А з чого Ви взяли суму в 1000 у.о.??? все залежить від багатьох факторів (визначальним є ціна авто), хтось платить і по 300 у.о а хтось і 4 000 у.о. У Вашій ситуації ключево слово "я би назбирав", біта в тому що Ви не відкладали та не назбирвали. А як буде біда то залишетесь з купою металу (або і без неї) і будете рахувати скільки зекономили.
Ні не ділись, просто розійшлися на інші потреби. І в разі біди де їх візьмете? (тільки не кричіть що страховики уроди, грошей не віддають і т.д. це питання вибору страховика, ми ж про страхування в цілому)
Для мене це новий страховик, оскільки туди прийшли нові люди і, якщо не помилюся, нові інвестиції. Як на мене ще рано робити висновки.
Скажіть будьте добрі,хто з вас мав діло з автоцивілкою. Я розвертаючись не побачив машину,що перестроївшись виїхала на мою сторону,і вдарив фаркопом йому в двері.Получилась така собі вмятина.Про проблеми з ДАІ я напишу в іншій гілці,але мене цікавлять виплати тому в чию машину я стукнув.Якщо скажімо комісар нарахує 1200грн, а франчиза в Оранті 510 грн.Це значить що компанія заплатить за ремонт 690 грн, а я мушу платити 510 грн? Я правильно зрозумів?
Так Ви зрозуміли все правильно. Але буває одне але... При більш-мнш великих збитках потерпілий отримавши на руки 10-15 тис про 510 грн забуває і не вимагає їх з винуватця. У вашому випадку ремонт дрібний, спробуйте знайти майстра який зробить за суму нищу ніж нарахує Оранта, в багатьох випадках це реально (ваше фото з іншого топіку чомусь не грузиться тому реально оцінити пошкодження не можу), і тоді доплатите не 510 а суму меншу (я маю на увазі оплату послуг майстра)
Автоцивілки ,то стара тема як світ.............А про страхування приміром квартир,будинків..............Які на цьому фронті обставини?
Недавно взнавала про страхування бізнесу. досить нормальні умови. Ставка страхування 0,45 відостка. Якщо ви оцінюєте своє майно в 100 000 то заплатите 450 грн. на рік. Також існує відповідальність перед сусідами. Там ставка ще менша.
Українці трохи цікавий народ: страхуються де ультра дешево у невідомій компанії (рейтинг навіть не глянуть), не взнають у людей чи виплачують, бо то основне!!!, а йдуть де дешевше на пару грн і "надіяться" на знайомих, а бо ще смішніше: купляються на рекламу, піар, а потім у разі випадку і відмови формують ставлення, що всі страхові разводіли і т.п. Якісна послуга і захист має відповідно коштувати! Наголошую, то не має бути космічна ціна, але відповідно умовам. poetka Майно страхується в поодиноких випадках (кредити під заставу). Добровільно люди не страхують і не обізнані в цьому.
Застраховане авто в Векселі, повне каско, трапилася невеличка пригода, а вони не виплачують. Пояснення - ми зараз нікому не платимо. І сума невелика, щоб до суду подавати (держмито дорожче вийде) і шкода що два роки платиш і даремно...
В 2008 році страхувалась авто-КАСКО в СК "Княжа" та що український футбол спонсорує. Мала страховий випадок, в результаті страхова компанія винна мені біля 2500 грн. Усно запевняли, що все виплатять, все буде гарантовано - і після закінчення договору справа тягнулась ще рік ) - і, як результат, до мене надійшла письмова офіційна відмова у виплаті ). Це не страхова компанія, а ЛОХОТРОН!. Судитись не маю ні часу ні бажання. Моя порада - обходьте "Княжу" десятими дорогами і не ведіться на їх зміну назви чи рекламу. Зараз застрахована в АХА - поки залишаюсь задоволена.
Готовий підписатись під кожним Вашим словом, робиш людині кілька пропозицій (з різними варіантами ціни, а відповідно і умов) а пальцем тикають туди де цифр менше і плювати хотіли вони на умови, біда та й годі. ---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Кинути страхувальника так як він кидає себе сам, своєю жадністю та небажанням вникати в умови, не зможе жодна СК. Поясню: є старий добрий хороший смартфон Nokia N 95 (брендова якісна річ і ціна відповідна) є аналогічний на вигляд китайський "новнейм" з копійковою ціною, купляючи його Ви ж не вимагаєте від нього функціональності N 95, то з чого Ви взяли, що застрахувавшись (коли єдиним критерієм вибору є менша кількість цифр в сумі страхової премії) Ви можете розраховувати на якесь відшкодування, максимум, що Ви придбали в такий спосіб - це індульгенція перед банком на 1 рік (через рік її доведеться купити знову) P.S. теж саме стосується панянки яка застрахована в СК "княжа"