не сумніваюсь, що крутих перців ніхто і ніколи ні-ні я це пишу не для того, щоб знайти винних (сама винна зрештою ), а для того, щоб може як хтось це прочитає, то чіткіше уявлятиме роботу страхових компаній, "соломку підстелить". та й нормальні пропозиції і поради тут пишуть, причому дуже коректно
яка?? всі довідки по КАСКО має збирати сама страхова. Навіть для отримання копії постанови суду надсилає сама в суд запит.САМА, а не страхувальник. То в чому різниця, бо Ваші дописи про літаки і пожежі просто смішать....
не є крутим перцем, але добре орієнтуюсь в нашому законодавстві.. і навіть якщо чогось не знаю, то знаю де то найти або хто може підказати. Повірте, їм значно легше вам виплатити пару тисяч гривень ніж мати перевірку своєї діяльності і доводити "шо не верблюд".. та й ліцензія занадто дорого обходиться
По закону про страхування не повинна а має право... Тому в договорах цей обов'язок може бути покладений як на страховика так і на страхувальника. Як правило це обов'язок клієнта, поясню чому - в разі відмови у виплаті клієнт завжди звинуватить СК в підтасуванні документів, а так сам приніс, сам читав... почнемо з закону про страхування У разі необхідності страховик або Моторне (транспортне) страхове бюро можуть робити запити про відомості, пов'язані із страховим випадком, до правоохоронних органів, банків, медичних закладів та інших підприємств, установ і організацій, що володіють інформацією про обставини страхового випадку, а також можуть самостійно з'ясовувати причини та обставини страхового випадку. Підприємства, установи та організації зобов'язані надсилати відповіді страховикам та Моторному (транспортному) страховому бюро на запити про відомості, пов'язані із страховим випадком, у тому числі й дані, що є комерційною таємницею. При цьому страховик та Моторне (транспортне) страхове бюро несуть відповідальність за їх розголошення в будь-якій формі, за винятком випадків, передбачених законодавством України. А чи робили Ви коли небуть запит в суд, ДАІ і тд. а ще гірше в установу яка рідко стикається із запитами від СК? А чи чекали Ви від них відповіді поштою, а чи отримали Ви від них відповідь у встановлений законом термін? А чи не просили Вас переслати їм конверт з маркою, бо в них закінчились? :biggrin: Саме так як Ви кажете поступить СК коли клієнт у Львові а ДТП трапилось в іншій області. Але коли є можливість клієнту поїхати самому в установу та взяти документи то це зменшує розгляд справи на 1-1,5 місяці. Я так розумію що Ви надзвичайно компетентні в цій сфері і являєтесь головою правління як мінімум двох поважних СК, а можливо навіть і трьох :cool: Куди ж мені скромному рядовому працівнику СК з Вами тягатись, ще звільните і чим тоді сім'ю кормити? :biggrin::biggrin::biggrin:
а термін не нагадаєте який у них на відповідь? Щоб всі були в курсі )) Є зміст на відповідь чекати коли можна отримати за 1 день документ? Ніхто ж не заставляє (і як Ви вже писали ніхто письмово Вас не заставить це робити, за вийнятком випадків коли збір документів покладено на клієнта згідно договору), коли клієнт відмовиться їхати в ДАІ надішлють запит листом. Але тоді на всі питання клієнта коли буде відповідь я кажу "коли пришлють тоді і буде".
сьогодні забрала машинку з сервісу вони поремонтували за ту суму, яку виплатила страхова, а пдв будуть самі в них забирати, це вже не мої проблеми я навіть не чекала такої чіткості в роботі сто, вже геть втратила віру в людей...
Чесно кажучи мало вірю, не уявляю як то документально можна провести, збиток понесли Ви а не станція. Хіба би булись якісь дружні стосунки між керівниками, але як то документально зробити не уявляю, ті документи маєте надавати Ви а не СТО.
От тому сума по експертизі досить часто є трохи менша за ту що просять на офіційних СТО, всюди як на базарі, можна торгуватись ))))
Що не торгувались коли купували???? Ну як так можна)))) треба торгуватись, досить часто можна (не багато і не завжди але можна) щось виторгувати ))))
не знаю, були тупо пункти які можна страхувати і скільки вони "коштують" у множниках... кінцевий результат ще трохи поділили як для свого агента. все... де торг?
Хто що може сказати про СК Провідна? там багато зараз акцій, впринципі медичним страхуванням там задоволені, а от щодо КАСКО?...
Ціни не високі, але (наскільки мені відомо) з першого року експлуатації рахують амортзнос на запчастини що підлягають заміні в результаті страхового випадку. Хоча можливо мають і інші пакети без зносу. http://www.providna.com.ua/page_72.htm найбільші виплати компанії, як на мене, "нє впєчєтляєт"
по умовах договору амортзносу немає, мене цікавитиь чи хтось стикався з проблемою виплати коштів, ціни там зараз невисокі за рахунок акцій і страхують вони зараз на 13 місяців
Пише що знос не враховується, чи просто не згадується? А на рахунок виплат я ж дав Вам лінк з НАЙБІЛЬШИМИ виплатами компанії