Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. а яка машина? бо наскіки мені відомо то там не можна шоб 10 річну машину загнати на сервіс від мерса..... Але як то кажуть краще шось ніж нічого. В майбутньому буде краще
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. 1. Тут ключова фраза "при грамотному підході до"?))) 2. Йшлося про загальний рівень виплат. Якщо знаєте де можна переглянути рівень виплат компанії саме по автострахуванню - дайте посилання.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Ну звичайно при грамотному підході, ми ж говорим про серйозні компанії а не про якесь кийаівіа, чи пожежну-страхову )) А на рахунок посилання... колись газета eizvestia.com любила подавати досить хороші рейтинги, з розбивкою по видах страхування, тепер чомусь на їхньому сайті не знаходжу.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Читайте договір страхування, можливо у Вас вказано амортзнос запчастин які підлягають заміні (хоча на нові автомобілі такого робити не роблять). Якщо амортзносу у договорі не вказано, нехай нададуть Вам результат експертизи авто, в ній нормогодина роботи має коштувати так як у ОФІЦІЙНОГО дилера Вашого авто. Ще може бути варіант що у Вас в договорі вказаний пункт ремонт авто на станції рекомендованій СК, тоді нічим не зараджу, а якщо свідомо занизили ціну робіт в експертизі то судіться з ними.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Дуже правильна рекомендація! 95% незадоволення страховиком - через те, що люди задирають носа і не читають договору при укладанні. Самі ставлять підпис, а потім вимагають грошей нізащо. Статистика - моя, я очолював один з ключових відділів страхової компанії понад 3 роки.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Тут трошки не згідний з Вами, пройдіть у якості клієнта по кількох страхових, у скількох Вам самі запропонують прочитати правила страхування, а не тільки договір??? Тут вина спільна і клієнта і компаній
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Які ще правила?! Страхування відбувається за договором (полісом), який, у свою чергу складений на підставі Закону про страхування. Про жодні правила не йдеться. І навіть якщо якийсь страховик придумає якісь таємничі правила, що обманюють клієнтів, на суді він ними може хіба що мух розганяти.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Працювати 3 роки і не знати що існують правила страхування для добровільних видів страхування???? Про цивілку тут звичайно не йдеться вона регулюється іншим законом почитайте закон Стаття 6. Добровільне страхування та його види Добровільне страхування - це страхування, яке здійснюється на основі договору між страхувальником і страховиком. Загальні умови і порядок здійснення добровільного страхування визначаються правилами страхування, що встановлюються страховиком самостійно відповідно до вимог цього Закону. Конкретні умови страхування визначаються при укладенні договору страхування відповідно до законодавства. Добровільне страхування у конкретного страховика не може бути обов'язковою передумовою при реалізації інших правовідносин. Види добровільного страхування, на які видається ліцензія, визначаються згідно з прийнятими страховиком правилами (умовами) страхування, зареєстрованими Уповноваженим органом.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Перепрошую, не врахував, що йдеться про умови страхування (в даному випадку правила). Але це суті не міняє. Адже тут йдеться про умови страхування, які не можуть суперечити законодавству. Тому в них не може бути закладено нічого заковиристого апріорі. Для страхувальника основний документ це договір. На підставі саме договору (полісу) він укладає домовленість про суми, умови, форсмажори ітд. Більше того, умови створені у першу чергу для захисту клієнта - аби страховик не міг ставити космічних платежів, включати в договір нереальні умови та обмежувати свої виплати, посилаючись на фантастичні відмазки. Власне для того вони і реєструються. Страховику відмовляють у їх реєстрації якщо вони суперечать законам або обмежують права страхувальника. І жоден внутрішній документ на це не може вплинути. Саме це я мав на увазі.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Пишете то Ви правильно, АЛЕ... є компанії які створені просто під один банк, які взагалі не працюють на ринку (я маю на увазі регіони, можливо в Києві інакше), окрім страхування заставного майна окремо взятого банку. І що маємо в результаті... Функції спеціаліста з страхування виконує кредитний спеціаліст банку, який і так МАЄ РОБОТИ ДУЖЕ БАГАТО, вникати в умови страхування йому не потрібно (на його зарплату це не впливає, ніяких бонусів за оформлення договору страхування він не отримує, просто шеф йому сказав страхувати ТІЛЬКИ в компанії "А" в компанії "Б" і "В" не відпускати). Правил страхування цей працівник не має, договір не читав, пояснити клієнту нічого не може, а коли гряне грім тоді починається... а в пункті такому писало, а в правилах є пункт про... і т.д. Саме із-за таких компаній люди на сьогоднішній день не довіряють СК, вважають їх шахраями.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Ви говорите про кептивні компанії. Справді, таких чи не більшість. Але вони, як правило, не дають реклами, не провадять маркетингу і зовсім не зацікавлені у візитах клієнтів, оскільки це вимагає додаткових ресурсів та може потягнути нові проблеми. тому шансів на те, що людина знайде кептивну компанію з ліцензією на цивілку і застрахується у ній майже немає. Це не рітейлові компанії, куди люди ходять, щоб страхуватися.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Мова не про цивілку, а про КАСКО, по цивілці все зрозуміло, є закон - в результаті умови у всіх одинакові і форма полісу одинакова. Але все ж таки більшість авто в нашій країні продаються в кредит, в результаті купа людей має на руках договори маленьких компаній, які, впринципі, не зацікавлені у виплатах та здобутті хороших відгуків від клієнтів. А з часом у обманутого клієнта стирається з пам'яті назва компанії, а пригадує він тільки те що страхова його обдурила, і це відношення до страхування він передає своїм родичам, колегам і т.д., тобто формує суспільну думку про даний бізнес.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. У виплатах не зацікавлені не тільки маленькі компанії. Економлять всі. У рамках законодавства.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Не погоджуюсь! Сподіваюсь Вам відоме поняття компромісна виплата, так от якісь компанії цим займаються, а якісь ні. Займаються цим ті хто завойовує клієнта своїм рейтингом, довірою і т.д, і не займаються ті хто просто косять гроші на банківських клієнтах.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Я не бачив компанії, в якій не преміюють врегулювальників за низькі коефіцієнти виплат. Якщо це не премія, то грамота чи щось в тому ж дусі. Страхові компанії це комерційні структури, вони створені в першу чергу для заробітку.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Те що СК працює для отримання прибутку це нормально, для цього існує будь-який бізнес. Але є два підходи 1. Заплатити менше ніж зібрали. 2. Зібрати більше ніж заплатили. Перший підхід застосовують компанії які набирають клієнтів за рахунок демпінгу (я бачив договори каско з франшизою по ДТП 1% а тариф був 3,5% від вартості і клієнт дуже тішифся що так дешево застрахував авто). Цілком логічно що така компанія буде економити на всьому бо реально вона не платоспроможна (враховуючи те що на сьогоднішній день компанії у портфелі ризиків мають дуже велику частину автострахування яке є найзбитковішим). В нормальних компаніях працівників преміюють за збір сптарових премій.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Ну це вже за який кофіцієгт ви самі з страхувальником домовитися Наприклад - я тут трошки фару вдарив, ти напиши шо впав з моста, а там поділимося Насправді то трошки більше зусиль вимагає, але цілком реально.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. А от через таких клієнтів нормальні компанії (ті які готові здійснювати виплати) змушені ставити досить високі тарифи, через що страждають НАСАМПЕРЕД клієнти. Оскільки у цілому світі на шахрайство припадає біля 10% виплат, то в нас я думаю ця цифра 20 а може й більша. Такими діями ви самі собі збільшуєте ціну страхування бо можливі варіанти шахрайства доводиться закладати в тариф.
Відповідь: Страхові компанії. Ділимось досвідом. Я особисто не збільшую, але знаю осіб які так робили. Це все проблема нашого менталітету.