Страхові компанії. Ділимось досвідом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 2 сер 2007.

1. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А з чого Ви взяли суму в 1000 у.о.??? все залежить від багатьох факторів (визначальним є ціна авто), хтось платить і по 300 у.о а хтось і 4 000 у.о.
    У Вашій ситуації ключево слово "я би назбирав", біта в тому що Ви не відкладали та не назбирвали. А як буде біда то залишетесь з купою металу (або і без неї) і будете рахувати скільки зекономили.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому біда? Ті ж гроші нікуди не ділися по великому рахунку.

3. mota_boy

Ні не ділись, просто розійшлися на інші потреби. І в разі біди де їх візьмете? (тільки не кричіть що страховики уроди, грошей не віддають і т.д. це питання вибору страховика, ми ж про страхування в цілому)

• Подобається Подобається x 1
  4. Vexler

Vexler Well-Known Member

В Брокбізнесі хтось застрахований?

5. Forest

Forest Moderator

Ні, але є там знайомі.

6. Vexler

Vexler Well-Known Member

Forest, цікаво просто почути відгуки клієнтів :)

7. Forest

Forest Moderator

Для мене це новий страховик, оскільки туди прийшли нові люди і, якщо не помилюся, нові інвестиції. Як на мене ще рано робити висновки.

8. Vexler

Vexler Well-Known Member

Компанія з 1993 року взагаліто, далеко не нова :)

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Скажіть будьте добрі,хто з вас мав діло з автоцивілкою. Я розвертаючись не побачив машину,що перестроївшись виїхала на мою сторону,і вдарив фаркопом йому в двері.Получилась така собі вмятина.Про проблеми з ДАІ я напишу в іншій гілці,але мене цікавлять виплати тому в чию машину я стукнув.Якщо скажімо комісар нарахує 1200грн, а франчиза в Оранті 510 грн.Це значить що компанія заплатить за ремонт 690 грн, а я мушу платити 510 грн? Я правильно зрозумів?

10. mota_boy

Так Ви зрозуміли все правильно.
    Але буває одне але... При більш-мнш великих збитках потерпілий отримавши на руки 10-15 тис про 510 грн забуває і не вимагає їх з винуватця.
    У вашому випадку ремонт дрібний, спробуйте знайти майстра який зробить за суму нищу ніж нарахує Оранта, в багатьох випадках це реально (ваше фото з іншого топіку чомусь не грузиться тому реально оцінити пошкодження не можу), і тоді доплатите не 510 а суму меншу (я маю на увазі оплату послуг майстра)

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Народ!!!!!!!Хтось застрахований в ПЗУ,як вони взагалі виплачують?

12. meros

meros Member

ми застраховані в UTICO, що чувати за неї?

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Автоцивілки ,то стара тема як світ.............А про страхування приміром квартир,будинків..............Які на цьому фронті обставини?

14. night

night Well-Known Member

Недавно взнавала про страхування бізнесу. досить нормальні умови. Ставка страхування 0,45 відостка. Якщо ви оцінюєте своє майно в 100 000 то заплатите 450 грн. на рік. Також існує відповідальність перед сусідами. Там ставка ще менша.

15. Vexler

Vexler Well-Known Member

Українці трохи цікавий народ: страхуються де ультра дешево у невідомій компанії (рейтинг навіть не глянуть), не взнають у людей чи виплачують, бо то основне!!!, а йдуть де дешевше на пару грн і "надіяться" на знайомих, а бо ще смішніше: купляються на рекламу, піар, а потім у разі випадку і відмови формують ставлення, що всі страхові разводіли і т.п.
    Якісна послуга і захист має відповідно коштувати! Наголошую, то не має бути космічна ціна, але відповідно умовам.

poetka Майно страхується в поодиноких випадках (кредити під заставу). Добровільно люди не страхують і не обізнані в цьому.

16. Interferon

Interferon Well-Known Member

Застраховане авто в Векселі, повне каско, трапилася невеличка пригода, а вони не виплачують. Пояснення - ми зараз нікому не платимо. І сума невелика, щоб до суду подавати (держмито дорожче вийде) і шкода що два роки платиш і даремно...

17. duzya

duzya Member

В 2008 році страхувалась авто-КАСКО в СК "Княжа" та що український футбол спонсорує. Мала страховий випадок, в результаті страхова компанія винна мені біля 2500 грн. Усно запевняли, що все виплатять, все буде гарантовано - і після закінчення договору справа тягнулась ще рік :)) - і, як результат, до мене надійшла письмова офіційна відмова у виплаті :)). Це не страхова компанія, а ЛОХОТРОН!. Судитись не маю ні часу ні бажання. Моя порада - обходьте "Княжу" десятими дорогами і не ведіться на їх зміну назви чи рекламу. Зараз застрахована в АХА - поки залишаюсь задоволена.

18. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

шо значи "поки"?
    вже-сь мали випадок і Вам виплатили?

19. mota_boy

Готовий підписатись під кожним Вашим словом, робиш людині кілька пропозицій (з різними варіантами ціни, а відповідно і умов) а пальцем тикають туди де цифр менше і плювати хотіли вони на умови, біда та й годі.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Кинути страхувальника так як він кидає себе сам, своєю жадністю та небажанням вникати в умови, не зможе жодна СК. :haha::haha::haha:

Поясню: є старий добрий хороший смартфон Nokia N 95 (брендова якісна річ і ціна відповідна) є аналогічний на вигляд китайський "новнейм" з копійковою ціною, купляючи його Ви ж не вимагаєте від нього функціональності N 95, то з чого Ви взяли, що застрахувавшись (коли єдиним критерієм вибору є менша кількість цифр в сумі страхової премії) Ви можете розраховувати на якесь відшкодування, максимум, що Ви придбали в такий спосіб - це індульгенція перед банком на 1 рік (через рік її доведеться купити знову)

P.S. теж саме стосується панянки яка застрахована в СК "княжа"

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, просто випадків ше не було.

а де твій аватар? :)