рахував Миху ймовірність залишитись нізчим у випадку ДТП. Навіть при слабкій компанії ймовірність попасти була меншою ніж ймовірність попасти взагалі без страхівки. Мих не повірив. Класична математика то не його профіль.

Розумні речі пишете, юначе. Але досвід то штука яка з роками приходить а не відразу після отримання диплома. З Вас колись буде толк.:)
    Збитки можуть бути за рахунок бездумного прийняття на себе ризиків, демпінгу великих комісійних, а може бути за рахунок розвитку мережі, реклами великого штату і т.д. тобто витрат які можна досить оперативно зменшити.
    Так одержання чистого збитку за результатом року це негатив (будь-який бізнес спрямований на одержання прибутку), але не трагедія. Якщо акціонери планували цей збиток вони його покриють.

Чесно кажучи вірю мало, хоча стверджувати щось не можливо.

Їм давно пора на заслужений відпочинок, вони страхуванням ніколи не займались, в них хіба назва "страхова"

Участь в розіграші чи виграш в ньому це звичайно не аргумент для вибору СК, але співробітник мого однокласника виграв в Провідній авто, вони колись проводили розіграш по цивілці, або Ланос, або Сенс точно не скажу. Але факт такий був.

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

БРОКБІЗНЕС взагаліто в топ-15 входить. Просто я брав до 20,25 місця серед 350 ( чи скільки там зараз є СК в Україні), бо так загальноприйнято. Тобто маю на увазі, що ці місця нормальні, а не аутсайдерські.
    Як на мене, при виборі СК треба дивитись на рейтинг+знайомства+відгуки клієнтів-знайомих.

8. KNadya

KNadya New Member

А що скажете на рахунок Універсальної? У мене там авто застраховане?

9. Vexler

Vexler Well-Known Member

KNadya, Від колишніх працівників особисто чув, що там не альо останім часом. Наразі би не рекомендував. За останній рік компанія трохи здала свої позиції. Кажу обєктивно, як воно є.

10. mota_boy

Я Вам пояснив за рахунок чого.

Універсальна нормально не може розрахуватисся по перестрахованих в ній ризиках, що вже тоді говорити про виплати фізичним особам, коли вона відмовляється іншим СК платити. Це при тому що інші перестраховики що мали на собі цей ризик розрахувались.
    Робіть висновки самі.

http://forinsurer.com/news/10/04/16/21868?hl=%F3%ED%E8%E2%E5%F0%F1%E0%EB%FC%ED%E0%FF

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, я вірю, що тій компанії приходить каюк, раз таку рекламу дають, а ви?

12. Picasso

ну то кожен зі своєї дзвіниці свій профіль малює. Ви, як представник страхової, малюєте, що 2+2=4 і то більше ніж 3. А Мих, як користувач, малює що 2+2=4, але в кожній страховій первіряють мене чи я знаю що 2+2=4 і стараються впарити що вилатять меньше а то і зовсім не виплатять (бо є такий во хитрий закон, бо невчасно, бо ....) і тому ставить питання- а кому потрібні ті "качелі". Нє? ;)
    Результат математики теж інколи буває різним, особливо якщо є поле де можна похитрувати

То очепятка чи Ви питаєте когось де Ваше авто застраховане?

ПізДно. :) Якщо авто там вже застраховане, то нехай вже ду-у-уже акуратненько їздить. А по закінченню звернеться до mota_boy за порадою, і візьме там де на той час буде актуально. Нє? Або подивиться чи можливо перервати договір без наслідків і перестрахується :)

13. mota_boy

Ну чому різний, математика одна з найточніших наук. Знайдіть мої розрахунки в гілці про цивілку (якщо не помиляюсь то рахував там) Це чисто математичний розрахунок ймовірності. Хочете, заперечте по суті, а розказувати що 2+2 може 3 може 5 то додупи, 2+2 завжди 4.

14. Picasso

во, во. Питання по суті чого? У Вас спосіб сухої математики, а у Миха спосіб адаптації того в життя. Звідти і коефіцієнти імовірності різні будуть.

Скільки буде (2+2) помножити на нуль? Нуль
    Скільки буде 5 х 0 ? Нуль
    (2+2) х 0 = 5 х 0
    Нуль і нуль скорочуєм. Цо виходе? ;)
    Це якщо читати (і вихоплювати) навіть не ціле речення а частинку з нього ;)

15. KNadya

KNadya New Member

Сорі, я автоматично знак запитання поставила.

16. mota_boy

По суті питання.

Ймовірність це цифра, вона, в незалежності від Вашого, Михового чи бажання інших людей які прогулювали пари з матану та похідних предметів, не зміниться.
    Ви взагалі читали мій розрахунок чи ні?

Я так бачу що прогули у Вас були систематичні і почалися ще задовго до закінчення середньої школи. Інакше б такий брєд Ви не писали. :haha:

Будь яке раціональне число можна представити у вигляді дробу

a
    -----
    1

отже виходить

(2+2) х 0 5х0
    ----------- = ------ чомусь при збереженні посту зїжджає нехай буде так ((2+2)*0)/1=(5*0)/1
    1 1

Скорочення це ділення ЧИСЕЛЬНИКА І ЗНАМЕННИКА, а не тільки чисельника як зробили Ви, на однакове число, в даному випадку треба ділити на нуль. Сподіваюсь про те що на нуль ділити неможна Ви в курсі чи шукати лінк?

Отже Ваша тотожність невірна.
    І 2+2 ЗАВЖДИ 4, хоча у військовий час у осіб які не відвідували пари з матану значення 2+2 може досягати навіть 10 о_О

17. Princess

Princess Well-Known Member

буває страхування лише по окремих ризиках? наприклад найгірші варіанти: угон і тотал? тариф по ідеї має бути нижчим, ніж повне каско?

18. Полковник

Полковник миється в бані

Фигню какую-то народ пописывает.
    Въехали мне в задницу весной прошлого года.
    Агент подсчитал, что ремонт будет стоить 12 000 рублей (400у.е.).
    А обошелся в 90 000 рубликов (3 000 у.е.).
    А страховка у меня была 30 000 рублей (1 000 у.е).
    Всё сделали за неделю.
    Машину забрал - ни копейки не заплатил.
    Всегда КАСКО страхую.

19. mota_boy

По окремих ризиках може бути, але особливої економії не дасть, співвідношення ризиків кожна компанія розраховує для себе окремо, але ДТП+угон дасть десь 80-90 % від ціни повного каско.

Угон+тотал - таких пропозиції ще років 5 назад не було, але криза внесла корективи на ринку і почали придумувати як зменшити вартість продукту, це один з варіантів. Не всі компанії таке пропонують, але знайти можна, економія буде більшою ніж при коректуванні ціни набором ризиків.
    Хоча я б спробував пошукати варіанти з великою франшизою по пошкодженню (10-15 тис., хоча тут залежить від вартості авто) та нульовою по угон/тотал, інколи такі варіанти також не дорогі і по ціні можуть бути як тільки угон+тотал, а захист, ІМХО, більший.
    А ще як варіант зробіть нормальне каско, а платіж попросіть компанію розбити на кілька етапів і не так відчутно для кишені буде, це самий оптимальний варіант.

Звичайно, що фігню, але не до всіх доходить.

P.S. Маю професійний інтерес до Вашої історії. Можете сказати назву компанії, тариф, марка та вік авто, вартість на яку вона застрахована, умови страхування (франшиза загальна, на угон/тотал), умови зберігання (стоянка/гараж/будь-де), компенсацію отримували по свому каско чи по ОСАГО винуватця? Можна сюди або в приват.

20. Полковник

Полковник миється в бані

А чё в приват?
    Какие тут секреты?
    Застрахован и всегда страховался в "Ресо-Гарантии" http://www.reso.ru/
    Выплачивала моя компания.
    Тот, который въехал, тоже в Ресо был.
    Как там они с нами разбирались - мне не интересно.
    А машина обычно у подъкзда стоит.
    Мне лень в гараж ставить.

а де твій аватар? :)