Верховна рада внесла деякі зміни у спосіб врегулювання збитків по ОСЦПВ http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=37691
Дуже дивна рекомендація - за допомогою у спорі зі страховою компанією ви пропонуєте звертатися до ЛСОУ, яка обслуговує інтереси страхових компаній. Ви часом не є співробітноком ЛСОУ чи страхової компанії?
яким чином? в кайдали його кинути, чи споїти його до чортиків? ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- Угу... і це вказано у договорі? Хороша позиція у СК: заплати мені гроші, а потім доведи, що ми повинні відшкодовувавти вам. ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Ясно, що нікуди не дінешся. Страхівка - річ обовязкова. От якби страховичків пустити у вільне плавання і заставити працювати так, щоб ваші послуги були потрібні, то може б толк який був.
Я б теж довіряла компаніям із західним капіталом. Мене теж зараз цікавить страховка, щоправда не автоцивілка. От думаю про СК УНІКУ
Ні, не є. Та і що дивного, що спірне питання вирішуватиметься на рівні об'єднання, з якого виключають непорядних страховиків і маю інші важелі впливу? Як на мене, інколи це ефективніше ніж подавати до суду, в якому юристи страховиків знають кожного пса.
Доброго дня. Скажіть будьласка хто зна, чи є у Львові страхові агенти, які торгують автоцивілкою "з колес", якщо такі є, буду дуже вдячний якщо хто відповість на декілька питань. Дякую за поміч.
Це твердження базується на особистому досвіді, чи це "десь хтось шось чув". Чи не могли би ви надати контакти одного - двух з них. Чи може самі займаєтесь цією справою?
Всім привіт) Хочу купити ДГО за необхідністю, хотілось би зважити все за и проти (я про автострахові компанії) якщо можете підскажить де вигідніше купити ДГО)